Vores mest anbefalede ting at gøre i Italien

Langhe: Trøffeljagt ved solnedgang med vinsmagning og vinsmagning

1. Langhe: Trøffeljagt ved solnedgang med vinsmagning og vinsmagning

Bliv en trøffeljæger for en aften under en eksklusiv trøffeloplevelse i solnedgang. Lær alt om trøffeljagt, og mød de lokale - og deres hunde - som dedikerer deres liv til jagt på vilde trøfler. Prøv trøfler for at finde ud af, hvad al den ståhej handler om, og tre lokale vine. Efter en varm velkomst fra Alberto eller Gianluca, din erfarne trifolau (trøffeljæger) guider og deres trofaste hunde, Etan, Katt eller Bull, kravler ind i deres bil for at blive kørt til Piemonte-skovene, hvor de normalt går på jagt efter trøfler. Nyd de smukke vinmarker og landskaber under kørslen. Når du ankommer til skoven, får du en kort introduktion til historien og kunsten at jage trøfler. Oplev, hvordan trifolaus træner og udvikler så tætte relationer med deres firbenede venner. Lær derefter om forskellige typer af trøfler og deres symbiotiske forhold til træerne. Når alle dine trøffelrelaterede spørgsmål er blevet besvaret, kan du følge hundenes næser gennem skoven på jagt efter disse flygtige svampe. Du vil vide, hvornår de trøffeljagende hunde har fundet noget, når de begynder at grave ved foden af et træ og grave trøflen frem med deres fintunede næser. Hvis du er heldig, graver de måske den mest berømte hvide trøffel i verden -- Tartufo Bianco d'Alba -, som kun findes i Piemonte, hvilket gør den til en af de mest sjældne og eftertragtede trøfler i verden. Nyd at se trøffelhundene i arbejde, mens solen går ned over det omkringliggende italienske landskab. Når du har fået appetit på at samle trøfler, er det tid til en aperitif. Tag til en lokal vingård i Gavi for at smage tre af deres vine, der alle er tildelt DCOG Gavi di Gavi kvalitetsmærket. Smag på trøffelchips, focaccia brød og lokale oste og pølser med sort trøffel revet på toppen. Hvis du har fået en ny forståelse for og forståelse af trøfler, bliver du kørt tilbage til mødestedet.

Milano: Milanos domkirke og terrasser Eksklusiv rundvisning efter lukketid

2. Milano: Milanos domkirke og terrasser Eksklusiv rundvisning efter lukketid

Opdag Milanos domkirke og dens terrasser på en eksklusiv rundvisning, efter at de har lukket for offentligheden. Tag billeder af byen i aftenlyset fra tagterrassen. Udforsk mere end seks århundreders historie, beundr glasmalerierne på tæt hold, og se, når katedralen lukkes. Mød dine ekspertguider, Marilena og Victor, og få en kort introduktion til katedralen. Tag derefter elevatoren op for at besøge Milan Duomo Rooftops, mens alle andre er på vej ud. Oplev et utal af gargoyler, statuer, spir og meget mere. Beundr den fantastiske udsigt over byen og den gyldne Madonnina. Så kan du gå ned ad trapperne og ind i den tomme katedral for at få en eksklusiv rundvisning uden de sædvanlige menneskemængder. Se en gotisk katedralkirke, der var seks århundreder undervejs - med 34.000 statuer, 135 tårne, 55 glasmalerier og 150 gargoyler kan du se, hvorfor det tog så lang tid. Har du det sjovt at finde dit stjernetegn i marmorfliserne og lære, hvordan denne usædvanlige solkalender fungerer. Bliv overrasket - og måske forfærdet - af statuen af den torturerede Sankt Bartholomæus. Tag billeder af de statuer, der har stået på søjlerne i Duomo i over 600 år. Besøg retrokoret for at beundre de monumentale glasmosaikvinduer, der trækker dit blik til sig, når du er i kirkeskibet. Forundres over historierne fra Det Gamle Testamente, Det Nye Testamente og Apokalypsen, og bliv klogere på de usædvanlige ingredienser, der er brugt til at fremstille malingens klare farver. Mens du er i dette område, skal du åbne øjnene helt op for at se Italiens største musikorgel - det store orgel i Milanos domkirke har 15.800 piber, der spænder fra et par centimeter til flere meter, dækket af kunstfærdige døre, der er prydet med scener fra Det Gamle og Det Nye Testamente. Få eksklusiv adgang til Feriale-kapellet, som besøgende normalt ikke får mulighed for at besøge. Se de farvede glasvinduer og de indviklede udskæringer i trækoret på tæt hold. Bliv rørt af den intime atmosfære i dette lille kapel, der normalt bruges til messe, når besøgende indtager katedralen. Slutteligt kan du se, når Milanos domkirke lukkes ned for natten. At være vidne til, at alle lysene, der oplyser hele katedralen, slukkes, inden dørene lukkes, er en virkelig enestående oplevelse.

Firenze: Renovering af baptisteriet og rundvisning i katedralen

3. Firenze: Renovering af baptisteriet og rundvisning i katedralen

Nyd eksklusiv adgang til renoveringsstedet for baptisteriet i Firenze med jeres guider, og beundr de betagende mosaikker i den ottekantede kuppel fra kort afstand. Udforsk derefter katedralen i Firenze på en guidet tur med skip-the-line-billetter. Mød dine guider på Piazza San Giovanni, og beundr de ikoniske marmorfacader og orange tage på Firenzes Duomo-kompleks. Begynd din tur ved Firenzes dåbskapel, som i øjeblikket er ved at blive renoveret. Indenfor kan du kigge op på den ottekantede kuppel, der er prydet med gyldne mosaikker fra 1225. Hør om denne imponerende struktur og dens plads i Florentins historie, før du tager hjelmen på og følger dine guider op til byggepladsen. Se de indviklede mosaikker fra kort afstand, og vær vidne til centrale bibelske scener, der udspiller sig hen over loftet, inklusive Den sidste dom. Fortsæt derefter til katedralen i Firenze og beundre de betagende detaljer i dens berømte ydre. Gå uden om de travle menneskemængder med skip-the-line-billetter, og træd indenfor i dette gotiske vidunder og juvel i den florentinske skyline. Se det hvælvede loft strække sig ud over dig, mens du begynder din guidede tur. Lær mere om katedralens konstruktion gennem århundrederne, mens dine guider viser dig de udsøgte kunstværker indeni. Hør om de bemærkelsesværdige personer, der spillede en rolle i at forme katedralen til det, den er i dag, fra Filippo Brunelleschi til Giotto. I hjertet af den gamle bydel ligger Firenzes katedral og dåbskapel, der er på UNESCO's liste, og som er indbegrebet af den florentinske kulturarv fra middelalderen til højrenæssancen. Se dåbskapellets loft fra et eksklusivt udsigtspunkt, og vandr gennem de udsmykkede sale i den storslåede katedral.

Vatikanmuseerne og Det Sixtinske Kapel: Entrébillet

4. Vatikanmuseerne og Det Sixtinske Kapel: Entrébillet

Tag på en bevægende rejse gennem kunst- og religionshistorien med skip billetkøen-entré til Vatikanmuseerne og Det Sixtinske Kapel. Undgå de lange billetkøer, og nyd besøget i dit eget tempo.  Gå gennem "Sala a Croce Greca", og se kunstfærdigt udskårne sarkofager, der muligvis indeholder de jordiske rester af nogle af antikkens berømte konger og dronninger. Kig ind i maskekabinettet, eller besøg "Sala degli Animali", og se et virtuelt menageri af fantastiske dyr, både virkelige og opfundne. Gå gennem de øvre gallerier, herunder Galleria delle Carte Geografiche, hvor du kan se, hvordan kartografer har afbildet verden gennem tiden. Se mesterværker af renæssancens mestre i Rafaels stanzer, og tilbring lidt tid i Borgia-lejlighederne. Derefter er det tid til at nyde Michelangelos udsøgte Sixtinske Kapel, der er Vatikanets kronjuvel og måske en af verdens største kunstskatte.

Pompeji: Tur i lille gruppe med skip køen-adgang

5. Pompeji: Tur i lille gruppe med skip køen-adgang

Gå gennem Pompejis ruiner sammen med en lille gruppe på højst 20 personer, og udforsk denne gamle by, som blev begravet af Vesuv i 79 e.Kr. Bliv klogere på en af de mest velbevarede arkæologiske udgravninger i verden på denne 2-timers rundvisning til fods, der bliver ledt af en professionel lokal guide, som også er arkæolog. Se hvor de vigtigste offentlige bygninger, hjem og butikker ligger. Du kommer til at se Porta Marina, basilikaen, Forum, badene, Lupanar (bordellet), bageren, Faunens Hus, Termopolium, hovedgaden, gipsafstøbninger af de døde og teatrene. Som afslutning på rundvisningen giver guiden dig gode forslag til, hvordan du kan tilbringe resten af dagen med at udforske ruinerne eller den moderne by Pompeji.

Colosseum, Forum og Palatinerhøjen: Skip køen-tur med guide

6. Colosseum, Forum og Palatinerhøjen: Skip køen-tur med guide

Start din rundvisning lige uden for det monumentale Colosseum, hvor du møder din guide. Her vil din guide, som er ekspert i romersk historie, give dig en introduktion til Romerrigets fineste arena. Udforsk det storslåede Colosseum, der engang havde 80 indgange og kunne rumme omkring 65.000 tilskuere. Hør om de spektakulære festivaler, som romerne afholdt, der kunne vare i op til 100 dage. Efter besøget har du tid til at tage billeder, forfriske dig og gå rundt på egen hånd. Herefter begynder den anden del af rundvisningen til Palatinhøjen og Forum Romanum. Udforsk Romerrigets sociale, politiske og religiøse centrum, hvor det romerske samfunds forskellige lag mødtes. Fordyb dig i de interessante ruiner på Palatinerhøjen under rundvisningen, og nyd den betagende panoramaudsigt over Colosseum. Under anden del af din rundvisning får du mulighed for at møde din anden guide, som er passioneret omkring det gamle Rom. Få mest muligt ud af din oplevelse ved at få 2 af de bedst vurderede guider til at føre dig gennem de områder, de kender bedst til.

Rom: Rundvisning i Vatikanmuseerne, Det Sixtinske Kapel og Peterskirken

7. Rom: Rundvisning i Vatikanmuseerne, Det Sixtinske Kapel og Peterskirken

Få en rundvisning på et af kristenhedens helligste steder på denne guidede rundvisning til fods i Vatikanmuseerne, Det Sixtinske Kapel og Peterskirken. Besøg først Cortile della Pigna, Cortile del Belvedere, kortgalleriet, Candelabra-galleriet, Pio Clementino-museet, galleriet med vægtæpper, Raphaels værelser (kun på tidlige morgenture) og Det Sixtinske Kapel. Lad derefter en ekspertguide tage dig med til nogle af de store attraktioner samt til nogle mindre kendte steder, som andre turister ofte går glip af. Du vil også komme til at se andre gallerier i Vatikanets korridorer. Oplev Michelangelos "Pietà" i Peterskirken, inden din tur slutter i Det Sixtinske Kapel.

Venedig: Gondoltur på Canal Grande med app-kommentar

8. Venedig: Gondoltur på Canal Grande med app-kommentar

Føl essensen af Venedig, når du udforsker skjulte og maleriske vandveje nær Canal Grande med en gondoltur. Lyt til kommentarer i appen for at få mere at vide om byen, mens du beundrer seværdighederne. Start din aktivitet med at møde værten, som vil forklare nogle kuriositeter om gondolernes og gondoliernes historie. Få gratis adgang til en app med kommentarer til din rute på gondolen. Mens du nyder Grand Canals skønheder, kan du beundre de vidunderlige paladser som f.eks. paladset Peggy Guggenheim Collection Palace, Gritti-paladset, Salute-kirken og Punta della Dogana. Oplev det verdensberømte La Fenice-teater og Mozart-huset langs de romantiske og skjulte vandveje. Ved slutningen af turen kan du nyde en betagende udsigt over Markusbassinet med San Giorgio-øen.

Milano: Billet til domkirken og tagterrassen

9. Milano: Billet til domkirken og tagterrassen

Udforsk Milanos ikoniske symbol med din billet til Duomoen, der giver fuld adgang, og se den 600 år gamle domkirke. Lær om Skt. Ambrosius' historie og domkirkens vigtige rolle under udviklingen af byen - både åndeligt og kulturelt.  Beundre bypanoramaer fra Duomo-terrasserne. Fra terrassen, der er bygget af Candoglia-marmor, kan du på klare dage se så langt som til Alperne og Appenninerne. Du har mulighed for at tage elevatoren (ikke inkluderet). Beundr Duomoens 27 sale og Palazzo Reales glasmosaikvindue, gobeliner og skulpturer fra det 14. århundrede.

Firenze: Michelangelos David - billet til at springe køen over

10. Firenze: Michelangelos David - billet til at springe køen over

Oplev Michelangelos David med en spring-køen-over-indgangsbillet til Accademia Gallery Museum. Udforsk denne perle i Firenze med adgang til alle dele af museet og en valgfri audioguide. Dette museum indeholder flere skulpturer af Michelangelo end noget andet sted i verden. Efter at have sprunget billetkøerne over, kan du begynde at udforske mesterværker skabt af kunstnere, der boede og arbejdede i Firenze under renæssancen, herunder Botticelli, Filippino Lippi, Pietro Perugino, Paolo Uccello og mange andre. Hvis du vælger audioguide-indstillingen, skal du tilslutte dine hovedtelefoner for at lære om museets højdepunkter, mens du udforsker. Fortsæt til de fire fanger og San Matteo i hallen Michelangelo, et imponerende rum domineret af David. Gå til Museum of Musical Instruments, hvor du kan beundre klaveret kendt som det ældste klaver, der findes i verden sammen med den uvurderlige Viola Stradivari, skabt til Grand Prince Ferdinando Medici. Inden dit besøg slutter, skal du sørge for at se det renoverede Gipsoteca Bartolini, et showroom med skulpturer og buster relateret til skulpturen Lorenzo Bartolini.

Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Italien

Alle aktiviteter

900 aktiviteter fundet
Sorter efter:
Side 1 af 57

Byer i Italien

Andre seværdigheder i Italien

Vil du se alle oplevelser i Italien? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Italien

Samlet bedømmelse

4.5 / 5

baseret på 800.138 anmeldelser

Smuk oplevelse, frem for alt takket være vores guide Alessandra, som var i stand til at involvere os med sympati i historien om venetiansk historie under den indledende vandretur, især den, der vedrører Canal Grande, gondoler og gondolier. Dette blev efterfulgt af en gondoltur på omkring en halv time, hvor gondolieren var lige så tilgængelig til at besvare alle spørgsmål, vi måtte have.

A bit hard to find the meeting spot (so many other group meeting spots at the arch outside Colosseum). We had to stay very close to the guide - otherwise other guides overlapped the channel at the audio devise. But the guide was good

A very competent and forthcoming guide, a nice pace and interesting sights. Easy to understand.

Fantastisk bygningsværk, - køb endelig billet inkl roof-top

Vi er meget tilfredse med turen, da alt gik som forventet!