Joan Miro-fonden

Vælg datoer

Andre seværdigheder i Joan Miro-fonden

Vil du se alle oplevelser i Joan Miro-fonden? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Joan Miro-fonden

Samlet bedømmelse

4.4 / 5

baseret på 3.141 anmeldelser

Vi rejste den grønne rute i sin helhed først, stod af og spiste frokost og sprang derefter tilbage for at se den orange rute. Et must-see på den grønne rute er Sagrada Familia, og busten stopper lige over for den! Det orange print tog os til en Montjuïc og sporvognstur over Barcelonas havn, som var fantastisk og min hendes husbonds favorit! Vi prøvede det andet busselskab, og vi er meget skuffede over at få at vide, at vi var for sent ved busstoppestedet, så vi ikke kan bruge vores billet. Vi havde en 2-dages billet, og den sagde, at den sidste tur var kl. 19.00, og vi prøvede at "hoppe på" til en eftermiddagstur før kl. Vi satte os ned og fik kaffe og så deres anden bus forlade busstoppestedet!!! Hvorfor fortalte de os ikke, at vi kunne have hoppet på den anden bus?!!

Alt er perfekt, turen giver dig mulighed for at lave to rejseruter så mange gange du vil, faldende og stigende som du vil fra 9.00 til 19.00, venligt personale er også tilgængeligt for at give råd og forslag. Løbet er hvert 20/30 minut

Uundværligt! Super nemt at benytte, vi hentede metro app, som man lige skal gennemskue. Det er bestemt ikke sidste gang vi køber flerdagskort til transport!

Super god måde at komme rundt på i Barcelona. Let at finde stoppestederne. Busserne kører hvert 8-12 min. Husk hat og solcreme hvis du sidder over på.

Rigtig smukke ruter rundt i Barcelona. Især den røde rute er fantastisk smuk