Tilføj datoer

Icebar Amsterdam

Icebar Amsterdam

Icebar Amsterdam: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Amsterdam: Entrébillet til Icebar med 3 drinks

1. Amsterdam: Entrébillet til Icebar med 3 drinks

Med disse entrébilletter kan du nyde en forfriskende drink i 10 minusgrader på Amsterdams Icebar, som bogstavelig talt er byens "cooleste" bar. Få vintertøj på, en velkomstcocktail og 2 drinks efter eget valg under dit besøg. Når du har ombyttet din voucher og er blevet tildelt et tidsrum, kan du beundre dette værtshus, der næsten udelukkende består af is. Alt fra vægge og møbler til det glas du drikker af er lavet af naturligt is. Når du træder ind i baren, ser du først loungen, hvor du kan få en velkomst cocktail eller en øl, hvis du har lyst. Denne første del af Amsterdam Icebar er hyggelig og varm. Hop derefter i det udleverede vintertøj, og nyd det stemningsfulde lys og Icebarens isskulpturer. Vælg mellem 2 forskellige slags vodka, almindelig vodka, sambuca, rom, Heineken øl, eller appelsinjuice. Du kan blive i op til 20 minutter inde i isbaren. Du kan hænge ud i loungen, så længe du har lyst, og prøve et udvalg af lækre cocktails. Din oplevelse i den fantastiske Amsterdam Icebar fuldendes af den stemningsfulde belysning og den festlige dansemusik.

Amsterdam: Kanalrundfart og indgang til Xtracold Icebar

2. Amsterdam: Kanalrundfart og indgang til Xtracold Icebar

Udforsk Amsterdams skønhed på en kanalrundfart og se de vigtigste højdepunkter som de gamle bygninger, markeder, havne og meget mere, før du springer køen over til den iskolde Xtracold Icebar. Du kan tage turen på én gang, eller vælge at nyde hver enkelt mulighed på skiftende dage for maksimal fleksibilitet. Som en selvledende tur kan du udforske byen i din egen tid og se Amsterdams seværdigheder i et roligt tempo. Fra vandet kan du nyde den bedste udsigt over kanalhusene og husbådene. Beundr købmandsbygninger fra det 16. og 17. århundrede, Amsterdams guldalder, hvor handelen blomstrede og afspejledes i de kunstfærdigt udsmykkede facader. Lær mere om den hollandske hovedstad, mens du lytter til audioguiden om bord, som fås på 19 sprog. Sejl gennem den gamle havn for at se endnu en anden side af Amsterdam. Tilbage på land kan du nyde 3 gratis drinks på Xtracold Icebar, hvor selv glassene er lavet af is.

Amsterdam: 24-timers Hop-On Hop-Off-båd og XtraCold Icebar

3. Amsterdam: 24-timers Hop-On Hop-Off-båd og XtraCold Icebar

Udforsk det historiske kanalbælte i Amsterdam i ro og mag med en 24-timers billet til hop-on og hop-off kanalbådene. Sejl under romantiske broer, og beundr handelshusene i byens centrum, mens du lytter til en informativ kommentar på GPS-audioguiden, der fås på 18 forskellige sprog. Brug det gratis kort og Wi-Fi om bord til at beslutte, hvor du vil hoppe af og udforske lidt mere. Få hurtig adgang til den fantastiske XtraCold Icebar, og tag den medfølgende termojakke på for at modstå temperaturer på op til minus 10 grader celsius. Få 3 poletter, som du kan veksle til drinks i baren. Lyt til musik i det varme område, mens du nipper til en kold øl eller cocktail efter eget valg. Gå derefter til Icebar bagerst, hvor alt er lavet af is, inklusive møbler og vægge. Red Line - Nogle stoppesteder kører kun i sommersæsonen: Stop 1 - Hovedbanegården (foran LOVERS Canal Cruises) Stop 2 - Amsterdam River Cruises / De Ruyterkade (kun om sommeren) Stop 3 - Passagerterminal Amsterdam Stop 4 - Gassan Diamonds Stop 5 - Det jødiske historiske kvarter Stop 6 - Det Kongelige Teater Carré Stop 7 - Heineken Experience Stop 8 - Museumspladsen Stop 9 - Leidse-pladsen Stop 10 - Jordaan Stop 11 - Westerdok Green Line - Ruten skifter mellem sommersæsonen og vintersæsonen: Stop 1 - Central Station West Stop 2 - Passenger Terminal Amsterdam (dette stop betjenes kun på krydstogtsdage) Stop 3 - NEMO Videnskabsmuseum Stop 4 - Gassan Diamonds Stop 5 - Amsterdam Icebar Stop 6 - Golden Bend (sommer) / Amsterdam Cuyp (vinter) Stop 7 - Leidseplein (sommer) / Rijksmuseum (vinter) Stop 8 - Spiegelgracht (sommer) / Westermarkt - Anne Franks Hus (vinter) Stop 9 - Hermitage Amsterdam (kun sommer) Stop 10 - National Maritime Museum (kun sommer) Blue Line - Denne linje kører kun i sommersæsonen: Stop 1 - Central Station West (overfor LOVERS Canal Cruises) Stop 2 - Amsterdam Nord Stop 3 - Anne Frank Huis Stop 4 - Leidseplein Stop 5 - Spiegelgracht Stop 6 - Albert Cuyp-markedet Stop 7 - Rijksmuseum Stop 8 - Westermarkt / Anne Frank Huis Sommersæsonen er fra midten af marts til midten af oktober, og vintersæsonen er fra midten af oktober til midten af marts.

3 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Måske vil du også synes om...

Topseværdigheder tæt på Icebar Amsterdam

Andre seværdigheder i Icebar Amsterdam

Vil du se alle oplevelser i Icebar Amsterdam? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Icebar Amsterdam

Samlet bedømmelse

4.2 / 5

baseret på 3.885 anmeldelser

Første gang i Amsterdam. Havde reserveret Ice Bar til 20.00, da vi havde en anden dagsudflugt. Vejret var ikke venligt den dag, det regnede hele dagen og det var koldt. Vi gik til Ice Bar lige før kl. Jeg forklarede, at vores reservation er kl. 20.00 og spurgte, om det var muligt for dem at indkvartere os tidligere, hvis ikke, vil vi vende tilbage til vores planlagte tidspunkt. Sam tjekkede os ind uden besvær. Vi elskede den frysende kolde oplevelse. Vi fik 3 drikkepoletter hver, en som du skal indløse og drikke før du går ind og de 2 andre til brug når du er indenfor. Du får jakker og handsker, når du går ind. 15 minutter er nok erfaring derinde eller 20 minutter toppe, før fingrene begynder at få dig til at føle kulden. Dejlig lille bar, fantastisk stemning, billederne hjælper med at varme dig lidt op og serveres i frosne glas, og Barman var fantastisk og bare vibes, der gjorde hele oplevelsen behagelig. Stærkt anbefalet oplevelse

Dette var min tredje gang at prøve at reservere dette. Det er rigtig sjovt. Mere for de yngre mennesker end os. Frysende koldt åbenbart. Dejlig drink i det forreste værelse og så flyttede vi til isbaren. Vodkacremen var en af de bedste ting, jeg har smagt. At drikke af et glas lavet af is uden at munden klæber til glasset er ekstraordinært. Fantastisk atmosfære. Jeg anbefaler det stærkt.

Absolut et besøg værd, hvis du aldrig har været på en isbar. Også ret billigt med i pakken (en øl, en shot og en cocktail inkluderet). Personalet var også meget venligt, selvom vi bestilte den sidste aftale (00:20). Jakkerne kunne desværre ikke lukkes, så vi blev ikke så længe i det kolde område.

Medarbejderne var meget sjove og gjorde deres arbejde med en masse humor. Baren er stadig meget lille, hvilket gør det relativt vanskeligt at tage billeder, når der er mange mennesker der. Vi var en gruppe på 16 personer og blev lukket ind i baren med yderligere 8.

Det var fantastisk, jeg ville helt sikkert gøre det igen