Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Kaikoura

Kaikoura

Vores mest anbefalede ting at gøre i Kaikoura

Fra Kaikoura: 2-timers hvalsafari

1. Fra Kaikoura: 2-timers hvalsafari

Tag på en hvalsafari ud for Kaikoura-kysten, og se gigantiske kaskelothvaler i deres naturlige miljø. Nyd kommentarer ombord, mens du møder en række dyreliv, inklusive pelssæler, bælge af delfiner og den truede vandrende albatros. Sæt sejl på en katamaran, udstyret med motorer, der minimerer undervandsstøj og ikke-forurenende toiletter. Nyd udsigten fra de store udendørs dæk, eller bliv inde i det klimatiserede interiør med komfortable siddepladser og plasmaskærme, der viser animationer af marine dyreliv. Få et indblik i habitatet med videnskabelig information og indfødt viden om disse væsner fra besætningen. Passagertallet holdes et godt stykke under fartøjets kapacitet for at sikre en mere personlig oplevelse.

Kaikoura: 40-minutters hvalsafari med kommentarer

2. Kaikoura: 40-minutters hvalsafari med kommentarer

Nyd en panoramisk hvalsafari med en fantastisk naturskøn udsigt langs den spektakulære kystlinje i Kaikoura. Det er kun fra luften, at du kan se den enorme størrelse af den mægtige kaskelothval, som ofte besøger farvandene ud for Kaikoura. Efter en sikkerhedsbriefing og en oversigt over din naturskønne flyvetur hopper du om bord for dit hvalobservationseventyr i luften. Hver passager får en garanteret vinduesplads for at nyde maksimal udsigt over havet og dets indbyggere nedenfor. På din 40-minutters hvalobservationsflyvning kan du se kaskelothvaler, skumle delfiner, pukkelhvaler, blåhvaler, orcas og andre havdyr. Efter at have fundet hvalerne kan du nyde en naturskøn flyvetur over Kaikoura og det dramatiske omgivende landskab, herunder sneklædte bjergkæder og turkisblå havrev. Hvaler er vilde dyr, og det kan ikke garanteres, at de kan ses. Men med over 30 års erfaring og omfattende lokalkendskab tilstræber aktivitetsudbyderen at give de bedste chancer for at få observationer. Ærlige oplysninger om sandsynligheden for at se en hval vil blive givet inden flyvningen.

Kaikoura: Halvdagstur i kajak med dyreliv

3. Kaikoura: Halvdagstur i kajak med dyreliv

Start dit eventyr i byen Kaikoura, hvor du mødes med dine professionelle guider. Få en kort sikkerhedsbriefing og en paddel-lektion, inden du får udleveret alt det nødvendige udstyr til turen. Sejl ud på det smukke hav, der omgiver byen. Sejl i kajak langs Kaikouras kystlinje, hvor du har fantastisk udsigt til klippevægge, sprækkede klipper og bjergkæder, mens du kigger efter skyggedelfiner og blå pingviner. Oplev glæden ved at se søde pelssæler dykke, sno sig og svømme rundt om din kajak. Undervejs på turen får du mulighed for at padle langsomt ved siden af disse smukke dyr, mens de svømmer omkring Kaikoura-halvøen på jagt efter deres yndlingsføde, blæksprutte. Denne tur er egnet for alle aldre og evner, foregår hele året og kræver ingen forudgående kajakerfaring. Mød det varierede dyreliv langs New Zealands kystlinje, og se nogle af landets smukkeste dyr.

Kaikoura: Kajaktur med vilde dyr ved solnedgang

4. Kaikoura: Kajaktur med vilde dyr ved solnedgang

Tag med din guide på kajaktur i solnedgang og oplev den fantastiske glød fra Kaikoura-bjergene, der vender ud mod havet. Få mulighed for at se sæler dykke og manøvrere rundt om og under din kajak, mens solen går ned. Padl med dem, mens de svømmer rundt på halvøen på jagt efter blæksprutter. Undervejs skal du holde øje med blå pingviner og albatrosser, og du kan muligvis møde skumrede delfiner. Din kajak er lukket, sikker, stabil og let at styre ved hjælp af et ror. Den er hurtig på vandet, men holder dig stadig varm og tør. Din kvalificerede og erfarne lokale guide vil lære dig at håndtere kajakken og padle dig gennem områder, der for år tilbage blev brugt af lokale maorier og tidlige hvalfangere. Nyd at se lyset skifte, når dagen nærmer sig sin afslutning.

Kaikoura: Premium hvalsafari-flyvning

5. Kaikoura: Premium hvalsafari-flyvning

Tag med teamet på Wings Over Whales Kaikōura på en førsteklasses hvalsafari. Kør ind på vores rummelige parkeringsplads, der er bygget til køretøjer i alle størrelser, hvor du finder vores smukke lufthavnsterminalbygning med bjælkehytter. Nyd en elektronisk check-in-proces før en informativ hvalbriefing med audiovisuel præsentation. Slap af i vores caféområde, hvor der er gratis te, kaffe eller varm chokolade, mens du venter på dit fly, eller mens du ser venner og familiemedlemmer nyde deres oplevelse. Vi har også kolde drikke, snacks og is, som du kan købe. Tag direkte ud over Kaikoura Whale Sanctuary for at begynde at lede efter Kaikouras dyreliv. Denne hvalsafari viser hvaler og delfiner året rundt samt den fantastiske kystlinje og halvøen. Med fokus på den mægtige kaskelothval, der lever her, er dette en flyvetur, man kun får én gang i livet for at se disse dyr samt andre hval- og delfinarter, der ofte migrerer gennem Kaikouras farvande. Alle fly er højvingede, hvilket giver hver person sin egen vinduesplads og optimale, uhindrede udsigts- og fotograferingsmuligheder. Din tur slutter tilbage ved terminalen, hvor der er en gavebutik og forfriskninger.

Kaikoura: Seal-Watching Pedal Kajak Tour

6. Kaikoura: Seal-Watching Pedal Kajak Tour

Mødested - Seal Kayak Kaikoura er baseret lige ved siden af byens centrum, hvor du vil møde din fantastiske rejseguide, der giver dig alt det udstyr, du har brug for til en sikker og fornøjelig oplevelse, kom tidligt og prøv vores lækre gelato eller sorbet. Efter en kort sikkerhedsvideo vil din guide derefter køre dig til dagens bedste kajak-destination (kun 3-5 minutters kørsel væk), toiletter vil være tilgængelige, før du går ud på havet. En hurtig, hvordan man bruger og betjener disse fantastiske kajakker, så er vi i gang! Hold øjnene åbne, da vi aldrig ved, hvad vi skal støde på, når vi sejler i kajak gennem og omkring klippefremspring og ser de seje newzealandske pelssæler, bliv ikke overrasket, hvis et af disse specielle væsner svømmer lige hen til dig. Blå pingviner og albatrosser er et almindeligt syn på vores ture. Vores letanvendelige håndfri kajakker er velegnede til alle aldre og evner, perfekt til en familiedag. Aldrig brugt kajak før? Ingen problemer! du kræver ingen tidligere kajakroerfaring. Vi ser frem til at møde dig og vise dig de fantastiske seværdigheder og det marine liv, Kaikoura har at byde på.

Kaikōura: Zipline og eventyrtur i indfødt skov

7. Kaikōura: Zipline og eventyrtur i indfødt skov

Tag på en guidet tur i Kaikōura, hvor naturen møder eventyret. Med New Zealands Sydø som fantastisk baggrund kan du nyde en miljøvenlig ziplining-oplevelse og svæve over Kaikōuras betagende landskaber. Tag til Rakanui Station, en 3000 hektar stor gård med bølgende dale og bakker dækket af indfødte træer, rislende floder og vadesteder, brusende vandfald og frodig landbrugsjord. Start med en 4X4-ekspedition gennem gårdens dale og folde og forbi græssende husdyr. Følg derefter en kort natursti gennem den oprindelige newzealandske skov til det sted, hvor den eventyrlige del af din zipline-oplevelse begynder. Mærk adrenalinsuset, mens du svæver gennem luften, ophængt i ziplines, der krydser frodige skove og afslører panoramaudsigt over havet. Mens du svæver fra platform til platform, får du indsigt i den lokale flora, fauna og bevaringsindsats fra dine guider, hvilket tilføjer et lærerigt element til dit eventyr.

Fra Christchurch: Kaikoura hvalsafari dagstur

8. Fra Christchurch: Kaikoura hvalsafari dagstur

Bliv hentet fra et af mødestederne i Christchurch, og kør nordpå mod Kaikoura. Din chauffør vil udpege nogle af Christchurchs seværdigheder undervejs. Stop i byen Cheviot til morgente og en strækning af benene. Når du har spist, kører du tilbage til Kaikoura. Slyng dig langs en fantastisk kystvej, og hold øje med surfere og det lokale dyreliv. Måske får du endda øje på nogle sæler. Når du ankommer til Kaikoura, kan du stoppe ved et udkigspunkt og nyde den majestætiske udsigt over bjergene og Stillehavet. Brug derefter formiddagen på at udforske byen. Om eftermiddagen har du chancen for at møde nogle af de lokale hvaler på en hvalsafari. Se disse havgiganter fra båden. Efter hvalsafari begynder rejsen tilbage til Christchurch. På vejen kan du stoppe ved Waipara, et af New Zealands førende vinområder. Besøg en lokalt ejet og drevet vingård, og smag på et udvalg af vin. Hvis du ikke kan lide vin, kan du nyde en ølsmagning i stedet. Bemærk venligst, at "Whale Watch" er meget efterspurgt med begrænset tilgængelighed. Dette bookes separat af os, og vi kontakter dig så hurtigt som muligt angående denne ekstra aktivitet.

Kaikoura: Flyrejse med kyst- og alpine naturskønne flyvninger

9. Kaikoura: Flyrejse med kyst- og alpine naturskønne flyvninger

Nyd en panoramisk scenisk flyvetur med en fantastisk smuk udsigt over Kaikoura-bjergkæderne ved havet og et fugleperspektiv over Kaikoura-halvøen. Efter start stiger vi til ca. 6000 fod for at flyve forbi bagsiden af Mount Fyffe og få noget ægte bjergflyvning. Oplev udsigten til sneklædte bjergtoppe, et vandfald eller et vildt rådyr, hvis du har et skarpt syn. Herefter overflyver du Lake Hapuku, som er et direkte resultat af jordskælvet i Kaikoura i 2016. Din pilot vil derefter gå ned mod Hapuku-flodens udmunding og flyve langs den sorte sandstrand mod Kaikoura-halvøen. Når du flyver rundt om halvøen, får du mulighed for at se, at den er spækket med hjemmehørende sæler ved siden af det turkisblå hav.

Fra Christchurch: Kaikoura dagstur med delfinkrydstogt

10. Fra Christchurch: Kaikoura dagstur med delfinkrydstogt

Stig ombord på din varevogn i Christchurch, og kør til Kaikoura, en lille kystby. Mens du kører, kan du nyde panoramaudsigten over turkisblåt vand og sneklædte bjerge. Når du kommer tættere på Kaikoura, kan du holde øje med det lokale dyreliv med hjælp fra din guide. Brug lidt tid i Kaikoura, og nyd en velsmagende frokost med fish and chips, før du går ombord på et delfinkrydstogt. Tag ud i det blå vand på jagt efter Kaikouras Dusky-delfiner. Beslut dig for, om du vil se delfinerne boltre sig eller dykke ned i vandet sammen med dem (fås som en opgradering). Efter dit krydstogt tager du tilbage til Christchurch. På vejen kan du stoppe og smage lokale kiwi-vine i Waipura.

16 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Andre seværdigheder i Kaikoura

Vil du se alle oplevelser i Kaikoura? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Kaikoura

Samlet bedømmelse

4.7
(649 anmeldelser)

God, troede dog vi ville se flere dyr, men kun sæler denne gang - det var meget afslappende at komme ud på havet, og guiden var super god.

vi var der i god tid fordi det ikke tydeligt fremgik at tidspunktet, var hvor de åbnede for tjek-in. Så man ikke behøver være der før der.

Vi så en stor kaskelothval og virkelig mange delfiner. Super sød og informativ guide.

Fantastisk! Vi så både en kaskelothval og en hel masse delfiner.

Fantastisk oplevelse og super professionelt tilrettelagt