Tilføj datoer

Kapuzinerkirche

Kapuzinerkirche: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Wien: A Little Night Music - Koncert i Kapucinerkirken

1. Wien: A Little Night Music - Koncert i Kapucinerkirken

Besøg kapucinerkirken, og nyd en aften med musik udført af Wiener Kejserkvartetten. Lyt til klassiske mesterværker med et program, der omfatter musik af Mozart, Bach, Schubert og Haydn. Kapucinerkirken ligger tæt på Statsoperaen i Wiens centrum og er kendt for den kejserlige krypt, der i århundreder fungerede som Habsburgernes gravsted. Programmet omfatter Mozarts "En lille natmusik", Schuberts "Ave Maria", Haydns "Kejserkvartet" og Bachs "Air". Musikken vil blive opført af den ansete Kejserkvartetten Wien, hvis medlemmer spiller i nogle af de vigtigste og mest berømte orkestre i Wien. I juletiden spænder koncerterne i den opvarmede kirke en majestætisk bue af festlig trompetmusik, udvalgte tekster og de fineste julesange - hvilken vidunderlig måde at forberede sig på den nært forestående jul på en besindig og glædelig måde. Kombibillet: Kombiner dit koncertbesøg med den mest berømte krypt i verden, den kejserlige krypt. Habsburgernes gravsted siden 1618 lader dig mærke 400 års østrigsk og europæisk historie. Beundre de berømte herskeres grave, såsom kejser Franz Joseph og hans smukke hustru Elisabeth "Sisi", den imponerende dobbeltkiste for "kejserinde" Maria Theresia og Franz I Stephan af Lothringen eller den beskedne kobberkiste for reformkejseren Joseph II. Sidste adgang til den kejserlige krypt er kl. 17.30, så det er skønt at kombinere det med koncerten.

Wien: Spy Mission Outdoor Escape Smartphone Spil

2. Wien: Spy Mission Outdoor Escape Smartphone Spil

Oplev byens fascinerende historie og seværdigheder, mens du løser ledetråde rundt om i Wien. Udforsk denne smukke østrigske by ved at spille en opgave sammen med dine venner, din kæreste eller familie. Modtag din adgangskode pr. e-mail, når du bestiller turen, og brug koden i appen. Gå rundt i Wien i ca. 1,5 time for at løse din opgave. Der er dog ingen tidsbegrænsning, og det står dig frit for at udforske byen i dit eget tempo. Du har ikke brug for en guide, du skal blot downloade appen, gå til startstedet og være klar til at begynde eventyret. Løs ledetråde og gæt svaret for at låse op for den hemmelige historie om hvert sted. Spil som en stor gruppe og løs ledetrådene sammen; én person kan købe adgang for hele gruppen ved at vælge antallet af personer i gruppen. Alle gruppemedlemmer vil kunne spille byspillet på deres smartphones. I kan også dele jer op i hold og konkurrere mod hinanden eller købe en individuel billet.

Wien: Spøgelsestur i det uhyggelige Wien: Guidet spøgelsestur

3. Wien: Spøgelsestur i det uhyggelige Wien: Guidet spøgelsestur

Det djævelske Wien: med garanteret gåsehud. Træd ind i byens mørke side - hvis du tør! Bag byens skinnende facader gemmer der sig uhyggelige steder og grusomme historier - historier, som burde være glemt for altid. Dæmoner og spøgelser, vampyrer og hekse, levende døde og fatale forbandelser - de vil alle sørge for, at du gyser under denne meget specielle byrundtur. Tag med os til byens mørke side og bring fortidens gru op til overfladen igen - hvis du tør!

Wien: Byens kulturelle hjerte Selvguidet audiotur

4. Wien: Byens kulturelle hjerte Selvguidet audiotur

Lad Wiens mest fascinerende historier tage dig med ind i byens rige 2000 år lange historie. Denne vandretur går gennem hjertet af byen, fra Wiens statsopera til byens kronjuvel - Stephansdom. Undervejs vil du opleve den wieneriske kultur og blive forbløffet over de utrolige historier, der er skjult i det skjulte, bl.a: - Hvordan Wiens ringvej blev til - Stephansdomens brændende oprindelse Boomer kirkeklokke - Cappuccinoens fødsel og den moderne wienerkaffeekultur - Habsburgernes usædvanlige begravelsestradition Du vil også se seværdigheder som: - Wiens statsopera - Wiens berømte stjernevandring - Hotel Sacher - Albertina Kunstmuseum - Monument mod krig og fascisme - Kapucinerkirken Hvis du har en time til rådighed og ønsker at se alle de vigtigste historiske og kulturelle temaer, som Wien har at byde på, er dette turen for dig!

4 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Måske vil du også synes om...

Topseværdigheder tæt på Kapuzinerkirche

Andre seværdigheder i Kapuzinerkirche

Vil du se alle oplevelser i Kapuzinerkirche? Klik her for en fuld oversigt