Jumeirah-moskeen

Vælg datoer

Jumeirah-moskeen: Ture og billetter

Andre seværdigheder i Jumeirah-moskeen

Vil du se alle oplevelser i Jumeirah-moskeen? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Jumeirah-moskeen

Samlet bedømmelse

4.4 / 5

baseret på 5.438 anmeldelser

Loverly Experience Of Dubai

Det var en god oplevelse, og jeg fik en chance for at lære meget af vores rejseguide Ashraf om Dubai. De forsynede os med vand og gjorde det muligt for os at tage nogle billeder og udforske mange af de talte steder. Turnéen til museet var fantastisk, lærte meget om Dubai og dens historie. Jeg synes, at besøget i moskeen skulle fjernes, der var ingen adgang til stedet om eftermiddagen, og de fleste ture er normalt om eftermiddagen. Samlet set var det en vidunderlig oplevelse

Meget god tur. Dejlig og venlig chauffør. At blive fremhævet er den store lydguide, som i modsætning til mange andre overhovedet ikke er kedelig, men indeholder mange vittigheder og skøre historier. Book med frokost i indkøbscentret, der består af en arabisk 3-retters menu. Det kører selvfølgelig meget, men du skal klare det, hvis du vil se Dubai om 9 timer fra Abu Dhabi.

Fantastisk!

Det var super nemt at få ombyttet sin voucher til busbillet. Havde købt 7 dage. Det var også nemt at tage med busserne, dog kunne køreturene vare længe grundet at tiden ved transfer (skidt mellem buslinjer) kunne vare for længe, så man måske sad 20 minutter i en parkeringskælder.

Fantastisk oplevelse med en fantastisk smilende og fortællende guide, Amira :-). Ved at booke denne tur ses det bedste af Dubai. Vi er en familie på 4, der havde både guide og bil for os selv. God valuta for pengene. Kan klart anbefales :-).

MEGA! Super Guide, Organisation.....extra Klasse! ;o)