John F. Kennedy Internationale Lufthavn

John F. Kennedy Internationale Lufthavn: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

NYC: Envejstransport til/fra JFK Lufthavn og Manhattan

1. NYC: Envejstransport til/fra JFK Lufthavn og Manhattan

Gør din tur til eller fra Manhattan enkel med en envejs delt JFK Lufthavnstransport. Rejs i en komfortabel varevogn og undgå besværet med at bruge det overfyldte og langsomme offentlige transportsystem. Mød din chauffør direkte ved din lufthavnsterminal eller på dit hotel på Manhattan. Hop ombord på en klimakontrolleret varevogn med masser af benplads. Føl dig sikker på et køretøj, der bliver vedligeholdt regelmæssigt. Læn dig tilbage og slap af, mens din køretur sørger for trafik og navigation for dig. Rejs uden at bekymre dig om parkering. Reducer dit CO2-fodaftryk ved at dele din tur med andre passagerer, der er på vej i samme retning. Ankom til din destination til tiden.

NYC : eSIM 4G/5G Internet Data Plan til USA

2. NYC : eSIM 4G/5G Internet Data Plan til USA

Dyk ned i de travle gader og ikoniske vartegn i New York City, USA, uden at gå glip af et beat! Vores eSIM sikrer, at du holder forbindelsen med højhastighedsdata, uanset om du udforsker Central Park, besøger Frihedsgudinden eller ser et Broadway-show. Sådan fungerer det: 1. Køb: Vælg den datapakke, der passer bedst til dit New York City-eventyr. 2. Scan og aktivér: Efter købet modtager du en QR-kode. Scan den med din eSIM-kompatible enhed, og du er klar til at gå i gang! 3. Hold forbindelsen: Nyd uafbrudt forbindelse under hele din udforskning af New York City. Kompatibilitet: Sørg for, at din enhed understøtter eSIM-teknologi. For mere information, tjek vores kompatibilitetsliste på https://esimfox.com/pages/compatible-devices

NYC: John F. Kennedy lufthavn privat transport

3. NYC: John F. Kennedy lufthavn privat transport

Nyd en sikker og pålidelig 24-timers privat lufthavnstransport mellem John F. Kennedy International Airport (JFK) og din bolig i New York City. Undgå lange taxakøer, travl offentlig transport og sprogbarriereforvirring, og læn dig tilbage og slap af. Du slipper for at skulle bære tunge tasker, mens du navigerer i det offentlige transportsystem mellem byen og lufthavnen. Det er betryggende at vide, at alle køretøjer regelmæssigt vedligeholdes i henhold til standarder af høj kvalitet. Bliv hentet fra din bolig eller ankomsthallen i John F. Kennedy Airport, og slip for besværet med at rejse mellem byen og lufthavnen. Slap af, mens du bliver kørt til din destination til tiden og i komfort.

New York City Lufthavne Luksus ankomst- eller afgangstransfer

4. New York City Lufthavne Luksus ankomst- eller afgangstransfer

Du slipper for stress i forbindelse med transport mellem en af New York Citys 3 store lufthavne og din indkvartering i byen. Du får transport fra dør til dør, og du rejser sikkert og komfortabelt. Nyd en enkeltvejs privat transport i en luksusbil mellem Newark Liberty Airport (EWR), John F. Kennedy Airport (JFK) eller LaGuardia Airport (LGA) og din indkvartering på Manhattan, Brooklyn, Queens, Staten Island eller Bronx. Afhentning i lufthavnen er garanteret, selv i tilfælde af forsinkelser, da dit flys fremskridt rutinemæssigt overvåges, og der foretages om nødvendigt justeringer af afhentningstidspunktet. Når du er kommet igennem immigrationen, har hentet din bagage og er klar til at blive afhentet, skal du blot ringe til vores dispatcher via et gratis telefonnummer, og du vil blive vejledt om, hvor du skal møde din chauffør. Bemærk venligst, at chaufføren tillader en ventetid på op til en time; herefter kan du blive opkrævet et gebyr for hver yderligere times ventetid, efter at dit fly officielt er landet. Transfertjenesten leveres af professionelle chauffører i køretøjer af høj kvalitet med aircondition, på privat basis, hvilket betyder, at du ikke rejser med andre passagerer.

NYC: Privat JFK Lufthavnstransport fra/til Manhattan

5. NYC: Privat JFK Lufthavnstransport fra/til Manhattan

Tag bekymringen ud af starten eller slutningen på din New York-tur med disse private transporter fra JFK Airport til steder på Manhattan. Denne problemfrie transport foregår i slanke sedans, luksus SUV'er eller minibusser, afhængigt af din gruppes størrelse. Din chauffør møder dig i bagageafhentningsområdet eller lige uden for ankomsthallen i JFK Airport, eller direkte på dit hotel eller din private adresse, når du skal ud til lufthavnen. Læn dig tilbage, og slap af, mens chaufføren tager sig af besværet med travle og måske ukendte veje. Hver passager har tilstrækkelig med plads til at medbringe op til 1 kuffert i standard størrelse og en lille carry-on taske, med masser af plads til at sidde behageligt, uanset om du har booket en 3-sæders sedan, 6-sæders SUV eller 10-sæders minibus.

New York: 1-vejs transfer til/fra JFK & Grand Central Station

6. New York: 1-vejs transfer til/fra JFK & Grand Central Station

Nyd en sikker og pålidelig transfer mellem John F. Kennedy International Airport og New Yorks Grand Central Station eller omvendt. Vælg, hvornår du vil køre (køretøjerne kører hver time), mød din chauffør, og hop så ind i dit fælles køretøj og nyd turen. Spar dig selv for besværet og stressen ved at navigere i offentlig transport i lufthavnen eller på vej til dit fly. Mød din chauffør på et centralt sted (eller i lufthavnen), og tag afsted på din rejse. Læn dig tilbage, slap af, og nyd udsigten undervejs. Ankom til din destination i god tid.

NYC: JFK LGA EWR Ankomst eller afgang Transfers (Pax op til 5)

7. NYC: JFK LGA EWR Ankomst eller afgang Transfers (Pax op til 5)

"Safe Travel, Quality Guaranteed" er en forpligtelse, vi lever op til, når vi leverer enestående rejseoplevelser. Vores højeste prioritet er at sikre vores passagerers sikkerhed og velbefindende under hele deres rejse. Fra omhyggeligt vedligeholdte køretøjer til uddannet og høfligt personale stræber vi efter at levere en problemfri og fornøjelig rejseoplevelse, der er kendetegnet ved pålidelighed og ekspertise. Hos os kan du stole på, at dine rejsebehov bliver opfyldt med de højeste standarder for kvalitet og sikkerhed.Happy Every Day.

New York City: JFK Lufthavn: Privat limousine transfer

8. New York City: JFK Lufthavn: Privat limousine transfer

Ankom til New York med stil. Når du lander, vil du møde din privatchauffør i lufthavnen, og du vil herefter blive vist ud i en privat luksuslimousine. Læn dig tilbage og nyd komforten i limousinen, mens du nyder kolde læskedrikke fra baren og lytter til sange fra New York. Tøv ikke med at spørge din chauffør om tips samt anbefalinger til dit ophold i New York. Undgå køerne og offentlig transport, og se byen, mens du bliver transporteret med stil.

NYC: Privat transport fra JFK lufthavn til centrum

9. NYC: Privat transport fra JFK lufthavn til centrum

Start eller slut dit ophold i New York med en problemfri privat lufthavnstransport fra JFK Airport til hoteller eller private boliger i New York City (Manhattan/Brooklyn/Queens). Undgå de lange taxakøer ved ankomsten, og slap af i komfortable og rummelige minibusser for at spare tid og penge. Din chauffør vil kontakte dig efter landing eller holde et navneskilt (valgfrit), eller direkte på dit hotel eller private adresse for rejsen til lufthavnen. Derefter kan du læne dig tilbage og slappe af, mens de tager sig af de travle og måske ukendte veje. Hver passager har plads nok til at medbringe op til 1 kuffert i standardstørrelse (24 tommer).

Privat overførsel: JFK lufthavn til Manhattan op til 5 personer

10. Privat overførsel: JFK lufthavn til Manhattan op til 5 personer

Vi tilbyder lufthavnstransport for op til 5 personer, uanset om det er solo, par eller gruppe. Professionelle chauffører møder dig i JFK-lufthavnen eller på dit hotel på Manhattan. Oplys dit WhatsApp-nummer for nem koordinering. Ved afhentning skal du dele dine flyoplysninger; forvent en times ventetid efter landing. Tænk på trafikken, når du planlægger afhentning. Bookingmulighederne omfatter envejstransfers med vendbare ruter. Oplys fly- og hoteloplysninger, når du booker. Chaufførerne bekræfter mødesteder på forhånd. Priserne varierer afhængigt af ruten.

29 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Topseværdigheder tæt på John F. Kennedy Internationale Lufthavn

Andre seværdigheder i John F. Kennedy Internationale Lufthavn

Vil du se alle oplevelser i John F. Kennedy Internationale Lufthavn? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om John F. Kennedy Internationale Lufthavn

Samlet bedømmelse

3.8
(1.981 anmeldelser)

Hele turen var fremragende, især med flyvningen frem og tilbage fra NYC til Niagara Falls med en personlig overførsel til vandfaldet, du vinder en masse tid, som du godt kan bruge der. Alt på stedet var velorganiseret, kontakt blev taget telefonisk umiddelbart efter landing, så man følte, at man var ankommet med det samme. Niagara Falls er som sådan et must på en USA-turné. Den lille ulempe var, at vi ikke blev hentet på hotellet i NY som aftalt, men dette blev annonceret dagen før. Årsagen var angiveligt pandemien!?