Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Japan

Vores mest anbefalede ting at gøre i Japan

teamLab Planets Tokyo: Entrébillet til digitalt kunstmuseum

1. teamLab Planets Tokyo: Entrébillet til digitalt kunstmuseum

Gå ind i teamLab Planets TOKYO og opdag den utrolige fordybende kunstudstilling indeni. Denne digitale kunstoplevelse for hele kroppen giver besøgende mulighed for at komme helt ind i kunstværkerne med stimulering af alle fem sanser. I denne unikke udstilling påvirker hver besøgendes tilstedeværelse kunstværket til endelig at blive en del af det. Udstillingsrummet omfatter flere områder, der i alt dækker over 10.000 kvadratmeter. Udforsk det store udvalg af installationer med forskellige lys, lyde og materialer for at fascinere hver gæst.

Tokyo: Adgangsbillet til Skytree

2. Tokyo: Adgangsbillet til Skytree

Oplev en uovertruffen udsigt over Tokyo fra Tembo Observation Deck i Tokyo Skytree-tårnet med denne adgangsbillet. Mærk spændingen ved at tage elevatoren op i 350 meters højde. Vælg mellem billetmuligheder med eller uden adgang til det fantastiske Tembo Galleria. Ankom til Tokyo Skytree-tårnet og gå op til 4. sal, hvor du bliver mødt af venligt personale. Her får du din billet og går direkte ind i en elevator, der uden problemer tager dig op til det 350 meter høje Tembo Deck på ingen tid. Det enorme, cirkulære dæk har vinduer på alle sider, så du har 360 graders udsigt over Tokyo City. Se den snoede Sumida-flod, kig efter Tokyo Dome, og find endda Tokyo Tower - interaktive skærme hjælper dig også med at udpege interessante steder. Hvis du vælger at besøge Tembo Galleria, skal du hoppe ind i en anden elevator og skynde dig op til det 1.475 fod (450 m) høje udsigtsrum. Galleriet har en lang, skrånende spiralrampe, der giver en endnu mere dynamisk udsigt over byen. På vej tilbage til jorden kan du stoppe ved etage 345 for at tjekke gavebutikken og stoppe ved etage 340 for at få en svimlende udsigt lige ned fra en del af det robuste glasgulv. TOKYO SKYTREE® afholder SUPER SKYTREE® DISCO i seks dage i januar og februar 2024. Arrangementet finder sted den 25. januar og 1., 9., 16., 22. og 29. februar. På Tembo Deck, som ligger 350 meter over jorden, vil der være DJ-pulte, stande og spejlkugler, som skaber et diskorum i himlen med udsigt over natlandskabet. Oplev en unik diskoaften i et særligt rum med et enestående lineup af legendariske, top- og populære DJ's fra forskellige epoker. Kom og dans med de bedste i verden! Periode: 25. januar(tors.), 1. februar(tors.), 9. februar(fre.), 16. februar(fre.), 22. februar(tors.) og 29. februar(tors.), 2024 Sted: TOKYO SKYTREE Tembo Deck Etage 350 *Bemærk venligst, at adgang til observationsdækket er påkrævet.

Fra Tokyo: Heldags sightseeingtur til Fuji-bjerget

3. Fra Tokyo: Heldags sightseeingtur til Fuji-bjerget

Oplev de mest berømte seværdigheder omkring Fuji-bjerget. Lær om japansk historie og kultur, mens du nyder den dramatiske udsigt omkring Fuji-bjerget. Afgang fra Tokyo med bus og ankomst til Kawaguchiko Oishi Park, hvor du kan tage smukke billeder med Kawaguchi-søen og Fuji-bjerget i baggrunden. Fortsæt til Arakura Sengen Park, som ligger halvvejs oppe ad Arakura-bjerget i Fujiyoshida i Yamanashi-præfekturet. Nyd panoramaudsigten over byen med Fuji-bjerget i baggrunden, og beundr kirsebærblomsterne om foråret. Derefter går turen til Oshino Hakkai, et af de mest berømte steder i Fujisan-området. Du kan se de 8 forskellige søer, der ligger der, og smage vandet fra Fuji-bjerget. Det sidste sted går til 5th Station (halvvejs) på Fuji-bjerget, som er 2300 meter højt. Her kan du nyde noget særlig mad eller købe unikke souvenirs med en meget tæt udsigt til toppen af Fuji-bjerget. Om vinteren tager vi i stedet til 4th Station/Mt. Fuji 1st Station eller Yamanakako Hananomiyako park for at se diamant-fuji-solnedgangen.

Tokyo: Fuji-bjerget, Hakone, Ashi-sø-krydstogt og Bullet Train

4. Tokyo: Fuji-bjerget, Hakone, Ashi-sø-krydstogt og Bullet Train

Først skal du gå ombord på en behagelig bus med aircondition og Wi-Fi, der fører dig til den 5. station på Fuji-bjerget, 2.000 meter over jorden. Træd ud og tag en dyb indånding af Fuji-bjergets natur og den hellige atmosfære ved den japanske shinto-helligdom. *Hvis du ikke kan komme længere end til den 4. station, besøger vi Oshino Hakkai eller et andet sted. Derefter kører bussen dig til en frokostbuffet med en smuk udsigt over Fuji-bjerget! Nyd en japansk frokostbuffet med lokale friske ingredienser, så meget du vil! Vi tager dig også med til en japansk have med ninjaer! Gå gennem en traditionel japansk have med et japansk landskab af Fuji-bjerget. Måske kan du tage billeder med ninjaer!!! *Vegetarisk måltid, muslimsk venligt er tilgængeligt. Spørg venligst, når du booker. Herefter kører bussen dig til Hakone-området. Begynd ved "Owakudani", en dal, der engang blev kaldt "Helvedes dal", og som stadig er en aktiv vulkan. Oplev lugten af svovl! Herfra tager du en Hakone Ropeway, en spændende oplevelse med en fantastisk udsigt over Hakone-bjerget. Se bjergets rige natur, og på en klar dag hele vejen til Fuji-bjerget. Denne svævebane fører dig til Ashi-søen, en caldera-sø, hvor du kan tage et krydstogt. Til sidst afslutter du din tur ved Hakone Shrine. Se den fotogene røde torii-port, der flyder på vandet og kaldes "Torii of Peace". Fyld din tomme flaske op ved hovedhelligdommen, bed for dit helbred, og få noget kildevand, der siges at rense dine dårlige ånder. *Fra april 2024 vil en japansk lovændring gøre længerevarende tilbageholdelser i busser ulovlige. Så hvis uforudsete begivenheder som ulykker eller trafikpropper forhindrer returnering til Odawara Station kl. 17.30, vil rejsearrangøren udelade det gratis Hakone Shrine-besøg. Der vil ikke blive tilbudt alternativer, gratis tilbud eller delvise refusioner*. Gå derefter ombord på bussen på vej til Odawara Station, og tag et japansk kugletog, Shinkansen. Ankomst tilbage i Tokyo omkring kl. 18.00.

Fra Tokyo til Fuji-bjerget: Heldagstur og Hakone-krydstogt

5. Fra Tokyo til Fuji-bjerget: Heldagstur og Hakone-krydstogt

Oplev de japanske naturmirakler Fuji-bjerget og Hakone på 1 dag på en guidet tur. Træd væk fra Tokyos travlhed, og lad dig omslutte af naturen, når du besøger Japans højeste bjerg. Tag den spændende Hakone Ropeway, og nyd et naturskønt krydstogt på Ashi-søen. Vi starter turen fra centrum af Tokyo, Shinjuku (Kærlighedsstatuen) kl. 8 om morgenen. En komfortabel bus med aircondition vil først tage dig hele vejen op til Fuji-bjergets 5. station, 2.000 meter over jorden. Tag en dyb indånding i den vidunderlige natur på Fuji-bjerget, mens du ser det storslåede landskab. Mærk også den hellige atmosfære i den japanske shinto-helligdom! *Hvis du ikke kan komme længere end til den 4. station, besøger vi Oshino Hakkai eller et andet sted. Derefter kører bussen dig til en frokostbuffet med en smuk udsigt over Fuji-bjerget! Nyd en japansk frokostbuffet med lokale friske ingredienser, så meget du har lyst til! Gå gennem en traditionel japansk have med et japansk landskab af Fuji-bjerget. *Vegetarisk måltid, muslimsk venligt er tilgængeligt. Spørg venligst, når du booker. Efter at have genopladet energien kører bussen til Hakone-området! Vi starter med "Owakudani", en dal, der engang blev kaldt "Helvedes dal". Det er stadig en aktiv vulkan, og man kan stadig se dampen komme op fra jorden. Vi tager en Hakone Ropeway, en spændende oplevelse med en fantastisk udsigt over Hakone-bjerget. Du kan se bjergets rige natur, og du kan endda se Fuji på en klar himmel! Denne svævebane tager dig til Ashi-søen, en caldera-sø. Nyd den forfriskende sejltur på Ashi-søen, og se det smukke naturlandskab og Fuji-bjerget. Gå ikke glip af at se Torii-porten, som flyder på vandet! Det er ikke slut endnu! Vi slutter ved Hakone Shrine, en af de mest berømte helligdomme i området på grund af den fotogene røde torii-port, der flyder på vandet og kaldes "Torii of Peace". Ja, det er den port, vi vil se fra krydstogtet! Og glem ikke at medbringe din tomme flaske! Gå op til hovedhelligdommen, bed for dit helbred og få noget kildevand, der siges at rense dine dårlige ånder. *Fra april 2024 vil en japansk lovændring gøre længerevarende tilbageholdelser i busser ulovlige. Så hvis uforudsete hændelser som ulykker eller trafikpropper forhindrer returnering til Odawara Station inden kl. 17.30, vil rejsearrangøren udelade det gratis besøg i Hakone-helligdommen. Der vil ikke blive givet alternativer, gratis tilbud eller delvise refusioner*. Efter en fredelig tid ved helligdommen gør bussen et hurtigt stop ved Odawara Station og kører tilbage til Shinjuku Station, hvor den er fremme omkring kl. 18.50. Der er flere dage, hvor denne tur slutter på Odawara Station for at undgå trafikpropper. For flere detaljer, læs venligst "Know before you go".

Tokyo: Hop-on hop-off sightseeing-busbillet

6. Tokyo: Hop-on hop-off sightseeing-busbillet

Oplev Tokyo fra en åben sightseeingbus, og vælg mellem forskellige ruter afhængigt af dine interesser. Din billet giver ubegrænset adgang til alle ruter, så du kan hoppe af, når du vil udforske mere. Se byens højdepunkter såsom Tokyo Sky Tree, Asakusa, Tokyo Tower, Roppongi, Tsukiji og Ginza. Rute 1: TOKYO SKYTREE-ruten Marunouchi Mitsubishi-bygningen — Kodemmacho Station — Ryogoku Edo-Tokyo Museum — TOKYO SKYTREE Station — Asakusa Hanakawado — Asakusa Tawaramachi — Ueno Matsuzakaya  — Akihabara (Suehirocho) — Shin-Nihombashi Station — Marunouchi Mitsubishi-bygningen Rute 2: TOKYO TOWER, Tsukiji Ginza-ruten Marunouchi Mitsubishi-bygningen — Tokyo Tower — Tokyo Prince Hotel/Zojo-ji Tempel — Tokyo Teleport Station — Tsukiji Ginza — Marunouchi Mitsubishi-bygningen Rute 3: SHINJUKU SHIBUYA-ruten Marunouchi Mitsubishi-bygningen — Shinjuku Gyoen Nationalhave — Shinjuku Station Syd Exit/Hotel Century Sydtårn — Shinjuku Station Vest Exit/Tokyo Metropolitan Regeringsbygning — Shibuya Rådhus/Harajuku/Meiji Jingu-helligdommen — Marunouchi Mitsubishi-bygningen Du kan hoppe af og på bussen, når det passer dig, og udforske de seværdigheder, du er interesseret i, i dit eget tempo. Fra den åbne bus kan du nyde panoramaudsigten over Tokyo, mens du lytter til kommentarerne på din audioguide.

Tokyo: Fuji-bjerget og Kawaguchi-søen - naturskøn 1-dags bustur

7. Tokyo: Fuji-bjerget og Kawaguchi-søen - naturskøn 1-dags bustur

Oplev landskabet og de historiske vartegn omkring Kawaguchi-søen på en guidet tur fra Tokyo. Beundr udsigten til Fuji-bjerget, mens du ser traditionelle huse, fantastiske pagoder og de farverige blomster og planter i Oishi Park. Tag med på turen i hjertet af Tokyo, Shinagawa eller Shinjuku afgangssted, og kør mod Fuji-området. På klare dage vil du kunne se Fuji-bjerget på lang afstand under busturen. Gør det første stop ved et af Japans mest ikoniske steder: Arakurayama Sengen Park. Beundr den billedskønne udsigt over de 5 symbolske pagoder med Fuji-bjerget i baggrunden. Fortsæt fra Arakurayama-bjerget til Kawaguchiko håndværkspark lige ved siden af Kawaguchi-søen. Vi tilbereder et frokostsæt med vinbøf eller Houtou-nudler, som du kan vælge imellem. Hvis du foretrækker det, kan du efter frokosten gå en tur rundt om søen og nyde den smukke udsigt til Fuji-bjerget, der spejler sig i vandet. Herefter går turen til Oishi-parken, som byder på årstidsbestemte landskaber med forskellige typer blomster. Til sidst kan du stoppe ved Saiko Iyashi no Sato Nenba, som ligger ved bredden af Saiko-søen. Gå en tur gennem landsbyen og beundre husene med stråtag, som giver dig et indblik i livet i Japan i gamle dage. Turen slutter kl. 18.00, hvor du bliver sat af i Shinjuku.

Kyoto: Te-ceremoni Ju-An i Jotokuji-templet

8. Kyoto: Te-ceremoni Ju-An i Jotokuji-templet

Start din teceremoni ved at gå gennem portene ved Jotokuji-templet. Du vil passere indgangen til 'Grand Tearoom' på venstre hånd og en butik ved siden af, og ved de nærliggende røde bænke vil du møde din guide. Mens du går gennem templet, er du velkommen til at beundre arkitekturen og stå ved det rensende springvand. Hvis vejret tillader det, er du velkommen til at sidde ved de røde bænke og holde en pause. I tilfælde af regn kan du stå udenfor under gavlen af butikken eller vente i 'Grand Tearoom'. Når du er færdig med at gå rundt i templet eller sidde på de røde bænke og nyde atmosfæren, kan du gå til 'Grand Tearoom', hvor din instruktør venter på dig.  Start din tur i templet med et traditionelt rensningsritual, en helt unik og indsigtsfuld oplevelse for vestlige besøgende. Bagefter vil du fjerne dine sko ved indgangen til 'Grand Tearoom', og du og din gruppe vil fortsætte ind for at finde jeres pladser. Få chancen for at prøve matcha-te, når det er bedst. Temesteren vil guide dig hele vejen igennem, samt vise og forklare hvert skridt. Under hele ceremonien vil du blive undervist i den fine kunst at drikke te og lære om vigtigheden af ceremonien.

Tokyo: Adgangsbillet til Tokyo Tower

9. Tokyo: Adgangsbillet til Tokyo Tower

Tokyo Tower ligger i centrum af Tokyo, det er bygget i 1958 og er en af byens mest ikoniske vartegn. Tårnets beliggenhed i nærheden af JR Line station, Hamamatsucho, gør det let og bekvemt at komme videre rundt i byen. Tårnets klare røde farve gør, at det skiller sig ud fra de nærliggende bygninger om dagen, og dets smukke lys om aftenen gør dette vartegn til et virkeligt betagende syn døgnet rundt. Lyskonceptet er designet af den verdensberømte lysdesigner Ishii Shogo, og belysningen er mellem solnedgang og midnat. Farven på lyset skifter med årstiderne: brændende hvidt lys om sommeren og orange om foråret, efteråret og vinteren. Tårnet har en stor udsigtsplatform på 150 meter og en særlig udsigtsplatform på 250 meter. Dette giver en panoramaudsigt over byen og endda Fujibjerget på solrige dage. Udover adgang til udsigtsplatformen er der også et tema-akvarium og en række souvenirs, der kan købes.

Osaka: Universal Studios Japan 1-, 1,5- eller 2-dages adgangsbillet

10. Osaka: Universal Studios Japan 1-, 1,5- eller 2-dages adgangsbillet

Opdag de verdenskendte attraktioner i parken Universal Studio Japan i Osaka. Nyd at interagere med forlystelser i 10 temazoner, herunder Mario- og Harry Potter-zoner. Engager hele familien med attraktioner med Minion-tema. Oplev verdens første område med Mario-tema i attraktionen Mario Kart: Koopa's Challenge™, som modtog to Thea-priser. Forsvind ind i en magisk verden i attraktionen The Wizarding World of Harry Potter™. Gør de små glade med forlystelser som "Despicable Me: Minion Mayhem" og "Hello Kitty's Cupcake Dream". Få adgang til en række velsmagende fødevarer og drikkevarer hos leverandører i parken. Spil spændende spil og vind fantastiske præmier, der har tema efter dine yndlingsfigurer.

Alle aktiviteter

879 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Byer i Japan

Andre seværdigheder i Japan

Vil du se alle oplevelser i Japan? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Japan

Samlet bedømmelse

4.5
(9.841 anmeldelser)

Både guiden og chaufføren var venlige. Min ven havde skadet sit ben, så han skiftede sæde for at gøre det nemmere for ham at komme af og på toget. Han var altid omhyggelig med ikke at gå glip af toget. Chaufføren kørte også altid sikkert. Vejret var godt og det var en god tur. tak skal du have.

Oplevelsen var fremragende, det eneste er, at vi på grund af vejret ikke kom tættere på Mount Fuji-området. Men alt var meget godt. Jeg så også sne for første gang, da det ikke sner i mit land. Tak for sådan en god oplevelse

fremragende service, økonomisk og funktionel. Fundet klar ved vores ankomst til hotellet. blot returneret til en brevkasse. Vi var i stand til at forbinde 3 enheder uden problemer. Rådgivet!

Meget nem at bruge. Fungerer overalt uden afbrydelse. Letvægts og batteri med fremragende kapacitet.

Det var helt perfekt. Vi kunne gå rundt og opleve det i eget tempo.