Tilføj datoer

Jødisk Museum, Berlin

Jødisk Museum, Berlin

Jødisk Museum, Berlin: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Berlin: Jødisk Museum Berlin Entrébillet

1. Berlin: Jødisk Museum Berlin Entrébillet

Lad det største jødiske museum i Europa imponere dig med sin symbolske arkitektur og enestående udstillinger. Oplev, hvordan den zig-zag-formede bygning designet af Daniel Libeskind skaber sit eget sprog for den jødiske historie i Tyskland med skrå vægge, skarpe vinkler og gabende tomrum. Den nye kerneudstilling "Jødisk liv i Tyskland: Past & Present" spænder fra begyndelsen af den tidlige middelalder til i dag. Under den kronologiske rundtur er et stort rum dedikeret til nationalsocialismen og tiden efter afslutningen af Anden Verdenskrig. Udstillingen veksler mellem historiske perioder og kulturelle indsigter. Hvad er helligt i jødedommen? Findes der specifik jødisk kunst? Hvordan praktiserer folk jødedommen i dagens samfund? Ud over skattene i museets samling, herunder hverdagsgenstande og kunst, er der video- og lydinstallationer. Der er også interaktive stationer, som giver overraskende indsigter. Museet ligger centralt i den pulserende bydel Berlin-Kreuzberg og er i gåafstand fra Checkpoint Charlie. Med din JMB-billet er du berettiget til at få reduceret entré til det nærliggende Berlinische Galerie på dagen for dit museumsbesøg og de to følgende dage. Berlinische Galerie ligger kun 5 minutters spadseretur fra JMB. Særudstilling fra 9. februar til 26. maj (kræver ingen ekstra billet) "Mine vers er som dynamit" fra Curt Blochs Het Onderwater Cabaret. Mellem august 1943 og april 1945 skabte den hidtil ukendte tysk-jødiske forfatter Curt Bloch et unikt værk af kreativ modstand, mens han gemte sig i Holland: Het Onderwater Cabaret. Det består af 95 hæfter med håndskrevne satiriske digte, der beskæftiger sig med nazistisk propaganda, krigens gang og andre samtidige emner. Bloch illustrerede hvert hæfte med kunstneriske titelcollager. Sammen med alle de originale og digitaliserede udgaver og andre værker, der også blev skrevet under jorden, introducerer udstillingen hans hjælpere og dem, der var sammen med ham i skjul, ledsaget af øjenvidneinterviews og indblik i Blochs kreative proces. p>

Berlin: Champagne-fine dining-morgenmad i Kreuzberg

2. Berlin: Champagne-fine dining-morgenmad i Kreuzberg

Make the most of your trip to Berlin and celebrate the most important meal of the day. Head to one of the city’s most popular breakfast bars in the heart of Kreuzberg, and start your day with a luxurious breakfast. The breakfast includes dishes of your choice from the menu (excluding caviar, lobster, and oyster dishes, which are subject to an additional fee). Highlights of the menu include all the breakfast classics and some surprising new favourites. While you eat, enjoy champagne and coffee, which is hand-roasted in trendy Kreuzberg.

Berlin Kreuzberg: Scavenger Hunt Self-Guided Tour

3. Berlin Kreuzberg: Scavenger Hunt Self-Guided Tour

Udforsk Berlin på egen hånd ved hjælp af spillets kort, der fører dig rundt til forskellige steder i Kreuzberg. Nyd en mangfoldig byvandring, som du kan forme efter dine behov. Løs små gåder, og nyd spændende historier. Vælg selv, hvor du gerne vil stoppe, og nyd en interessant tur på en legende måde. Start ved Passionskirche på Marheinekeplatz, og fortsæt til Bergmannstraße. Liv og røre, internationalt køkken og eksotiske lækkerier venter her på dig. Tæt på Bergmannstraße, lige bag Mehringdamm, venter den populære Viktoriapark på dig. Der finder du også det det "Kreuzberg", som det berømte kvarter er navngivet efter. I 1821 blev det nationale monument (Nationaldenkmal), udsmykket med det preussiske jernkors af Schinkel på det tidligere Tempelhofer Berg. Herfra kan du nyde en vidunderlig udsigt over hele byen. Bagefter fortsætter du til Tempodrom med den ekstraordinære og spektakulære arkitektur. På vejen passerer du det jødiske museum og Prinzessinnengarten, som er et spændende sted i midten af Kreuzberg. Sådan fungerer spillet: Æsken indeholder 16 forseglede og nummererede kuverter. I kuverterne finder du små opgaver, der skal løses. Klare og entydige retninger guider dig vej gennem byen. Løs gåderne, og bliv guidet til den næste seværdighed i Berlin. Du får detaljeret baggrundsinformation om historien, den nutidige brug og meget mere ved hver seværdighed. Beslut selv, hvornår du vil starte din skattejagt i Berlin, og hvor længe du vil blive ved seværdighederne. Nyd en gådefuld og ekstraordinær byvandring.

4 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Måske vil du også synes om...

Topseværdigheder tæt på Jødisk Museum, Berlin

Andre seværdigheder i Jødisk Museum, Berlin

Vil du se alle oplevelser i Jødisk Museum, Berlin? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Jødisk Museum, Berlin

Samlet bedømmelse

4.5 / 5

baseret på 926 anmeldelser

Dette var vores første besøg i Berlin, og at besøge det jødiske museum var vores første prioritet. Vi blev ikke skuffede. Fra det øjeblik, vi så bygningens ydre og derefter trådte ind for at opleve trommeslagerne og bevæge os ind i udstillingen, blev vi betaget, meget bevægede af hvert element i museet, og vi lærte en hel del. Vi elskede også caféen og gården. Tak fordi du har skabt dette vigtige rum. Vi er så glade for at have besøgt og vil besøge igen, næste gang vi rejser til Berlin.

Min mand og jeg (årgang 1946/1948) hr været i Berlin i 10 dage - men dét, der har gjort størst indtryk på os var det jødiske museum: den nye tilbygning sagde 1000 gange mere end ord: uhyggen, utrygheden, lidenheden, magtesløshed ... alle disse følelser blev formidlet alene gennem selve bygningens konstruktion. Tak for det!

Det var en meget lærerig oplevelse. Det gjorde mig meget følelsesladet at se, hvor mange mennesker der går igennem denne katastrofe. Jeg ville græde for det jødiske folk og og for den verden, vi lever i. Jeg var så ked af det efter at have set alle de grusomheder begået på menneskeheden.

Museet er et must at besøge. Hvis du ikke har den fulde information om, hvad der skete med jødiske i Europa som mig, bør du besøge. Det, jeg kunne lide mere, var, at det var spændende, hvor det blev præsenteret, hvilket vil få lyst til at vide mere. Det var kreativt og lærerigt.

Absolut den stærkeste oplevelse under vores besøg i Berlin. Meget gribende og nærmeste bevægende stemninger i de særlige rum