Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Indonesien

Vores mest anbefalede ting at gøre i Indonesien

Bali: Uluwatu Kecak og ilddanseshow - adgangsbillet

1. Bali: Uluwatu Kecak og ilddanseshow - adgangsbillet

Vis en unik kulturel oplevelse med en Kecak ild- og danseforestilling på Uluwatu-templets område. Se indfødte balinesiske dansere udføre et betagende show med traditionel hinduistisk dans, mens solen går ned i baggrunden. Kecak er en balinesisk dans og rytmisk sang, der skildrer slaget fra det hinduistiske epos Ramayana, hvor Rama kæmper mod den dæmoniske kong Ravana med hjælp fra abeguden Hanuman. Lad dig hypnotisere af de hvirvlende flammer kombineret med levende traditionel påklædning, når de optrædende tager dig med på en rejse gennem balinesisk hinduisme. Showet er timet til at falde sammen med solnedgangen, så du kan være sikker på en god udsigt i løbet af din tid i Uluwatu.

Bali: Vandretur ved solopgang på Mount Batur med morgenmad

2. Bali: Vandretur ved solopgang på Mount Batur med morgenmad

Begiv dig ud på en guidet vandretur op ad Mount Batur på en dagstur fra Bali. Se solopgangen fra toppen, spis en lækker morgenmad, og tag en tur til en kaffeplantage bagefter. Begynd din opstigning ved foden af Mount Batur efter en valgfri tidlig afhentning fra dit overnatningssted. Du starter endda din jungletur på en eksklusiv sti med færre vandrere omkring dig. Nyd den uberørte nattehimmel væk fra byens lys, mens du vandrer. Efter 2 timers vandring bliver du belønnet på toppen med udsigt til solopgang over det naturlige landskab og havets horisont. Og endnu bedre, du får lov til at nyde morgenmaden på vulkanens top. På vejen ned kan du nyde flere udsigter, såsom Lake Batur, en enorm vulkankratersø. Du har også mulighed for at stoppe for en kop lokal Luwak-kaffe på en kaffeplantage, før du bliver sat af tilbage til din bolig eller mødested. Før og efter din vandretur kan du nyde den eksklusive brug af Mt. Batur Lounge, den eneste lounge i villastil med rene, moderne toiletter og et behageligt brusebad. Når du har forfrisket dig i bruserne, kan du nyde en varm kop te eller kaffe i loungen.

Bali: Vandretur ved solopgang på Mount Batur og naturlig varm kilde

3. Bali: Vandretur ved solopgang på Mount Batur og naturlig varm kilde

Vandr til toppen af den fantastiske vulkan Batur på denne solopgangstur. Følg din guide op ad bjerget, og nyd en velfortjent morgenmad på toppen, mens du ser solopgangens strålende farver. Slut din aktive morgen af med at bade i en naturlig varm kilde og et forfriskende besøg på en kaffeplantage. Før og efter din vandretur kan du slappe af i Mt. Batur Lounge, som er den eneste villa-lounge i området med rene, moderne toiletter og et behageligt brusebad. Mød op på stedet, eller bliv hentet ved dit hotel i Bali tidligt om morgen (afhængigt af den valgte mulighed) i tide til at se solopgangen fra toppen af Batur. Efter afgang på det valgte tidspunkt (som også afhænger af dit hotels placering) går turen mod den aktive vulkan nær landsbyen Kintamani. Når du ankommer til Batur, vil du få en kort introduktion og sikkerhedsbriefing af din guide. Alle guiderne er lokale og har erfaring med at bestige Batur-bjerget, siden de var børn. Nyd godt af deres store viden og passion for regionen, inden du tager afsted på din 1,5-times vandretur til Balis højeste vulkankrater for at se solopgangen. På toppen kan du spise morgenmad og nyde den utrolige udsigt over det omkringliggende område, mens dagen gryr. Efter solopgang får du tid til at gå omkring vulkankrateret, inden du krydser en bakke bestående af lava og sort sand. Vandr derefter ned ad bjerget, hvorefter du kan dulme ømhed og smerter i en naturlig varm kilde. Hvis du vælger at mødes ved Mt Batur Lounge, bliver du sat af ved Mt Batur Lounge. Hvis du har valgt muligheden med transport, vil du besøge en kaffeplantage på vej tilbage til din indkvartering.

Bali: Heldags-tur med Instagram-højdepunkter

4. Bali: Heldags-tur med Instagram-højdepunkter

Gør dine Instagram-følgere misundelige, når du udforsker Bali på en skræddersyet dagstur til de mest genkendelige hotspots. Alle adgangsgebyrer er inkluderet, og det samme er en lokal ekspertguide, som undervejs vil dele ud af sine guldkorn om balinesisk historie og kultur. Dit første stop er det hinduistiske Lempuyang-tempel. Det er berømt for sin delte port, himlens porte, og her kan du tage det samme billede, som du har set så mange gange på Instagram. Derefter bliver du kørt til Tirta Gangga, et tidligere kongeligt palads, der er berømt for sine hellige (og utroligt fotogene) vandelementer og haver. Næste stop er Tukad Cepung, en grotte med et fantastisk naturligt vandfald, hvor du endda får lov til at tage en dukkert. Derefter kommer det landlige Ubud, som er hjemsted for mange smukke, frodige, grønne rismarker. Og sidst, men ikke mindst, kan du prøve en af Balis berømte jungle-gynger. Vælg præcis den oplevelse, du ønsker - fra private ture med afhentning på hotellet til ture i små grupper, hvor du kan møde andre eventyrlystne rejsende. Vælg frokost-tilvalget for at få en lækker frokostbuffet, eller tag ti polaroider med hjem for at huske din tur. Vælg premium eller privat for yderligere tilføjelser. Berig din Instagram med fotos taget og redigeret af en fotograf, se dig selv fra oven med 3-4 minutters droneoptagelser sendt til dig 24 timer efter din tur, bare slap af med en afslappende massage eller alternativt book også vores North Bali: Full-Day Instagram Tour for at forbedre din Instagram-oplevelse ved at indfange de bedste ting at lave på det nordlige Bali.

Ubud: ATV Quad Biking Adventure Guidet tur

5. Ubud: ATV Quad Biking Adventure Guidet tur

Udforsk dette tropiske paradis, mens du oplever de varierede landskaber, frodige rismarker, overgroede jungler og brusende floder på et ATV-quadcykeleventyr. Oplev en bekvem afhentning ved din indkvartering af din engelsktalende guide og kør til udgangspunktet i Ubud. Du vil få en grundig sikkerhedsbriefing og alt det udstyr, der er nødvendigt for en sikker tur. Vælg enten at køre i tandem med en ledsager eller køre din egen ATV. Bliv forkælet med det spektakulære syn af Balis naturlige skønhed, mens du bevæger dig gennem og rundt på den omfattende bane. Hvis du er til lidt mere spænding, skal du blot lade din guide vide det, og de vil tage dig med til et mere teknisk terræn, hvor du kan komme op ad stejle bakker i fuld fart eller glide ned ad skråninger, som du vil. Efter en spændende tur kan du friske dig op med et afslappende brusebad, inden du nyder et buffetmåltid med lækker mad. Bliv sat sikkert af på dit hotel igen, så du kan nyde resten af din dag. Eller du kan blot tage af sted på egen hånd.

Bali: Billet til Ubud Palace Legong Dance Show

6. Bali: Billet til Ubud Palace Legong Dance Show

Vær vidne til en af Balis mest ærbødige klassiske danse i en unik ramme på det ikoniske Ubud Palace. Book dine billetter til dette traditionelle show, og oplev en visuelt dragende kongelig forestilling, der er kendt for sine fysisk krævende stillinger og hurtige bevægelser. Ankom til det imponerende Ubud-palads og oplev det, som de lokale kalder Legong-dansen, der løst oversat betyder "dansen i det kongelige palads". Oplev den energiske dans, der engang kun blev udført foran den kongelige familie, og se det imponerende Puri Saren Royal Palace. Se meget dygtige udøvere i farverige kostumer, herunder en gylden blomsterhovedbeklædning af betydelig størrelse og vægt, sammen med komplette regalier fra skuldre til fødder. Se de professionelle dansere udføre bevægelser ubesværet på trods af deres omfattende udklædning. Deltag i en medrivende historie, der fremføres af tre dansere: en kvindelig hofbetjent og to identisk klædte "legonger", der indtager rollerne som kongelige personer. Fordyb dig i Østjaves historie i det 12. og 13. århundrede med dette medrivende show.

Ubud: Vandfald, risterrasser og abeskov - privat tur

7. Ubud: Vandfald, risterrasser og abeskov - privat tur

Udforsk de bedste attraktioner i Ubud på denne tur med hoteltransfer fra udvalgte steder på Bali. Besøg seværdigheder som Tegenungan-vandfaldet, Mas Village og kongepaladset. Vælg mellem en basistur, en tur med frokost og en tur med frokost og en jungleswing-oplevelse. Efter afhentning på dit hotel er dette din rejseplan: Tegenungan-vandfaldet Dette område ligger på sydsiden af Ubud og er et rigtig dejligt sted at nyde din kop te og se det vidunderlige vandfald. Du kan komme tæt på det og mærke den friske stråle fra det naturlige vand. Mas Village Dette er en landsby, der har specialiseret sig i træskærerarbejde. De fleste af Balis fremtrædende træskærere bor i Mas landsby, hvor de producerer kunstfærdige og fine træskærerarbejder og underviser den unge generation i at snitte. Ubud Monkey Forest Ubud Monkey Forest er hjemsted for mere end 600 langhalede makaker og er en tropisk grøn skov tæt på centrum af Ubud. Inde i skoven kan du se et helligt tempel, der bevogtes af aberne. Ubud traditionelle marked Her kan du finde et Ubud-samfund, der samles på markedet for at sælge alle produkterne fra området: billige souvenirs, kunsthåndværk, frugt og meget mere. Ubud kongepalads I centrum af Ubud kan du se paladset fra vejen. Når du kommer ind i området, kan du gå rundt og tage billeder af det traditionelle balinesiske arkitekturkompleks og se den daglige traditionelle balinesiske dans. Tegalalang Rice Terrace Her kan du se en typisk scene på Bali: en risterrasse placeret i en smuk rismark med grønne kokosnøddeplanter. Dette gør det til det bedste syn af det balinesiske landskab. Koffeplantage Besøg kaffeplantagen, hvor du bl.a. kan se verdens dyreste kaffe, kaldet Luwak-kaffe. Det er en kaffe, der er fremstillet af et dyr, som spiser bønnen og fordøjer den i sin mave. Om morgenen vil kaffen stadig være intakt i dyrets afføring og blive samlet for at blive forarbejdet til kaffe. Det vil være en uforglemmelig oplevelse at nyde denne kaffe foran udsigten fra Rice Terrace.

Ubud: 3-timers sølvsmedekursus

8. Ubud: 3-timers sølvsmedekursus

Leder du efter en unik oplevelse i Bali? Denne unikke oplevelse giver dig mulighed for at prøve en sjov, kreativ hobby kombineret med Balis ældste håndværksteknikker. Tilbring en halv dag med Ayu, der vil introducere dig til denne kunsts specielle verden. Hun vil lære dig, hvordan du virkeliggør din idé som et kunstværk, du kan bære, ligesom hun selv blev undervist af sin far og storebror, da hun var 9 år gammel. Lær alt om, hvad sølvsmedning indebærer, og hvordan håndværket har udviklet sig gennem tiden på Bali. Brug 5 gram sølv, og skab dit helt eget par øreringe, din egen ring eller et vedhæng. Arbejd sammen med Ayu for at omdanne nyt sølv til et poleret kunstværk. Det er sjovt, det er en udfordring og en fantastisk måde at tilbringe din fritid i Ubud.

Bali Sanur: Envejs ekspresfærge til/fra Nusa Penida

9. Bali Sanur: Envejs ekspresfærge til/fra Nusa Penida

Rejs ad den hurtigste rute mellem Balis Sanur Beach og Nusa Penida på en rummelig færgetur. Få mest muligt ud af din ferietid ved at bestille din transfer på forhånd og ankomme hurtigt til din valgte destination. Læn dig tilbage og beundr panoramaudsigten over området, mens du kører. Skib om bord på båden ved Sanur Beach eller Nusa Penida, og begynd din rejse til det modsatte sted. Nyd de plyssede siddepladser og masser af plads til din bagage. Rejs med en topfart på 30 til 35 knob, og nå din destination på kun 30 minutter. Følg med din kaptajn på en jævn og sikker tur, og slap af, mens du tager fantastiske billeder af kysten og havet.

Fra Bali: Svøm med manta-rokker i Nusa Penida

10. Fra Bali: Svøm med manta-rokker i Nusa Penida

Tag til øen Nusa Penida, og begiv dig ud på et snorkleeventyr. Udnyt 3 forskellige stop til at svømme med djævlerokker, spis frokost på stranden og tilbring derefter eftermiddagen med at udforske mangroveskoven. Bliv hentet på dit hotel i udvalgte områder på Bali, eller vent ved færgekontoret (afhængigt af den valgte mulighed), og rejs derefter til Nusa Penida, som ligger 20 kilometer ud for den sydøstlige kyst. Nusa Penida, den største af Balis 3 søsterøer (Nusa Lembongan, Nusa Penida og Nusa Ceningan), er langt mindre udviklet og huser stadig en overdådig og uberørt natur. Lad dig betage af det dramatiske landskab og de stejle klipper langs kysten på vej til nogle af øens bedste snorkelsteder. Når du ankommer til den beskyttede bugt Manta Bay, vil du udforske et hav fyldt med plankton, som tiltrækker smukke rev-djævlerokker, der kan have et vingefang på op til 4 til 5 meter. Besøg 3 af øens bedste snorkelområder, herunder (afhængigt af betingelserne) populære steder som Crystal Bay, Toyapakeh og Gamat Bay. Da Det Indiske Oceans dønninger kan påvirke betingelserne, overvåges situationen nøje, så du tages til et område, hvor det er sikkert at svømme med rokkerne mindre end 1,5 meter fra havoverfladen. Er betingelserne ikke passende, vil din snorkelturplan blive tilpasset, da din sikkerhed altid er topprioriteten. Efter dit magiske snorkeleventyr holdes en lækker frokostpause ved Mangrove Beach på Nusa Lembongan. Til frokost serveres en indonesisk buffet. Få derefter chancen for at udforske mangroveskoven om eftermiddagen i kajak eller på stand-up paddleboard.  

Alle aktiviteter

859 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Byer i Indonesien

Andre seværdigheder i Indonesien

Vil du se alle oplevelser i Indonesien? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Indonesien

Samlet bedømmelse

4.7
(32.150 anmeldelser)

Vores guide, Kadek Diyatmika var meget flink, kontaktede mig via WhatsApp på forhånd for at lette mødestedet og tidspunktet. Han kørte os til de angivne steder, viste os de bedste steder og tog billeder af os. Han gav selv instruktioner og implementerede ønsker/ideer fra os. Vi havde en fantastisk dag og var i stand til at lære meget om Bali og Nusa Penida ved at tale med ham. Jeg kan virkelig anbefale dette.

Vores chauffør Ouwejan og vores guide Halim var de bedste. Takket være dem var turen fantastisk! Vi så de smukkeste steder fra vestsiden af Nusa Penida. De gav os så meget tid, som vi havde brug for, til billeder og sightseeing. Højt anbefalet!

En perfekt tur, der var kun en ting som vi syntes var for dårligt, der blev filmet undervejs og det ville de have penge for at over føre. Så det blev vi sure over da vi troede set var med i prisen.

Turen til Java tog 9 timer i bil, hvilket var en meget lang tur. Udflugten var helt fantastisk. Alt var organiseret og planlagt.

Det var meget hyggeligt og guiden var super flink og imødekommende!