Karlsbroen

Karlsbroen

Karlsbroen: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Prag: 50-minutters sightseeing-krydstogt om aftenen

1. Prag: 50-minutters sightseeing-krydstogt om aftenen

Hop ombord på en behagelig og rummelig båd og begynd dit flodkrydstogt. Tag billeder, mens du sejler forbi seværdigheder som Petřín-tårnet og det historiske fort Vyšehrad. Beundre neo-renæssance koncertsalen i Rudolfinum og det største slotskompleks i verden, Prag Slot. Slap af på en båd med aircondition og tag over soldækket. Lær om de vigtigste seværdigheder med lydkommentarer, der er tilgængelige på 3 forskellige sprog, eller brug den trykte guide om bord, der er tilgængelig på 16 sprog. Du kan også bruge en mobilapp.

Prag: 45-minutters historisk flodbådtur med forfriskninger

2. Prag: 45-minutters historisk flodbådtur med forfriskninger

Se Prag fra et andet perspektiv, og tag på en 45-minutters historisk bådtur langs Vltava. Gå ombord på en traditionel kanalbåd, og udforsk vandløbene i det gamle Prag, mens du lytter til en audiokommentarer. Nyd den charmerende udsigt, og hør om Prags historie. For at uddybe din viden endnu mere kan du besøge Karlsbroen Museum efter bådturen på floden.  Din tur afgår fra Karlsbroen. Nyd en fantastisk udsigt over Prags borg, og tag nogle flotte billeder. Sejl gennem Djævelens Kanal (Čertovka), og find ud af, hvorfor dette område kaldes Prags Venedig.

Prag: Indgangsbillet til Ice Pub Prag med natklubmulighed

3. Prag: Indgangsbillet til Ice Pub Prag med natklubmulighed

Velkommen til Icepub Prague, hvor alt, hvad du ser eller rører ved, er et iskoldt vidunder - fra vægge, bar og borde til de udsøgte skulpturer, der er omhyggeligt udskåret indeni. Omfavn en atmosfære, hvor temperaturen forbliver kølige -7 grader celsius hele året rundt! Ved ankomsten vil du blive udstyret med en hyggelig termojakke og handsker, der sikrer din komfort, mens du udforsker dette frostklare vidunderland. Dit besøg lover en fængslende 20-minutters rejse, hvor du har mulighed for at svælge i atmosfæren, mens du nyder en gratis drink inkluderet i entréprisen. Dette er ikke bare et besøg; det er en invitation til at fordybe dig i en oplevelse, der virkelig er enestående og uforglemmelig. Så vær modig, vær cool, og grib chancen for at skabe minder i et miljø, der trodser det sædvanlige. Lad ikke denne enestående oplevelse glide dig af hænde - tag med os på Icepub Prague på et eventyr, der lover at blive både køligt og spændende. Vælg nat og oplev den ultimative nattelivsoplevelse i Karlovy Lazne, Prags førende natklubdestination. Træd ind i en verden, hvor der venter fem etager med spænding, som hver især pulserer med deres egen unikke stemning og rytmer.

Prag: Panoramisk krydstogt på Vltava-floden

4. Prag: Panoramisk krydstogt på Vltava-floden

Oplev Prag fra et andet perspektiv: fra vandet på en flodcruise. Nyd en betagende panoramaudsigt over Karlsbroen, Prags borg og skyline af De Tusind Spires By fra komforten af en båd på Moldau-floden. Tag på et afslappende krydstogt perfekt for familier med små børn eller enhver, der ønsker at nyde en uforglemmelig oplevelse på kort tid. Spis lette snacks og nyd kaffe eller kolde drinks for egen regning på det øverste dæk, mens du sejler, så du ikke går glip af et øjeblik af handlingen. Gå indendørs om vinteren for en hyggelig og opvarmet siddeoplevelse eller aircondition om sommeren.

Prag: Sightseeingbådtur med buffetmiddag i åben glasbåd

5. Prag: Sightseeingbådtur med buffetmiddag i åben glasbåd

Oplev Prag om aftenen fra en luksuriøs, åben båd, mens du nyder et lækkert udvalg af traditionelle tjekkiske og internationale retter fra buffeten ombord. Se Prags ikoniske bygninger langs floden Vltava og få en fantastisk udsigt til den oplyste Prag-borg på denne bådtur tur/retur. Sejl med en unik glasbåd med et specialisoleret dæk, der forhindrer støj og vibrationer og et afsnit, der har optrækkelige glasvægge og lofter. Gør din oplevelse endnu bedre ved at opgradere til vinduessiddeplads, hvilket garanterer dig siddepladser i denne sektion. Nip til en velkomstdrink, når du stiger ombord, og glid derefter langs floden til Karlsbroen for at beundre Rudolfinum fra neorenæssancen. Nyd godt af gratis wi-fi, lyt til de informative flersprogede lydkommentarer og følg din rute på et papir- eller onlinekort, mens du sejler. Fortsæt forbi det berømte Dansende Hus, og se panoramaudsigten til Petřín-højen og Prags gamle bydel, mens du lytter til livemusik ombord på båden. Nyd en middagsbuffet med et bredt udvalg af tjekkiske og internationale retter. Efter middagen kan du udforske de åbne dæk, der giver dig mulighed for at føle den kølende flodbrise og se byen fra mange synsvinkler, der giver perfekte fotomuligheder.  Udvalgte retter fra middagsbuffeten: • Mozzarella med tomater og frisk basilikumpesto • Udvalg af tjekkisk ost, skinke, og salami • Andepaté med tranebærsauce • Gran Moravia-ost • Græsk salat • Frisk coleslaw • Hakket salat • Udvalg af brød og smør • Glutenfri kager • Kyllingenuddelsuppe • Hel skinke med ben • Oksekødsgullasch • Kyllingeschnitzel • Bagte kartofler med squash • Spaghetti med cherrytomater og basilikum (vegansk) • Paella med stegte grøntsager og fisk og skaldyr • Dampede grøntsager • Dumplings • Jasminris • Kartoffelmos • Hjemmelavede honningkager • Æblestrudel • Frisk frugtsalat

Prag: Natkrydstogt på Vltava-floden med buffet

6. Prag: Natkrydstogt på Vltava-floden med buffet

Se Prags skønhed om natten på dette middagskrydstogt langs Vltava-floden. Se historiske monumenter som Prags borg og det dansende hus, og nyd et bredt udvalg af tjekkiske retter. Start dit aftenkrydstogt langs Vltava-floden i Prag fra Čechův-broen i den gamle bydel. Få en velkomstdrink ved ombordstigning, og glid derefter blidt ned ad floden mod Karlsbroen (Karlův most). Kør forbi bakken ved Petřín, se det historiske fort Vyšehrad og beundr neorenaissancekoncertsalen Rudolfinum. Fortsæt forbi det berømte dansehus på Rašínovo nábřeží (Rašínovo-dæmningen), og få en panoramaudsigt over Prags borg, mens du får en serenade med levende musik om bord på båden. Nyd en luksusbuffetmiddag (kold buffet, varm buffet og desserter), mens du sejler, og køb drikkevarer fra et fristende udvalg af alkoholiske og ikke-alkoholiske valgmuligheder. Buffetmenu: - Kold buffet: Rigt udvalg af brød og smør, Grana Padano, andepostej med tranebærsauce, Caprese, udvalg af indenlandske oste, skinke og salami, hakket salat, græsk salat, frisk coleslaw - Suppe: Kyllingesuppe med nudler - Varm buffet: Hel skinke med ben, oksekødsgulash, kyllingeschnitzler, spaghetti med cherrytomater og basilikum (vegansk), paella, bagte kartofler med zucchini - Tilbehør: Baconboller, jasminris, kartoffelmos - Dessert: Hjemmelavet peberkage, æblestrudel, frisk frugtsalat

2,5 timers rundvisning på Prags borg inkl. adgangsbillet

7. 2,5 timers rundvisning på Prags borg inkl. adgangsbillet

Oplev Prags borg og dens bemærkelsesværdige historie på en guidet vandretur med en lokal guide. Gå over Karlsbroen, besøg St. Vitus-katedralen, og se Golden Lane, og beundre den fantastiske arkitektur og rige historie bag hvert vartegn. Din 2,5-timers guidede tur begynder ved Karlsbroen, hvor din guide vil give et kort historisk overblik over Prags Slots historie. Kryds Karlsbroen og tag til Lesser Town Square, hvor en sporvogn tager dig til slottet. Når du går ind i St. Vitus-katedralen, kan du høre historier om prinser, konger og kejsere og stedets ceremonielle historie. Besøg det gamle slot, Vladislav Hall, og tag derefter til St. Georges Basilica, hvor din guide vil fortælle dig om tjekkiske helgener. Besøg området kendt Golden Lane, hvor din guide vil fortælle dig om de lokale beboeres liv.

Prag: Big Bus Hop-on Hop-off-tur og krydstogt på Vltava-floden

8. Prag: Big Bus Hop-on Hop-off-tur og krydstogt på Vltava-floden

Undgå besværet med organiserede gruppeture, og udforsk Prag i dit eget tempo med en kombineret 24- eller 48-timers billet til hop-on hop-off-sightseeingbussen. Når du er om bord på bussen, får du hovedtelefoner og en audioguide (tilgængelig på 24 sprog), og personalet om bord er altid klar til at hjælpe dig. Lyt til Prags fascinerende historie, og se byens berømte vartegn. Udforsk de røde og grønne linjer i byen. Den grønne linjes stoppesteder inkluderer: - Na Františku (nær Industri- og Handelsministeriet), - Den Gamle Rådhusplads, - Malostranské náměstí (ved siden af Den Hellige Treenigheds søjle)- Jiráskovo náměstí (ved siden af Det Dansende Hus), - Václavské náměstí (på hjørnet af Jindřišská gaden ved Duplex klubben)- Hlavní nádraží (foran Hovedbanegården) Stoppesteder på den røde linje inkluderer: - Prags borg - Dlabačov- Náměstí Kinských- Jiráskovo náměstí (ved siden af det dansende hus), - I.P. Pavlova (på hjørnet af Sokolská street)- Karlov (B. Němcové street)- Hlavní nádraží (foran hovedbanegården)

Prag: Sightseeing-bådkrydstogt med buffetmiddag

9. Prag: Sightseeing-bådkrydstogt med buffetmiddag

Stig ombord på et romantisk aftencruise gennem hjertet af Prag, og se alle byens berømte monumenter fra Vltava-floden. Ankom til din båd mellem Čech- og Štefánik-broerne, og bliv budt velkommen af din vært. Sejl derefter gennem Prags centrum, og se seværdighederne langs Vltava-flodens bredder i den magiske aftenbelysning. Mens du sejler, serveres der en velsmagende middagsbuffet, og du kan købe alkoholiske og ikke-alkoholiske drikkevarer i baren. Personalet vil være til rådighed for at opfylde dine behov. Nyd den utrolige udsigt over Karlsbroen og barokkirkerne i den gamle og den nye bydel. Der er siddepladser på det åbne øverste dæk eller inde i den klimakontrollerede nedre salon (opvarmet om vinteren og med aircondition om sommeren). Efter turen returnerer vi til udgangspunktet.

Prag: Tur på tysk til den gamle bydel og Prags Borg

10. Prag: Tur på tysk til den gamle bydel og Prags Borg

Tag på en spændende rejse og oplev hovedstaden i Tjekkiet. Hvis du besøger Prag for første gang og ønsker at få et overblik over byen, er denne tur et perfekt valg. Start din guidede tur på den gamle byplads, som er hovedtorvet i Prags gamle bydel og stedet for Guds Moder Kirke før Týn. Gå en tur langs de maleriske gader og forbi Estates Theatre samt Charles University. Se derefter det gamle rådhus med dets astronomiske ur, hvor du kan beundre et mesterværk af gotisk videnskab. Gå til Franz Kafkas fødested og oplev det jødiske kvarter. Se Maisel-synagogen og Pinkas-synagogens ydre, før du slentrer langs den gamle jødiske kirkegård. Gå derefter forbi det nye rådhus og Clementinum, og tag til Karlsbroen. Kryds Karlsbroen, indtil du når sporvognsstationen Malostranské Náměsti. Derfra vil du bestige Prag Slot. Gå en tur langs den kongelige have (apr.-okt. besøg også inde i haverne) og gå forbi præsidentkontoret og Hradčany-pladsen, hvor du kan nyde udsigten til den tyske ambassade. Besøg de indre gårdhaver af Prag Slot og Golden Lane, gå forbi St. Vitus-katedralens ydre. For enden af Golden Lane vil du se Daliborka Tower, der plejede at udgøre en del af volden. Turen slutter ved St. Wenceslas vingård.

264 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Topseværdigheder tæt på Karlsbroen

Andre seværdigheder i Karlsbroen

Vil du se alle oplevelser i Karlsbroen? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Karlsbroen

Samlet bedømmelse

4.3
(34.446 anmeldelser)

Grundigt nød middag krydstogt. Vi havde deluxe-pakken og sad forrest i båden. Dejlig udsigt over Prag, mens vi sejlede langs floden. Personalet var meget venlige og hjælpsomme, maden var god, et stort udvalg af buffetvarer, bortset fra dessertindstillingen, som var ret dårlig. En skuffelse var, at vi på grund af hvor vi sad ikke kunne høre eller se underholdningen. Du ser ud til at have et valg mellem gode siddepladser eller underholdning, måske kunne sangeren gå gennem alle områder af båden. Bortset fra det vil bestemt anbefale.

Fremragende værdi for pengene! Nød virkelig krydstogtet på Moldau-floden med at se den smukke arkitektur/by Prag i dagslyset den første del af turen, og så ved hjemkomsten var det blevet mørkt, og vi så byen oplyst - hvilken enestående by! Havde ikke store forventninger til, hvordan buffeten ville være, men jeg tog så fejl! Maden var fremragende kvalitet, og masser af det. Besætningen var virkelig hjælpsomme og venlige. Jeg vil bestemt anbefale denne tur!

Velkommen om bord med et glas vin og taget til vores pladser af en tjener. Et stort udvalg af varm og kold buffet mad til rådighed. Live baggrundsmusik under sightseeingturen. Store vinduer, der kan trækkes tilbage i varmere vejr, og en udsigtsplatform med siddepladser, borde og stole gør det nemt at se byen om natten. Venligt og opmærksomt personale.

Vi reserverede de luxe billetter, hver en øre værd! Meget flot bord ved forvinduet. Personale hjælpsomme og servicemindede. Maden kunne have været varmere, ellers god.

Meget god værdi for pengene. Buffeten er god. God service ombord.