Ting at foretage sig
Izmir

Vores mest anbefalede ting at gøre i Izmir

Tyrkiet (Türkiye): eSim Mobile Data Roaming Plan

1. Tyrkiet (Türkiye): eSim Mobile Data Roaming Plan

Gør din rejse problemfri med dit praktiske eSIM. Hold forbindelsen på dine rejser med højhastighedsdækning i Tyrkiet og de andre 39 mest besøgte regioner i Europa. Køb og installer dit eSIM når som helst og hvor som helst, og vælg mellem en række datapakker, gyldighedsmuligheder og dækning i flere lande. Du skal blot scanne eSIM QR-koden for at få adgang til alle dine vigtige apps på din rejse. Undgå besværet med at administrere flere SIM-kort med denne nul-affaldsløsning. Få ét eSIM pr. enhed, og fyld op ved blot at købe og aktivere yderligere eSIM-planer, mens du er på farten. Når det er aktiveret, begynder din dækning i henhold til din valgte varighed. Dækningen gælder i Østrig, Andorra, Belgien, Bulgarien, Kroatien, Cypern, Tjekkiet, Danmark, Estland, Finland, Frankrig, Fransk Guyana, Tyskland, Grækenland, Gibraltar, Guadeloupe, Ungarn, Island, Irland, Italien, Letland, La Reunion, Litauen, Liechtenstein, Luxembourg, . Dækket er også Malta, Martinique, Holland, Norge, Portugal, Polen, Rumænien, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige, Schweiz, Saint Barthélemy, Saint Martin, Saint Pierre og Miquelon, Tyrkiet, Storbritannien og Nordirland. Alle iPhone-modeller, der er lanceret efter iPhone XS, understøtter eSIM. For Android, hvis du er usikker, bedes du tjekke med det vejledende foto for berettigelse. Hvis du ikke kan oprette forbindelse til internettet efter installation af dette eSIM, bedes du følge selvhjælpsvejledningen til fejlfinding i din GYG-kupon. Info om lokal operatør: Tyrkiet: Vodafone-Telsim Resten af landene er tilgængelige i kuponinformationen på din GYG-app efter købet.

Fra Izmir: Heldagstur til Efesus

2. Fra Izmir: Heldagstur til Efesus

Start med afhentning fra dit hotel i Izmir. Derefter begynder opdagelsen af Efesos med Jomfru Marias hus og en 10 minutters kørsel til den antikke by Efesos. Udforsk byen ved at gå på marmorgaderne, ledsaget af en guide. Se Odeon, Statsagoraen, Pretension, Memmius-monumentet, Domitian-templet, Herkulesporten, Curetes-gaden, Hadrianus-templet og latrinerne. Vælg at tage et valgfrit besøg til terrassehusene mod et tillægsgebyr. Efter terrassehusene kan du fortsætte din udforskning med Celsusbiblioteket, Marmorvejen, den kommercielle agora, det store teater og Arkadian (havnevejen). Nyd en dejlig frokost, der serveres på en malerisk lokal restaurant. Besøg Artemisa-templet, og tag billeder af Sankt Johannes-kirken og İsa Beys moské. Nyd fri tid i den gamle landsby Sirince for at opleve de traditionelle huse, produktionen af frugtvin og nyde en vinsmagning. Slut dagen med en transport tilbage til Izmir lufthavn eller til dit hotel i Izmir.

Fra Selcuk/Kusadasi/Izmir: Pamukkale Heldagstur

3. Fra Selcuk/Kusadasi/Izmir: Pamukkale Heldagstur

Opdag den fantastiske region Pamukkale og dens varme kilder på en dagstur fra Selcuk, Kusadasi eller Izmir. Begynd med at møde din chauffør/guide i receptionen på dit hotel om morgenen og en transfer til Pamukkale. Udforsk den antikke by Hierapolis, der er bygget på solide kalkstenslag dannet af mineralrigt vand, der i årtusinder er løbet over et hævet, jævnt plateau. Se de mest betydningsfulde steder i den hellige by, herunder teatret, Apollontemplet og nekropolen. Besøg nekropolen (kirkegården) i Hierapolis, et af de største antikke gravsteder i Anatolien. Se et romersk bad, Domitians port, hovedgaden i den antikke by og Byzantiumporten. Vandre til de naturlige varmtvandsterrasser, der er dannet af rindende varmt vand, der er rig på kalk og har temperaturer på 35 grader celsius året rundt. Få chancen for at se de skinnende hvide travertinterrasser i Pamukkale, der ligger ved siden af Hierapolis' ruiner. Nyd valgfri fritid til at svømme i Kleopatras pool, inden turen slutter med en transfer tilbage til dit hotel. Og under turen får du mulighed for at se på tyrkisk traditionelt håndværk.

Fra Izmir: Guidet Pamukkale heldagstur med frokost

4. Fra Izmir: Guidet Pamukkale heldagstur med frokost

Afhentning: Izmir Pamukkale Tour starter om morgenen, når et komfortabelt køretøj henter dig fra dit hotel i Izmir. Bussen kører dig mod Selcuk, hvor der vil blive holdt en lille pause. Fra Selcuk fortsætter du med en anden bus mod Pamukkale. Vores guider og køretøjer: Du vil rejse med et komfortabelt, moderne og fuldt airconditioneret køretøj. Under din udflugt vil du blive ledsaget af en professionel guide, som vil være der for at hjælpe dig. Desuden vil guiden forklare vigtige fakta om de interessante steder. når du ankommer til Selcuk, vil der blive holdt en lille pause, hvorefter du fortsætter med en bus mod din destination. Det skal bemærkes, at bilturen fra Selcuk til Pamukkale vil have en varighed på ca. tre timer. Der vil dog blive gjort flere korte stop for at slappe af og tage nogle billeder. Fritid i Pamukkale: I Pamukkale vil du have 3 timers fritid, som du kan bruge efter dine interesser. Pamukkale har en række forskellige muligheder og steder, hvor du kan nyde din tid. Den gamle by Hierapolis kan være ideel for dem, der ønsker at udforske stedets kultur og historie. Pamukkale er også berømt for sine termiske kilder og Bomuldsslottet, der udgør en af Tyrkiets mest berømte attraktioner, Bomuldsslottet eller Travertinerne vil imponere dig med den naturlige skønhed, som området har. Bomuldsborgen er faktisk et naturligt formet hvidvasket bjerg med termiske vandkilder, der løber ud i hvide terrasser. Besøgende har mulighed for at svømme og nyde de terapeutiske fordele ved de varme kilder. Stedet er også ideelt til spektakulære fotos, da bjergets terrasser er af enestående skønhed. Hierapolis antikke by: Den antikke by Hierapolis blev bygget i 190 f.Kr. og blev et berømt kurcenter på grund af sin nærhed til de termiske kilder. I den romerske periode var området et af de vigtigste åndelige og kreative centre, da mange mennesker besøgte området for at slappe af på krop og sind. For dem, der er interesseret i sightseeing, er Hierapolis et fantastisk sted at se ruinerne af den gamle bebyggelse. Cleopatra Thermal Pool: I løbet af de 3 timers fritid kan du også besøge Cleopatra Thermal Pool. Området har en stor naturlig pool med varme kilder. I den romerske periode brugte folk poolen til sundheds- og behandlingsformål. Du kan gå ind i poolen mod et ekstra gebyr og nyde alle de tilhørende fordele ved en sådan terapeutisk oplevelse. Tilbagevenden: Izmir Pamukkale-turen slutter i løbet af eftermiddagen, og bussen vil begynde at køre tilbage. Fuld af gode minder, afslappet og forbløffet over din udforskning ankommer du til dit hotel i Izmir i løbet af eftermiddagen.

Fra Izmir: Efesus Guidet Dagstur med Transfer & Frokost

5. Fra Izmir: Efesus Guidet Dagstur med Transfer & Frokost

Afhentning: Izmir Ephesus-turen er planlagt til at starte om morgenen. En moderne og komfortabel bus henter dig på dit hotel i Izmir eller i İzmir Lufthavn og kører dig mod Efesos. Køreturen vil vare cirka en time. Vores guider: Under din udflugt vil du blive ledsaget af en professionel rejseleder, som vil være ansvarlig for at hjælpe dig. Den erfarne guide vil også være ansvarlig for at forklare alt, hvad du har brug for at vide, ved hvert stop på din rejse. Efesos-tur: Den antikke by Efesos er en af de vigtigste og mest populære attraktioner i Tyrkiet. Den huser en række vigtige monumenter fra den hellenistiske og romerske periode. Disse monumenter omfatter blandt andet Hadrian-templet, Celsius-biblioteket, det store teater, de romerske bade, Agoraen og Latrina. Efesos er også hjemsted for det berygtede Artemis-tempel. Når du bevæger dig rundt i den antikke by, vil guiden give dig vigtige oplysninger om hvert enkelt monument. Jomfru Marias hus: I tæt afstand fra den antikke by Efesos ligger et andet interessant sted, nemlig Jomfru Marias Hus. Omgivet af et roligt og smukt landskab blev dette hus valgt af Jomfru Maria til at tilbringe sine sidste dage der sammen med Johannes. Dette sted har enorm interesse for den kristne befolkning. Benyt chancen for at beundre naturen og se de spektakulære omgivelser, mens du er der. Vi spiser frokost: Izmir Efesos-turen fortsætter med en frokostpause på en lokal restaurant i området. Slap af og nyd en smagfuld åben buffet med mange forskellige valgmuligheder. Artemis-templet: Den gamle by Efesos er mest kendt for at huse Artemis-templet. Dette tempel er blandt de 7 vidundere i den antikke verden på grund af dets imponerende størrelse, design og betydning for området. Det blev bygget i den hellenistiske periode, og i dag kan besøgende se og gå rundt i ruinerne af templet.

Fra Kusadasi eller Izmir: Privat tur til Efesos

6. Fra Kusadasi eller Izmir: Privat tur til Efesos

Udforsk de fantastiske ruiner i Efesos på denne heldags sightseeingtur fra Izmir eller Kusadasi, som også kan fås som en halvdagsudflugt fra Kusadasi for dem, der mangler tid. Da det er en privat tur, kan du starte når som helst du vil. Du vil også besøge Jomfru Marias lille hus, hvor man mener, at hun tilbragte sine sidste dage, efter at Johannes bragte hende til Efesos efter Jesu død. Det ligger på bjerget Bulbuldagi (Koressos) og er et populært pilgrimssted for kristne og muslimer og har en fængslende, spirituel atmosfære. Når du er inde på Ephesos' område, kan du vandre rundt blandt ruinerne sammen med din guide og se steder som Odeon-teatret, der i sin tid kunne rumme op til 1.400 tilskuere. Beundr de smukke romerske statuer og dekorationer, der er hugget ind i marmorpladerne ved Pollio-fontænen. Andre højdepunkter er Celcius-biblioteket, som romerne færdiggjorde i 117 e.Kr. Bygningen har den mest ærefrygtindgydende facade med søjler, statuer og intakte vinduer. Endelig kan du udforske det græske Artemistempel, et af den antikke verdens syv vidundere, og besøge Johannesbasilikaen (kun med afrejse fra Kusadasi), som Justinian I byggede over apostlen Johannes' gravsted.

Tyrkiet/Europa: 5G eSim mobildataplan

7. Tyrkiet/Europa: 5G eSim mobildataplan

Gør din rejse til Tyrkiet problemfri med dit praktiske eSIM. Hold forbindelsen på dine rejser med højhastighedsdækning i Tyrkiet og yderligere 43 europæiske regioner (fuld liste nedenfor). Køb og installer dit eSIM når som helst og hvor som helst, og vælg mellem en række forskellige datapakker, gyldighedsmuligheder og dækning i flere lande. Du skal blot scanne eSIM QR-koden for at få adgang til alle dine vigtige apps på din rejse. Undgå besværet med at administrere flere SIM-kort med denne nulspildsløsning. Få ét eSIM pr. enhed, og fyld op ved blot at købe og aktivere yderligere eSIM-abonnementer, mens du er på farten. Når det er aktiveret, begynder din dækning i henhold til din valgte varighed. De fleste enheder, der er udgivet efter 2019, er kompatible med eSIM (f.eks. iPhone XR, XS og efterfølgende modeller, Google Pixel 4 og efterfølgende). Hvis du er i tvivl, bedes du tjekke billederne af kompatibilitetsretningslinjerne for at bekræfte, at du er berettiget. Netværksdækning: Albanien, Belgien, Bulgarien, Cypern, Danmark, Estland, Finland, Frankrig, Grækenland (inkl. Kykladerne), Irland, Island, Israel, Italien (inkl. Vatikanet, San Marino, Sardinien), Kroatien, Letland, Litauen, Luxembourg, Malta, Holland, Norge, Polen, Portugal (inkl. Azorerne og Madeira), Rumænien, Slovakiet, Slovenien, Spanien (inkl. De Kanariske Øer og Balearerne), Sverige, Schweiz, Tyrkiet, Ukraine, Storbritannien, Tyskland, Ungarn og Usbekistan.

Efesos: Lille grupperejse for krydstogtpassagerer

8. Efesos: Lille grupperejse for krydstogtpassagerer

Udforsk de græske og romerske ruiner af Efesos på denne halvdags sightseeingtur fra havnene Izmir eller Kusadasi. Da det er en privat tur, kan du starte når som helst, afhængigt af dit krydstogtskibs ankomst- og afgangstidspunkt. Overfør til Efesos og vandre blandt de fantastiske ruiner med en lokal guide, og se steder som Odeon Theatre, der kunne rumme op til 1.400 tilskuere i sin storhedstid. Beundre smukke romerske statuer og dekorationer udskåret i marmorplader ved Pollio-fontænen. Andre højdepunkter omfatter Celcius-biblioteket, færdiggjort af romerne i 117AD. Beundre bygningens ærefrygtindgydende facade af søjler, statuer og intakte vinduer. Udforsk endelig det græske tempel Artemis for at se et af de 7 vidundere i den antikke verden.

Fra Izmir: Guidet tur til den antikke by Efesos

9. Fra Izmir: Guidet tur til den antikke by Efesos

Ankomst i udkanten af Bulbul Mountain ved portene til den antikke by Efesos. Oplev efesernes dagligliv og besøg de vigtigste hedenske og kristne kulturarvssteder. Nyd en inkluderet frokost, og tag dig tid til at shoppe bagefter, inden du vender tilbage til Izmir. Nyd afhentning fra dit hotel, og lær den vigtige historie og mytologi på din en times køretur til Selcuk. Find dig selv ved portene til byen, der er vigtig for sin plads i den græske verden og den romerske æra. Forestil dig, at du er en efeser, og se de vigtigste attraktioner. Begynd ved regeringsagoraen, se kuraternes vej og Magnesia-porten. Find Herkules' port, Traianus-fontænen, Hadrianus-templet og se, hvordan antikke badeværelser fungerede. Se de romerske bade Scholastica, Celsius-biblioteket og det store teater i Efesos. Forlad byportene og tag muligheden for at besøge Jomfru Marias hus, hvor hun tilbragte sine sidste dage i fred og sorg. Beundre Artemistemplet, et af den antikke verdens syv vidundere. Se Sankt Johannesbasilikaen, et arkitektonisk vidunder i den kristne verden. Tænd et lys for Jomfru Maria, hvis du har lyst, og oplev frokost og shopping, inden turen går tilbage til dit hotel.

eSIM Tyrkiet: Internet dataplan med høj hastighed 4G/5G

10. eSIM Tyrkiet: Internet dataplan med høj hastighed 4G/5G

Oplev Tyrkiets vidundere uden at gå glip af noget! Vores eSIM sikrer, at du forbliver forbundet med højhastighedsdata, uanset om du indfanger skønheden i Kappadokiens luftballoner, deler dit øjeblik i Hagia Sophia eller navigerer i Istanbuls travle gader. Sådan fungerer det: 1.Køb: Vælg den datapakke, der passer til dine rejseplaner. 2.Scan og aktivér: Efter købet modtager du en QR-kode. Scan den med din eSIM-kompatible enhed, og du er klar til at gå i gang! 3. Hold forbindelsen: Nyd uafbrudt forbindelse under hele dit tyrkiske eventyr. Kompatibilitet: Sørg for, at din enhed understøtter eSIM. Tjek vores kompatibilitetsliste https://esimfox.com/pages/compatible-devices for flere detaljer.

Alle aktiviteter

157 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Vores mest anbefalede ting at gøre i Izmir

Tyrkiet (Türkiye): eSim Mobile Data Roaming Plan

Tyrkiet (Türkiye): eSim Mobile Data Roaming Plan

Gør din rejse problemfri med dit praktiske eSIM. Hold forbindelsen på dine rejser med højhastighedsdækning i Tyrkiet og de andre 39 mest besøgte regioner i Europa. Køb og installer dit eSIM når som helst og hvor som helst, og vælg mellem en række datapakker, gyldighedsmuligheder og dækning i flere lande. Du skal blot scanne eSIM QR-koden for at få adgang til alle dine vigtige apps på din rejse. Undgå besværet med at administrere flere SIM-kort med denne nul-affaldsløsning. Få ét eSIM pr. enhed, og fyld op ved blot at købe og aktivere yderligere eSIM-planer, mens du er på farten. Når det er aktiveret, begynder din dækning i henhold til din valgte varighed. Dækningen gælder i Østrig, Andorra, Belgien, Bulgarien, Kroatien, Cypern, Tjekkiet, Danmark, Estland, Finland, Frankrig, Fransk Guyana, Tyskland, Grækenland, Gibraltar, Guadeloupe, Ungarn, Island, Irland, Italien, Letland, La Reunion, Litauen, Liechtenstein, Luxembourg, . Dækket er også Malta, Martinique, Holland, Norge, Portugal, Polen, Rumænien, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige, Schweiz, Saint Barthélemy, Saint Martin, Saint Pierre og Miquelon, Tyrkiet, Storbritannien og Nordirland. Alle iPhone-modeller, der er lanceret efter iPhone XS, understøtter eSIM. For Android, hvis du er usikker, bedes du tjekke med det vejledende foto for berettigelse. Hvis du ikke kan oprette forbindelse til internettet efter installation af dette eSIM, bedes du følge selvhjælpsvejledningen til fejlfinding i din GYG-kupon. Info om lokal operatør: Tyrkiet: Vodafone-Telsim Resten af landene er tilgængelige i kuponinformationen på din GYG-app efter købet.

Fra Izmir: Heldagstur til Efesus

Fra Izmir: Heldagstur til Efesus

Start med afhentning fra dit hotel i Izmir. Derefter begynder opdagelsen af Efesos med Jomfru Marias hus og en 10 minutters kørsel til den antikke by Efesos. Udforsk byen ved at gå på marmorgaderne, ledsaget af en guide. Se Odeon, Statsagoraen, Pretension, Memmius-monumentet, Domitian-templet, Herkulesporten, Curetes-gaden, Hadrianus-templet og latrinerne. Vælg at tage et valgfrit besøg til terrassehusene mod et tillægsgebyr. Efter terrassehusene kan du fortsætte din udforskning med Celsusbiblioteket, Marmorvejen, den kommercielle agora, det store teater og Arkadian (havnevejen). Nyd en dejlig frokost, der serveres på en malerisk lokal restaurant. Besøg Artemisa-templet, og tag billeder af Sankt Johannes-kirken og İsa Beys moské. Nyd fri tid i den gamle landsby Sirince for at opleve de traditionelle huse, produktionen af frugtvin og nyde en vinsmagning. Slut dagen med en transport tilbage til Izmir lufthavn eller til dit hotel i Izmir.

Fra Selcuk/Kusadasi/Izmir: Pamukkale Heldagstur

Fra Selcuk/Kusadasi/Izmir: Pamukkale Heldagstur

Opdag den fantastiske region Pamukkale og dens varme kilder på en dagstur fra Selcuk, Kusadasi eller Izmir. Begynd med at møde din chauffør/guide i receptionen på dit hotel om morgenen og en transfer til Pamukkale. Udforsk den antikke by Hierapolis, der er bygget på solide kalkstenslag dannet af mineralrigt vand, der i årtusinder er løbet over et hævet, jævnt plateau. Se de mest betydningsfulde steder i den hellige by, herunder teatret, Apollontemplet og nekropolen. Besøg nekropolen (kirkegården) i Hierapolis, et af de største antikke gravsteder i Anatolien. Se et romersk bad, Domitians port, hovedgaden i den antikke by og Byzantiumporten. Vandre til de naturlige varmtvandsterrasser, der er dannet af rindende varmt vand, der er rig på kalk og har temperaturer på 35 grader celsius året rundt. Få chancen for at se de skinnende hvide travertinterrasser i Pamukkale, der ligger ved siden af Hierapolis' ruiner. Nyd valgfri fritid til at svømme i Kleopatras pool, inden turen slutter med en transfer tilbage til dit hotel. Og under turen får du mulighed for at se på tyrkisk traditionelt håndværk.

Fra Izmir: Guidet Pamukkale heldagstur med frokost

Fra Izmir: Guidet Pamukkale heldagstur med frokost

Afhentning: Izmir Pamukkale Tour starter om morgenen, når et komfortabelt køretøj henter dig fra dit hotel i Izmir. Bussen kører dig mod Selcuk, hvor der vil blive holdt en lille pause. Fra Selcuk fortsætter du med en anden bus mod Pamukkale. Vores guider og køretøjer: Du vil rejse med et komfortabelt, moderne og fuldt airconditioneret køretøj. Under din udflugt vil du blive ledsaget af en professionel guide, som vil være der for at hjælpe dig. Desuden vil guiden forklare vigtige fakta om de interessante steder. når du ankommer til Selcuk, vil der blive holdt en lille pause, hvorefter du fortsætter med en bus mod din destination. Det skal bemærkes, at bilturen fra Selcuk til Pamukkale vil have en varighed på ca. tre timer. Der vil dog blive gjort flere korte stop for at slappe af og tage nogle billeder. Fritid i Pamukkale: I Pamukkale vil du have 3 timers fritid, som du kan bruge efter dine interesser. Pamukkale har en række forskellige muligheder og steder, hvor du kan nyde din tid. Den gamle by Hierapolis kan være ideel for dem, der ønsker at udforske stedets kultur og historie. Pamukkale er også berømt for sine termiske kilder og Bomuldsslottet, der udgør en af Tyrkiets mest berømte attraktioner, Bomuldsslottet eller Travertinerne vil imponere dig med den naturlige skønhed, som området har. Bomuldsborgen er faktisk et naturligt formet hvidvasket bjerg med termiske vandkilder, der løber ud i hvide terrasser. Besøgende har mulighed for at svømme og nyde de terapeutiske fordele ved de varme kilder. Stedet er også ideelt til spektakulære fotos, da bjergets terrasser er af enestående skønhed. Hierapolis antikke by: Den antikke by Hierapolis blev bygget i 190 f.Kr. og blev et berømt kurcenter på grund af sin nærhed til de termiske kilder. I den romerske periode var området et af de vigtigste åndelige og kreative centre, da mange mennesker besøgte området for at slappe af på krop og sind. For dem, der er interesseret i sightseeing, er Hierapolis et fantastisk sted at se ruinerne af den gamle bebyggelse. Cleopatra Thermal Pool: I løbet af de 3 timers fritid kan du også besøge Cleopatra Thermal Pool. Området har en stor naturlig pool med varme kilder. I den romerske periode brugte folk poolen til sundheds- og behandlingsformål. Du kan gå ind i poolen mod et ekstra gebyr og nyde alle de tilhørende fordele ved en sådan terapeutisk oplevelse. Tilbagevenden: Izmir Pamukkale-turen slutter i løbet af eftermiddagen, og bussen vil begynde at køre tilbage. Fuld af gode minder, afslappet og forbløffet over din udforskning ankommer du til dit hotel i Izmir i løbet af eftermiddagen.

Fra Izmir: Efesus Guidet Dagstur med Transfer & Frokost

Fra Izmir: Efesus Guidet Dagstur med Transfer & Frokost

Afhentning: Izmir Ephesus-turen er planlagt til at starte om morgenen. En moderne og komfortabel bus henter dig på dit hotel i Izmir eller i İzmir Lufthavn og kører dig mod Efesos. Køreturen vil vare cirka en time. Vores guider: Under din udflugt vil du blive ledsaget af en professionel rejseleder, som vil være ansvarlig for at hjælpe dig. Den erfarne guide vil også være ansvarlig for at forklare alt, hvad du har brug for at vide, ved hvert stop på din rejse. Efesos-tur: Den antikke by Efesos er en af de vigtigste og mest populære attraktioner i Tyrkiet. Den huser en række vigtige monumenter fra den hellenistiske og romerske periode. Disse monumenter omfatter blandt andet Hadrian-templet, Celsius-biblioteket, det store teater, de romerske bade, Agoraen og Latrina. Efesos er også hjemsted for det berygtede Artemis-tempel. Når du bevæger dig rundt i den antikke by, vil guiden give dig vigtige oplysninger om hvert enkelt monument. Jomfru Marias hus: I tæt afstand fra den antikke by Efesos ligger et andet interessant sted, nemlig Jomfru Marias Hus. Omgivet af et roligt og smukt landskab blev dette hus valgt af Jomfru Maria til at tilbringe sine sidste dage der sammen med Johannes. Dette sted har enorm interesse for den kristne befolkning. Benyt chancen for at beundre naturen og se de spektakulære omgivelser, mens du er der. Vi spiser frokost: Izmir Efesos-turen fortsætter med en frokostpause på en lokal restaurant i området. Slap af og nyd en smagfuld åben buffet med mange forskellige valgmuligheder. Artemis-templet: Den gamle by Efesos er mest kendt for at huse Artemis-templet. Dette tempel er blandt de 7 vidundere i den antikke verden på grund af dets imponerende størrelse, design og betydning for området. Det blev bygget i den hellenistiske periode, og i dag kan besøgende se og gå rundt i ruinerne af templet.

Fra Kusadasi eller Izmir: Privat tur til Efesos

Fra Kusadasi eller Izmir: Privat tur til Efesos

Udforsk de fantastiske ruiner i Efesos på denne heldags sightseeingtur fra Izmir eller Kusadasi, som også kan fås som en halvdagsudflugt fra Kusadasi for dem, der mangler tid. Da det er en privat tur, kan du starte når som helst du vil. Du vil også besøge Jomfru Marias lille hus, hvor man mener, at hun tilbragte sine sidste dage, efter at Johannes bragte hende til Efesos efter Jesu død. Det ligger på bjerget Bulbuldagi (Koressos) og er et populært pilgrimssted for kristne og muslimer og har en fængslende, spirituel atmosfære. Når du er inde på Ephesos' område, kan du vandre rundt blandt ruinerne sammen med din guide og se steder som Odeon-teatret, der i sin tid kunne rumme op til 1.400 tilskuere. Beundr de smukke romerske statuer og dekorationer, der er hugget ind i marmorpladerne ved Pollio-fontænen. Andre højdepunkter er Celcius-biblioteket, som romerne færdiggjorde i 117 e.Kr. Bygningen har den mest ærefrygtindgydende facade med søjler, statuer og intakte vinduer. Endelig kan du udforske det græske Artemistempel, et af den antikke verdens syv vidundere, og besøge Johannesbasilikaen (kun med afrejse fra Kusadasi), som Justinian I byggede over apostlen Johannes' gravsted.

Tyrkiet/Europa: 5G eSim mobildataplan

Tyrkiet/Europa: 5G eSim mobildataplan

Gør din rejse til Tyrkiet problemfri med dit praktiske eSIM. Hold forbindelsen på dine rejser med højhastighedsdækning i Tyrkiet og yderligere 43 europæiske regioner (fuld liste nedenfor). Køb og installer dit eSIM når som helst og hvor som helst, og vælg mellem en række forskellige datapakker, gyldighedsmuligheder og dækning i flere lande. Du skal blot scanne eSIM QR-koden for at få adgang til alle dine vigtige apps på din rejse. Undgå besværet med at administrere flere SIM-kort med denne nulspildsløsning. Få ét eSIM pr. enhed, og fyld op ved blot at købe og aktivere yderligere eSIM-abonnementer, mens du er på farten. Når det er aktiveret, begynder din dækning i henhold til din valgte varighed. De fleste enheder, der er udgivet efter 2019, er kompatible med eSIM (f.eks. iPhone XR, XS og efterfølgende modeller, Google Pixel 4 og efterfølgende). Hvis du er i tvivl, bedes du tjekke billederne af kompatibilitetsretningslinjerne for at bekræfte, at du er berettiget. Netværksdækning: Albanien, Belgien, Bulgarien, Cypern, Danmark, Estland, Finland, Frankrig, Grækenland (inkl. Kykladerne), Irland, Island, Israel, Italien (inkl. Vatikanet, San Marino, Sardinien), Kroatien, Letland, Litauen, Luxembourg, Malta, Holland, Norge, Polen, Portugal (inkl. Azorerne og Madeira), Rumænien, Slovakiet, Slovenien, Spanien (inkl. De Kanariske Øer og Balearerne), Sverige, Schweiz, Tyrkiet, Ukraine, Storbritannien, Tyskland, Ungarn og Usbekistan.

Efesos: Lille grupperejse for krydstogtpassagerer

Efesos: Lille grupperejse for krydstogtpassagerer

Udforsk de græske og romerske ruiner af Efesos på denne halvdags sightseeingtur fra havnene Izmir eller Kusadasi. Da det er en privat tur, kan du starte når som helst, afhængigt af dit krydstogtskibs ankomst- og afgangstidspunkt. Overfør til Efesos og vandre blandt de fantastiske ruiner med en lokal guide, og se steder som Odeon Theatre, der kunne rumme op til 1.400 tilskuere i sin storhedstid. Beundre smukke romerske statuer og dekorationer udskåret i marmorplader ved Pollio-fontænen. Andre højdepunkter omfatter Celcius-biblioteket, færdiggjort af romerne i 117AD. Beundre bygningens ærefrygtindgydende facade af søjler, statuer og intakte vinduer. Udforsk endelig det græske tempel Artemis for at se et af de 7 vidundere i den antikke verden.

Fra Izmir: Guidet tur til den antikke by Efesos

Fra Izmir: Guidet tur til den antikke by Efesos

Ankomst i udkanten af Bulbul Mountain ved portene til den antikke by Efesos. Oplev efesernes dagligliv og besøg de vigtigste hedenske og kristne kulturarvssteder. Nyd en inkluderet frokost, og tag dig tid til at shoppe bagefter, inden du vender tilbage til Izmir. Nyd afhentning fra dit hotel, og lær den vigtige historie og mytologi på din en times køretur til Selcuk. Find dig selv ved portene til byen, der er vigtig for sin plads i den græske verden og den romerske æra. Forestil dig, at du er en efeser, og se de vigtigste attraktioner. Begynd ved regeringsagoraen, se kuraternes vej og Magnesia-porten. Find Herkules' port, Traianus-fontænen, Hadrianus-templet og se, hvordan antikke badeværelser fungerede. Se de romerske bade Scholastica, Celsius-biblioteket og det store teater i Efesos. Forlad byportene og tag muligheden for at besøge Jomfru Marias hus, hvor hun tilbragte sine sidste dage i fred og sorg. Beundre Artemistemplet, et af den antikke verdens syv vidundere. Se Sankt Johannesbasilikaen, et arkitektonisk vidunder i den kristne verden. Tænd et lys for Jomfru Maria, hvis du har lyst, og oplev frokost og shopping, inden turen går tilbage til dit hotel.

eSIM Tyrkiet: Internet dataplan med høj hastighed 4G/5G

eSIM Tyrkiet: Internet dataplan med høj hastighed 4G/5G

Oplev Tyrkiets vidundere uden at gå glip af noget! Vores eSIM sikrer, at du forbliver forbundet med højhastighedsdata, uanset om du indfanger skønheden i Kappadokiens luftballoner, deler dit øjeblik i Hagia Sophia eller navigerer i Istanbuls travle gader. Sådan fungerer det: 1.Køb: Vælg den datapakke, der passer til dine rejseplaner. 2.Scan og aktivér: Efter købet modtager du en QR-kode. Scan den med din eSIM-kompatible enhed, og du er klar til at gå i gang! 3. Hold forbindelsen: Nyd uafbrudt forbindelse under hele dit tyrkiske eventyr. Kompatibilitet: Sørg for, at din enhed understøtter eSIM. Tjek vores kompatibilitetsliste https://esimfox.com/pages/compatible-devices for flere detaljer.

Ofte stillede spørgsmål om Izmir

Hvad er de bedste dagsture og -udflugter fra Izmir?

De bedste dagsture og -udflugter fra Izmir er:

Se alle dagsture og -udflugter fra Izmir på GetYourGuide

De mest populære seværdigheder i Izmir

Oplevelser i Izmir

Byer i Tyrkiet

Andre seværdigheder i Izmir

Vil du se alle oplevelser i Izmir? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Izmir

Samlet bedømmelse

4.6
(507 anmeldelser)