Tilføj datoer

Jødisk Museum, Berlin
Aktiviteter på regnvejrsdage

Aktiviteter på regnvejrsdage
3 aktiviteter fundet

Rejser du nu? Se, hvad der er tilgængeligt for dine datoer

Topaktiviteter i Berlin

802 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Vores mest anbefalede Jødisk Museum, Berlin Aktiviteter på regnvejrsdage

Berlin: Jødisk Museum Berlin Entrébillet

1. Berlin: Jødisk Museum Berlin Entrébillet

Lad det største jødiske museum i Europa imponere dig med sin symbolske arkitektur og enestående udstillinger. Oplev, hvordan den zig-zag-formede bygning designet af Daniel Libeskind skaber sit eget sprog for den jødiske historie i Tyskland med skrå vægge, skarpe vinkler og gabende tomrum. Den nye kerneudstilling "Jødisk liv i Tyskland: Past & Present" spænder fra begyndelsen af den tidlige middelalder til i dag. Under den kronologiske rundtur er et stort rum dedikeret til nationalsocialismen og tiden efter afslutningen af Anden Verdenskrig. Udstillingen veksler mellem historiske perioder og kulturelle indsigter. Hvad er helligt i jødedommen? Findes der specifik jødisk kunst? Hvordan praktiserer folk jødedommen i dagens samfund? Ud over skattene i museets samling, herunder hverdagsgenstande og kunst, er der video- og lydinstallationer. Der er også interaktive stationer, som giver overraskende indsigter. Museet ligger centralt i den pulserende bydel Berlin-Kreuzberg og er i gåafstand fra Checkpoint Charlie. Med din JMB-billet er du berettiget til at få reduceret entré til det nærliggende Berlinische Galerie på dagen for dit museumsbesøg og de to følgende dage. Berlinische Galerie ligger kun 5 minutters spadseretur fra JMB. Særudstilling fra 9. februar til 26. maj (kræver ingen ekstra billet) "Mine vers er som dynamit" fra Curt Blochs Het Onderwater Cabaret. Mellem august 1943 og april 1945 skabte den hidtil ukendte tysk-jødiske forfatter Curt Bloch et unikt værk af kreativ modstand, mens han gemte sig i Holland: Het Onderwater Cabaret. Det består af 95 hæfter med håndskrevne satiriske digte, der beskæftiger sig med nazistisk propaganda, krigens gang og andre samtidige emner. Bloch illustrerede hvert hæfte med kunstneriske titelcollager. Sammen med alle de originale og digitaliserede udgaver og andre værker, der også blev skrevet under jorden, introducerer udstillingen hans hjælpere og dem, der var sammen med ham i skjul, ledsaget af øjenvidneinterviews og indblik i Blochs kreative proces. p>

Berlin: Champagne-fine dining-morgenmad i Kreuzberg

2. Berlin: Champagne-fine dining-morgenmad i Kreuzberg

Make the most of your trip to Berlin and celebrate the most important meal of the day. Head to one of the city’s most popular breakfast bars in the heart of Kreuzberg, and start your day with a luxurious breakfast. The breakfast includes dishes of your choice from the menu (excluding caviar, lobster, and oyster dishes, which are subject to an additional fee). Highlights of the menu include all the breakfast classics and some surprising new favourites. While you eat, enjoy champagne and coffee, which is hand-roasted in trendy Kreuzberg.

Berlin: Jødisk Museum Highlight-rundvisning på museet

3. Berlin: Jødisk Museum Highlight-rundvisning på museet

Den nye hovedudstilling fortæller om jødisk fortid og nutid i Tyskland - fem historiske kapitler og otte rum om kunst og kultur behandler det anspændte forhold mellem tilhørsforhold og eksklusion fra middelalderen til i dag, med fokus på nazitiden og årene efter 1945. Turen giver dig et første overblik over udstillingen, fortalt fra et jødisk perspektiv ved hjælp af udvalgte stationer og genstande. Denne rejse gennem tiden samler op på flerstemmige, til tider modstridende positioner. Historiske genstande, mediestationer, videoinstallationer og kunstværker fra samlingen inviterer dig til at følge den begivenhedsrige historie og lære mere om, hvad det vil sige at være jøde i dag.

Berlin:Rundvisning i det jødiske kvarter på spansk+Museo Judío

4. Berlin:Rundvisning i det jødiske kvarter på spansk+Museo Judío

Udforsk de vigtigste steder i Berlins jødiske samfunds historie på denne 4 timers rundvisning i det jødiske kvarter med en spansktalende guide og adgang til det jødiske museum. Turen tager dig rundt til de interessante steder i bydelen, fra Hackesche Höfe og Hackescher Markt til Tacheles, den nye synagoge, Rosenstrasse og Museum Otto Weidt. Lær om den berygtede "Nat med knust glas", Wannsee-konferencen og miraklet med kvinderne i Rosenstrasse, og hvilken virkning de hver især havde på den jødiske befolkning i Berlin. Få mere at vide om det jødiske samfunds urolige historie i Berlin. Siden byens grundlæggelse har der altid været en jødisk tilstedeværelse, som har været tvunget til at leve i gode og dårlige tider. I tiden siden deres fordrivelse under det preussiske monarki fik den jødiske befolkning skiftevis lov og forbud mod at blive i Berlin, indtil nazismen skrev det mest sørgelige kapitel i deres historie.

Berlin Kreuzberg: Scavenger Hunt Self-Guided Tour

5. Berlin Kreuzberg: Scavenger Hunt Self-Guided Tour

Udforsk Berlin på egen hånd ved hjælp af spillets kort, der fører dig rundt til forskellige steder i Kreuzberg. Nyd en mangfoldig byvandring, som du kan forme efter dine behov. Løs små gåder, og nyd spændende historier. Vælg selv, hvor du gerne vil stoppe, og nyd en interessant tur på en legende måde. Start ved Passionskirche på Marheinekeplatz, og fortsæt til Bergmannstraße. Liv og røre, internationalt køkken og eksotiske lækkerier venter her på dig. Tæt på Bergmannstraße, lige bag Mehringdamm, venter den populære Viktoriapark på dig. Der finder du også det det "Kreuzberg", som det berømte kvarter er navngivet efter. I 1821 blev det nationale monument (Nationaldenkmal), udsmykket med det preussiske jernkors af Schinkel på det tidligere Tempelhofer Berg. Herfra kan du nyde en vidunderlig udsigt over hele byen. Bagefter fortsætter du til Tempodrom med den ekstraordinære og spektakulære arkitektur. På vejen passerer du det jødiske museum og Prinzessinnengarten, som er et spændende sted i midten af Kreuzberg. Sådan fungerer spillet: Æsken indeholder 16 forseglede og nummererede kuverter. I kuverterne finder du små opgaver, der skal løses. Klare og entydige retninger guider dig vej gennem byen. Løs gåderne, og bliv guidet til den næste seværdighed i Berlin. Du får detaljeret baggrundsinformation om historien, den nutidige brug og meget mere ved hver seværdighed. Beslut selv, hvornår du vil starte din skattejagt i Berlin, og hvor længe du vil blive ved seværdighederne. Nyd en gådefuld og ekstraordinær byvandring.

Berlin

Berlin

Ofte stillede spørgsmål om Jødisk Museum, Berlin Aktiviteter på regnvejrsdage

Hvilke andre spændende ting kan du lave i Berlin end Jødisk Museum, Berlin Aktiviteter på regnvejrsdage?

Disse andre ting at gøre i Berlin må du ikke gå glip af:

Hvilke Aktiviteter på regnvejrsdage i Jødisk Museum, Berlin er bedst?

Andre seværdigheder i Jødisk Museum, Berlin

Vil du se alle oplevelser i Jødisk Museum, Berlin? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Jødisk Museum, Berlin

Samlet bedømmelse

4.5
(813 anmeldelser)

vi havde en meget lærerig dag, og under omstændighederne, hvor vi virkelig var forvekslet med den information, der blev givet. Anne Hagen vores guide var helt enestående. Hendes viden og passion for emnet var bare fantastisk. vi kunne ikke vurdere hende højere. Hvilken ekstra. almindelig dag vi havde og helt ned til Anne. Mange tak. Alle skal igennem den oplevelse for at forstå de fulde konsekvenser af, hvad der skete i de triste år. En påmindelse om, hvad der sker, når gode mennesker i første omgang ikke gør noget, når dårlige mennesker trives. det skal være en tur, der skal gøres uanset alder. du kan godt blive overvældet af de udførte handlinger, men det er nødvendigt, at det hele forbliver i vores sind for evigt. forfølgelse, partiskhed, stærk vilje og vigtigst af alt individers friheder taget af ingen anden grund end at nazisterne aldrig kunne lide dig. Vi bør aldrig tillade dette at ske igen. Velsign alle dem, der omkom, må de hvile i fred. Borte, men ikke glemt. Fred til alle

Udover at museumsboderne er fyldt med kunstværker, er museet i sig selv et rigtigt kunstværk i sin arkitektur, komposition og indre struktur. Vi er stadig begejstrede, mange tak!

Fremragende! Super anbefales. Fra arkitekturen, der kombinerer en moderne bygning med en anden i barokstil, til den fordybende modalitet, fantastisk.

Det er første gang, jeg lavede en reservation, jeg troede, at en gruppe ville komme ind, men nej, det var individuelt, og jeg gav turen alene.

Fantastisk arkitektur til dette museum, smukt iscenesat, medarbejderne ekstremt høflige og venlige (inklusive en restaurant i vinterhaven)