Katedralen i Barcelona: Billetter og ture

Katedralen i Barcelona: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Barcelona: Adgangsbillet til katedralen i Barcelona

1. Barcelona: Adgangsbillet til katedralen i Barcelona

Oplev juvelen i Barcelonas berømte gotiske kvarter med denne adgangsbillet til katedralen i Barcelona. Lær om den historiske baggrund for denne kirke, som blev bygget i det 14. og 15. århundrede. Begynd med at gå gennem de ydre døre til Pieta og Saint Eulalia for at komme ind i katedralens kloster. Dernæst går den romanske indvendige dør, lavet af hvid marmor og archivolter dekoreret med geometriske mønstre og en gotisk fronton. Vandre gennem klostret og dets fire gallerier med ogive buer adskilt af søjler. Se på reliefferne, der er skulptureret i søjlerne i klosterbuerne, og viser scener fra Det Gamle Testamente. Lær om det hellige kors og hjørnestenene i hvælvingen, der skildrer scener fra Det Nye Testamente. Brug derefter lidt tid på at tjekke kapellerne, der er arrangeret langs de tre gallerier, hver oprindeligt dedikeret til skytshelgen for en institution eller et laug og placeret under beskyttelse af en bestemt familie. Se derefter klosterhaven med palmer, magnoliaer, et appelsintræ og et springvand. Her finder den traditionelle "ou com balla" (dansende æg) sted hvert år til fejringen af Corpus Christi. Der er en stor dam i klosteret, der er hjemsted for katedralens 13 hvide gæs. Fortsæt ved at tage elevatoren til hustagene gennem de uskyldige helliges kapel ved siden af San Ivos dør. Fra hustagene kan du se på de to klokketårne, de to laterale tinder, cimborioen kronet af det hellige kors, klosteret og en spektakulær panoramaudsigt over Barcelona. Efter at have nydt udsigten fra taget, kan du besøge den historiske Chapter Hall, omdannet til et museumsrum. Dette er placeret under galleriet i klosteret, ved siden af kapellet dedikeret til Saint Lucia. Oprindeligt var det stedet for et suppekøkken for de fattige. Når du er inde i Chapter Hall, kan du slutte af med at tjekke den fligede døbefont fra det 11. århundrede fra det tidligere romanske tempel og terracottaskulpturen af Saint Eulalia af Giuliano di Nofri, fra frontonen over døren til Saint Eulalia.

Barcelona: Vandretur i den gamle bydel og det gotiske kvarter

2. Barcelona: Vandretur i den gamle bydel og det gotiske kvarter

Oplev de romerske bosættelser i Barcelona, der går 2.000 år tilbage i tiden. Lad din fantasi genskabe det romerske forum på den nuværende Plaça de Sant Jaume, som selv i dag efter 20 århundreder stadig er Cataloniens politiske magt. På denne 2 timers guidede tur fortsætter du med en gåtur langs en af verdens bedst bevarede romerske mure, og du hører om de romerske bade i Pati Llimona. Beundr arkitekturen og de monumentale bygninger i det gotiske kvarter, og føl dig som om du er rejst tilbage til middelalderen. Du vil helt sikkert blive imponeret af den monumentale Plaça del Rei med vicekongens palads og det smukke Palau Reial. Det var her, at de katolske monarker hilste på navigatøren Christopher Columbus, da han vendte tilbage fra den første rejse til Amerika. Se Barcelonas katedral og Santa Maria del Mar, de ultimative eksempler på ren catalansk gotik. Santa Maria del Mar blev bygget på en utrolig kort tid i forhold til sin størrelse. Dette kvarter er også fyldt med trendy barer, restauranter og små butikker, og giver mulighed for at opleve essensen af Barcelona. Når du går langs de berømte Las Ramblas, vil du opdage, hvorfor Barcelona er så elsket af besøgende. Dette er et summende gågadeområde, hvor du kan nyde gadekunstnerne, de små caféer og det traditionelle catalanske køkken. Du vil også se det berømte Boqueria-marked, hvor du kan opleve det catalanske folks gastronomiske traditioner i de farverige boder.

Barcelona: Sagrada Familia, modernisme og rundvisning i den gamle bydel

3. Barcelona: Sagrada Familia, modernisme og rundvisning i den gamle bydel

Tag med en lokal guide og se det bedste af Barcelona på denne vandretur. Se Sagrada Familia, Casa Milà, Barcelonas katedral og meget mere. Udforsk tusindvis af års historie, slentre gennem det gotiske kvarter, og se modernismens indflydelse på byen. Mød din guide på mødestedet, og forbered dig på en tur, der vil give dig et perspektiv på hele Barcelona. Lær om modernismen, mens du ser nogle af de mest berømte seværdigheder, såsom Den Hellige Familie, Paseo de Gracia, Perera og meget mere. Beundr Casa Batlló og Amatller House, og se derefter Pascual og Pons' hus. Gå forbi Antonio Rocamora-huset på vej til Catalonia-pladsen og den mest berømte gade i Barcelona: Las Ramblas. Udforsk derefter den gotiske side af byen. Lad dig forbløffe af Barcelonas katedral og Kiss-maleriet, og se derefter den romerske akvædukt og L'Ardiaca House. Andre gotiske højdepunkter omfatter Bishop's Bridge, San Felipe Neri-pladsen, det jødiske kvarter, San Jaume-pladsen, Augustus-templet og Havets katedral. Turen slutter på Kongens Plads.

Barcelona: 3-timers cykeltur med en lokal guide

4. Barcelona: 3-timers cykeltur med en lokal guide

Turen begynder ved siden af springvandet på Plaça Reial, hvor din guide vil vente på dig. Derefter stiger du op på cyklen og kører gennem de små gader i det gotiske kvarter mod Placa del Rei. Herfra går turen forbi Barcelonas katedral mod et af byens største værker af modernistisk arkitektur, koncertsalen Palau de la Música Catalana. Fortsæt derfra til Ciutadella Park med et stop undervejs ved Arc De Triomf. Efter at have nydt en tur rundt i haven og en forfriskende drink, vil du igen være på vej mod Europas næstmest besøgte vartegn, La Sagrada Familia. Der vil være tid til at tage billeder og bare generelt være i ærefrygt over Gaudis sidste mesterværk. Derefter er det ned til stranden for at nyde Middelhavet. Til sidst går turen tilbage op til det livlige kvarter El Born, hvor du har det sidste stop ved Santa Maria del Mar-basilikaen, inden du vender tilbage til startstedet for din tur.

Barcelona: Helikopter, vandring og sejlads 360º byrundtur

5. Barcelona: Helikopter, vandring og sejlads 360º byrundtur

Opdag det bedste af Barcelona på en tur til lands, til vands og i luften. Spadser gennem det gotiske kvarter, nyd udsigten i fugleperspektiv på en helikopterflyvning, og sejl langs kysten. Landperspektiv: Din tur begynder med en gåtur gennem nogle af Barcelonas mest ikoniske områder. Du møder din guide i nærheden af La Pedrera og starter din rejse langs den elegante Passeig de Gracia. Denne gade er berømt for sin arkitektur med modernistiske bygninger og eksklusive butikker. Fortsætter du, kommer du til Casa Milà, endnu et mesterværk af arkitekten Antoni Gaudí, kendt for sit unikke design. Når du bevæger dig videre til det gotiske kvarter, møder du byens historiske hjerte. Plaça Catalunya, en livlig plads, markerer overgangen mellem den moderne og den historiske del af Barcelona. De skjulte hjørner af det gotiske kvarter fører dig til katedralen, et storslået eksempel på catalansk gotisk arkitektur. Plaça de Sant Jaume er hjemsted for vigtige regeringsbygninger, herunder rådhuset og paladset for Cataloniens Generalitat. Det gamle jødiske kvarter vil fortrylle dig med sine snoede gader og den charmerende kirke Santa Maria del Pi. Havperspektiv (Las Golondrinas): Når du forlader de brostensbelagte gader, tager dit eventyr en maritim drejning med en afslappet spadseretur ned ad den ikoniske La Rambla, der fører til den maleriske Port Vell. Her går du om bord på den berømte båd Las Golondrinas - et symbol på maritim udforskning i Barcelona. Når du sejler langs kysten, får du en enestående udsigt over byens skyline mod Middelhavets dybblå vidder. Midt i havbrisen får du et glimt af monumentet til Christopher Columbus, der stolt peger mod nye horisonter. Luftperspektiv: Turen tager en spændende drejning, når du går fra hav til luft. Du bliver transporteret med varevogn til heliporten, hvor du går ombord på en helikopter. Når du stiger til vejrs, vil du opleve byen fra en helt ny vinkel. Den vidtrækkende udsigt omfatter seværdigheder som Port Vell, Barceloneta-kvarteret, den olympiske havn, den olympiske landsby og endda mundingen af Besòs-floden. Fornemmelsen af at flyve over byen vil give en ubeskrivelig oplevelse og et unikt perspektiv på Barcelonas layout og vartegn, der vil ætser minder, der vil blive hængende. Denne tur med flere perspektiver tilbyder en omfattende udforskning af Barcelonas rige historie, fantastiske arkitektur, livlige kultur og betagende naturomgivelser. Det er et halvdagseventyr, der kombinerer vandring, sejlads og flyvning for at skabe uforglemmelige minder og en dybere forståelse af denne fortryllende by.

Barcelona: Byens højdepunkter på cykel, elcykel eller el-scooter

6. Barcelona: Byens højdepunkter på cykel, elcykel eller el-scooter

Tag afsted på din cykel-, elcykel- eller el-scootertur og kom forbi Ciutadella Park, et smukt grønt område, der tilbyder en række attraktioner til besøgende, herunder en sø, zoologisk have, museer, haver og historiske monumenter som Triomfbuen. Fortsæt til statuen af Pau Claris, en stor politiker i Cataloniens historie. Udforsk De tre dragers slot, et af museets videnskabelige steder. Det indeholder i øjeblikket zoologi- og geologisamlingerne. Slottet huser også et bibliotek, der er specialiseret i disse videnskabelige områder. Oplev andre imponerende og berømte seværdigheder som det catalanske nationalteater, der er indrettet i romersk stil, Barcelonas designmuseum og Agbar-tårnet (Torre Glòries) - en moderne, gejserlignende skyskraber designet af den franske arkitekt Jean Nouvel. Fortsæt til Monumental Bullring, en tyrefægterarena i art nouveau fra 1914, som nu bruges til koncerter og shows, med et museum for tyrefægtningens historie indeni. Og oplev selvfølgelig den ikoniske Sagrada Familia - et must-see i Barcelona, med fantastisk gotisk og art nouveau-arkitektur designet af Antoni Gaudi. Se andre steder, herunder House of Spikes, Catalonia Square, katedralen i Barcelona og meget mere, så du har et godt overblik over denne fortryllende by ved slutningen af din tur.

Barcelona: Sagrada Familia og seværdigheder på cykel/elcykel

7. Barcelona: Sagrada Familia og seværdigheder på cykel/elcykel

Cykl gennem Barcelonas pulserende byblokke på en guidet cykeltur. Vælg mellem en tur i en lille gruppe og en privattur, og mellem almindelig cykel og elcykel. Bliv klogere på byens kultur, se vigtige historiske steder og opdag skjulte perler, der er elsket af de lokale. Mød din guide, få indstillet din cykel eller elcykel, og tag så af sted for først at beundre Santa Maria del Mar-katedralens imponerende gotiske stil. Fortsæt gennem smalle middelaldergader for at nå frem til kulturcentret Born, hvor udgravede byruiner fra 1700-tallet vises frem. Kryds Parc de la Ciutadella, og nyd den maleriske natur i parkens grønne områder og det store majestætiske springvand. Ankom til byens strandpromenade, og udforsk de urbane projekter rundt omkring i Port Olimpic-marinaen. Kør tilbage mod byens centrum og mod den verdensberømte Sagrada Familia. Bliv blæst bagover af Gaudis endnu ufærdige mesterværk, og få indblik i kirkens unikke blanding af stilarterne gotik og art nouveau.  Få endnu et skud magi fra Gaudi, når I cykler hen for at se Casa Batlló og Casa Milas finurlige arkitektur. Tag billeder af bygningens surreelle mure, før du vender tilbage til cykelturens startsted.

Fra Salou: Rundvisning i Barcelonas centrum

8. Fra Salou: Rundvisning i Barcelonas centrum

Efter at være blevet hentet fra det bekvemme mødested i Salou, tager denne tur dig ind i Barcelonas centrum, hvor du vil have masser af fritid til at se byens mest berømte plads, Plaza de Catalunya. Derfra kan du slentre langs La Rambla indtil monumentet Columbus, beundre udsigten over havnen og på din vej dertil kan du gøre et stop ved Boqueria, det overdækkede marked. Du vil have tid til at tage til Born, et nu meget populært kvarter ved siden af det gotiske kvarter med sin egen rambla og meget hyggelige eksklusive butikker, barer og små restauranter. I det gotiske kvarter finder du museer som Picasso, Madame Tussaud og mange flere, eller du kan besøge katedralen Santa Eulalia. Du vil måske også slentre langs Paseo the Gracia, en af Barcelonas elegante veje. Masser af tid til at lave en masse unikke ting i denne smukke by.

Barcelona: Højdepunkter - selvguidet skattejagt og tur

9. Barcelona: Højdepunkter - selvguidet skattejagt og tur

Lær Barcelona at kende i dit eget tempo på denne interaktive scavenger hunt-tur, som du kan afspille på din telefon. Løs gåder, interagér med byens vigtigste attraktioner, og lås interessante fakta og legender op. En ideel udendørs aktivitet for førstegangsbesøgende, par, grupper, familier og børn. Kan bruges som en fantastisk teambuilding-aktivitet. For at komme i gang skal du blot downloade appen og tage til startstedet på Placa de Catalunya (downloadlink og loginoplysninger modtages efter booking). Vælg at starte dit spil på et tidspunkt, der passer dig. På hvert stop skal du lære mere om attraktionen og løse en stedbaseret gåde, som kun kan løses, hvis du når frem til det specifikke sted. Brug logik, fantasi, observation og holdånd til at låse den korrekte kode op og afsløre den næste destination i sightseeingspillet om byen. I takt med at du udforsker, skal du løse en gåde for at komme videre til den næste attraktion på ruten. Brug kortet til at navigere til de enkelte steder, og du er velkommen til at sætte appen på pause når som helst, hvis du gerne vil holde en pause eller bruge lidt ekstra tid på sightseeing. Start din tur fra Placa de Catalunya, Barcelonas centrum. Besøg det udsøgte akustiske Palau de la Música Catalana, og udforsk den enestående arkitektoniske Barcelona-katedral. Fotografer Gran Teatre del Liceu, og forundres over Güell-paladset af arkitekten Antoni Gaudí. Se derefter den ikoniske Mirador de Colom, der er dedikeret til Christopher Columbus, og den berømte bro på Rambla del Mar. Se El Cap de Barcelona-statuen, der blev skabt til De Olympiske Lege. Bliv fortryllet af Basilica de Santa Maria del Mar, inden du oplever prikken over i'et på denne unikke tur - Piccaso Musueum.

Barcelona: Instagramtur til de vigtigste steder

10. Barcelona: Instagramtur til de vigtigste steder

Besøg de mest naturskønne og 'Instagrammable' seværdigheder i Barcelona, mens en professionel fotograf tager billeder af dig. Det er ikke nødvendigt at have erfaring. Denne tur er perfekt til enkeltrejsende, par, bryllupsrejsende, venner og familier med børn. Vælg mellem en halv- eller heldagstur. Du vil møde tidligt om morgenen for at opleve byens skønhed, når byen er tom, og lyset er perfekt til smukke billeder. Lær om Barcelona, og fordyb dig i kulturen og historien. Udforsk byens monumenter og de betagende udsigtspunkter. Din guide vil gå med dig til de berømte seværdigheder og senere tage metroen med dig fra det historiske centrum til Sagrada Familia. Halvdagsturen slutter ved indgangen til Sagrada Familia. Hvis du vælger heldagsturen, har du tid på egen hånd i Sagrada Familia, hvis du ønsker at besøge monumentet, eller få noget at spise. Om eftermiddagen mødes I igen ved Park Guell, El Carmel-indgangen, hvor din tur slutter.

125 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Topseværdigheder tæt på Katedralen i Barcelona

Katedralen i Barcelona: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Barcelona: Adgangsbillet til katedralen i Barcelona

Barcelona: Adgangsbillet til katedralen i Barcelona

Oplev juvelen i Barcelonas berømte gotiske kvarter med denne adgangsbillet til katedralen i Barcelona. Lær om den historiske baggrund for denne kirke, som blev bygget i det 14. og 15. århundrede. Begynd med at gå gennem de ydre døre til Pieta og Saint Eulalia for at komme ind i katedralens kloster. Dernæst går den romanske indvendige dør, lavet af hvid marmor og archivolter dekoreret med geometriske mønstre og en gotisk fronton. Vandre gennem klostret og dets fire gallerier med ogive buer adskilt af søjler. Se på reliefferne, der er skulptureret i søjlerne i klosterbuerne, og viser scener fra Det Gamle Testamente. Lær om det hellige kors og hjørnestenene i hvælvingen, der skildrer scener fra Det Nye Testamente. Brug derefter lidt tid på at tjekke kapellerne, der er arrangeret langs de tre gallerier, hver oprindeligt dedikeret til skytshelgen for en institution eller et laug og placeret under beskyttelse af en bestemt familie. Se derefter klosterhaven med palmer, magnoliaer, et appelsintræ og et springvand. Her finder den traditionelle "ou com balla" (dansende æg) sted hvert år til fejringen af Corpus Christi. Der er en stor dam i klosteret, der er hjemsted for katedralens 13 hvide gæs. Fortsæt ved at tage elevatoren til hustagene gennem de uskyldige helliges kapel ved siden af San Ivos dør. Fra hustagene kan du se på de to klokketårne, de to laterale tinder, cimborioen kronet af det hellige kors, klosteret og en spektakulær panoramaudsigt over Barcelona. Efter at have nydt udsigten fra taget, kan du besøge den historiske Chapter Hall, omdannet til et museumsrum. Dette er placeret under galleriet i klosteret, ved siden af kapellet dedikeret til Saint Lucia. Oprindeligt var det stedet for et suppekøkken for de fattige. Når du er inde i Chapter Hall, kan du slutte af med at tjekke den fligede døbefont fra det 11. århundrede fra det tidligere romanske tempel og terracottaskulpturen af Saint Eulalia af Giuliano di Nofri, fra frontonen over døren til Saint Eulalia.

Barcelona: Vandretur i den gamle bydel og det gotiske kvarter

Barcelona: Vandretur i den gamle bydel og det gotiske kvarter

Oplev de romerske bosættelser i Barcelona, der går 2.000 år tilbage i tiden. Lad din fantasi genskabe det romerske forum på den nuværende Plaça de Sant Jaume, som selv i dag efter 20 århundreder stadig er Cataloniens politiske magt. På denne 2 timers guidede tur fortsætter du med en gåtur langs en af verdens bedst bevarede romerske mure, og du hører om de romerske bade i Pati Llimona. Beundr arkitekturen og de monumentale bygninger i det gotiske kvarter, og føl dig som om du er rejst tilbage til middelalderen. Du vil helt sikkert blive imponeret af den monumentale Plaça del Rei med vicekongens palads og det smukke Palau Reial. Det var her, at de katolske monarker hilste på navigatøren Christopher Columbus, da han vendte tilbage fra den første rejse til Amerika. Se Barcelonas katedral og Santa Maria del Mar, de ultimative eksempler på ren catalansk gotik. Santa Maria del Mar blev bygget på en utrolig kort tid i forhold til sin størrelse. Dette kvarter er også fyldt med trendy barer, restauranter og små butikker, og giver mulighed for at opleve essensen af Barcelona. Når du går langs de berømte Las Ramblas, vil du opdage, hvorfor Barcelona er så elsket af besøgende. Dette er et summende gågadeområde, hvor du kan nyde gadekunstnerne, de små caféer og det traditionelle catalanske køkken. Du vil også se det berømte Boqueria-marked, hvor du kan opleve det catalanske folks gastronomiske traditioner i de farverige boder.

Barcelona: Sagrada Familia, modernisme og rundvisning i den gamle bydel

Barcelona: Sagrada Familia, modernisme og rundvisning i den gamle bydel

Tag med en lokal guide og se det bedste af Barcelona på denne vandretur. Se Sagrada Familia, Casa Milà, Barcelonas katedral og meget mere. Udforsk tusindvis af års historie, slentre gennem det gotiske kvarter, og se modernismens indflydelse på byen. Mød din guide på mødestedet, og forbered dig på en tur, der vil give dig et perspektiv på hele Barcelona. Lær om modernismen, mens du ser nogle af de mest berømte seværdigheder, såsom Den Hellige Familie, Paseo de Gracia, Perera og meget mere. Beundr Casa Batlló og Amatller House, og se derefter Pascual og Pons' hus. Gå forbi Antonio Rocamora-huset på vej til Catalonia-pladsen og den mest berømte gade i Barcelona: Las Ramblas. Udforsk derefter den gotiske side af byen. Lad dig forbløffe af Barcelonas katedral og Kiss-maleriet, og se derefter den romerske akvædukt og L'Ardiaca House. Andre gotiske højdepunkter omfatter Bishop's Bridge, San Felipe Neri-pladsen, det jødiske kvarter, San Jaume-pladsen, Augustus-templet og Havets katedral. Turen slutter på Kongens Plads.

Barcelona: 3-timers cykeltur med en lokal guide

Barcelona: 3-timers cykeltur med en lokal guide

Turen begynder ved siden af springvandet på Plaça Reial, hvor din guide vil vente på dig. Derefter stiger du op på cyklen og kører gennem de små gader i det gotiske kvarter mod Placa del Rei. Herfra går turen forbi Barcelonas katedral mod et af byens største værker af modernistisk arkitektur, koncertsalen Palau de la Música Catalana. Fortsæt derfra til Ciutadella Park med et stop undervejs ved Arc De Triomf. Efter at have nydt en tur rundt i haven og en forfriskende drink, vil du igen være på vej mod Europas næstmest besøgte vartegn, La Sagrada Familia. Der vil være tid til at tage billeder og bare generelt være i ærefrygt over Gaudis sidste mesterværk. Derefter er det ned til stranden for at nyde Middelhavet. Til sidst går turen tilbage op til det livlige kvarter El Born, hvor du har det sidste stop ved Santa Maria del Mar-basilikaen, inden du vender tilbage til startstedet for din tur.

Barcelona: Helikopter, vandring og sejlads 360º byrundtur

Barcelona: Helikopter, vandring og sejlads 360º byrundtur

Opdag det bedste af Barcelona på en tur til lands, til vands og i luften. Spadser gennem det gotiske kvarter, nyd udsigten i fugleperspektiv på en helikopterflyvning, og sejl langs kysten. Landperspektiv: Din tur begynder med en gåtur gennem nogle af Barcelonas mest ikoniske områder. Du møder din guide i nærheden af La Pedrera og starter din rejse langs den elegante Passeig de Gracia. Denne gade er berømt for sin arkitektur med modernistiske bygninger og eksklusive butikker. Fortsætter du, kommer du til Casa Milà, endnu et mesterværk af arkitekten Antoni Gaudí, kendt for sit unikke design. Når du bevæger dig videre til det gotiske kvarter, møder du byens historiske hjerte. Plaça Catalunya, en livlig plads, markerer overgangen mellem den moderne og den historiske del af Barcelona. De skjulte hjørner af det gotiske kvarter fører dig til katedralen, et storslået eksempel på catalansk gotisk arkitektur. Plaça de Sant Jaume er hjemsted for vigtige regeringsbygninger, herunder rådhuset og paladset for Cataloniens Generalitat. Det gamle jødiske kvarter vil fortrylle dig med sine snoede gader og den charmerende kirke Santa Maria del Pi. Havperspektiv (Las Golondrinas): Når du forlader de brostensbelagte gader, tager dit eventyr en maritim drejning med en afslappet spadseretur ned ad den ikoniske La Rambla, der fører til den maleriske Port Vell. Her går du om bord på den berømte båd Las Golondrinas - et symbol på maritim udforskning i Barcelona. Når du sejler langs kysten, får du en enestående udsigt over byens skyline mod Middelhavets dybblå vidder. Midt i havbrisen får du et glimt af monumentet til Christopher Columbus, der stolt peger mod nye horisonter. Luftperspektiv: Turen tager en spændende drejning, når du går fra hav til luft. Du bliver transporteret med varevogn til heliporten, hvor du går ombord på en helikopter. Når du stiger til vejrs, vil du opleve byen fra en helt ny vinkel. Den vidtrækkende udsigt omfatter seværdigheder som Port Vell, Barceloneta-kvarteret, den olympiske havn, den olympiske landsby og endda mundingen af Besòs-floden. Fornemmelsen af at flyve over byen vil give en ubeskrivelig oplevelse og et unikt perspektiv på Barcelonas layout og vartegn, der vil ætser minder, der vil blive hængende. Denne tur med flere perspektiver tilbyder en omfattende udforskning af Barcelonas rige historie, fantastiske arkitektur, livlige kultur og betagende naturomgivelser. Det er et halvdagseventyr, der kombinerer vandring, sejlads og flyvning for at skabe uforglemmelige minder og en dybere forståelse af denne fortryllende by.

Barcelona: Byens højdepunkter på cykel, elcykel eller el-scooter

Barcelona: Byens højdepunkter på cykel, elcykel eller el-scooter

Tag afsted på din cykel-, elcykel- eller el-scootertur og kom forbi Ciutadella Park, et smukt grønt område, der tilbyder en række attraktioner til besøgende, herunder en sø, zoologisk have, museer, haver og historiske monumenter som Triomfbuen. Fortsæt til statuen af Pau Claris, en stor politiker i Cataloniens historie. Udforsk De tre dragers slot, et af museets videnskabelige steder. Det indeholder i øjeblikket zoologi- og geologisamlingerne. Slottet huser også et bibliotek, der er specialiseret i disse videnskabelige områder. Oplev andre imponerende og berømte seværdigheder som det catalanske nationalteater, der er indrettet i romersk stil, Barcelonas designmuseum og Agbar-tårnet (Torre Glòries) - en moderne, gejserlignende skyskraber designet af den franske arkitekt Jean Nouvel. Fortsæt til Monumental Bullring, en tyrefægterarena i art nouveau fra 1914, som nu bruges til koncerter og shows, med et museum for tyrefægtningens historie indeni. Og oplev selvfølgelig den ikoniske Sagrada Familia - et must-see i Barcelona, med fantastisk gotisk og art nouveau-arkitektur designet af Antoni Gaudi. Se andre steder, herunder House of Spikes, Catalonia Square, katedralen i Barcelona og meget mere, så du har et godt overblik over denne fortryllende by ved slutningen af din tur.

Barcelona: Sagrada Familia og seværdigheder på cykel/elcykel

Barcelona: Sagrada Familia og seværdigheder på cykel/elcykel

Cykl gennem Barcelonas pulserende byblokke på en guidet cykeltur. Vælg mellem en tur i en lille gruppe og en privattur, og mellem almindelig cykel og elcykel. Bliv klogere på byens kultur, se vigtige historiske steder og opdag skjulte perler, der er elsket af de lokale. Mød din guide, få indstillet din cykel eller elcykel, og tag så af sted for først at beundre Santa Maria del Mar-katedralens imponerende gotiske stil. Fortsæt gennem smalle middelaldergader for at nå frem til kulturcentret Born, hvor udgravede byruiner fra 1700-tallet vises frem. Kryds Parc de la Ciutadella, og nyd den maleriske natur i parkens grønne områder og det store majestætiske springvand. Ankom til byens strandpromenade, og udforsk de urbane projekter rundt omkring i Port Olimpic-marinaen. Kør tilbage mod byens centrum og mod den verdensberømte Sagrada Familia. Bliv blæst bagover af Gaudis endnu ufærdige mesterværk, og få indblik i kirkens unikke blanding af stilarterne gotik og art nouveau.  Få endnu et skud magi fra Gaudi, når I cykler hen for at se Casa Batlló og Casa Milas finurlige arkitektur. Tag billeder af bygningens surreelle mure, før du vender tilbage til cykelturens startsted.

Fra Salou: Rundvisning i Barcelonas centrum

Fra Salou: Rundvisning i Barcelonas centrum

Efter at være blevet hentet fra det bekvemme mødested i Salou, tager denne tur dig ind i Barcelonas centrum, hvor du vil have masser af fritid til at se byens mest berømte plads, Plaza de Catalunya. Derfra kan du slentre langs La Rambla indtil monumentet Columbus, beundre udsigten over havnen og på din vej dertil kan du gøre et stop ved Boqueria, det overdækkede marked. Du vil have tid til at tage til Born, et nu meget populært kvarter ved siden af det gotiske kvarter med sin egen rambla og meget hyggelige eksklusive butikker, barer og små restauranter. I det gotiske kvarter finder du museer som Picasso, Madame Tussaud og mange flere, eller du kan besøge katedralen Santa Eulalia. Du vil måske også slentre langs Paseo the Gracia, en af Barcelonas elegante veje. Masser af tid til at lave en masse unikke ting i denne smukke by.

Barcelona: Højdepunkter - selvguidet skattejagt og tur

Barcelona: Højdepunkter - selvguidet skattejagt og tur

Lær Barcelona at kende i dit eget tempo på denne interaktive scavenger hunt-tur, som du kan afspille på din telefon. Løs gåder, interagér med byens vigtigste attraktioner, og lås interessante fakta og legender op. En ideel udendørs aktivitet for førstegangsbesøgende, par, grupper, familier og børn. Kan bruges som en fantastisk teambuilding-aktivitet. For at komme i gang skal du blot downloade appen og tage til startstedet på Placa de Catalunya (downloadlink og loginoplysninger modtages efter booking). Vælg at starte dit spil på et tidspunkt, der passer dig. På hvert stop skal du lære mere om attraktionen og løse en stedbaseret gåde, som kun kan løses, hvis du når frem til det specifikke sted. Brug logik, fantasi, observation og holdånd til at låse den korrekte kode op og afsløre den næste destination i sightseeingspillet om byen. I takt med at du udforsker, skal du løse en gåde for at komme videre til den næste attraktion på ruten. Brug kortet til at navigere til de enkelte steder, og du er velkommen til at sætte appen på pause når som helst, hvis du gerne vil holde en pause eller bruge lidt ekstra tid på sightseeing. Start din tur fra Placa de Catalunya, Barcelonas centrum. Besøg det udsøgte akustiske Palau de la Música Catalana, og udforsk den enestående arkitektoniske Barcelona-katedral. Fotografer Gran Teatre del Liceu, og forundres over Güell-paladset af arkitekten Antoni Gaudí. Se derefter den ikoniske Mirador de Colom, der er dedikeret til Christopher Columbus, og den berømte bro på Rambla del Mar. Se El Cap de Barcelona-statuen, der blev skabt til De Olympiske Lege. Bliv fortryllet af Basilica de Santa Maria del Mar, inden du oplever prikken over i'et på denne unikke tur - Piccaso Musueum.

Barcelona: Instagramtur til de vigtigste steder

Barcelona: Instagramtur til de vigtigste steder

Besøg de mest naturskønne og 'Instagrammable' seværdigheder i Barcelona, mens en professionel fotograf tager billeder af dig. Det er ikke nødvendigt at have erfaring. Denne tur er perfekt til enkeltrejsende, par, bryllupsrejsende, venner og familier med børn. Vælg mellem en halv- eller heldagstur. Du vil møde tidligt om morgenen for at opleve byens skønhed, når byen er tom, og lyset er perfekt til smukke billeder. Lær om Barcelona, og fordyb dig i kulturen og historien. Udforsk byens monumenter og de betagende udsigtspunkter. Din guide vil gå med dig til de berømte seværdigheder og senere tage metroen med dig fra det historiske centrum til Sagrada Familia. Halvdagsturen slutter ved indgangen til Sagrada Familia. Hvis du vælger heldagsturen, har du tid på egen hånd i Sagrada Familia, hvis du ønsker at besøge monumentet, eller få noget at spise. Om eftermiddagen mødes I igen ved Park Guell, El Carmel-indgangen, hvor din tur slutter.

De mest populære seværdigheder i Barcelona

Oplevelser i Katedralen i Barcelona

Byer i Spanien

Andre seværdigheder i Katedralen i Barcelona

Vil du se alle oplevelser i Katedralen i Barcelona? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Katedralen i Barcelona

Samlet bedømmelse

4.6
(6.820 anmeldelser)

Jeg er meget tilfreds. Vi var i stand til at tage en masse vidunderlige billeder på vidunderlige steder i Barcelona. Mine rejsebilleder viste sig for det meste at være selfies, men jeg er meget glad for, at de er taget af en professionel. Jeg fik også detaljerede instruktioner om, hvordan man kører med metro. mange tak.

Fantastisk cykeltur rundt om havnen, haver, olympisk park. Fantastisk måde at se byen på e-cykler. Rory guiden var fremragende - enorm mængde interessant viden. Stor værdi for pengene - turen varede over 3 timer.

Fantastisk😍 Så mange gode fortællinger fra guiden og meget mere end forventet. Virkelig gode tapas på nogle steder man aldrig selv havde fundet.. Absolut bedste tapas/vin tur og meget dygtig og engageret guide.

det var en fantastisk dag! fotografen Lola var fantastisk gjorde det super sjovt! billederne er så gode! Jeg elsker dem !

et exceptionelt øjeblik exceptionelt billede tusind tak