Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Kalba

Kalba

Vores mest anbefalede ting at gøre i Kalba

Dubai: Privat biludlejning

1. Dubai: Privat biludlejning

Gør din ferie endnu mere lykkelig ved at udforske byen på dine egne betingelser. Lej en privat bil til dig og din gruppe, så I kan gå på opdagelse i Dubai/Sharjah/Ajman/Abu Dhabi/Fujairah eller Ras Al Khaimah i jeres eget tempo. Du får en engelsktalende, uddannet chauffør til at transportere dig mellem seværdighederne og give gode råd om byen. Du kan vælge dine egne destinationer for en dag uden en forudbestemt rejseplan. Vælg mellem en: 4-personers sedan, 7-personers varevogn, 15-personers minivan, 33-sæders mini-bus eller 50-personers bus efter dine behov. Så bliver du hentet på dit hotel og kan nyde servicen i dit valgte køretøj i 4 timer eller 8 timer, mens du udforsker byen.

Dubai: Sheikh Zayed Moskeen, Fujairah og Khorfakkan Tour

2. Dubai: Sheikh Zayed Moskeen, Fujairah og Khorfakkan Tour

Rejs fra Dubai til Fujairah, se den smukke islamiske arkitektur og kør gennem Al Hajar-bjergene. Stop ved Sheikh Zayed-moskeen, Khor Fakkan og Najd Al Masqar Heritage Village. Få afhentet fra din indkvartering i Dubai og kør til Sheikh Zayed-moskeen, den næststørste moské i De Forenede Arabiske Emirater. Udforsk denne perle af islamisk arkitektur med marmorgårde og højtliggende kupler. Rejs gennem byerne Dibba, Kalba og Sharjah for at nå frem til Fujairah Museum. Gå rundt på museet og se udstillingerne med antikke våben og artefakter. Fortsæt til Khor Fakkan, en kystby med Al Hajar-bjergene som en betagende kulisse. Rejs ind på Khorfakkan-pladsen, og få mere at vide om områdets historie, og tag billeder ved springvandene, amfiteateret og vandfaldet. Kør gennem bjergrige veje for at nå Najd Al Maqsar Heritage Village, en fæstning, der er restaureret i et forsøg på at bevare det arkæologiske område. Din tur slutter med aflevering tilbage til din bolig i Dubai.

Fujairah-tur med lokale

3. Fujairah-tur med lokale

"Marhaba", Det er vores passion at vise vores gæster rundt i UAE og give dem viden om UAE's kultur, normer, emiratisk mad og religion. Fujairah ligger på østkysten af De Forenede Arabiske Emirater. Fujairah har nogle fantastiske strande og nogle kulturelle og kulturarvsmæssige steder at besøge. Fujairah er ikke så udviklet som andre emirater. Vi har nogle gamle bygninger såvel som glimt af moderne arkitektur. Der er et museum, som repræsenterer UAE's historie og kulturarv, og et gammelt fort, som er åbent for turister. Der er også den næststørste moské i De Forenede Arabiske Emirater. Vi har også nogle gamle vagttårne langs kysten, som blev brugt til at beskytte byen i gamle dage. Mellem bjergene har vi det traditionelle gamle marked langs vejen, hvor der stadig sælges kunsthåndværk og frugt og grønt. Under turen får vi mulighed for at besøge en lille hule og en gammel by kaldet masafi for at spise traditionel mad (Harees, Luqimat). Du besøger også Wadi Shees, som er et af de smukkeste områder, der ligger mellem Hajar-bjergene på østkysten af De Forenede Arabiske Emirater. Dalen og de omkringliggende Hajar-bjerge er et område af naturlig skønhed.

3 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Ofte stillede spørgsmål om Kalba

Hvad er de bedste indendørsaktiviteter i Kalba på regnvejrsdage?

Hvad er de mest populære museer og udstillinger i Kalba?

Andre seværdigheder i Kalba

Vil du se alle oplevelser i Kalba? Klik her for en fuld oversigt