Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Italien

Vores mest anbefalede ting at gøre i Italien

Vatikanet: Museer & Det Sixtinske Kapel Entrébillet

1. Vatikanet: Museer & Det Sixtinske Kapel Entrébillet

Tag på en bevægende rejse gennem kunst- og religionshistorien med skip billetkøen-entré til Vatikanmuseerne og Det Sixtinske Kapel. Undgå de lange billetkøer, og nyd besøget i dit eget tempo.  Gå gennem "Sala a Croce Greca", og se kunstfærdigt udskårne sarkofager, der muligvis indeholder de jordiske rester af nogle af antikkens berømte konger og dronninger. Kig ind i maskekabinettet, eller besøg "Sala degli Animali", og se et virtuelt menageri af fantastiske dyr, både virkelige og opfundne. Gå gennem de øvre gallerier, herunder Galleria delle Carte Geografiche, hvor du kan se, hvordan kartografer har afbildet verden gennem tiden. Se mesterværker af renæssancens mestre i Rafaels stanzer, og tilbring lidt tid i Borgia-lejlighederne. Derefter er det tid til at nyde Michelangelos udsøgte Sixtinske Kapel, der er Vatikanets kronjuvel og måske en af verdens største kunstskatte.

Rom: Prioriteret adgang til Colosseum, Forum Romanum og Palatin-turen

2. Rom: Prioriteret adgang til Colosseum, Forum Romanum og Palatin-turen

Start din rundvisning lige uden for det monumentale Colosseum, hvor du møder din guide. Her vil din guide, som er ekspert i romersk historie, give dig en introduktion til Romerrigets fineste arena. Udforsk det storslåede Colosseum, der engang havde 80 indgange og kunne rumme omkring 65.000 tilskuere. Hør om de spektakulære festivaler, som romerne afholdt, der kunne vare i op til 100 dage. Efter besøget har du tid til at tage billeder, forfriske dig og gå rundt på egen hånd. Herefter begynder den anden del af rundvisningen til Palatinhøjen og Forum Romanum. Udforsk Romerrigets sociale, politiske og religiøse centrum, hvor det romerske samfunds forskellige lag mødtes. Fordyb dig i de interessante ruiner på Palatinerhøjen under rundvisningen, og nyd den betagende panoramaudsigt over Colosseum. Under anden del af din rundvisning får du mulighed for at møde din anden guide, som er passioneret omkring det gamle Rom. Få mest muligt ud af din oplevelse ved at få 2 af de bedst vurderede guider til at føre dig gennem de områder, de kender bedst til.

Milano: Indgangsbillet til katedralen og domkirkens terrasser

3. Milano: Indgangsbillet til katedralen og domkirkens terrasser

Udforsk Milanos ikoniske symbol med din billet til Duomoen, der giver fuld adgang, og se den 600 år gamle domkirke. Lær om Skt. Ambrosius' historie og domkirkens vigtige rolle under udviklingen af byen - både åndeligt og kulturelt.  Beundre bypanoramaer fra Duomo-terrasserne. Fra terrassen, der er bygget af Candoglia-marmor, kan du på klare dage se så langt som til Alperne og Appenninerne. Du har mulighed for at tage elevatoren (ikke inkluderet). Beundr Duomoens 27 sale og Palazzo Reales glasmosaikvindue, gobeliner og skulpturer fra det 14. århundrede.

Rom: Vatikanmuseerne, Det Sixtinske Kapel og Basilika-tur

4. Rom: Vatikanmuseerne, Det Sixtinske Kapel og Basilika-tur

Få en rundvisning på et af kristenhedens helligste steder på denne guidede rundvisning til fods i Vatikanmuseerne, Det Sixtinske Kapel og Peterskirken. Besøg først Cortile della Pigna, Cortile del Belvedere, kortgalleriet, Candelabra-galleriet, Pio Clementino-museet, galleriet med vægtæpper, Raphaels værelser (kun på tidlige morgenture) og Det Sixtinske Kapel. Lad derefter en ekspertguide tage dig med til nogle af de store attraktioner samt til nogle mindre kendte steder, som andre turister ofte går glip af. Du vil også komme til at se andre gallerier i Vatikanets korridorer. Oplev Michelangelos "Pietà" i Peterskirken, inden din tur slutter i Det Sixtinske Kapel.

Rom: Bustransfer mellem lufthavnen og Rom Termini Station

5. Rom: Bustransfer mellem lufthavnen og Rom Termini Station

Nyd bekvemmeligheden ved en delt lufthavnstransport mellem Fiumicino Airport og Roms centrum (Termini Station). Vælg mellem en tur- og returrejse eller en enkeltrejse til eller fra lufthavnen. Når du er i Fiumicino lufthavn, skal du gå til busstoppestedet, der ligger ved busdepotet lige uden for Terminal 3. Slap af i en komfortabel bus med aircondition på vej til byens centrum. Der er ingen stress forbundet med at navigere i transportsystemet mellem lufthavnen og byens centrum, og du kan trøste dig med, at busserne regelmæssigt vedligeholdes efter høje standarder.

Rom: Colosseum, Forum, Palatinerhøjen: Spring-om-linjen-tur til Rom

6. Rom: Colosseum, Forum, Palatinerhøjen: Spring-om-linjen-tur til Rom

Skip køen over med en guide på denne rundvisning i Colosseum, Forum og Palatinhøjen. Der er adgang til Colosseum gennem en særlig gruppeindgang. F Følg i gladiatorernes fodspor, og se monumentet fra et 360° panoramisk udsigtspunkt. Forestil dig, hvordan det var at se 50.000 blodtørstige tilskuere med hjælp fra din guide. Besøg Forum, og gå rundt i flere vigtige gamle romerske regeringsbygninger. Tag et skridt ind i fortiden på Forum Magnum, som engang var en livlig markedsplads. Lær mere om den gamle romerske kultur, og forestil dig, hvordan de levede. Gå op på Palatinbjerget, et af Roms syv bjerge. Oplev det ældste sted i byen, der ligger 40 meter over Forum Romanum. Forundres over udsigten til Circus Maximus.

Venedig: Dogenpaladset Reserveret adgangsbillet

7. Venedig: Dogenpaladset Reserveret adgangsbillet

Spring billetkøen over til Dogepaladset i Venedig, et historisk vartegn, der fungerede som sæde for den venetianske politiske magt i århundreder, med denne billet til reserveret adgang. Beundr den gotiske arkitektur. Få også adgang til Museo Correr, det nationale arkæologiske museum og Marciana-biblioteket. Gå ind i Dogepaladset for at udforske sædet for en 1000 år gammel republik og rejse tilbage i tiden til middelalderen. Genoplev fangernes kvaler, da de krydsede Sukkenes Bro. Oplev paladsets imponerende struktur og udsmykning, fra dets oprindelige fundamenter fra det 14. og 15. århundrede til de betydelige renæssance- og overdådige manieristiske tilføjelser. Forundres over de rige detaljer i den storslåede guldtrappe og spektakulære kunstværker. Nyd også indgangen til Museo Correr på Markuspladsen, en bygning, der oprindeligt blev designet som en bolig for Napoleon og senere blev den venetianske residens for kongen af Italien.

Venedig: Gondoltur på Canal Grande med app-kommentarer

8. Venedig: Gondoltur på Canal Grande med app-kommentarer

Føl essensen af Venedig, når du udforsker skjulte og maleriske vandveje nær Canal Grande med en gondoltur. Lyt til kommentarer i appen for at få mere at vide om byen, mens du beundrer seværdighederne. Start din aktivitet med at møde værten, som vil forklare nogle kuriositeter om gondolernes og gondoliernes historie. Få gratis adgang til en app med kommentarer til din rute på gondolen. Mens du nyder Grand Canals skønheder, kan du beundre de vidunderlige paladser som f.eks. paladset Peggy Guggenheim Collection Palace, Gritti-paladset, Salute-kirken og Punta della Dogana. Oplev det verdensberømte La Fenice-teater og Mozart-huset langs de romantiske og skjulte vandveje. Ved slutningen af turen kan du nyde en betagende udsigt over Markusbassinet med San Giorgio-øen.

Firenze: Spring køen over til Uffizi-galleriet med tidsbegrænset entrébillet

9. Firenze: Spring køen over til Uffizi-galleriet med tidsbegrænset entrébillet

Opdag mesterværker på et af Italiens (og verdens) største kunstmuseer, og få adgang uden kø til det verdensberømte Uffizi-galleri i Firenze. Forundres over italiensk renæssancekunst af nogle af de største kunstnere gennem tiderne. Se malerier af Michelangelo, Da Vinci, Raffaello, Giotto, Cimabue, Masaccio og andre. Gå til galleriets mest berømte rum for at se den fantastiske samling af Botticelli. Beundr hans "Primavera" og "Venus' fødsel", og tænk over hans fremstilling af gudindens fødsel, da hun dukker op af havskummet. Undgå besværet og travlheden fra organiserede gruppeture og udforsk i dit eget tempo. Du kan frit opholde dig inde på museet så længe du vil. For at se mere fantastisk kunst kan du tilføje adgangsbilletter til Pitti-paladset og Boboli-haven til din tur ved at vælge muligheden for at springe køen over. Når du har besøgt Uffizi, kan du besøge paladset og haverne i vilkårlig rækkefølge inden for de næste 5 dage.

Rom: Billet til Colosseum og Forum Romanum med multimedievideo

10. Rom: Billet til Colosseum og Forum Romanum med multimedievideo

Det tidspunkt, der er valgt til din booking, henviser til tidspunktet på turistkontoret, Piazza D'Ara Coeli 16. Tag på et lærerigt eventyr med en rundtur til de vigtigste steder i Rom - ideelt til at introducere dig til byens historie. Få indledende information fra en kort multimedievideo, og begiv dig derefter til fods for at se Forum, Palatinerhøjen først og Colosseum sidst i dit besøg. Start din oplevelse på aktivitetsudbyderens kontor, hvor du henter dine billetter og ser en multimedievideo om det gamle Rom. Med din billet kan du gå på opdagelse i den arkæologiske park: Forum Romanum, Palatinerhøjen først og Colosseum. Se Forum Romanum, hvor de almindelige romerske borgere boede, se kejser Julius Cæsars grav, og udforsk de gamle ruiner i dit eget tempo. Fortsæt besøget med Palatinerhøjen, hvor Rom blev grundlagt, og hvor de vigtigste kejser- og kongehuse lå. Den ligger kun få meter fra Forum Romanum og Circus Maximum. Til sidst kan du træde ind i et af verdens mest berømte monumenter: Colosseum. Indgangen til Colosseum vil være ca. 2 timer efter mødetidspunktet. Udforsk det enorme amfiteater - det største, der nogensinde er bygget af Romerriget. Disse billetter kan ikke bruges til skolegrupper, guidede gruppeture og private guidede ture.

Alle aktiviteter

900 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Byer i Italien

Andre seværdigheder i Italien

Vil du se alle oplevelser i Italien? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Italien

Samlet bedømmelse

4.5 / 5

baseret på 800.138 anmeldelser

Vi troede, at både Forum og Colesseum var fantastiske steder at besøge og var glade for, at vi havde en guide til at hjælpe med at bygge noget af den historie, der omgiver deres skabelse. Men selvom vores guide var meget vidende, gav han så meget information, at det var svært at følge med, og vi endte med at blive lidt overvældede efter 2 timer, så den sidste time trak. På trods af dette vil jeg bestemt anbefale denne tur.

Rigtig god tur, men vinsmagningen var lidt tam. De små mængder kan man ikke kalde vinsmagning, men autentisk var det. Byerne var rigtig smukke! Dog var det meste meget turistet og priserne var sat derefter. God vin kan købes i byerne, men gå til supermarkederne frem for "turist"-vinforretningerne. Vinen er lige så lokal, men billigere. Alt i alt en fornøjelse på det kulturelle aspekt!

Ingen tvivl om, det var meget overfyldt - men det ved du på forhånd. Det var værd at se, det er en af de største seværdigheder i Rom.

Roberto har været charmerende, han har fortalt os alt på en dynamisk måde med nysgerrige fakta. Jeg vil gentage oplevelsen.

Fremragende tur! Eviss var betænksom, vidende og hjælpsom! Jeg anbefaler stærkt!