Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Kaštel Žegarski

Kaštel Žegarski

Vores mest anbefalede ting at gøre i Kaštel Žegarski

Zrmanja-floden: Halvdags guidet kajaktur nær Zadar

1. Zrmanja-floden: Halvdags guidet kajaktur nær Zadar

Glid ned ad Zrmanja-flodens lette strømfald på en naturskøn kajak- eller kanotur fra Kaštel Žegarski. Tag med din guide på en betagende rejse gennem en spektakulær kløft. Svøm i det krystalklare vand, og ankom til landsbyen Muskovci for at købe et måltid mad. Begynd turen i Kaštel Žegarski, som er et fantastisk område med sikre og blide strømfald for begyndere. Lær at håndtere din kajak eller kano, mens du langsomt sejler ind i kløften. Lad din guide udpege fisk og fugle og lære dig om naturfænomenet karst. I vil støde på flere smukke vandfald og strømfald på jeres vej ned til byen Muskovci. Efter turen bliver din gruppes chauffør transporteret tilbage til udgangspunktet for at hente din bil. Mens du venter på at blive hentet, kan du slappe af og købe lidt snacks eller frokost.

Fra Obrovac: Rafting- eller kajaktur på Zrmanja-floden

2. Fra Obrovac: Rafting- eller kajaktur på Zrmanja-floden

Mød din guide ved Mićanovi dvori. Denne 5-timers aktivitet begynder med instruktioner i brugen af udstyret, inden du tager ud på den 14,5 km lange kajakoplevelse. Selve turen tager 2,5 til 4 timer afhængigt af tempo og fysisk form. Målet er, at alle får den bedst mulige oplevelse på vandet. Om sommeren, når vandstanden er lav, foregår turen i kajak. Resten af året, når vandet står højt, sejles der ned ad floden i rafting-både. Der er plads til 2 personer i en kajak, og 6-10 personer i en rafting-båd, inklusive skipperen. Du kommer i en gruppe på 30 personer (15 kajakker) med 2 skippere, som guider dig.

Zadar: Zrmanja-floden: Guidet kajaksafari og vandfald

3. Zadar: Zrmanja-floden: Guidet kajaksafari og vandfald

Begyndelsen af turen (omklædning, instruktion, ombordstigning og start af padling ned ad floden) er i landsbyen Kaštel Žegarski . Den del af ruten fra landsbyen til udmundingen af Krupa i Zrmanja og Visoki buk (10 meter højt vandfald, det højeste i Zrmanja) er halvanden time lang, og vandfaldet vil blive omgået af en 5 minutters lang gåtur. Nedturen ned ad floden varer ca. 4 timer, hvoraf en time bruges til lejlighedsvise pauser og svømning. Det er ikke svært eller farligt at padle om sommeren; vandet er klart og forfriskende - et perfekt eventyr for begyndere. Turen slutter i landsbyen Muškovci, hvor der er lidt fritid til at svømme inden afrejse. Hvis du er ankommet med din egen bil, kører vi dig til startstedet, hvor du har efterladt din bil.

Kaštel Žegarski: Packrafting på Zrmanja-floden

4. Kaštel Žegarski: Packrafting på Zrmanja-floden

Ankom til Raftrek Adventure Travel, og gør dig klar til dit spændende eventyr. Lyt til en kort, men vigtig sikkerhedssamtale, og følg dine ekspert- og venlige guider ud til floden. Herefter tager du af sted fra Kaštel Žegarski ud i uberørt natur og maleriske landskaber, mens du øver dig i at padle og styre din båd. Når du har fået erfaring med at kontrollere din bevægelse, kan du sejle hurtigere ned ad Zrmanja-floden. Mærk spændingen ved at køre ned ad strømfaldene og slappe af i det krystalklare vand, mens du svømmer under vandfald. Nyd derefter en snack, hvis du har medbragt en, mens alle hviler sig under Krupa-vandfaldene. Bemærk venligst, at der kan forventes lavere vandstand i sommermånederne (juli-september).

Andre seværdigheder i Kaštel Žegarski

Vil du se alle oplevelser i Kaštel Žegarski? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Kaštel Žegarski

Samlet bedømmelse

4.7
(694 anmeldelser)

Fantastiske ! Meget klare forklaringer, guiderne er meget til stede for at ledsage os og holde os sikre, selv i de sværeste vandfald. Og hvem ved, hvordan man griner 😁 Et stop for at spise med en smuk udsigt! Storslåede landskaber, det er virkelig en fantastisk aktivitet at lave som par eller som familie. 11 km at gå (tager +/- 4 timer), men det er ikke for trættende, for du kan lade dig gå med strømmen for at nyde landskabet lidt. Lidt ekstra: Jeg var alene, og jeg skulle vente på, at min kæreste hentede bilen, men de tilbød mig at komme med dem i bilen, fordi der var en plads tilbage, så jeg ikke skulle vente alene. Meget flot af dem! Skal gøres igen og anbefales! Kajakker er komfortable.

Det var en stor oplevelse og alt var godt organiseret. Kontakten fungerede også glimrende, da der var for meget vand den dag vi faktisk havde booket, det ville have været rafting. Men arrangøren kontaktede os, og vi kunne udsætte det et par dage, så vi kunne tage på kajaktur i stedet for rafting. Skønt 👍 Efter en kort introduktion gik vi på vandet og fik en spændende oplevelse. Det sidste vandfald var fantastisk 👍 Det var rigtig sjovt og jeg kan kun varmt anbefale det.

Super smukt landskab, meget imponerende. Stor afveksling mellem rolige og vildere sektioner. Desværre var det ikke alle deltagere, der kunne vende tilbage til udgangspunktet. Vejen til at komme ud var ikke så nem at finde på trods af navigationssystemet. De, der blev tilbage, måtte vente ret længe. Der er endnu et vandfald på stedet, hvor du nemt kan forlade ventetiden.

fantastisk halv dag, stedet er smukt. Guiden var meget hensynsfuld og perfekt ledsaget og guidet os. meget fint.

Vildt fedt for familien vi havde 2 drenge med på 9 og 11 og de elskede det specielt 3 meters vand faldet💪🏽