Igreja de Santa Engrácia

Igreja de Santa Engrácia

Igreja de Santa Engrácia: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Lissabon: 2,5 times elcykeltur til højene

1. Lissabon: 2,5 times elcykeltur til højene

Ifølge legenden skulle Lissabon være omgivet af bakker. Med vores elektriske cykeltur for små grupper (begrænset til maksimalt 8 deltagere pr. guide) har du mulighed for at bestige disse skråninger og se byens mest fortryllende vartegn og maleriske panoramaer. Der er ingen tvivl om, at dette er den bedste måde at fordybe sig fuldt ud i Lissabons rige historie, dynamiske kultur og indbyggernes ægte gæstfrihed. Besøg de smukke bydele Alfama, Chiado og Baixa, og cykl forbi Lissabons vartegn som katedralen Sé de Lisboa og andre. Kør op til de højeste steder i byen, såsom National Pantheon og São Vicente-klosteret, og nyd den storslåede 360-graders udsigt over Lissabons smukke landskaber. Vi tilbyder en række elcykler, der er designet til at passe til forskellige højder og erfaringsniveauer. Alle vores cykler er specielt udformet til byen, hvilket sikrer en ubesværet tur. Vores guider er mere end bare turguider - de er lokale historiefortællere med en passion for at dele byens historiske og kulturelle betydning såvel som det nuværende pulserende liv. Vi venter på dig!

Lissabon 3-timers sightseeingtur med Tuk Tuk

2. Lissabon 3-timers sightseeingtur med Tuk Tuk

Oplev Lissabons seværdigheder og lyde på en unik 3 timers guidet tuk tuk-tur til en pris for en gruppe på op til 6 personer. Mærk pulsen i den kosmopolitiske by, mens du kører op til Chiado- og Bairro Alto-kvartererne for at nyde den traditionelle atmosfære i de gamle kvarterer. Fra en tuk tuk har du mulighed for at komme helt tæt på og få et indblik i det lokale liv. Højdepunkter på turen: - Lissabon centrum - Rossio-pladsen - Santa Justa elevator - Lissabon-katedralen - Sankt Antonius-kirken - udsigtspunkt Portas do Sol - Graça-kvarteret - Castle-kvarteret - Senhora do Monte udsigtspunkt - Mouraria - Saint Vincent-klosteret - Loppemarked (tirsdage og lørdage) - Nationalt Pantheon - Alfama-kvarteret

Lissabon: Halvdagstur på elcykel til de 7 høje

3. Lissabon: Halvdagstur på elcykel til de 7 høje

Stig op på en elektrisk elcykel for at komme let rundt på de 7 bakker i Lissabon. Mange mener, at de er for hårde til cykling - takket være de konstante stigninger og nedstigninger - men du kan modsige denne teori og endda nå de højeste punkter i byen. Af Rua Cais de Santarém, tæt på havnen, kan du tage af sted til steder som det berømte loppemarked Feira da Ladra, den monumentale kirke Panteão Nacional og det manieristiske kloster São Vicente de Fora. Få panoramaudsigt fra terrassen på Chão do Loureiro, udsigtspunktet Miradouro da Graça og miradoren på Monte Agudo i Penha de França. Din elmotor brummer, og du passerer Palácio Belmonte fra det 15. århundrede og det maleriske kvarter Vila Berta. Slap af i Campos Mártires da Pátria og parken Jardim do Torel. Og se nogle af byens mest ikoniske seværdigheder, herunder Sé de Lisboa-katedralen og Ascensor da Lavra-standbanen, som var et af de første køretøjer, der erobrede Lissabons bakker tilbage i 1884.

Lissabon: Privat sightseeingtur i en vintage Tuk Tuk

4. Lissabon: Privat sightseeingtur i en vintage Tuk Tuk

Se Lissabons højdepunkter på en sjov og ny måde, når du cruiser rundt i byens gader i denne vintage-kopi af et køretøj. Din guide ved, hvor du finder de bedste udsigter, fotomulighederne og de mest interessante steder, og han kører dig fra det ene til det andet på denne private tur. Vælg længden af din tur: 2-timers "Lissabon Old Town"-tur | 3-timers "Historisk Lissabon-tur" | 4-timers "Lissabon Old Town & Belém. Denne tur starter i Lissabons ældste kvarterer, såsom Alfama og Mouraria, hvor du kan besøge Lissabons katedral, Sankt Antonius-kirken, slotskvarteret, Sankt Vincent-klosteret og mange flere. På tirsdage og lørdage er der også mulighed for at besøge et loppemarked. Nyd den betagende udsigt fra udsigtspunkterne Portas do Sol og Nossa Senhora do Monte. Mærk pulsen fra romantikken, når du kører op til Chiado og Bairro Alto-kvartererne. Lad dig rive med af fado-stemningen, og find alle de charmerende steder i dette område. Nyd den vidunderlige udsigt fra udsigtspunktet São Pedro de Alcântara, og besøg den fabelagtige Estrela-basilika, en af de smukkeste barokkirker i Lissabon. Lær de smalle gader i Bairro Alto at kende, hvor natten er fuld af charme og spænding med sine utallige barer og restauranter. Rejs langs Tejo-floden i Belém. Forundres over storheden i Jerónimos-klosteret og dets smukke kirke. Beundre Belém-tårnet, der er bygget på det sted, hvor de portugisiske karaveller i 1500 sejlede ud på en rejse, der førte til opdagelsen af Brasilien. Se Padrão dos Descobrimentos, som er et monument dedikeret til de vigtigste personer, der spillede en stor rolle i de portugisiske opdagelser. Før du forlader Belém, har du mulighed for at smage en eller flere af byens berømte vaniljekranse - Pastéis de Belém. Dette er blot nogle få af de mange spændende ting, der venter dig på din tur i veteranbil. Gå ikke glip af denne mulighed for at udforske smukke Lissabon på en helt unik måde.

Lissabon: Tagus-floden sejlbåd City Cruise

5. Lissabon: Tagus-floden sejlbåd City Cruise

Stig om bord på MagicSail, og gør dig klar til en unik oplevelse. Gør dig klar til at opdage Lissabon på en magisk måde. I to timer kan du lade dig forbløffe af skønheden ved Lissabons vigtigste monumenter. Vi vil fortælle dig historier om Torre de Belém, mønsteret af opdagelser, 25 de Abril-broen, Praça do Comércio, Cristo Rei, blandt mange andre historier! Til sidst kan du nyde den fantastiske solnedgang over Atlanterhavet, et øjeblik du helt sikkert får lyst til at fotografere. Vælg mellem en fælles eller privat guidet oplevelse, og lær mere om byen. Med stemningsfuld musik og en forfriskende drink vil de to timer føles som 5 minutter. En oplevelse, som du helt sikkert får lyst til at gentage på hver eneste tur til Lissabon!

Lissabon: Glid gennem Lissabon på en guidet tuk-tuk-tur

6. Lissabon: Glid gennem Lissabon på en guidet tuk-tuk-tur

Oplev Lissabons vigtigste attraktioner på en privat guidet tur med elektrisk tuk-tuk. Se højdepunkterne i den portugisiske hovedstad, herunder Commerce Square, Lissabon-katedralen, Pink Street, Time Out Market, National Pantheon og St Vincent's Church. Mød din guide uden for Time Out Market. Hop derefter ind i din elektriske tuk-tuk og kør ind til centrum for at se monumenter og attraktioner som Lissabon-katedralen fra det 12. århundrede og rådhuset. Fortsæt eventyret til det charmerende kvarter Graça. Stop for at tage nogle billeder ved Portas do Sol og Senhora do Monte, som begge byder på en fantastisk panoramaudsigt over byen. Gå derefter gennem Alfamas små og smalle gader. Fra Alfama kører du langs Tagus-floden mod den travle Commerce Square, som har fungeret som byens handels- og transportknudepunkt i mange århundreder. Til sidst kører du tilbage til udgangspunktet for at afslutte din tur.

Lissabon: 45-minutters bådtur på Tagus i traditionel båd

7. Lissabon: 45-minutters bådtur på Tagus i traditionel båd

Nyd en guidet bådtur i Lissabons historiske centrum langs Tejo-floden. Oplev Portugals historie fra det 18. århundrede, mens din guide og sømand deler ud af informative kommentarer, mens du sejler ned ad den smukke flod. Den 45 minutter lange sejltur begynder fra flodstationen Terreiro do Paço. Du vil fra floden se det vidunderlige landskab i det historiske centrum af byen, hvor du kommer forbi handelspladsen, Sao Jorge-slottet, Alfama, det nationale Pantheon og Santa Apolonia-stationen. På turen tilbage sejler du gennem midten af floden og ser Lissabons fortryllende bakker og på afstand den storslåede 25 de Abril Bridge og Christ the King. Turen foregår i en traditionel og unik sejlende fragtbåd fra 1947 med plads til 50 personer. Båden er dekoreret i varme toner og med mange håndmalede blomster, der giver et strejf af charme og autenticitet. I slutningen af 1960'erne med indførelsen af vejbroer kom disse fartøjer i ubrug, og af de tusindvis af både, der fandtes, overlevede kun ca. 75, behørigt registreret i Marinha do Tejo, der lever som en del af det portugisiske marinemuseum. Oplev et flodkrydstogt på dette helt unikke stykke historie.

Lissabon: Tuk Tuk-tur i den gamle bydel

8. Lissabon: Tuk Tuk-tur i den gamle bydel

Det var her, det hele startede. Vi mødes i hjertet af byen på den ældste bakke i Lissabon. Det er fadoens og de typiske tavernaers bakke, der bevarer deres genialitet og traditionelle rødder. Fra kvartererne Graça og Alfama, gennem Mouraria og op til São Jorge-slottet kan du være heldig at støde på en sardinegrill på gaden. Hop ud i Alfama, gå en tur gennem dette musikkvarter, og lyt til dens skrig. Du vil kunne se romerske levn, middelalderhuse, der overlevede jordskælvet i 1755, den storslåede Lissabon-katedral, pladser, der er oplivet af udendørs caféer, og kroge og gyder, der minder om arabiske byer - Lissabons multikulturelle historie har også sat sit præg her. Dertil kommer, at du kan nyde den utrolige udsigt over byen fra de mange naturlige vinduer, som den byder på.

Lissabon: Halvdags guidet sightseeingtur med Tuk Tuk

9. Lissabon: Halvdags guidet sightseeingtur med Tuk Tuk

Lissabon-katedralen, eller Santa Maria Maior-kirken, ligger i byen af samme navn i Portugal. Den er hjemsted for patriarkatet i Lissabon og katedralens sogn. Dens opførelse begyndte i anden halvdel af det tolvte århundrede, efter at byen blev erobret til maurerne af D. Afonso Henriques Varighed: 10 minutter Stop ved: Miradouro das portas do sol, largo das portas do sol Betagende udsigt over Tejo-floden, Alfama og hele det sydlige område. Varighed: 10 minutter Stop ved: Stop ved Miradouro da senhora do monte Højeste og smukkeste udsigtspunkt med forklaring. Varighed: 15 minutter Kør forbi: Igreja de sao Vicente de fora Kirken og klosteret são Vicente de fora ligger i det historiske kvarter São Vicente. Vi passerer langsomt ved siden af det med en forklaring fra guiden om klosteret og kirken. Kør forbi: Feira da Ladra Det gamle frie marked i Lissabon, med rødder tilbage til det 19. århundrede. XIII. Det er derfor den ældste og mest kendte messe i byen. Vi passerer forbi med en forklaring fra guiden om loppemarkedet Vi går forbi: Panteao Nacional Den nationale Pantheon-kirke Santa Engrácia, et enestående eksempel på barokken i Portugal, står foran Tejo-floden med udsigt over byens historiske område og er en uundgåelig reference i Lissabons skyline. Vi laver en passage med en forklaring fra guiden om det nationale Pantheon Stop ved: Alfama-kvarteret Vandretur i Lissabons ældste bydel Varighed: 15 minutter Denne tur starter ved den største portugisiske digter Camões' plads, hvor vi kan mærke livet i baixa. Vi ser São Roque-kirken og går op for at se Lissabon gennem Miradouro de São Pedro de Âlcantara. Vi fortsætter turen gennem Bairro Alto, et af de typiske kvarterer i Lissabon. Vi ser den storslåede Basilica da Estrela, der er bygget på toppen af en bakke, og vi slutter med et besøg i Jardim da Estrela, en af Lissabons yndlingshaver. I Belem vil vi give dig en uforglemmelig kulturel, traditionel, glad og professionel oplevelse. Portugisernes opdagelser. På vej til belem kører vi langs floden, og vi vil være at se "cristo rei" og køre under den ikoniske "25. april"-bro. På vores første stop vil vi prøve verdens bedste flødekager og besøge det berømte bageri. Derefter stopper vi ved Jeronimos-klosteret (Unesco-verdensarv), hvorefter vi fortsætter til Belem-tårnet og monumentet for opdagelserne. Begge er seværdigheder, der er relateret til alle de opdagelser, som portugiserne gjorde til søs. Alarmnummer +351 924163691

Lissabon: 4 timers privat guidet Tuk-Tuk-tur med privat guide

10. Lissabon: 4 timers privat guidet Tuk-Tuk-tur med privat guide

Dette er en sightseeingtur, der omfatter alt det, du skal se i Lissabon. Den vil give dig et komplet overblik over byens vigtigste vartegn. På denne 4-timers tur vil du kunne opleve de gamle kvarterer, besøge monumenter fulde af historie og se betagende udsigter. Graça, Alfama, Baixa, Bairro Alto, Chiado og Belem er must-see-kvarterer i den portugisiske hovedstad, og de kan udforskes på en afslappet og behagelig måde om bord på en elektrisk tuk-tuk. Og da smagsoplevelser også er en god måde at lære en by at kende på - så nyd vores tilbud om en traditionel spiritus på et af stoppestederne. Tuk-tuk er en meget alsidig måde at bevæge sig rundt i Lissabons bakker på, da den giver adgang til steder, hvor turistbusser ikke er tilladt, byens geografi taget i betragtning. Du kan også regne med live-forklaringer fra dine professionelle historiefortællere. Vær forberedt på et sjovt eventyr, men også på masser af historie og moderne kultur.

154 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Topseværdigheder tæt på Igreja de Santa Engrácia

Andre seværdigheder i Igreja de Santa Engrácia

Vil du se alle oplevelser i Igreja de Santa Engrácia? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Igreja de Santa Engrácia

Samlet bedømmelse

4.8
(2.078 anmeldelser)

Ricardo var en fantastisk guide rundt i Lissabon, nogle gode oplysninger og naturskønne udsigtspunkter, som vi ville have savnet, hvis vi ikke havde valgt denne tur. Virkelig venlig og glad for at chatte om lokale steder og interessante fakta. Følte mig ikke forhastet på noget tidspunkt i turen. Dejlig gratis drink til sidst! Vil defo anbefale at gøre i starten af din ferie i Lissabon. Ville gøre det igen, hvis vi nogensinde besøger igen: selv hvis du er usikker, følte du dig sikker på alle punkter i turen, tak så meget Ricardo!!

Samlet set er denne tur fremragende værdi for pengene. Langt bedre måde at få en fornemmelse af en by ved at betræde dens gader end en turistbus! Du får nogle gode historiske tips og en vidunderlig udsigt. El-cyklerne betyder, at du kan kontrollere, om du vil have en bentræning eller en afslappet glidetur op ad de mange bakker.

Havde en vidunderlig tid på cykel med gruppen! Det er den rigtige mængde cykling og hvile med vand og en overraskelse til sidst :). E-cyklerne er glatte og komfortable selv for begyndere. Vil helt klart anbefale turen tidligt i dit ophold i Lissabon

God tur rundt i Lissabon. Thomas var en god guide, som kunne fortælle en masse om Lissabons kultur og historie. Cyklerne var lidt en udfordring, men alt i alt en rigtig god tur.

Super god tur og gode el cykler. Vores skønne guide Angela var fantastisk og god til at krydre turen med Lissabons historie og de lokale perler. Fuld valuta for pengene