Tilføj datoer

Katedralen i Sevilla

Katedralen i Sevilla

Katedralen i Sevilla: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Sevillas katedral og Giralda: Skip-the-Line-billet

1. Sevillas katedral og Giralda: Skip-the-Line-billet

Gå indenfor i Sevillas katedral med adgang uden kø og udforsk de mange skatte, der er i den. Se værker af Goya, og lær historien at kende, når du vælger muligheden for audioguide. Bestig La Giralda-tårnet, og oplev den spektakulære udsigt over Sevilla. Ind i katedralen kan du se Christopher Columbus' grav foran Puerta del Principe. Monumentet indeholder resterne af opdagelsesrejseren, selv om det fortsat diskuteres, om knoglerne er hans eller ej. Lær om katedralens historie og den castilianske kong Fernando III, der erobrede Sevilla fra de almohadiske herskere og omdannede den store moské fra det 12. århundrede til en kirke. Vær vidne til denne svimlende katedral, som den er i dag, kendt som Cathedral de Santa María de la Sede. Træd ind i en af verdens største kirker med bemærkelsesværdige værker af Zurbaran, Murillo og Goya. Hør om disse værker og meget mere ved at vælge muligheden for audioguide.

Sevilla: Guidet tur til katedralen, Giralda og det kongelige Alcázar

2. Sevilla: Guidet tur til katedralen, Giralda og det kongelige Alcázar

Oplev Sevilla og dets vigtigste monumenter og arkitektur med skip køen-entré. Lær historierne at kende, og lær de personer at kende, som er vigtige dele af byens historie. Brug lidt tid på at se Sevilla Palads og andre højdepunkter. Besøg katedralen indenfor, og hør om de vigtige historiske personer, der ligger begravet der. Du kan beundre værker af mange vigtige kunstnere. Se de enorme glasmosaikker fra det 16. århundrede, der oplyser katedralens 5 kirkeskibe. Besøg det berømte, mauriske Giralda-tårn, som er et af byens vartegn. Udforsk paladset, der er på UNESCO's Verdensarvsliste, og find ud af, hvorfor det blev rammen for filmen Lawrence af Arabien og tv-serien Game of Thrones. Vælg enten en rundvisning i lille gruppe eller en privat rundvisning, alt efter hvad der passer dig. Nyd en hyggelig gåtur gennem Sevilla Palads' haver, og hold øje med påfuglene og andre af paladsets dyr.

Sevilla: Indgang til katedralen, Giralda og Alcazar med guidet tur

3. Sevilla: Indgang til katedralen, Giralda og Alcazar med guidet tur

Udforsk Sevillas rige historie ved at besøge to af dens vigtigste steder: katedralen i Sevilla og Alcazar. Udnyt adgangen til at springe køen over, når du lærer om begge steder fra din ekspertguide. Se først den smukke katedral i Sevilla og dens unikke arkitektur. Nyd spring køen over, og lær derefter alt om den rige og tværkulturelle historie på dette hellige sted fra din guide. Bestig Giralda, katedralens klokketårn. Så besøg Alcazar, og få en forståelse af mangfoldigheden af kulturer og arv, der findes i Sevilla. Efter at have springet indgangen over køen, vil din guide tage dig med på en behagelig gåtur gennem appelsintræerne og myrterne og hjælpe med at forstå dybden af Sevillas historie og kultur.

Sevilla: City Sightseeing Hop-On Hop-Off-bustur

4. Sevilla: City Sightseeing Hop-On Hop-Off-bustur

Opdag Sevillas fantastiske blanding af monumenter og haver i dit eget tempo med Iconic 24-timers billetten eller Supreme 48-timers billetten til Hop-on-hop-off sightseeingbussen. Det første stop er i det historiske Paseo de Colon-område, men du kan hoppe på og af ved alle stoppestederne langs ruten. Rejs tilbage til maurernes dage ved Torre del Oro, der blev bygget på bredden af Guadalquivir-floden under Almohad-dynastiet. Beundr verdens største gotiske katedral, oplev flamencoens lidenskab i en historisk sala, og vandr rundt mellem palmerne i Alcázar-haverne. Der er en flersproget audioguide på 15 sprog om bord med særlig kommentar til børn. Du får mange fordele og rabatter med din billet, herunder 2 vandreture med Iconic-billetten og 4 vandreture med Supreme-billetten. Stoppesteder: 1. Paseo de Colon (foran Plaza de Toros Real Maestranza) 2. Plaza de España 3. Acuario de Sevilla 4. Plaza de América 5. Plaza de Cuba 6. San Jacinto/Triana 7. Calle Castilla/Triana 8. Exposicion Universal Expo 92 9. Temapark Isla Mágica 10. Macarena 11. Torre de los Perdigones 12. Alameda de Hércules 13. Plaza del Duque 14. Plaza de Armas

Sevilla: Alcázar, katedral og Giralda-tur med billetter

5. Sevilla: Alcázar, katedral og Giralda-tur med billetter

Du kan få en guidet rundvisning med prioriteret adgang til både Alcázar og den UNESCO-listede katedral. Hør fascinerende fakta fra din guide, og se Santa Cruz og det berømte klokketårn. Mød din guide, og tag derefter af sted på dit sightseeing-eventyr. Dagens første stop er den kongelige Alcázar i Sevilla. Nyd adgang uden kø, og brug 1 time og 15 minutter på at udforske dette historiske vartegn. Indenfor kan du se det imponerende Mudejar-palads, det gotiske palads og Stucco Courtyard, og derefter vandre rundt i de vidtstrakte haver. Mens du går på opdagelse, kan du lære om vartegnets historie og om de prominente personer, der engang boede her. Derefter kan du tage til Sevillas katedral og beundre arkitekturen i dette UNESCO-beskyttede vartegn. Nyd en tur rundt på den berømte Patio de los Naranjos, og se derefter den berømte rejsende Christopher Columbus' grav. Gå gennem det livlige Santa Cruz-kvarter. Slut turen ved Giralda, byens berømte klokketårn.

Sevilla: Den kongelige Alcazar, katedralen og Giralda-tårnet

6. Sevilla: Den kongelige Alcazar, katedralen og Giralda-tårnet

Har du ikke så meget tid, og vil du gerne opleve det hele på én dag? Hvorfor vælge én ting, når du kan få to? Vælg vores kombi og spar penge ved at besøge katedralen og det kongelige Alcazar: to vigtige steder at opleve i Sevilla, begge erklæret for verdensarv af Unesco i 1987. Oplev Sevilla, en af de mest berømte byer i verden og kendt for sin uforlignelige skønhed og sine store historiske begivenheder, både politiske og økonomiske. Du kan også nyde udsigten til monumenterne fra steder som Plaza del Triunfo og Plaza Virgen de los Reyes. Vi mødes 20 minutter i forvejen på vores mødested, hvor vi præsenterer dig for din officielle guide, vi giver dig headsets (hvis det er nødvendigt), og vi begynder vores vej til den største gotiske katedral i verden. Når du er indenfor, kan du lade dig fascinere af katedralens imponerende historie. Efter rundvisningen i katedralen og Giralda-tårnet besøger vi de vidunderlige paladser i det kongelige Alcázar i Sevilla. 16 de junio al 30 septiembre 2023 Lunes a sábados Catedral 12:00 a 13:30 con Giralda Alcázar 13:45 a 15:00 Domingos Alcázar 13:00 a 14:15 Catedral 14:30 a 16:00 con Giralda 1. oktober til 31. oktober 2023 Alcázar 15:00 - 16:30 Catedral 16:45 - 18:00 con giralda 1 noviembre a 15 de junio Lunes a sábados Catedral 14:00 - 15:30 con giralda Alcázar 15:45 a 17:00 Domingos Alcázar 14:00 - 15:30 Catedral 15:45 a 17:00 con giralda

Sevilla: Katedral, Giralda og Alcázar 3,5 timers guidet tur

7. Sevilla: Katedral, Giralda og Alcázar 3,5 timers guidet tur

Hør historien om Sevillas katedral og det storslåede Alcázar af en ekspertguide på en 4 timers rundvisning, hvor der også er tid til at besøge Giralda-tårnet. Rejs gennem byens arabiske, kristne og romerske historie undervejs. Træd ind bag de imponerende mure i det ældste palads i Europa på Alcázar, som stadig bruges af det spanske monarki, men som oprindeligt blev bygget af de muslimske maurere. Bedøm størrelsesordenen af Sevillas katedral, der er bygget på stedet for en stor moské. Beundre Giralda-klokketårnet, der blev bygget som en minaret under det almohade-dynastiets regeringstid. Slentre rundt i de smalle gader i det gamle jødiske kvarter og meget mere.

Sevilla: Indgangsbillet til Alcázar og katedralen og guidet tur

8. Sevilla: Indgangsbillet til Alcázar og katedralen og guidet tur

Udforsk Sevillas sjæl gennem dens UNESCOs verdensarvssteder. Lær om byens islamiske fortid, kristne rødder og jødiske arv på Alcázar, og se byens majestætiske katedral. Start med et besøg i Alcázar. Alcázar er hjemsted for 3 paladser, kongelige kamre, hundredeårs-haver og kapeller, og har været stedet for mange dynastier. Udforsk dette websted med din guide, og drag fordel af et personligt lydsystem til at forbedre dit besøg. Rejs gennem forskellige perioder af historien og følg i de gamles fodspor. Opdag selv, hvorfor monumentet blev valgt for sin skønhed som lokation for tv-serier som "Game of Thrones". Gå til Sevillas katedral for at se verdens tredjestørste katedral og største gotiske kirke i verden. Bygget på resterne af en moské afslører det enorme monument 900 års historie. I slutningen af turen skal du sige farvel til din guide, og klatre derefter til fods til toppen af Giralda Tower for at beundre en spektakulær udsigt over byen.

Katedralen i Sevilla: Guidet rundvisning med prioritetsentré

9. Katedralen i Sevilla: Guidet rundvisning med prioritetsentré

Katedralen i Sevilla blev bygget i det 15. århundrede på et sted, hvor der siden det 12. århundrede stod en moské, der er en af de største og mest imponerende kirker i verden. I løbet af den time, som denne guidede tur varer, vil du komme til at forundre dig over dens spektakulære, forgyldte altertavle og den store samling af kunst. Katedralkomplekset er særligt kendt for sit mesterstykke, Giralda-tårnet, kirkens klokketårn. Tårnet, der er omtrent 100 meter højt, blev oprindeligt opført som en minaret i slutningen af 1100-tallet. Hør om katedralkompleksets oprindelige status som arabisk moské, og se yderligere spor fra den tid på gårdspladsen, hvor der er rester efter Islams rituelle bad. Udforsk den store og vigtige kunstsamling, hvis tilblivelsesperiode spænder over flere århundreder, mens du går rundt i katedralens 44 kapeller, og når du stiller dig midt i det centrale midtskib. Ved afslutningen af rundvisningen tager du afsked med din guide, hvorefter du klatrer op i toppen af Giralda-tårnet, hvor du kan nyde den storslåede udsigt over byen.

Sevilla: Katedralen og Giralda Tower Guidet tur og billetter

10. Sevilla: Katedralen og Giralda Tower Guidet tur og billetter

Oplev to topsevilla-attraktioner med skip-the-line-billetter til Sevillas katedral og Giralda-tårnet. Træd tilbage i tiden, mens din guide fortæller dig om historien om disse seværdigheder. Bestig Giralda Tower og se kunstværker af spanske renæssancemalere som Alejo Fernández. Besøg katedralen Saint Mary of the See, bedre kendt som Sevillas katedral, og klokketårnet i La Giralda i Sevilla med skip-the-line-billetter og en guide. Hør hvordan Sevillas katedrals fascinerende historie, og hvordan det er den største katedral i verden, før du begiver dig indenfor. Bestig de 35 ramper på La Giralda. Forundre magien ved de 81 farvede glasvinduer. Beundre kunstværker af mestre som Alejo Fernández, Pedro Roelas, Murillo, Velázquez, Zurbarán, Valdés Leal og Goya. Nyd panoramaudsigt over byen fra udsigtsplatformen. Lær om katedralens historiske, kunstneriske og religiøse værdi, på grund af hvilken den blev erklæret som verdensarvssted af UNESCO i 1987. Byggeriet af katedralen begyndte i 1401 og blev afsluttet 150 år senere i renæssancestil.

134 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Topseværdigheder tæt på Katedralen i Sevilla

Andre seværdigheder i Katedralen i Sevilla

Vil du se alle oplevelser i Katedralen i Sevilla? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Katedralen i Sevilla

Samlet bedømmelse

4.6 / 5

baseret på 23.950 anmeldelser

Så hver en øre værd! Med alle folkemængderne gjorde denne lille, private tur på kun 8 personer og at få vores rejseguide til at gå gennem monumenterne sammen med os, oplevelsen så meget mere berigende. Jeg anbefaler også stærkt at blive i Sintra et par dage i stedet og nyde slottene og nationalparken med vandrestier. Renata, vores rejseguide var fantastisk. Hun havde timingen nede, hvor vi undgik en stor del af menneskemængden, så de bedste steder, havde et godt kendskab til historien og mange interessante små ukendte ting og humor i. Derudover havde hun et godt kendskab til, hvor og hvordan hun skulle tage de bedste billeder!!!

Perfekt oplevelse. Super organisation, men de 5 stjerner går frem for alt til vores guide, Cecilia. En ægte kvinde fra Sevilla, der gav os lidt af magien i sin by. Gennem detaljerede historier, passion og professionalisme introducerede han os ikke kun for monumenter og værker, men også historier, traditioner og populærkultur. Han anbefalede restauranter, barer og underholdningssteder og hverdagsliv, som gjorde det muligt for os at lære Sevillas befolkning at kende og værdsætte deres vaner og skikke. Hvis denne by er kommet ind i vores hjerter, er det bestemt også takket være den.

Smuk bygning, meget værd at se. Vær opmærksom på, at hvis du reserverer en plads mod slutningen af dagen, lukker Giralda før katedralens hovedbygning, så gå FØRST op af Giralda for at sikre, at du ikke går glip af den. Dette blev ikke gjort klart for os på billetten, eller da vi gik ind i katedralen (vi havde et besøgstidspunkt kl. 17.30, og jeg tror, at Giralda lukkede kl. 18.15) - dette kan være sæsonbestemt, da vi besøgte i oktober, og det bliver mørkt ca. 19.30.

Man kan virkelig se guidens passion for tradition og kærlighed til byen og det udtrykker han ved at fortælle pæne og nysgerrige anekdoter. Det inviterer dig til at interessere dig og gør alt interaktivt. Han rådgav os også, hvor vi kunne smage den bedste vino de naranja!

Fremragende punktlighed Let at finde mødested. Meget kyndig italiensktalende guide med god evne til at bevare opmærksomheden