Ting at foretage sig
Imerovígli

Vores mest anbefalede ting at gøre i Imerovígli

Santorini: Guidet tur til 3 vingårde med vinsmagning

1. Santorini: Guidet tur til 3 vingårde med vinsmagning

Besøg de mest anerkendte vingårde på øen Santorini og smag 12 forskellige vine, der produceres på de lokale vingårde. Lær om den 3.500-årige historie om vinfremstilling på den vulkanske ø. Du starter på en vingård, der ligger på den unikke jordbund med traditionelle kurvevinstokke. Hør om den lokale vindyrkning, der gør Santorini til et verdensarvsted for vinproduktion. Besøg 3 forskellige vingårde, f.eks. Argyros-ejendommen eller Art Space Winery, Koutsoyannopoulos vinmuseum, Venetsanos Winery eller Gavalas Estate Winery. Smag økologiske vine som Nykteri, Assyrtiko og Vinsanto sammen med lokale delikatesser, herunder ost og oliven.

Santorini: Halvdags sightseeingtur med afhentning på hotel

2. Santorini: Halvdags sightseeingtur med afhentning på hotel

Start dit Santorini-eventyr med at møde din venlige guide ved din indkvartering på Santorini eller ved mødestedet nær krydstogtskibets ankomstterminal (udgang fra svævebanestationen i Fira). Efter et hurtigt møde med din chauffør hopper du ind i en komfortabel bil med aircondition og begiver dig ud på din rejse. Begynd din udforskningsdag med et besøg i en af øens mest populære og smukke landsbyer, Oia. Spadser gennem smalle passager, nyd en shoppingtur i landsbyens modegader, oplev slottet i Oia, og lad dig forføre af den betagende udsigt. Når du forlader Oia, er dit næste stop Firostefani og Imerovigli, to smukke landsbyer, der er forbundet med hinanden. Herfra har du en utrolig panoramaudsigt over vulkanen, Skaros-klippen og den fantastiske blå kuppel. Gør et stop og gå en tur i den traditionelle landsby Megalochori. Besøg en traditionel græsk café og smag en græsk kaffe eller en forfriskning. Slut dagen af med et besøg på Santorinis højeste punkt, profeten Elias' bjerg. Husk, at hvis du booker den private løsning, er rejseplanen helt fleksibel og kan tilpasses, så den matcher dine interesser bedst muligt. Turen slutter med, at du bliver sat af ved dit oprindelige opsamlingssted, alternativt kan der arrangeres et andet sted. Rækkefølgen kan variere afhængigt af trafikforholdene eller tidspunktet på dagen. Eftermiddagsmuligheden slutter i landsbyen Oia til solnedgangen. Private muligheder kan tilpasses fuldt ud.

Santorini: Foto skyde med en privat feriefotograf

3. Santorini: Foto skyde med en privat feriefotograf

Husk din ferie på Santorini med disse billeder, der er taget af din personlige fotograf. Deltag i et fotoshoot, der vil fange dig fra din bedste side, vælg den bedste varighed for dit fotooptag til din ferie, og få glæde af din fotografs indgående lokale viden om øen. På dagen for fotograferingen vil din fotograf dele ud af sin lokale viden og trylle for at fange nogle mindeværdige øjeblikke. Vælg tilpassede steder på Santorini til dit fotoshoot, uanset om du er på familieferie, en romantisk tur eller en livlig ferie med venner. Afhængigt af den mulighed, du vælger, kan du nyde 1-3 timers fotoshooting og udforske op til 3 steder på øen. I løbet af de 5 arbejdsdage efter dit fotoshoot skal du tjekke din e-mail for et link til dit personlige online galleri (beskyttet med adgangskode). Download dine professionelt redigerede billeder, som du kan dele med venner, familie og sociale medier.

Santorini: Privat rundtur med minibus

4. Santorini: Privat rundtur med minibus

Nyd det første stop på turen ved Santorini Caldera og lær alt om detaljerne omkring dens dannelse. Fortsæt derefter gennem det naturskønne landskab til landsbyen Oia, som er det mest fotograferede sted på Santorini. Udforsk landsbyen Imerovigli, der ligger på en højere beliggende klippe med en utrolig udsigt. Gør et kort stop i Firostefani for at se den berømte Blue Dome Church, som er motivet på så mange postkort fra Santorini. Udforsk toppen af Prophet Ilias, øens højeste bjerg, der ligger 2.000 fod over havets overflade. Oplev landsbyen Megalochori eller Pyrgos, og vælg en af dem. Tag et valgfrit stop ved Akrotiri arkæologiske område, hvis du ønsker at udforske udgravningerne. Du kan også vælge en valgfri vingård og besøge Estate Argyros eller Venetsanos Winery for at smage på den lokale vin. Beundr panoramaudsigten, svøm på de maleriske røde eller sorte sandstrande, og slap af over frokost på en restaurant ved havet.

Privat halvdagstur i Santorini

5. Privat halvdagstur i Santorini

Start fra den nordlige del af øen Santorini, hvor de spektakulære landsbyer Oia, Firostefani og Imerovigli ligger. Oplev den endeløse panoramaudsigt over Caldera, Thirasia Island og de vulkanske øer Palea og Nea Kameni. Har du mulighed for at tage billeder af hvide huse og kirker med blå kupler, mens du er der. Sidst på vej mod den traditionelle bebyggelse Megalochori, hvor du vil kunne udforske den, gå gennem de traditionelle gyder og få mulighed for at se de lokale huse og den lokale arkitektur. Slutteligt skal du stoppe ved den unikke Red Beach, som er fuld af røde jernvulkaniske lavasten, og den berømte 2,5 miles lange Black Sand Beach.

Santorini: Guidet solnedgangstur med afhentning på hotellet

6. Santorini: Guidet solnedgangstur med afhentning på hotellet

Vi starter med at hente dig på dit hotel og begiver os ud på et fascinerende solnedgangseventyr til Santorinis mest fantastiske og fotogene steder. Denne rejse inkluderer besøg på den livlige røde strand, det historiske kloster Profitis Ilias og Santo Wines, en af Europas mest populære vingårde, der er kendt for sin betagende udsigt. Turen kulminerer i en spektakulær solnedgang ved Oia. Oplev de fantastiske nuancer på Red Beach, udforsk Profitis Ilias' hellige højder, og nyd de udsøgte tilbud fra Santo Wines, hvor du kan nyde lokal vin på baggrund af spektakulære udsigter (hver gruppe får lov til at prøve 2 gratis vine). Eventyret topper med en solnedgangsoplevelse i Oia, fra et førsteklasses udsigtspunkt, der er kendt for sin magiske udsigt. Vælg at slappe af med en afslappende drink på en eksklusiv bar i nærheden, eller fordyb dig i den storslåede udsigt, mens solen går ned i Det Ægæiske Hav. Som afslutning på turen bliver du sat komfortabelt af ved dit overnatningssted eller det nærmeste tilgængelige sted med minder for livet.

Santorini: Vulkansk hot tub-oplevelse med udsigt over calderaen

7. Santorini: Vulkansk hot tub-oplevelse med udsigt over calderaen

Er du på udkig efter en ultra-romantisk oplevelse, som du kan dele og værdsætte med din elskede for livet? White Pearl Cavalieri, som ligger på calderaens klippeside, er det perfekte sted for dig! Vi vil byde jer velkommen og guide jer til det højeste sted på vores ejendom, hvor vores karakteristiske vulkanske spabad er placeret, omgivet af lavasten og tilbyder ekstra privatliv for at nyde en afsondret oplevelse. Nær dit sind og din sjæl ved at fordybe dig i det varme vand, du slapper af i din krop under denne halvanden times private spabadssession komplet med hydromassage-behandling, mens du kigger på den fantastiske udsigt over den vulkanske caldera og havet. Føl dig ekstra forkælet ved at nyde enten en signaturcocktail eller et glas mousserende vin sammen med årstidens friske frugter og slappe af under Middelhavssolen. Vi tilbyder også en flaske vand, håndklæder til to personer samt bade- og badefaciliteter til at friske dig op efter din oplevelse. Glem ikke at medbringe badetøj og et kamera, da stedet er ideelt til billeder og opslag på sociale medier! Hvis du ønsker at fortsætte din oplevelse, kan du blive på vores poolbar-restaurant for at nyde solen eller solnedgang og slappe af ved vores infinitypoolområde.

Santorini: Landudflugt til Oia for krydstogtpassagerer

8. Santorini: Landudflugt til Oia for krydstogtpassagerer

Start turen med at blive hentet fra krydstogtterminalen. Din guide vil møde dig der, når du går i land fra krydstogtskibet. Tag derefter afsted på din kuraterede tur, der er designet til at give dig mulighed for at udforske Santorini på en begrænset tid. Udforsk seværdighederne på Santorini med denne udflugt. Tag billeder ved gennemsejlingen fra Imerovigli, og beundr vulkanen. Læn dig derefter tilbage og slap af i den airconditionerede bus, mens du kører ind i landet til den ikoniske landsby Oia. Oia er hjemsted for slottet Fort Londsa fra det 15. århundrede, hvor frankerne herskede over Kykladerne. Gå en tur gennem landsbyen, og bliv betaget af de ikoniske hvidformede, hvidkalkede huse, der definerer øens arkitektur. Hold pause ved vigtige vartegn, herunder de berømte vindmøller på det nordvestlige punkt. Fortryllende Ayia Ekaterina er et af de ældste monumenter i Oia. Fortsæt til de tre blå kupler, hvor du har tid til at komme ud og tage nogle billeder. Derefter kan du bruge lidt fritid på at slentre rundt i landsbyen og stoppe på en café eller en restaurant. Senere bliver du kørt til Fira, hvor du kan udforske byen yderligere og slutte af ved svævebanen i Fira. Derfra tager du svævebanen ned til krydstogthavnen for at gå om bord på dit skib i tide til afgang.

Santorini: Fotoshoot i flyvende kjole

9. Santorini: Fotoshoot i flyvende kjole

Mød op i de fantastiske landsbyer Oia eller Imerovigli, og vandr gennem de smukkeste steder for at fotografere øjeblikke, du vil værdsætte. Vælg den perfekte flyvende kjole blandt 7 farver, og sæt den sammen med tilbehør for at skabe et look, der er autentisk for dig. Føl dig godt tilpas foran kameraet, mens du udforsker dine paradisiske omgivelser. Skab betagende fotos med Blue Dome eller Caldera som baggrund, mens din flyvende kjole flyder i vinden. Uanset om det er charmen ved Oia eller den storslåede udsigt i Imerovigli, så lad kameraet indfange dig, mens du bliver opslugt af Santorinis evige magi. Modtag 15-20 professionelt redigerede fotos inden for 14 dage. (Ekstra person kan tilføjes efter anmodning)

Santorini: Privat fotoshoot i Fira eller Imerovigli

10. Santorini: Privat fotoshoot i Fira eller Imerovigli

Indfang mindet om dit besøg på Santorini med dit eget professionelle fotoshoot, og vælg dit foretrukne sted. En must-have oplevelse for at få mest muligt ud af denne betagende udsigt, din egen fotograf vil guide dig til uundgåelige vinkler og tage en række billeder af dig mod denne uforglemmelige baggrund. Det giver dig frihed til at nyde øjeblikket nu, mens du bevarer det for evigt i fotos af høj kvalitet. Din fotograf vil møde dig på stedet og dygtigt guide dig gennem fotoshootet ved hjælp af sit lokalkendskab og øje for detaljer. Efter fotoshootet modtager du dine redigerede billeder i et digitalt gallerilink inden for 72 timer direkte til din telefon eller e-mail. Gå ikke glip af denne mulighed for at bevare dine minder i disse maleriske omgivelser. Book dit fotoshoot nu, og skab varige øjeblikke, som du kan værdsætte for evigt! Vores fotografer udvælger de bedste billeder til din købte pakke. Hvis du forelsker dig i flere øjeblikke end forventet, kan du købe ekstra billeder.

Alle aktiviteter

Ofte stillede spørgsmål om Imerovígli

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Imerovígli?

Hvad er de bedste billige ture i Imerovígli?

Andre seværdigheder i Imerovígli

Vil du se alle oplevelser i Imerovígli? Klik her for en fuld oversigt