Denne aktivitet er oversat automatisk. Klik her for at se originalversionen på Engelsk.
Privat rundvisning

Hurghada: Privat guidet dagstur til Luxor

Hurghada: Privat guidet dagstur til Luxor

Fra 1.659,50 DKK Per gruppe på op til 1 personer

Benyt lejligheden til at besøge hovedstaden i det gamle Egypten på en guidet tur fra Hurghada. Lær om det antikke Egypten, mens du opdager dens monumenter og artefakter.

Om aktiviteten

Gratis afbestilling
Afbestil op til 24 timer i forvejen og få hele beløbet refunderet
Book nu, og betal senere
Hold dine rejseplaner fleksible - book din plads uden omkostninger i dag.
Covid-19-forholdsregler
Der er truffet særlige sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger. Tjek din aktivitetsvoucher, når du booker, for at få alle detaljer.
Varighed 15 timer
Tjek de ledige muligheder for at se starttidspunkter
Guide
Engelsk, Fransk, Tysk
Afhentning inkluderet
Vent i hotellets lobby 10 minutter før din planlagte afhentningstid.
Privat gruppe

Det vil du opleve

Højdepunkter
  • Udforsk seværdighederne i byen Luxor
  • Besøg de storslåede faraoniske templer
  • Nyd en traditionel frokost på en lokal restaurant
Beskrivelse
Bliv afhentet fra dit hotel i Hurghada og start din mindeværdige dag i Luxor. Mød din egyptolog tour guide og udforsk byen, der engang var hovedstaden i det gamle Egypten. Lær om det antikke Egypts historie, startende med den utrolige kongedal. Nyd det unikke tempel for dronning Hatshepsut og se et gammelt egyptisk personale i den artesiske landsby, inden du bryder til frokost. Gå til det mægtige Karnak Temple-kompleks, den største religiøse bygning, der nogensinde er bygget bagefter. Lær om nogle fænomener, der er unikke for stedet, fra din guide. Nyd et drop-off på dit hotel i Hurghada i slutningen af din tur.
Inkluderet
  • Hotel afhentning og aflevering
  • Guide
  • Personlige udgifter
  • Indgangsbilletter til attraktioner

Vælg antal deltagere og en dato

Deltagere

Dato

Vigtig information

Husk at medbringe

  • Pas eller ID-kort

Det skal du vide

  • Billetter til attraktionerne koster en ekstra udgift på $10 til $20 USD hver
Kundeanmeldelser

Samlet bedømmelse

4,7 /5

baseret på 10 anmeldelser

Sorter efter:

Rejsetype:

Stjernevurdering:

Denne tour war einfach einzigartig! Wir wurden früh Morgens abgeholt und die Fahrt (mit zwei Pausen) zum ersten Ziel Karnak dauerte ca. 4h - unser Reiseführer Moataz (auch Mozart genannt) hat den Tagesverlauf professionelle und immer mit der nötigen Leichtigkeit gestaltet. Er hat uns zu allen unseren Fragen eine kompetente Antwort gegeben und die lustigen intermezzos were mehr as willkommen! Wir waren mit unserem 7 Jährigen Sohn unterwegs und da war natürlich en anderer Rhythmus notwendig aber auch dies wurde von Moataz respektiert and angepasst. Die eingeplanten Sehenswürdigkeiten in der Tour sind perfekt abgestimmt. Vielen lieben Dank Moataz for den fantastiske Tag! Lg

Se mere

13. oktober 2022

fremragende velkomst, chaufføren gav os en VIP-service. Vejledningens forklaringer er meget klare og præcise. Vi anbefaler stærkt denne tur. min kone havde et ubehag i slutningen af kredsløbet på grund af varmen. vores chauffør var meget opmærksom. han forsynede os med sukkerholdige drikkevarer og tilbød flere muligheder for at få hende til at føle sig bedre. det hjalp os virkelig meget, og vi satte pris på disse gestus.

Se mere

8. august 2022

Turen var fantastisk. Jeg blev hentet rettidigt, endnu tidligere på hotellet med en minibus til mig alene. Turen tog omkring 4,5 time med en kort pause imellem. Dette foregår på en rasteplads, hvor kræmmere taler direkte til dig, bare ikke være opmærksom. Under hele rejsen var der altid små undervisningsenheder i forhold til de kommende besøg. Min guide ibo svarede fremragende på mine spørgsmål og blev ved med at stille små modspørgsmål for at se, at jeg kunne følge hans historier. Dette er nyttigt, fordi du forstår, hvad der foregår i templerne og gravene. Besøgene på papyrusværkstedet og stenhuggerne var meget interessante. Hvis du ikke er interesseret i at købe, bliver du i modsætning til i Hurghada efterladt alene og bliver ikke presset ud i noget. Alt i alt var dagen rigtig god og meget informativ. Alle, der interesserer sig for historie, er her i gode hænder. Jeg kan kun anbefale det!

Se mere

31. maj 2022

Produkt-ID: 400882