Tilføj datoer

Katedralen i Sevilla

Katedralen i Sevilla: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Katedralen i Sevilla og Giralda: Skip køen-entrébillet

1. Katedralen i Sevilla og Giralda: Skip køen-entrébillet

Besøg katedralen, og gå over for at se Christopher Columbus' grav foran Puerta del Principe. Monumentet indeholder resterne af udforskeren, selvom debatten om, hvorvidt det er hans knogler, fortsætter. Lær mere om katedralens historie, der strækker sig tilbage til det 15. århundrede. I 1248 vandt den castilianske konge Fernando III Sevilla fra byens Almohad-regenter og forvandlede deres store moské fra det 12. århundrede til en kirke. 153 år senere besluttede byens myndigheder at erstatte moskeen, som blev beskadiget af et jordskælv i 1356. Dette resulterede i den spændende katedral, du ser i dag, officielt kendt som katedralen Santa María de la Sede. Det er en af verdens største kirker med værker af Zurbaran, Murillo, Goya og andre.

Sevilla: Guidet tur i Sevilla Palads, katedralen og Giralda

2. Sevilla: Guidet tur i Sevilla Palads, katedralen og Giralda

Oplev Sevilla og dets vigtigste monumenter og arkitektur med skip køen-entré. Lær historierne at kende, og lær de personer at kende, som er vigtige dele af byens historie. Brug lidt tid på at se Sevilla Palads og andre højdepunkter. Besøg katedralen indenfor, og hør om de vigtige historiske personer, der ligger begravet der. Du kan beundre værker af mange vigtige kunstnere. Se de enorme glasmosaikker fra det 16. århundrede, der oplyser katedralens 5 kirkeskibe. Besøg det berømte, mauriske Giralda-tårn, som er et af byens vartegn. Udforsk paladset, der er på UNESCO's Verdensarvsliste, og find ud af, hvorfor det blev rammen for filmen Lawrence af Arabien og tv-serien Game of Thrones. Vælg enten en rundvisning i lille gruppe eller en privat rundvisning, alt efter hvad der passer dig. Nyd en hyggelig gåtur gennem Sevilla Palads' haver, og hold øje med påfuglene og andre af paladsets dyr.

Sevilla: Entré og guidet tur til katedral, Giralda & Alcazar

3. Sevilla: Entré og guidet tur til katedral, Giralda & Alcazar

Udforsk Sevillas rige historie med besøg i 2 af byens vigtigste seværdigheder: katedralen i Sevilla og Alcazar. Begynd dagen med at se Sevillas smukke katedral og dens unikke arkitektur. Lær alt om dette hellige steds rige og multikulturelle historie fra din guide. Gå op til toppen af Giralda, katedralens klokketårn. Besøg så Alcazar, og lær om de mange kulturer og historier, der findes side om side i Sevilla. Her vil din guide tage dig med på en behagelig gåtur blandt appelsintræer og myrter og hjælpe dig med at forstå dybden af Sevillas historie og kultur.

Sevilla: Den kongelige Alcazar, katedralen og Giralda-tårnet

4. Sevilla: Den kongelige Alcazar, katedralen og Giralda-tårnet

Har du ikke så meget tid, og vil du gerne opleve det hele på én dag? Hvorfor vælge én ting, når du kan få to? Vælg vores kombi og spar penge ved at besøge katedralen og det kongelige Alcazar: to vigtige steder at opleve i Sevilla, begge erklæret for verdensarv af Unesco i 1987. Oplev Sevilla, en af de mest berømte byer i verden og kendt for sin uforlignelige skønhed og sine store historiske begivenheder, både politiske og økonomiske. Du kan også nyde udsigten til monumenterne fra steder som Plaza del Triunfo og Plaza Virgen de los Reyes. Vi mødes 20 minutter i forvejen på vores mødested, hvor vi præsenterer dig for din officielle guide, vi giver dig headsets (hvis det er nødvendigt), og vi begynder vores vej til den største gotiske katedral i verden. Når du er indenfor, kan du lade dig fascinere af katedralens imponerende historie. Efter rundvisningen i katedralen og Giralda-tårnet besøger vi de vidunderlige paladser i det kongelige Alcázar i Sevilla. 1 de Enero a 15 de Junio 2023 Lunes a sábados Catedral 13:30 a 15:00 con giralda Alcázar 16:00 a 17:15 Domingos Alcázar 13:30 a 14:45 Catedral 16:00 a 17:30 con Giralda 16 de junio al 30 septiembre 2023 Lunes a sábados Catedral 12:00 a 13:30 con Giralda Alcázar 13:45 a 15:00 Domingos Alcázar 13:00 a 14:15 Catedral 14:30 a 16:00 con Giralda 1. oktober til 31. oktober 2023 Catedral 15:00 - 16:30 con giralda Alcázar 16:45 - 18:00 1 noviembre a 15 de junio de lunes a domingos Catedral 14:30 - 16:00 Alcázar 16:15 a 17:30

Sevilla: 24-timers billet til hop-on hop-off-bus

5. Sevilla: 24-timers billet til hop-on hop-off-bus

Opdag Sevillas fantastiske blanding af monumenter og parker i dit eget tempo med en 24- eller 48-timers billet til hop-on hop-off-sightseeingbussen. Det første stop er i det historiske Paseo de Colon-område, men du kan hoppe af og på ved ethvert af stoppene langs ruten. Rejs tilbage til maurertiden ved Torre del Oro, der er bygget ved breden af Guadalquivir-floden, under Almohad-dynastiet. Se verdens største gotiske domkirke, oplev lidenskabelig flamenco i en historisk sala, og gå blandt palmerne i Alcazar-haverne. En flersproget audioguide er tilgængelig på 15 sprog ombord med særlige kommentarer for børn. Du får mange fordele og rabatter med din billet, herunder 3 gratis byvandringer og en guidet rundvisning på kunstmuseet Museo de Bellas Artes de Sevilla.  Stoppesteder: 1. Paseo de Colon 2. Plaza de España 3. Acuario de Sevilla 4. Plaza de América 5. Plaza de Cuba 6. San Jacinto/Triana 7. Calle Castilla/Triana 8. Exposicion Universal Expo 92 9. Isla Mágica Theme Park 10. Macarena 11. Torre de los Perdigones 12. Alameda de Hércules 13. Plaza del Duque 14. Plaza de Armas

Sevilla: Domkirke, Giralda og Alcázar 4 timers guidet tur

6. Sevilla: Domkirke, Giralda og Alcázar 4 timers guidet tur

Hør historien om Sevillas katedral og det storslåede Alcázar af en ekspertguide på en 4 timers rundvisning, hvor der også er tid til at besøge Giralda-tårnet. Rejs gennem byens arabiske, kristne og romerske historie undervejs. Træd ind bag de imponerende mure i det ældste palads i Europa på Alcázar, som stadig bruges af det spanske monarki, men som oprindeligt blev bygget af de muslimske maurere. Bedøm størrelsesordenen af Sevillas katedral, der er bygget på stedet for en stor moské. Beundre Giralda-klokketårnet, der blev bygget som en minaret under det almohade-dynastiets regeringstid. Slentre rundt i de smalle gader i det gamle jødiske kvarter og meget mere.

Sevilla Katedral og Giralda: Guidet rundvisning med billet

7. Sevilla Katedral og Giralda: Guidet rundvisning med billet

Besøg den største gotiske katedral i verden og Giralda-tårnet i Sevilla på en 1 times tur med skip-køen-entré. Katedralen er bygget i renæssancestil. Opførelsen startede i 1401 og varede 150 år. Bestig La Giraldas 35 ramper Nyd magien ved de 81 blyindfattede ruder. Se mesterværker fra kunstnere som Alejo Fernández, Pedro Roelas, Murillo, Velázquez, Zurbarán, Valdés Leal og Goya. Katedralen blev erklæret UNESCO Verdensarv i 1987 på grund af dens historiske, kunstneriske og religiøse betydning.

Katedralen i Sevilla: Guidet rundvisning med prioritetsentré

8. Katedralen i Sevilla: Guidet rundvisning med prioritetsentré

Katedralen i Sevilla blev bygget i det 15. århundrede på et sted, hvor der siden det 12. århundrede stod en moské, der er en af de største og mest imponerende kirker i verden. I løbet af den time, som denne guidede tur varer, vil du komme til at forundre dig over dens spektakulære, forgyldte altertavle og den store samling af kunst. Katedralkomplekset er særligt kendt for sit mesterstykke, Giralda-tårnet, kirkens klokketårn. Tårnet, der er omtrent 100 meter højt, blev oprindeligt opført som en minaret i slutningen af 1100-tallet. Hør om katedralkompleksets oprindelige status som arabisk moské, og se yderligere spor fra den tid på gårdspladsen, hvor der er rester efter Islams rituelle bad. Udforsk den store og vigtige kunstsamling, hvis tilblivelsesperiode spænder over flere århundreder, mens du går rundt i katedralens 44 kapeller, og når du stiller dig midt i det centrale midtskib. Ved afslutningen af rundvisningen tager du afsked med din guide, hvorefter du klatrer op i toppen af Giralda-tårnet, hvor du kan nyde den storslåede udsigt over byen.

Sevilla: Guidet tur og VIP-entré til Alcázar og katedral

9. Sevilla: Guidet tur og VIP-entré til Alcázar og katedral

Udforsk Sevillas sjæl gennem monumenterne, som er på UNESCO's Verdensarvsliste. Lær mere om byens islamiske fortid, de kristne rødder og den jødiske arv. Start med at besøge Alcázar. Alcázar, som huser 3 paladser, kongelige kamre, haver fra århundredeskiftet og flere kapeller, har huset mange dynastier. Rejs gennem forskellige historiske perioder, og gå i fodsporene på de gamle regenter. Oplev, hvorfor det smukke monument blev valgt som kulisse til serier som "Game of Thrones."  Besøg Sevillas katedral for at se verdens tredjestørste katedral og den største gotiske kirke i verden. Det enorme monument, som blev bygget ovenpå resterne af en moské, åbenbarer 900 års historie. Ved afslutningen af turen siger du farvel til din guide. Gå derefter til fods til toppen af Giralda-tårnet, og nyd en fantastisk udsigt over byen.

Sevilla: 3-timers cykeltur

10. Sevilla: 3-timers cykeltur

Tag på en rundvisning igennem Sevilla på cykel, og besøg både byens hotspots og mindre kendte højdepunkter på en guidet 3-timers tur. På en cykeltur kan du dække en større strækning i byen med mindre besvær end på gåben, og du får adgang til steder, der ikke kan opleves i bil eller bus, så det er den ideelle tur, hvis du ønsker at få et omfattende indblik i byen. På din tur vil du opleve steder såsom Alcazar-slottet, områderne Triana og Santa Cruz, Maria Luisa Park, Plaza de España, Murillo-haven, Christoffer Columbus-monumentet med mere. Mange af disse steder er UNESCO-verdensarvsseværdigheder. Derudover vil din tur igennem Sevilla på denne sjove og dynamiske måde ikke kun vise dig de steder, der har gjort byen berømt, men også give dig en fantastisk orienteringssans i byen samt værdifulde oplysninger om, hvordan du kan fortsætte selv. Lær om, hvor du skal spise, og hvad du skal se under dit ophold, når din guide udpeger de bedste restauranter, teatre, barer med mere.

Tilgængelige aktiviteter

120 aktiviteter fundet
Sortér efter:
Side 1 af 8

Andre seværdigheder i Katedralen i Sevilla

Vil du se alle oplevelser i Katedralen i Sevilla? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Katedralen i Sevilla

Samlet bedømmelse

4.6 / 5

baseret på 23.950 anmeldelser

Vi nød denne tur, da den var meget vidende og interessant. Vores guide Carmen var fremragende, uddannet og med den rigtige mængde interessante historiske fakta. Denne tur er et must, hvis du besøger Sevilla. Stærkt anbefalet til alle, der ønsker at vide mere om dette unikke øjeblik i historien, hvor muslimer og kristne sameksisterede i fred og smuk andalusisk kultur blev født.

Ruben was such an enthusiastic and professional guide. He kept an eye on everyone and had a personal approach without compromising on the importance of the stories he told. He also made everybody feel comfortable and spiced our experience up with a touch of humorous sense. We highly recommend him.

Vi nød virkelig turen med Caro! Turen startede til tiden og var godt organiseret. Caro har en fantastisk personlighed og fuld af viden og interessante fakta. Hun gjorde turen både informativ og sjov. Både Royal Alcatraz og Sevilla-katedralen er meget imponerende og unikke - absolut et must-see!

Fremragende besøg i katedralen og Giralda-tårnet. Din billettid er for indgangen til tårnet, så sørg for at ankomme i god tid. Udsigten fra tårnet er fantastisk, og det er en let gåtur op, da det er skrånende snarere end trapper. Smuk katedral. Kan varmt anbefale et besøg.

Enorm stor og flot kirke. Flot udsigt over byen fra La Giralda, fra alle fire sider af tårnet.