Ting at gøre Japan

Andre seværdigheder i Japan

Vil du se alle oplevelser i Japan? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Japan

Samlet bedømmelse

4.5 / 5

baseret på 9.086 anmeldelser

Alt gik godt. Billet gives på forhånd, så vil du blive ført til en separat skranke. Fik sin billet. Det var ikke nødvendigt at fremvise ID og så kunne man køre op med det samme. Billetten var kun til hovedplatformen. Flot udsigt. Vi var der ved frokosttid i løbet af ugen. Var ikke fuld. Gratis wifi tilgængelig for planlægning af de næste stationer velegnet.

Det var virkelig nemt! Jeg købte indgangsbilletten, viste den på infopunktet og gik direkte til tokyo-tårnet uden at skulle stå i kø. Med denne billet havde jeg mulighed for at gå op til 150m i højden. For at gå til det andet observatorium, på 250 m, var det nødvendigt at købe en ekstra billet på stedet. Rigtig god oplevelse og anbefales.

Min partner og jeg havde en dejlig aften med disse fyre. De tog os med til 2 barer og derefter en natklub efter. Vær bare forberedt på en massiv tømmermænd næste morgen, da de fodrer dig ubegrænsede skud!

Det var generelt bare en fantastisk oplevelse og man fik en god forståelse for teceremoni. Man skulle indføre det på verdensplan, så folk kunne afstresse ☺️

Meget levende guide. En rigtig god fortæller. Vi fik stor viden og meget nyttig information om emnet.