Oplevelser i

Inverness

Udforsk middelaldergaderne i denne indgangsport til det skotske højland, og kig efter Loch Ness-uhyret.

Vælg datoer

Topseværdigheder i Inverness

Andre seværdigheder i Inverness

Vil du se alle oplevelser i Inverness? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Inverness

Samlet bedømmelse

4.7 / 5

baseret på 3.689 anmeldelser

Jeg kunne ikke anbefale Timberbush Tours mere. Vores dejlige guide Tonks var FANTASTISK. Vi var kun en lille gruppe for dagen, og vi lavede virkelig god tid, så Tonks tilføjede masser af fantastiske seværdigheder, som simpelthen var fantastisk at se. Hendes begejstring for Skotland gennem hendes historiefortælling var klar, og det var super sjovt at lære om alle de forskellige legender. Jeg er super glad for, at vi var i stand til at gennemføre turen fra Inverness, og jeg anbefaler Timberbush til alle, der ønsker en god dag ude!

Vores tur var actionfyldt, men følte sig ikke forhastet overhovedet. Scott vores tour guide var sjovt og informativt og fik os til at føle os plejet og hilst velkommen. Han fortalte os historier og sjove fakta om alle siderne. Vi havde brug for turnéen som en stor gruppe venner. Jeg forlader Skotland og ønsker mere. Jeg blev så inspireret af denne rejse, jeg ser for at booke 5-dages turné næste år! Jeg anbefaler 100% de behårede coo-ture!

Skye var regnfuld og kold denne tid af året, men tour guide var forbløffende. Chris gjorde mest ud af vejret og foretog omkørsler for at kompensere for noget mistet landskab, som vi ikke kunne opleve på grund af vejret. Han så ud til, at han virkelig var interesseret i vores oplevelse, fortæller highland-historier gennem hele vanturen og lærte folk at kende på turen. Vil meget anbefale!

Stor ros til Vores chauffør / guide gjorde alt godt for at vi skulle få en god oplevelse Og fortalte rigtigt meget om Skotland på en charmerende måde

Virkelig flot oplevelse! Kom forbi alle punkterne vi havde lyst til at se på forhånd, så helt vidunderlig!