Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Katakolo

Vores mest anbefalede ting at gøre i Katakolo

Katakolo Krydstogtshavn: Rundturstransport til det antikke Olympia

1. Katakolo Krydstogtshavn: Rundturstransport til det antikke Olympia

Udforsk det arkæologiske område Olympia på egen hånd med en rundtursoverførsel fra Katakolo Cruise-havnen. Kør gennem det naturskønne fastland i det vestlige Peloponnes og udforsk fødestedet for de olympiske lege. Vend tilbage til havnen, lige i tide til dit krydstogtsafgang. Mød din guide uden for krydstogtterminalen og gå ombord på en bus med aircondition til det gamle Olympia. Køb din adgangsbillet ved ankomsten og gå ind på det arkæologiske område. Lær om oprindelsen af de olympiske lege i klassisk tid, afholdt fra 776 f.Kr. indtil 393 e.Kr. Forundre dig over Heras tempel og den olympiske ild, der brænder udenfor under de moderne lege. Se Zeus-templet, der engang husede et af de syv vidundere i den antikke verden, den gyldne og elfenbensfarvede statue af Zeus. Vidne, hvor konkurrenter engang svor en ed om at overholde reglerne på Stadion og Bouleuterion. Du er velkommen til at udforske i dit eget tempo og vælge at besøge den moderne landsby Olympia for at shoppe eller et traditionelt måltid. Brug et øjeblik på at svømme ved den nærliggende strand, før du vender tilbage til dit afventende krydstogtskib.

Katakolo havn: Transfer til det antikke Olympia og VR Audio Tour

2. Katakolo havn: Transfer til det antikke Olympia og VR Audio Tour

Nyd denne praktiske transfer fra dit krydstogtskibs terminal i Katakolo Port, og tag til det berømte antikke Olympia. Kør i en bil med aircondition, og nyd en VR Audio Tour, hvor du kan genopleve fortiden. Gå i land fra dit krydstogtskib, og find den lokale partner ved krydstogtterminalens udgang. Hop ind i en bus med aircondition, og kør 30 minutter gennem det idylliske landskab til det antikke Olympia. Nå frem til Olympia, fødestedet for de olympiske lege. Genoplev fortiden med en Virtual Reality-applikation, og lyt til den fascinerende audioguide på 8 sprog. Beundr vidunderet og spændingen ved de oprindelige olympiske lege, som blev afholdt fra 776 f.Kr. til 393 e.Kr. 393 E.KR. Besøg den berømte arkæologiske udgravning i Olympia, og beundr Hera-templet, foran hvilket den olympiske flamme brænder under de moderne olympiske lege. Se Zeus-templet, som engang husede Zeus-statuen af guld og elfenben (et af de antikkens syv vidundere) og det oprindelige stadion og Bouleuterion, monumenter som ingen andre, hvor konkurrenterne engang svor en ed om at overholde reglerne. Billetterne til museet og det antikke Olympia-sted er ikke inkluderet. Fra april til oktober koster billetterne 12 euro pr. person. Fra november til marts koster de 6 euro pr. person. I nærheden af det arkæologiske område ligger den moderne landsby Olympia, som du nemt kan nå, hvis du vil shoppe, købe souvenirs eller have en hurtig frokost, kaffe og snacks. Efter en dag fuld af historie og kultur vender du tilbage til landsbyen Katakolo og havnen. Gå ombord på dit krydstogt, eller brug lidt tid i den maleriske landsby ved havet.

Katakolo: Pyrgos og Katakolo Hop-on Hop-off Bustur

3. Katakolo: Pyrgos og Katakolo Hop-on Hop-off Bustur

Tag med på en hop-on hop-off bustur til Katakolo og Pyrgos. Udforsk den omkringliggende natur, og lær om regionens gamle historie. Besøg kirker og museer, og vandre rundt i byens gader, som det passer dig. Værdsæt en bus hvert 30. minut, kun få skridt væk fra krydstogthavn. Fang bussen kun 2 minutter fra krydstogthavnen, og oplev Katakolos naturlige skønhed og gamle historie. Lær om byens vigtigste eksportvare og fremtrædende rolle i krydstogtsturismen i regionen. Værdsæt den maleriske landsby ved havet, der er fyldt med caféer, restauranter og souvenirbutikker. Næst stopper du ved Manolopoulou Street i Pyrgos centrum, hvor du kan besøge Eparcheion, et tårn bygget på det højeste af de syv bakker, der omgiver området. Oplev byens rige økonomiske historie, og beundr de neoklassiske huse, der blev bygget i det 19. århundrede. Ankom derefter til Pyrgos' arkæologiske museum, som engang var en offentlig markedsplads. Gå rundt i de forskellige udstillinger, der spænder over hele spektret af den lokale historie. Oplev bygningens arkitektoniske påvirkninger og den rolle, den spillede i 1950'erne. På vej tilbage til havnen skal du gøre et stop ved den ortodokse Sankt Johannes-kirke. Gå rundt i Katakolo's gader, køb souvenirs eller nyd en is. Svøm på en nærliggende strand, hvis du har tid, og kør endnu et stop tilbage til terminalen.

Privat guidet tur i det antikke Olympia

4. Privat guidet tur i det antikke Olympia

I 776 f.Kr. var der allerede en idé om fred ved Olympia-helligdommen. I starten startede festivalen som en lokal begivenhed, der er blevet panhellensk (alle grækere) i de næste århundreder. Kulminationen blev nået i den græske klassiske periode af 5 århundrede f.Kr. Gudernes verden. af heltene. af myter, og offersymposier dannede de gamle grækeres etos og definerede dem som et unikt øjeblik i menneskehedens historie. Institutionen bidrog afgørende til grækernes enhed, lighed, fred, humanisme og god konkurrence, som er blandt kendetegnene ved denne periode. Harmonien mellem krop og sind udviklede sig gennem sport og filosofi. Harmonien afspejles i gudestatuerne og myterne. Dette er en privat guidet vandretur på næsten 2,5 timer i det antikke Olympia. Turen går gennem Zeus hellige lund med alle de religiøse og hjælpebygninger.

Heldags udflugt på land i Katakolon og Olympia

5. Heldags udflugt på land i Katakolon og Olympia

Turen er beregnet til personer, der ankommer til havnen i Katakolon med et af de krydstogtskibe, der ligger mange timer i havnen. Turen har en varighed på ca. 6-7 timer. Dit første stop er det arkæologiske område og museet Olympia. Besøget i Olympia varer ca. 2,5 timer, hvor du får mulighed for at se de olympiske leges fødested, Zeus' tempel, stadion, Hermes af Praxiteles' status og alle andre museumsgenstande. Derefter vil du køre til Klios honningfarm, hvor du vil besøge et dejligt hus på landet med de sødeste ejere, der introducerer processen med den lokale honningproduktion. Under besøget tilbydes en dejlig godbid med smagsprøver på lokale pandekager med hjemmelavet honning. Derefter vil I nyde en vinudflugt på Magna Grecia-gården. Ejerne vil også introducere processen med at høste og producere hjemmelavet olivenolie. Derefter kan der serveres græsk lokal frokost, eller en anden lokal restaurant kan være en mulighed for at smage det lokale køkken. Derefter vil I tage til Kremasty-klosteret, hvor I får mulighed for at få en fornemmelse af den græsk-ortodokse religion. Endelig er der stop ved Saint Andrew-stranden, hvor du har mulighed for en hurtig svømmetur under den græske sol, hvor du kan nyde det reneste vand omgivet af klipper i kombination med en god græsk kaffe eller en let frokost.

Katakolon og Olympia - udflugt på land

6. Katakolon og Olympia - udflugt på land

Se de interessante seværdigheder i Katakolon, inden du tager til det arkæologiske område og museet Olympia på denne 4 timers udflugt i land. Se fødestedet for de olympiske lege, Zeus' tempel, stadionet, Praxiteles' Hermes-statue og artefakter på museet. Stop ved Klios honningfarm, og mød ejerne, som vil introducere dig til processen med honningproduktion. Nyd pandekager med hjemmelavet honning i skyggen af havens træer. Tag til Saint Andrew's Beach for at tage en hurtig svømmetur i det klare vand omgivet af klipper. Nyd en kop græsk kaffe eller en let frokost (ikke inkluderet i turens pris).

Olympia-tur og arkæologisk museum - alt inkluderet

7. Olympia-tur og arkæologisk museum - alt inkluderet

Træd i fodsporene på antikkens atleter og guder på vores tur til det antikke Olympia. Udforsk det historiske sted, hvor de olympiske lege blev født, og hvor legenderne blev skabt. Gå gennem resterne af de store templer, atletiske arenaer og hellige rum, der engang var vært for verdens mest prestigefyldte atletiske begivenhed. Mens du slentrer gennem de arkæologiske vidundere, vil vores ekspertguider tage dig med tilbage i tiden og fortælle dig historier om atletisk dygtighed, mytologiske fortællinger og betydningen af denne hellige jord. Se Zeus-templet, hvor den ikoniske Zeus-statue engang stod, og stå på den gamle startlinje på den oprindelige olympiske bane. Fordyb dig i regionens rige historie og kultur på Archaeological Museum of Ancient Olympia, hvor der venter en skattekiste af artefakter og skulpturer. Mærk energien fra fortiden, mens du suger til dig af den historie og kultur, der har formet vores verden.

Kort rundtur i Olympia, en olivenoliepresser og St. Andrew Beach

8. Kort rundtur i Olympia, en olivenoliepresser og St. Andrew Beach

Se alle de interessante seværdigheder i Katakolon, inden du tager til det arkæologiske område og museet Olympia på denne 4-5 timers udflugt i land. Se fødestedet for de olympiske lege, Zeus' tempel, stadionet, Praxiteles' Hermes-statue og artefakter på museet. Stop ved en lokal olivenoliepresser og mød ejerne, som vil introducere dig til processen med at producere den lækreste lokale ekstra jomfruolivenolie. Nyd en rundvisning i lokalerne, og lær alt om ægte olivenolie. Tag til Saint Andrew's Beach for at tage en hurtig svømmetur i det klare vand omgivet af klipper. Nyd en kop græsk kaffe eller en let frokost (ikke inkluderet i turens pris).

Privat havkajak over den sunkne by Feia

9. Privat havkajak over den sunkne by Feia

Denne havkajakudflugt lader dig opdage St. Andrew's Bay og dens fantastiske omgivelser. På den nærliggende strand på øen Matzakoura vil der være et kort snorkelstop, hvor du kan se de unikke undervandsmure fra den antikke by Feias og søjlebaser fra et gammelt tempel. Din guide vil lære dig nogle interessante fakta og mytologier om dette historiske sted. Når du har forfrisket dig i det klare vand i Det Ioniske Hav, padler vi gennem det hav, som Zak Iv Cousteau sejlede på for at studere skibsvrag og undervandsflora, og tager til en ubeboet lille ø med lyserødt sand for at svømme og snorkle. Du gør holdt ved en af de første små havne, hvor grækerne importerede og eksporterede vin og rosiner. Ved slutningen af udflugten får du snacks, øl og vand på en afsides strand, hvor du kan nyde tiden med at svømme eller snorkle i det smukke blå hav.

Det antikke Olympia og Kourouta-stranden - tur med alt inkluderet

10. Det antikke Olympia og Kourouta-stranden - tur med alt inkluderet

Begynd din rejse på det ærefrygtindgydende arkæologiske område i det antikke Olympia, hvor historie og myter mødes. Gå i fodsporene på antikkens atleter og filosoffer, når du besøger Zeus-templet, hvor den berømte Zeus-statue engang stod. Forundres over det gamle stadion, hvor atletiske konkurrencer blomstrede for over to årtusinder siden. Få indsigt i de olympiske leges oprindelse, symbolikken i den hellige flamme og de evige historier om guder og helte, der har formet den græske kultur. Efter din berigende historiske udforskning går vi over til ro og afslapning på Kourouta Beach. Kourouta Beach ligger langs det fortryllende Ioniske Hav og byder dig velkommen med sit gyldne sand og indbydende azurblå vand. Dyk ned i det forfriskende hav eller sol dig i Middelhavets sol, mens du fordyber dig i dette kystparadis' fredfyldte skønhed.

Alle aktiviteter

36 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Ofte stillede spørgsmål om Katakolo

Andre seværdigheder i Katakolo

Vil du se alle oplevelser i Katakolo? Klik her for en fuld oversigt