Ting at foretage sig
Innsbruck

Topaktiviteter

Topseværdigheder i Innsbruck

Alle aktiviteter

Vores mest anbefalede ting at lave i Innsbruck

Swarovski Kristallwelten: Entré til krystalmuseet i Wattens

Swarovski Kristallwelten: Entré til krystalmuseet i Wattens

Udforsk alle krystallens udformninger i Swarovski Kristallwelten i Wattens, og oplev de magiske krystaller på udstillinger og seværdigheder som i The Giants haver og "Crystal Cloud", der består af 800.000 håndmonterede krystaller. Tag til "Chambers of Wonder", og oplev magiske krystaller i en dimension, der aldrig er set før. Oplev enestående kunstinstallationer i museets haver, og tag børnene med til legetårnet; et innovativt udendørs legepladslandskab for børn i alle aldre, med masser af plads til at lege og klatre. Der er en café og restaurant ved haverne, med fantastisk udsigt til det omkringliggende landskab, der tilbyder en uforglemmelig kulinarisk oplevelse til dem, som er interesserede i at udforske unikke smage.

Alpenzoo og Hungerburg: Kombineret entrébillet

Alpenzoo og Hungerburg: Kombineret entrébillet

Innsbrucks Alpenzoo er den eneste af sin slags i verden, da det er en zoologisk have med et alpetema. Se adskillige dyrearter, der kun kan findes i Alperne. Stedet er yderst familievenligt, men der er også et stort udvalg af aktiviteter for voksne. Det ligger på den solrige side af Inn-dalen, ved foden af Nordkette og højt oppe over Innsbrucks hustage. Med en kombineret billet er Alpenzoo let tilgængelig fra byens centrum. Det tager blot et par minutter fra Congress Station til Alpenzoo Station med Hungerburg-kabelbanen. Derfra er der blot få meter til Alpenzoos indgang. Din kombinerede billet inkluderer tur-retur-transport med Hungerburg-kabelbanen og entré til Alpenzoo.

Innsbruck: Tyroleraftener ved Gundolf-familien

Innsbruck: Tyroleraftener ved Gundolf-familien

Dyk ned i de østrigske traditioner til et folkemusikarrangement med sang, dans og jodlen med mere. Lad Gundolf-familien, der har været et fast indslag i Innsbruck siden 1967, underholde dig med et 1,5-times show. For mange mennesker er Gundolf-familien en gruppe musikalske ambassadører, der repræsenterer Innsbruck og den historiske region Tyrol rundt om i verden. Nyd et varieret og attraktivt program med tyrolerdanse og "sko-klapning". Du vil også høre typiske tyrolske sange og jodlen. Bliv ikke overrasket, hvis du selv får lyst til at danse, synge og klappe med. Ud over showet har du mulighed for at nyde en drink eller en 3-retters menu inden eller under forestillingen. Menuen omfatter: Klar suppe med snittede pandekager Stegt svinekød med kartofler og blandet salat Æblestrudel med flødeskum Program: Musik / Schuhplattler – "Reith im Winkel“ (folkedans) / Jodlesang / Tyrolsk dans / Sang på den syngende sav / Jodlesang / Schuhplattler (folkedans) - Krydspolka / Solo på landharpe / Alphornklänge = alphornlyde / Solo på særligt tunede koklokker / Jodlesang / Hackbrett – typisk tyrolsk strengeinstrument / Tiroler Holzhackertanz = Trækløverdans Pause Innsbruck Fanfare / Jodlesang / Solo på zither/ Møllerdansen / Raffele = gammelt tyrolsk strengeinstrument / Jalousidans / Hölzernes G`lachter = træxylofon / Koklokkedans / Jodlesang / Minearbejderdans / Bozner Bergsteigermarsch = Bjergbestigermarch Finale (populære sange fra de besøgende lande) Sange, danse og musik fra dette program er blevet optaget på DVD, video  og CD (som kan købes på stedet). 

Top of Innsbruck: Returbillet til svævebanen

Top of Innsbruck: Returbillet til svævebanen

Begynd din rejse 560 meter over havets overflade, ikke langt fra hjertet af Innsbrucks gamle bydel med de historiske bygninger og det verdensberømte "Goldenes Dachl" (det gyldne tag). Hungerburg-kabelbanen er tegnet og designet af stjernearkitekten Zaha Hadid, og det er en unik arkitektonisk præstation. Hop ombord i kabelvognen med panoramaruder, og begynd opstigningen mod toppen. Du kan beundre kontrasten mellem kabelsystemets og stationernes moderne design og det rå bjerglandskab, mens du stiger opad. Mens din rejse med kabelbanen fortsætter langs Seegrube og Hafelekar, ændrer billedet sig. Her kan du se den omhyggeligt renoverede stationsbygning, der blev designet af tyrolerarkitekten Franz Baumann. Nyd freden og den naturskønne udsigt, og fortsæt opstigningen, mens byens travlhed langsomt glider i baggrunden, og bjergets ro sænker sig over dig. Nu kan du se den fantastiske udsigt til Innsbruck. Om dagen synes bjerget så lang væk, at det ligner en legetøjsby, og om natten skinner det som et hav af lys. Når du når til den højeste station 2256 meter over havoverfladen, kan du nyde den bjergtagende udsigt over byen Innsbruck på den ene side og et uforglemmeligt udsyn over uberørt natur på den anden. Et besøg til Nordkette, der ligger mellem bjergkæden og byen, vil med garanti være en uforglemmelig oplevelse. Her kan du nyde en unik blanding af afslapning, naturlige vidundere og moderne arkitektur.

Innsbruck Swarovski Crystal Worlds Billet og transfer

Innsbruck Swarovski Crystal Worlds Billet og transfer

Tag en delt shuttlebus fra Innsbruck til Swarovski Crystal Worlds i Wattens, og udforsk alle facetter af krystallernes magi på udstillinger og attraktioner såsom "Crystal Cloud" med nogle af de 800.000 håndmonterede krystaller. Se "Chambers of Wonder", og oplev krystallernes magi i en dimension, der aldrig er set før. Udforsk "Giant"-haverne for at se de unikke kunstinstallationer. Find legetårnet og en innovativ udendørs legeplads for børn i alle aldre med masser af plads til at lege og klatre. Der er en café og restaurant ved haverne med fantastisk udsigt til det omkringliggende landskab. Nyd en uforglemmelig, kulinarisk oplevelse for dem, der er interesserede i at udforske unikke smage.

Innsbruck: City Card inklusive offentlig transport

Innsbruck: City Card inklusive offentlig transport

Den bedste måde at opleve den maleriske by Innsbruck, Østrig, på er med et bykort. Med adgang til mange af de bedste museer, seværdigheder, attraktioner, nogle svævebaner, cykler og en shuttlebus til Swarovski Crystal Worlds har du masser af tid til at se byen i sin helhed. Hop på en af IBV-bybusserne og -sporvognene, hop-on hop-off-bussen, Innsbrucker Nordkettenbahnen-liftene eller Patscherkofelbahn-gondolen. Udnyt rabatterne på kasinoet, byrundture eller endda et traditionelt folkeshow med det århundredgamle selskab Tyrolean Evening. Vælg mellem et 24-, 48- eller 72-timers kort og begynd at more dig. Liste over seværdigheder og attraktioner:StadsvandringMuseum for det gyldne tagStadstårnStadsarkiv/bymuseum InnsbruckHofkirkeMuseum for den tyroleriske regionale arvKejserpaladset InnsbruckUdstilling Maximilian 1Alpin Zoo Innsbruck-TirolTyrolske statsmuseum FerdinandeumArsenal MuseumTAXISPALAIS Kunsthalle TirolBell Museum & Bell Foundry GrassmayrTyrol Panorama med KaiserjägermuseumBergisel Stadion & Ski JumpAmbras Castle InnsbruckAUDIOVERSUM Science CenterLocalbahnmuseum der Tiroler MuseumsbahnenAnatomisk MuseumBurg Hasegg/Mint Museum HallSwarovski Crystal Worlds Wattens

Innsbruck: Alpenzoo & Top of Innsbruck Kombibillet

Innsbruck: Alpenzoo & Top of Innsbruck Kombibillet

Den imponerende oplevelse på toppen af Innsbruck, den 2.300 meter høje Hafelekar, er inden for rækkevidde for enhver mand takket være en direkte forbindelse fra byen. Besøgende kan være heldige nok til at få et glimt af det normalt sky dyreliv, men det unikke panorama over byen og bjerget er det virkelige højdepunkt. Gå op til Nordkettens højeste punkt og oplev topstemningen uden en lang opstigning. Billetten omfatter tur- og returrejse fra station Congress til toppen af Innsbruck samt entré til Alpine Zoo.

eSIM Europa og Storbritannien til rejsende

eSIM Europa og Storbritannien til rejsende

Uanset om du rejser rundt i Storbritannien eller tager på et europæisk eventyr i flere lande, sikrer et eSIM-kort, at du altid har forbindelse. Nyd øjeblikkelig mobil levering og 1- til 30-dages dækningsmuligheder med 500 MB til 10 GB. Dette eSIM-kort er ideelt til moderne rejsende, der bruger enheder som iPhone eller andre smartphones, der understøtter eSIM-funktionen. Nyd bekvemmeligheden ved forudbetalt dækning på alle større europæiske destinationer med uafbrudt forbindelse og ingen overraskelser. Dette eSIM dækker følgende steder: Østrig (Österreich) Belgien (Belgien) Bulgarien (Bulgarien) Cypern (Zypern) Kroatien (Kroatien) Danmark (Dänemark) Estland (Estland) Finland (Finnland) Frankrig (Frankreich) Tyskland (Deutschland) Grækenland (Griechenland) Ungarn (Ungarn) Irland (Irland) Island (Island) Italien (Italien) Letland (Latvia) Litauen (Litauen) Luxembourg (Luxemburg) Malta Norge (Norwegen) Holland (Niederlande) Polen (Polen) Portugal (Portugal) Slovakiet (Slowakei) Slovenien (Slowenien) Spanien (Spanien) Det Forenede Kongerige (Vereinigtes Königreich) Den Tjekkiske Republik (Tschechische Republik) Rumænien (Romania) Sverige (Schweden) Schweiz (Schweiz) Ukraine

Storbritannien/Europa: eSim mobildataabonnement

Storbritannien/Europa: eSim mobildataabonnement

Gør din rejse problemfri med din praktiske eSIM. Hold forbindelsen på dine rejser med højhastighedsdækning i de 42 mest besøgte regioner i Europa og Storbritannien. Køb og installer din eSIM når som helst og hvor som helst, og vælg mellem en række datapakker, gyldighedsindstillinger og dækning i yderligere lande. Du skal blot scanne eSIM QR-koden for at få adgang til alle dine vigtige apps på din rejse. Undgå besværet med at administrere flere SIM-kort med denne nul-affaldsløsning. Få ét eSIM pr. enhed, og fyld op ved blot at købe og aktivere yderligere eSIM-planer, når du er på farten. Når de er aktiveret, begynder din dækning i henhold til din valgte varighed. Dækning i Østrig, Albanien, Belgien, Bulgarien, Cypern, Danmark, Estland, Finland, Frankrig, Grækenland, Gibraltar, Gibraltar, Island, Irland, Island, Irland, Italien (herunder San Marino og Vatikanet), Jersey Island, Kasakhstan, Letland, Litauen, Kroatien, Liechtenstein, Luxembourg, Letland, Litauen, Liechtenstein, Tjekkiet, Tyskland, Ungarn, Også Malta, Nederlandene, Nordmakedonien, Norge, Portugal, Polen, Rumænien, Serbien, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige, Schweiz, Tyrkiet, Ukraine, Usbekistan, Nordirland, Det Forenede Kongerige og Nordirland er omfattet. Alle iPhone-modeller, der lanceres efter iPhone XS, kan understøtte eSIM. For Android, hvis du er usikker, skal du tjekke med vejledende foto for berettigelse. APN (Access Point Name): internet Lokal operatørinformation: UK: Telefonica / Vodafone /Hutchison 3G /Everything Everywhere

Imster Schlucht: Rafting på hvidt vand i de tyrolske alper

Imster Schlucht: Rafting på hvidt vand i de tyrolske alper

Oplev skønheden i Tyrol, og tag på Imster Schlucht, en flodstrækning, der praktisk talt er skabt til rafting med spektakulære strømfald og udsigter. Nyd den naturlige skønhed langs Inns kløft og de berømte bølger med navne som "Memminger Walze", "Oetzschlag" og "Chaos". Mød gruppen i friluftscentret og tag dit raftingudstyr af høj kvalitet med. Derefter tager du en transportservice til startstedet i Imst. Turen tager ca. 2,5-3,5 timer og tilbagelægger ca. 14 kilometer. Hvis det er din første gang, du skal rafte, skal du ikke være bekymret. Vælg nybegyndertilstanden, og din erfarne guide vil vise dig, hvordan du skal gribe det an. Du kan også vælge familieoptionen for at få en sjov gruppeaktivitet med dine børn. Efter turen kan du smage nogle lækre tyrolske retter i friluftscentret og slutte dig til holdet til en festlig drink.

Ofte stillede spørgsmål om Innsbruck

De mest populære seværdigheder i Innsbruck

Oplevelser i Innsbruck

Byer i Østrig

Andre seværdigheder i Innsbruck

Vil du se alle oplevelser i Innsbruck? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Innsbruck

Samlet bedømmelse

4.6
(1.123 anmeldelser)

Hvis det er din første gang i Innsbruck, sagde jeg, at det er det hele værd. Men du skal vide, at hvis du bor på et hotel, der har et partnerskab med regeringen, vil du også modtage et velkomstkort, men det inkluderer den lokale transport gratis, med Innsbruck-kortet har du udvidet transport (f.eks. svævebane) . Jeg købte de 48 timer, og det var fantastisk, da de fleste kort jo mere tid du bruger det, den bedste værdi for pengene vil du modtage. Tænk på, at svævebanen til toppen af Innsbruck koster mere end 40 euro per person, så hvis du vil gøre det og også besøge den alpine zoologiske have (du kan gøre det begge dele på én dag), vil værdien af kortet være det værd.

Patscherkofel-topvandring fra Mittelbah-stationen med smuk udsigt over blandt andet Karawendel, Nordkette og også Swarowsky Bergkristall Worlds er simpelthen fantastisk, magisk atmosfære, meget venligt personale! God busforbindelse, meget praktisk med Innsbruck Card. Meget venligt personale på turistinformationen i Innsbruck

Min oplevelse i Innsbruck var enestående. Det eneste forslag er at have oftere pendulkørsel til Swarovski Crystal Park, fordi den dag, jeg besøgte den, var det kun hver anden time, og bussen var så fuld, at mange mennesker ikke kunne få en plads i bussen, og de havde at stå hele vejen til parken.

Meget smukt at se. Den største ulempe er, at hvis man kommer med en hel bus, er udstillingen umiddelbart for travl. Det er derfor klogt først at bruge din billet til haven. Du behøver heller ikke stå i kø og kan gå direkte i haven eller udstillingen.

Meget stemningsfyldt aften. Kan kun anbefales :-):