Oplevelser i
IMG Worlds of Adventure

Vælg datoer

Andre seværdigheder i IMG Worlds of Adventure

Vil du se alle oplevelser i IMG Worlds of Adventure? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om IMG Worlds of Adventure

Samlet bedømmelse

4.1 / 5

baseret på 254 anmeldelser

Alt fungerede. Super! Overalt var de tilladt uden køer ved en separat kasseafdeling. De synger stregkoden og alle billetter ved hånden. Vi tog fire arrangementer: 1. Burj Khalifa. De lod mig springe køen over ved kassen. Du kan komme når som helst, selv på det mest populære ved solnedgang. Lad det gå hver dag. 2. Motiongate. Alt er det samme. Mere til børn, men voksne vil også elske det. 3. Vandland Atlantis. Alt er super. Du kan endda gå rundt på luksushotellet og se akvariet, der er køligere end Dubai Mall. 4. Img verden. En cool park med fede attraktioner. Mere til voksne. Kort sagt, med Dubai Pass har du sparet omkring 1.500 dirham. Dobbelt så billigt som ved kassen!

Fantastisk !! Meget praktisk, for de tre attraktionskort havde vi et middagscruise i den ultra romantiske marina (100 AED pr. Hoved for at tilføje for ubegrænset alkohol) båden var ikke fuld, det var fantastisk, den store safari i ørkenen (på den anden side at inkluderer kun bilen, overførslen og måltidet "show", resten er supplement, kamel, høg, shisha, henna) og endelig Aquaparken i Atlantis helt genial og taget til del er meget meget dyrt. Jeg synes, vi virkelig har sparet meget, og det er også super praktisk! Tøv ikke ! Bemærk, du bliver nødt til at ringe for at booke de fleste aktiviteter (hvis en tidsplan er fastlagt eller en overførsel er nødvendig)

Vores første attraktion med Get your Guide-billetten var Burj Khalifa. Som en smuk turistmagnet besøges tårnet i overensstemmelse hermed og er ikke for sjovt med alle skarer og skubber. Med kuponen fungerede alt fint, vi var i vores egen kø til onlinebilletter og vi fik billetten til tårnet med det samme uden vores egen tid og kunne besøge det umiddelbart efter indsamling af billetter - alt uden problemer!

Hvis du kombinerer ture korrekt, kan du spare meget. Find ud af på forhånd, hvad der skal bookes. Det kører problemfrit. For eksempel i Wild Waldi Waterpark er det tilstrækkeligt blot at præsentere QR -koden. Med springvandsturen skal du dog bestille tiden på forhånd og konvertere den til en billet på stedet.

Alt fungerede vidunderligt, skal du være opmærksom på visse aktiviteter, hvis en reservation er nødvendig. Forbehold fungerede godt i sig selv, selvom der åbenbart var nogle kopi- og indsætningsfejl i beskrivelsen af Pass. For eksempel er ikke alle beskrivelser af seværdighederne korrekte