Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Innsbruck

Vores mest anbefalede ting at gøre i Innsbruck

Swarovski Kristallwelten: Entré til krystalmuseet i Wattens

1. Swarovski Kristallwelten: Entré til krystalmuseet i Wattens

Udforsk alle krystallens udformninger i Swarovski Kristallwelten i Wattens, og oplev de magiske krystaller på udstillinger og seværdigheder som i The Giants haver og "Crystal Cloud", der består af 800.000 håndmonterede krystaller. Tag til "Chambers of Wonder", og oplev magiske krystaller i en dimension, der aldrig er set før. Oplev enestående kunstinstallationer i museets haver, og tag børnene med til legetårnet; et innovativt udendørs legepladslandskab for børn i alle aldre, med masser af plads til at lege og klatre. Der er en café og restaurant ved haverne, med fantastisk udsigt til det omkringliggende landskab, der tilbyder en uforglemmelig kulinarisk oplevelse til dem, som er interesserede i at udforske unikke smage.

Alpenzoo og Hungerburg: Kombineret entrébillet

2. Alpenzoo og Hungerburg: Kombineret entrébillet

Innsbrucks Alpenzoo er den eneste af sin slags i verden, da det er en zoologisk have med et alpetema. Se adskillige dyrearter, der kun kan findes i Alperne. Stedet er yderst familievenligt, men der er også et stort udvalg af aktiviteter for voksne. Det ligger på den solrige side af Inn-dalen, ved foden af Nordkette og højt oppe over Innsbrucks hustage. Med en kombineret billet er Alpenzoo let tilgængelig fra byens centrum. Det tager blot et par minutter fra Congress Station til Alpenzoo Station med Hungerburg-kabelbanen. Derfra er der blot få meter til Alpenzoos indgang. Din kombinerede billet inkluderer tur-retur-transport med Hungerburg-kabelbanen og entré til Alpenzoo.

Innsbruck: Tyroleraftener ved Gundolf-familien

3. Innsbruck: Tyroleraftener ved Gundolf-familien

Dyk ned i de østrigske traditioner til et folkemusikarrangement med sang, dans og jodlen med mere. Lad Gundolf-familien, der har været et fast indslag i Innsbruck siden 1967, underholde dig med et 1,5-times show. For mange mennesker er Gundolf-familien en gruppe musikalske ambassadører, der repræsenterer Innsbruck og den historiske region Tyrol rundt om i verden. Nyd et varieret og attraktivt program med tyrolerdanse og "sko-klapning". Du vil også høre typiske tyrolske sange og jodlen. Bliv ikke overrasket, hvis du selv får lyst til at danse, synge og klappe med. Ud over showet har du mulighed for at nyde en drink eller en 3-retters menu inden eller under forestillingen. Menuen omfatter: Klar suppe med snittede pandekager Stegt svinekød med kartofler og blandet salat Æblestrudel med flødeskum Program: Musik / Schuhplattler – "Reith im Winkel“ (folkedans) / Jodlesang / Tyrolsk dans / Sang på den syngende sav / Jodlesang / Schuhplattler (folkedans) - Krydspolka / Solo på landharpe / Alphornklänge = alphornlyde / Solo på særligt tunede koklokker / Jodlesang / Hackbrett – typisk tyrolsk strengeinstrument / Tiroler Holzhackertanz = Trækløverdans Pause Innsbruck Fanfare / Jodlesang / Solo på zither/ Møllerdansen / Raffele = gammelt tyrolsk strengeinstrument / Jalousidans / Hölzernes G`lachter = træxylofon / Koklokkedans / Jodlesang / Minearbejderdans / Bozner Bergsteigermarsch = Bjergbestigermarch Finale (populære sange fra de besøgende lande) Sange, danse og musik fra dette program er blevet optaget på DVD, video  og CD (som kan købes på stedet). 

Innsbruck Swarovski Crystal Worlds Billet og transfer

4. Innsbruck Swarovski Crystal Worlds Billet og transfer

Tag en delt shuttlebus fra Innsbruck til Swarovski Crystal Worlds i Wattens, og udforsk alle facetter af krystallernes magi på udstillinger og attraktioner såsom "Crystal Cloud" med nogle af de 800.000 håndmonterede krystaller. Se "Chambers of Wonder", og oplev krystallernes magi i en dimension, der aldrig er set før. Udforsk "Giant"-haverne for at se de unikke kunstinstallationer. Find legetårnet og en innovativ udendørs legeplads for børn i alle aldre med masser af plads til at lege og klatre. Der er en café og restaurant ved haverne med fantastisk udsigt til det omkringliggende landskab. Nyd en uforglemmelig, kulinarisk oplevelse for dem, der er interesserede i at udforske unikke smage.

Toppen af Innsbruck: Billet til svævebane tur-retur

5. Toppen af Innsbruck: Billet til svævebane tur-retur

Begynd din rejse 560 meter over havets overflade, ikke langt fra hjertet af Innsbrucks gamle bydel med de historiske bygninger og det verdensberømte "Goldenes Dachl" (det gyldne tag). Hungerburg-kabelbanen er tegnet og designet af stjernearkitekten Zaha Hadid, og det er en unik arkitektonisk præstation. Hop ombord i kabelvognen med panoramaruder, og begynd opstigningen mod toppen. Du kan beundre kontrasten mellem kabelsystemets og stationernes moderne design og det rå bjerglandskab, mens du stiger opad. Mens din rejse med kabelbanen fortsætter langs Seegrube og Hafelekar, ændrer billedet sig. Her kan du se den omhyggeligt renoverede stationsbygning, der blev designet af tyrolerarkitekten Franz Baumann. Nyd freden og den naturskønne udsigt, og fortsæt opstigningen, mens byens travlhed langsomt glider i baggrunden, og bjergets ro sænker sig over dig. Nu kan du se den fantastiske udsigt til Innsbruck. Om dagen synes bjerget så lang væk, at det ligner en legetøjsby, og om natten skinner det som et hav af lys. Når du når til den højeste station 2256 meter over havoverfladen, kan du nyde den bjergtagende udsigt over byen Innsbruck på den ene side og et uforglemmeligt udsyn over uberørt natur på den anden. Et besøg til Nordkette, der ligger mellem bjergkæden og byen, vil med garanti være en uforglemmelig oplevelse. Her kan du nyde en unik blanding af afslapning, naturlige vidundere og moderne arkitektur.

Innsbruck: City Card inklusive offentlig transport

6. Innsbruck: City Card inklusive offentlig transport

Den bedste måde at opleve den maleriske by Innsbruck, Østrig, på er med et bykort. Med adgang til mange af de bedste museer, seværdigheder, attraktioner, nogle svævebaner, cykler og en shuttlebus til Swarovski Crystal Worlds har du masser af tid til at se byen i sin helhed. Hop på en af IBV-bybusserne og -sporvognene, hop-on hop-off-bussen, Innsbrucker Nordkettenbahnen-liftene eller Patscherkofelbahn-gondolen. Udnyt rabatterne på kasinoet, byrundture eller endda et traditionelt folkeshow med det århundredgamle selskab Tyrolean Evening. Vælg mellem et 24-, 48- eller 72-timers kort og begynd at more dig. Liste over seværdigheder og attraktioner:StadsvandringMuseum for det gyldne tagStadstårnStadsarkiv/bymuseum InnsbruckHofkirkeMuseum for den tyroleriske regionale arvKejserpaladset InnsbruckUdstilling Maximilian 1Alpin Zoo Innsbruck-TirolTyrolske statsmuseum FerdinandeumArsenal MuseumTAXISPALAIS Kunsthalle TirolBell Museum & Bell Foundry GrassmayrTyrol Panorama med KaiserjägermuseumBergisel Stadion & Ski JumpAmbras Castle InnsbruckAUDIOVERSUM Science CenterLocalbahnmuseum der Tiroler MuseumsbahnenAnatomisk MuseumBurg Hasegg/Mint Museum HallSwarovski Crystal Worlds Wattens

Storbritannien/Europa: eSim mobildataabonnement

7. Storbritannien/Europa: eSim mobildataabonnement

Gør din rejse problemfri med din praktiske eSIM. Hold forbindelsen på dine rejser med højhastighedsdækning i de 42 mest besøgte regioner i Europa og Storbritannien. Køb og installer din eSIM når som helst og hvor som helst, og vælg mellem en række datapakker, gyldighedsindstillinger og dækning i yderligere lande. Du skal blot scanne eSIM QR-koden for at få adgang til alle dine vigtige apps på din rejse. Undgå besværet med at administrere flere SIM-kort med denne nul-affaldsløsning. Få ét eSIM pr. enhed, og fyld op ved blot at købe og aktivere yderligere eSIM-planer, når du er på farten. Når de er aktiveret, begynder din dækning i henhold til din valgte varighed. Dækning i Østrig, Albanien, Belgien, Bulgarien, Cypern, Danmark, Estland, Finland, Frankrig, Grækenland, Gibraltar, Gibraltar, Island, Irland, Island, Irland, Italien (herunder San Marino og Vatikanet), Jersey Island, Kasakhstan, Letland, Litauen, Kroatien, Liechtenstein, Luxembourg, Letland, Litauen, Liechtenstein, Tjekkiet, Tyskland, Ungarn, Også Malta, Nederlandene, Nordmakedonien, Norge, Portugal, Polen, Rumænien, Serbien, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige, Schweiz, Tyrkiet, Ukraine, Usbekistan, Nordirland, Det Forenede Kongerige og Nordirland er omfattet. Alle iPhone-modeller, der lanceres efter iPhone XS, kan understøtte eSIM. For Android, hvis du er usikker, skal du tjekke med vejledende foto for berettigelse. APN (Access Point Name): internet Lokal operatørinformation: UK: Telefonica / Vodafone /Hutchison 3G /Everything Everywhere

Innsbruck: Alpenzoo & Top of Innsbruck Kombibillet

8. Innsbruck: Alpenzoo & Top of Innsbruck Kombibillet

Den imponerende oplevelse på toppen af Innsbruck, den 2.300 meter høje Hafelekar, er inden for rækkevidde for enhver mand takket være en direkte forbindelse fra byen. Besøgende kan være heldige nok til at få et glimt af det normalt sky dyreliv, men det unikke panorama over byen og bjerget er det virkelige højdepunkt. Gå op til Nordkettens højeste punkt og oplev topstemningen uden en lang opstigning. Billetten omfatter tur- og returrejse fra station Congress til toppen af Innsbruck samt entré til Alpine Zoo.

Hungerburg: Billetter til kabelbanen t/r fra Innsbruck

9. Hungerburg: Billetter til kabelbanen t/r fra Innsbruck

Begynd din rejse 560 meter over havets overflade, ikke langt fra hjertet af Innsbrucks gamle bydel. Her kan du udforske stationen, der er designet og planlagt af stjernearkitekten Zaha Hadid, før kabelbaneturen starter. Hungerburg-kabelbanen giver de besøgende mulighed for at nå Hungerburg på kun 8 minutter. Der er flere stop undervejs, herunder Alpe Zoo, som er en favorit blandt familierne. En tur med Hungerburg-kabelbanen er det perfekte mulighed for dem, der har begrænset tid.  Efter at have nået topstationen, kan du nyde en dejlig udsigt fra panoramaplatformen. Dem der vil forkæle sig selv med kulinariske godbidder, kan besøge den trendy Café Hitt & Söhne, hvor der kan købes kaffe og kage. En anden mulighed er at spise et traditionelt tyrolsk måltid på Restaurant Alpina.

Innsbruck: City Tower Entrance Ticket

10. Innsbruck: City Tower Entrance Ticket

Kig ud over Innsbruck's hustage, som tårnvagterne gjorde det i middelalderen. Oplev, hvordan vagter holdt vagt fra byens tårn i næsten 450 år og advarede borgerne mod brand og andre farer. De nederste etager fungerede også engang som fængsel. I dag er tårnet der for besøgende at nyde. Over 133 trin fører op til den 31 meter høje udsigtsplatform, som har udsigt over Innsbruck middelalderlige gader og byder på en fantastisk udsigt over Bergisel, Patscherkofel-bjerget, floden Inn og bjergkæden Nordkette. Få at vide, at City Tower er godt 50 år ældre end det gyldne tag. Det blev færdiggjort i 1450 på siden af det gamle rådhus. Det virker ikke enormt i sammenligning med moderne bygninger, men 51 meter var meget imponerende i 1450, og tårnet var et stolt symbol på Innsbruck-borgernes selvtillid. Løgkuplen blev tilføjet 100 år efter færdiggørelsen. I dag rejser tårnet sig stadig majestætisk op blandt de middelalderlige bygninger i den gamle bydel - det giver et godt udsigtspunkt og en romantisk udsigt over Innsbruck. For at få en romantisk oplevelse kan du tage turen ved solnedgang om sommeren. Om vinteren kan du lytte til tårnets trompetister fra balkonen på Goldenes Dachl (det gyldne tag), mens du kan se julemarkederne nedenunder. Bemærk venligst, at da City Tower er en historisk bygning, og dens eksisterende form skal bevares, er der ingen elevator, og du kan kun komme op til toppen ved at gå 133 trin op.

Topaktiviteter

Topseværdigheder i Innsbruck

Alle aktiviteter

53 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Ofte stillede spørgsmål om Innsbruck

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Innsbruck?

Andre seværdigheder i Innsbruck

Vil du se alle oplevelser i Innsbruck? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Innsbruck

Samlet bedømmelse

4.6 / 5

baseret på 1.123 anmeldelser

Det var en rigtig dejlig oplevelse. En dagstur kan tages fra Innsbruck. Vidundernes kamre er virkelig lokkende. Klapvognen fungerede inde i kammeret, men for Swaroswki-skyerne har jeg kun en klage over, at selv da vi bad om en billet, der skulle fungere med klapvogn, gav fyren på skranken ikke. Alt i alt var det en god oplevelse. Vi måtte parkere klapvognen udenfor og bære barnet.

det var en vidunderlig oplevelse. Punktlig og meget komfortabel kabelbane, 5 minutters gang fra parken. Meget velholdt park fuld af dyr. Generel rengøring, især af toiletterne. Vi spiste frokost i baren/restauranten inde i parken, generøse portioner og rimelige priser. Absolut anbefalet!

Flot og inspirerende museum. Vi havde børn på 5 og 6 år med som også havde en god oplevelse der. Helt klart pengene værd

Jeg elskede det. Alt som angivet i voucheren. Vi ankom før vores tid og sagde, at vi ikke havde noget problem.

Meget stemningsfyldt aften. Kan kun anbefales :-):