Tilføj datoer
Ting at gøre

Jerez de la Frontera

Topseværdigheder i Jerez de la Frontera

Ofte stillede spørgsmål om Jerez de la Frontera

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Jerez de la Frontera?

De topattraktionerne der skal opleves i Jerez de la Frontera er:

Hvilke ture i Jerez de la Frontera tager ekstra Covid-19-foranstaltninger?

Andre seværdigheder i Jerez de la Frontera

Vil du se alle oplevelser i Jerez de la Frontera? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Jerez de la Frontera

Samlet bedømmelse

4.7 / 5

baseret på 3.674 anmeldelser

De gav os det forkerte mødested. Som en konsekvens var vi sent til starten af turen, og vi savnede en del af den. Da vi var der i billetkontoret, gav den ansvarlige os dårlige anvisninger og på dårlig måde måtte vi bede ham om at hjælpe os, fordi han kun kiggede på sin telefon. Deres opmærksomhed var så dårlig, at vi måtte henvende os til en anden person fra virksomheden for at hjælpe os med at finde vores guide, Maribel, der gav os en glimrende rundvisning, turen lykkedes os at lave, på trods af at vi ikke var komplette, af årsager uden for os, Vi elskede det takket være vores guides arbejde, som ikke kun forklarede vingårdens drift, men også besvarede alle de spørgsmål, vi stillede ham og gav os yderligere oplysninger om vinene og råd til vores ophold.

Det var nemt at bestille billetter med guiden, og jeg betalte derefter med mit VISA. Turen var på tysk! Du skulle kun vise mobilkuponen på din mobiltelefon, så endnu et pluspunkt. Du sparer papir. Turen var meget interessant, og det samme var den efterfølgende smagning. Jeg havde nu bestilt billetterne til 21 euro og vi fik lov at smage to sherryer. Så kunne man smage endnu et glas til 1,50 pr. Til sidst var vi i stand til at købe disse flasker i butikken. Dem vi var interesserede i koster mellem 7-15 euro. Der var mange flere ting at opdage i denne butik, fra billige til meget dyre... Jeg tror bestemt, der er noget for enhver smag. :-)

Storslået spektakulært besøg gå der, det er værd at se. .. det var en fornøjelse og ledsaget af en god og meget charmerende guide. Smagninger meget værdsat Skal laves om.

Fremragende

Venlig guide, gode forklaringer, fremragende smagning - nød sherryen. Købte et par flasker med det samme

Informationen og sherrysmagningen var meget god og interessant. Tapas lidt dårlig.