Katedralen i Sevilla

Katedralen i Sevilla

Katedralen i Sevilla: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Sevillas katedral og Giralda: Skip-the-Line-billet

1. Sevillas katedral og Giralda: Skip-the-Line-billet

Gå indenfor i Sevillas katedral med adgang uden kø og udforsk de mange skatte, der er i den. Se værker af Goya, og lær historien at kende, når du vælger muligheden for audioguide. Bestig La Giralda-tårnet, og oplev den spektakulære udsigt over Sevilla. Ind i katedralen kan du se Christopher Columbus' grav foran Puerta del Principe. Monumentet indeholder resterne af opdagelsesrejseren, selv om det fortsat diskuteres, om knoglerne er hans eller ej. Lær om katedralens historie og den castilianske kong Fernando III, der erobrede Sevilla fra de almohadiske herskere og omdannede den store moské fra det 12. århundrede til en kirke. Vær vidne til denne svimlende katedral, som den er i dag, kendt som Cathedral de Santa María de la Sede. Træd ind i en af verdens største kirker med bemærkelsesværdige værker af Zurbaran, Murillo og Goya. Hør om disse værker og meget mere ved at vælge muligheden for audioguide.

Sevilla: 1-times Guadalquivir River Sightseeing Eco Cruise

2. Sevilla: 1-times Guadalquivir River Sightseeing Eco Cruise

Få øje på Sevillas højdepunkter, mens du sejler ned ad Guadalquivir-floden på dette sightseeing-krydstogt. Nyd udsigten året rundt på miljøvenlige både med en bar indeni. Under de løbende kommentarer kan du få historiske godbidder om stederne, mens de passerer forbi. Start turen fra kajen Muelle de Nueva York. Find den rigtige plads under dæk. Hvis vejret er varmt, vil floden hjælpe med at holde det køligt udenfor. I starten af sejladsen kan du se Triana-kvarteret og Torre del Oro og få et glimt af Sevillas katedralstårn. Under turen kan du lære nogle sjove fakta fra guiden, der giver en mundtlig kommentar. Nogle af de steder, de taler om, står lige ved floden, som f.eks. Torre del Oro. Tag et billede af dem lige fra båddækket. Hør eventuelle jubelråb fra Plaza de Toros på vej op ad floden. Med Torre de Schindler og Torre del Oro kan du se, hvordan Sevilla balancerer mellem det gamle og det nye. Nyd en drink fra skibets egen bar undervejs. Find inspiration til andre steder at besøge efter krydstogtet.

Sevilla: Guidet tur til katedralen, Giralda og det kongelige Alcázar

3. Sevilla: Guidet tur til katedralen, Giralda og det kongelige Alcázar

Oplev Sevilla og dets vigtigste monumenter og arkitektur med skip køen-entré. Lær historierne at kende, og lær de personer at kende, som er vigtige dele af byens historie. Brug lidt tid på at se Sevilla Palads og andre højdepunkter. Besøg katedralen indenfor, og hør om de vigtige historiske personer, der ligger begravet der. Du kan beundre værker af mange vigtige kunstnere. Se de enorme glasmosaikker fra det 16. århundrede, der oplyser katedralens 5 kirkeskibe. Besøg det berømte, mauriske Giralda-tårn, som er et af byens vartegn. Udforsk paladset, der er på UNESCO's Verdensarvsliste, og find ud af, hvorfor det blev rammen for filmen Lawrence af Arabien og tv-serien Game of Thrones. Vælg enten en rundvisning i lille gruppe eller en privat rundvisning, alt efter hvad der passer dig. Nyd en hyggelig gåtur gennem Sevilla Palads' haver, og hold øje med påfuglene og andre af paladsets dyr.

Sevilla: Indgang til katedralen, Giralda og Alcazar med guidet tur

4. Sevilla: Indgang til katedralen, Giralda og Alcazar med guidet tur

Udforsk Sevillas rige historie ved at besøge to af dens vigtigste steder: katedralen i Sevilla og Alcazar. Udnyt adgangen til at springe køen over, når du lærer om begge steder fra din ekspertguide. Se først den smukke katedral i Sevilla og dens unikke arkitektur. Nyd spring køen over, og lær derefter alt om den rige og tværkulturelle historie på dette hellige sted fra din guide. Bestig Giralda, katedralens klokketårn. Så besøg Alcazar, og få en forståelse af mangfoldigheden af kulturer og arv, der findes i Sevilla. Efter at have springet indgangen over køen, vil din guide tage dig med på en behagelig gåtur gennem appelsintræerne og myrterne og hjælpe med at forstå dybden af Sevillas historie og kultur.

Sevilla: City Sightseeing Hop-On Hop-Off-bustur

5. Sevilla: City Sightseeing Hop-On Hop-Off-bustur

Opdag Sevillas fantastiske blanding af monumenter og haver i dit eget tempo med Iconic 24-timers billetten eller Supreme 48-timers billetten til Hop-on-hop-off sightseeingbussen. Det første stop er i det historiske Paseo de Colon-område, men du kan hoppe på og af ved alle stoppestederne langs ruten. Rejs tilbage til maurernes dage ved Torre del Oro, der blev bygget på bredden af Guadalquivir-floden under Almohad-dynastiet. Beundr verdens største gotiske katedral, oplev flamencoens lidenskab i en historisk sala, og vandr rundt mellem palmerne i Alcázar-haverne. Der er en flersproget audioguide på 15 sprog om bord med særlig kommentar til børn. Du får mange fordele og rabatter med din billet, herunder 2 vandreture med Iconic-billetten og 4 vandreture med Supreme-billetten. Stoppesteder: 1. Paseo de Colon (foran Plaza de Toros Real Maestranza) 2. Plaza de España 3. Acuario de Sevilla 4. Plaza de América 5. Plaza de Cuba 6. San Jacinto/Triana 7. Calle Castilla/Triana 8. Exposicion Universal Expo 92 9. Temapark Isla Mágica 10. Macarena 11. Torre de los Perdigones 12. Alameda de Hércules 13. Plaza del Duque 14. Plaza de Armas

Sevilla: Alcázar, katedral og Giralda-tur med billetter

6. Sevilla: Alcázar, katedral og Giralda-tur med billetter

Du kan få en guidet rundvisning med prioriteret adgang til både Alcázar og den UNESCO-listede katedral. Hør fascinerende fakta fra din guide, og se Santa Cruz og det berømte klokketårn. Mød din guide, og tag derefter af sted på dit sightseeing-eventyr. Dagens første stop er den kongelige Alcázar i Sevilla. Nyd adgang uden kø, og brug 1 time og 15 minutter på at udforske dette historiske vartegn. Indenfor kan du se det imponerende Mudejar-palads, det gotiske palads og Stucco Courtyard, og derefter vandre rundt i de vidtstrakte haver. Mens du går på opdagelse, kan du lære om vartegnets historie og om de prominente personer, der engang boede her. Derefter kan du tage til Sevillas katedral og beundre arkitekturen i dette UNESCO-beskyttede vartegn. Nyd en tur rundt på den berømte Patio de los Naranjos, og se derefter den berømte rejsende Christopher Columbus' grav. Gå gennem det livlige Santa Cruz-kvarter. Slut turen ved Giralda, byens berømte klokketårn.

Sevilla: Indgangsbillet til Alcázar og katedralen og guidet tur

7. Sevilla: Indgangsbillet til Alcázar og katedralen og guidet tur

Udforsk Sevillas sjæl gennem dens UNESCOs verdensarvssteder. Lær om byens islamiske fortid, kristne rødder og jødiske arv på Alcázar, og se byens majestætiske katedral. Start med et besøg i Alcázar. Alcázar er hjemsted for 3 paladser, kongelige kamre, hundredeårs-haver og kapeller, og har været stedet for mange dynastier. Udforsk dette websted med din guide, og drag fordel af et personligt lydsystem til at forbedre dit besøg. Rejs gennem forskellige perioder af historien og følg i de gamles fodspor. Opdag selv, hvorfor monumentet blev valgt for sin skønhed som lokation for tv-serier som "Game of Thrones". Gå til Sevillas katedral for at se verdens tredjestørste katedral og største gotiske kirke i verden. Bygget på resterne af en moské afslører det enorme monument 900 års historie. I slutningen af turen skal du sige farvel til din guide, og klatre derefter til fods til toppen af Giralda Tower for at beundre en spektakulær udsigt over byen.

Sevilla: Katedral, Giralda og Alcázar 3,5 timers guidet tur

8. Sevilla: Katedral, Giralda og Alcázar 3,5 timers guidet tur

Hør historien om Sevillas katedral og det storslåede Alcázar af en ekspertguide på en 4 timers rundvisning, hvor der også er tid til at besøge Giralda-tårnet. Rejs gennem byens arabiske, kristne og romerske historie undervejs. Træd ind bag de imponerende mure i det ældste palads i Europa på Alcázar, som stadig bruges af det spanske monarki, men som oprindeligt blev bygget af de muslimske maurere. Bedøm størrelsesordenen af Sevillas katedral, der er bygget på stedet for en stor moské. Beundre Giralda-klokketårnet, der blev bygget som en minaret under det almohade-dynastiets regeringstid. Slentre rundt i de smalle gader i det gamle jødiske kvarter og meget mere.

Katedralen i Sevilla: Guidet rundvisning med prioritetsentré

9. Katedralen i Sevilla: Guidet rundvisning med prioritetsentré

Katedralen i Sevilla blev bygget i det 15. århundrede på et sted, hvor der siden det 12. århundrede stod en moské, der er en af de største og mest imponerende kirker i verden. I løbet af den time, som denne guidede tur varer, vil du komme til at forundre dig over dens spektakulære, forgyldte altertavle og den store samling af kunst. Katedralkomplekset er særligt kendt for sit mesterstykke, Giralda-tårnet, kirkens klokketårn. Tårnet, der er omtrent 100 meter højt, blev oprindeligt opført som en minaret i slutningen af 1100-tallet. Hør om katedralkompleksets oprindelige status som arabisk moské, og se yderligere spor fra den tid på gårdspladsen, hvor der er rester efter Islams rituelle bad. Udforsk den store og vigtige kunstsamling, hvis tilblivelsesperiode spænder over flere århundreder, mens du går rundt i katedralens 44 kapeller, og når du stiller dig midt i det centrale midtskib. Ved afslutningen af rundvisningen tager du afsked med din guide, hvorefter du klatrer op i toppen af Giralda-tårnet, hvor du kan nyde den storslåede udsigt over byen.

Sevilla: Katedralen og Giralda Tower Guidet tur og billetter

10. Sevilla: Katedralen og Giralda Tower Guidet tur og billetter

Oplev to topsevilla-attraktioner med skip-the-line-billetter til Sevillas katedral og Giralda-tårnet. Træd tilbage i tiden, mens din guide fortæller dig om historien om disse seværdigheder. Bestig Giralda Tower og se kunstværker af spanske renæssancemalere som Alejo Fernández. Besøg katedralen Saint Mary of the See, bedre kendt som Sevillas katedral, og klokketårnet i La Giralda i Sevilla med skip-the-line-billetter og en guide. Hør hvordan Sevillas katedrals fascinerende historie, og hvordan det er den største katedral i verden, før du begiver dig indenfor. Bestig de 35 ramper på La Giralda. Forundre magien ved de 81 farvede glasvinduer. Beundre kunstværker af mestre som Alejo Fernández, Pedro Roelas, Murillo, Velázquez, Zurbarán, Valdés Leal og Goya. Nyd panoramaudsigt over byen fra udsigtsplatformen. Lær om katedralens historiske, kunstneriske og religiøse værdi, på grund af hvilken den blev erklæret som verdensarvssted af UNESCO i 1987. Byggeriet af katedralen begyndte i 1401 og blev afsluttet 150 år senere i renæssancestil.

154 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Topseværdigheder tæt på Katedralen i Sevilla

Katedralen i Sevilla: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Sevillas katedral og Giralda: Skip-the-Line-billet

Sevillas katedral og Giralda: Skip-the-Line-billet

Gå indenfor i Sevillas katedral med adgang uden kø og udforsk de mange skatte, der er i den. Se værker af Goya, og lær historien at kende, når du vælger muligheden for audioguide. Bestig La Giralda-tårnet, og oplev den spektakulære udsigt over Sevilla. Ind i katedralen kan du se Christopher Columbus' grav foran Puerta del Principe. Monumentet indeholder resterne af opdagelsesrejseren, selv om det fortsat diskuteres, om knoglerne er hans eller ej. Lær om katedralens historie og den castilianske kong Fernando III, der erobrede Sevilla fra de almohadiske herskere og omdannede den store moské fra det 12. århundrede til en kirke. Vær vidne til denne svimlende katedral, som den er i dag, kendt som Cathedral de Santa María de la Sede. Træd ind i en af verdens største kirker med bemærkelsesværdige værker af Zurbaran, Murillo og Goya. Hør om disse værker og meget mere ved at vælge muligheden for audioguide.

Sevilla: 1-times Guadalquivir River Sightseeing Eco Cruise

Sevilla: 1-times Guadalquivir River Sightseeing Eco Cruise

Få øje på Sevillas højdepunkter, mens du sejler ned ad Guadalquivir-floden på dette sightseeing-krydstogt. Nyd udsigten året rundt på miljøvenlige både med en bar indeni. Under de løbende kommentarer kan du få historiske godbidder om stederne, mens de passerer forbi. Start turen fra kajen Muelle de Nueva York. Find den rigtige plads under dæk. Hvis vejret er varmt, vil floden hjælpe med at holde det køligt udenfor. I starten af sejladsen kan du se Triana-kvarteret og Torre del Oro og få et glimt af Sevillas katedralstårn. Under turen kan du lære nogle sjove fakta fra guiden, der giver en mundtlig kommentar. Nogle af de steder, de taler om, står lige ved floden, som f.eks. Torre del Oro. Tag et billede af dem lige fra båddækket. Hør eventuelle jubelråb fra Plaza de Toros på vej op ad floden. Med Torre de Schindler og Torre del Oro kan du se, hvordan Sevilla balancerer mellem det gamle og det nye. Nyd en drink fra skibets egen bar undervejs. Find inspiration til andre steder at besøge efter krydstogtet.

Sevilla: Guidet tur til katedralen, Giralda og det kongelige Alcázar

Sevilla: Guidet tur til katedralen, Giralda og det kongelige Alcázar

Oplev Sevilla og dets vigtigste monumenter og arkitektur med skip køen-entré. Lær historierne at kende, og lær de personer at kende, som er vigtige dele af byens historie. Brug lidt tid på at se Sevilla Palads og andre højdepunkter. Besøg katedralen indenfor, og hør om de vigtige historiske personer, der ligger begravet der. Du kan beundre værker af mange vigtige kunstnere. Se de enorme glasmosaikker fra det 16. århundrede, der oplyser katedralens 5 kirkeskibe. Besøg det berømte, mauriske Giralda-tårn, som er et af byens vartegn. Udforsk paladset, der er på UNESCO's Verdensarvsliste, og find ud af, hvorfor det blev rammen for filmen Lawrence af Arabien og tv-serien Game of Thrones. Vælg enten en rundvisning i lille gruppe eller en privat rundvisning, alt efter hvad der passer dig. Nyd en hyggelig gåtur gennem Sevilla Palads' haver, og hold øje med påfuglene og andre af paladsets dyr.

Sevilla: Indgang til katedralen, Giralda og Alcazar med guidet tur

Sevilla: Indgang til katedralen, Giralda og Alcazar med guidet tur

Udforsk Sevillas rige historie ved at besøge to af dens vigtigste steder: katedralen i Sevilla og Alcazar. Udnyt adgangen til at springe køen over, når du lærer om begge steder fra din ekspertguide. Se først den smukke katedral i Sevilla og dens unikke arkitektur. Nyd spring køen over, og lær derefter alt om den rige og tværkulturelle historie på dette hellige sted fra din guide. Bestig Giralda, katedralens klokketårn. Så besøg Alcazar, og få en forståelse af mangfoldigheden af kulturer og arv, der findes i Sevilla. Efter at have springet indgangen over køen, vil din guide tage dig med på en behagelig gåtur gennem appelsintræerne og myrterne og hjælpe med at forstå dybden af Sevillas historie og kultur.

Sevilla: City Sightseeing Hop-On Hop-Off-bustur

Sevilla: City Sightseeing Hop-On Hop-Off-bustur

Opdag Sevillas fantastiske blanding af monumenter og haver i dit eget tempo med Iconic 24-timers billetten eller Supreme 48-timers billetten til Hop-on-hop-off sightseeingbussen. Det første stop er i det historiske Paseo de Colon-område, men du kan hoppe på og af ved alle stoppestederne langs ruten. Rejs tilbage til maurernes dage ved Torre del Oro, der blev bygget på bredden af Guadalquivir-floden under Almohad-dynastiet. Beundr verdens største gotiske katedral, oplev flamencoens lidenskab i en historisk sala, og vandr rundt mellem palmerne i Alcázar-haverne. Der er en flersproget audioguide på 15 sprog om bord med særlig kommentar til børn. Du får mange fordele og rabatter med din billet, herunder 2 vandreture med Iconic-billetten og 4 vandreture med Supreme-billetten. Stoppesteder: 1. Paseo de Colon (foran Plaza de Toros Real Maestranza) 2. Plaza de España 3. Acuario de Sevilla 4. Plaza de América 5. Plaza de Cuba 6. San Jacinto/Triana 7. Calle Castilla/Triana 8. Exposicion Universal Expo 92 9. Temapark Isla Mágica 10. Macarena 11. Torre de los Perdigones 12. Alameda de Hércules 13. Plaza del Duque 14. Plaza de Armas

Sevilla: Alcázar, katedral og Giralda-tur med billetter

Sevilla: Alcázar, katedral og Giralda-tur med billetter

Du kan få en guidet rundvisning med prioriteret adgang til både Alcázar og den UNESCO-listede katedral. Hør fascinerende fakta fra din guide, og se Santa Cruz og det berømte klokketårn. Mød din guide, og tag derefter af sted på dit sightseeing-eventyr. Dagens første stop er den kongelige Alcázar i Sevilla. Nyd adgang uden kø, og brug 1 time og 15 minutter på at udforske dette historiske vartegn. Indenfor kan du se det imponerende Mudejar-palads, det gotiske palads og Stucco Courtyard, og derefter vandre rundt i de vidtstrakte haver. Mens du går på opdagelse, kan du lære om vartegnets historie og om de prominente personer, der engang boede her. Derefter kan du tage til Sevillas katedral og beundre arkitekturen i dette UNESCO-beskyttede vartegn. Nyd en tur rundt på den berømte Patio de los Naranjos, og se derefter den berømte rejsende Christopher Columbus' grav. Gå gennem det livlige Santa Cruz-kvarter. Slut turen ved Giralda, byens berømte klokketårn.

Sevilla: Indgangsbillet til Alcázar og katedralen og guidet tur

Sevilla: Indgangsbillet til Alcázar og katedralen og guidet tur

Udforsk Sevillas sjæl gennem dens UNESCOs verdensarvssteder. Lær om byens islamiske fortid, kristne rødder og jødiske arv på Alcázar, og se byens majestætiske katedral. Start med et besøg i Alcázar. Alcázar er hjemsted for 3 paladser, kongelige kamre, hundredeårs-haver og kapeller, og har været stedet for mange dynastier. Udforsk dette websted med din guide, og drag fordel af et personligt lydsystem til at forbedre dit besøg. Rejs gennem forskellige perioder af historien og følg i de gamles fodspor. Opdag selv, hvorfor monumentet blev valgt for sin skønhed som lokation for tv-serier som "Game of Thrones". Gå til Sevillas katedral for at se verdens tredjestørste katedral og største gotiske kirke i verden. Bygget på resterne af en moské afslører det enorme monument 900 års historie. I slutningen af turen skal du sige farvel til din guide, og klatre derefter til fods til toppen af Giralda Tower for at beundre en spektakulær udsigt over byen.

Sevilla: Katedral, Giralda og Alcázar 3,5 timers guidet tur

Sevilla: Katedral, Giralda og Alcázar 3,5 timers guidet tur

Hør historien om Sevillas katedral og det storslåede Alcázar af en ekspertguide på en 4 timers rundvisning, hvor der også er tid til at besøge Giralda-tårnet. Rejs gennem byens arabiske, kristne og romerske historie undervejs. Træd ind bag de imponerende mure i det ældste palads i Europa på Alcázar, som stadig bruges af det spanske monarki, men som oprindeligt blev bygget af de muslimske maurere. Bedøm størrelsesordenen af Sevillas katedral, der er bygget på stedet for en stor moské. Beundre Giralda-klokketårnet, der blev bygget som en minaret under det almohade-dynastiets regeringstid. Slentre rundt i de smalle gader i det gamle jødiske kvarter og meget mere.

Katedralen i Sevilla: Guidet rundvisning med prioritetsentré

Katedralen i Sevilla: Guidet rundvisning med prioritetsentré

Katedralen i Sevilla blev bygget i det 15. århundrede på et sted, hvor der siden det 12. århundrede stod en moské, der er en af de største og mest imponerende kirker i verden. I løbet af den time, som denne guidede tur varer, vil du komme til at forundre dig over dens spektakulære, forgyldte altertavle og den store samling af kunst. Katedralkomplekset er særligt kendt for sit mesterstykke, Giralda-tårnet, kirkens klokketårn. Tårnet, der er omtrent 100 meter højt, blev oprindeligt opført som en minaret i slutningen af 1100-tallet. Hør om katedralkompleksets oprindelige status som arabisk moské, og se yderligere spor fra den tid på gårdspladsen, hvor der er rester efter Islams rituelle bad. Udforsk den store og vigtige kunstsamling, hvis tilblivelsesperiode spænder over flere århundreder, mens du går rundt i katedralens 44 kapeller, og når du stiller dig midt i det centrale midtskib. Ved afslutningen af rundvisningen tager du afsked med din guide, hvorefter du klatrer op i toppen af Giralda-tårnet, hvor du kan nyde den storslåede udsigt over byen.

Sevilla: Katedralen og Giralda Tower Guidet tur og billetter

Sevilla: Katedralen og Giralda Tower Guidet tur og billetter

Oplev to topsevilla-attraktioner med skip-the-line-billetter til Sevillas katedral og Giralda-tårnet. Træd tilbage i tiden, mens din guide fortæller dig om historien om disse seværdigheder. Bestig Giralda Tower og se kunstværker af spanske renæssancemalere som Alejo Fernández. Besøg katedralen Saint Mary of the See, bedre kendt som Sevillas katedral, og klokketårnet i La Giralda i Sevilla med skip-the-line-billetter og en guide. Hør hvordan Sevillas katedrals fascinerende historie, og hvordan det er den største katedral i verden, før du begiver dig indenfor. Bestig de 35 ramper på La Giralda. Forundre magien ved de 81 farvede glasvinduer. Beundre kunstværker af mestre som Alejo Fernández, Pedro Roelas, Murillo, Velázquez, Zurbarán, Valdés Leal og Goya. Nyd panoramaudsigt over byen fra udsigtsplatformen. Lær om katedralens historiske, kunstneriske og religiøse værdi, på grund af hvilken den blev erklæret som verdensarvssted af UNESCO i 1987. Byggeriet af katedralen begyndte i 1401 og blev afsluttet 150 år senere i renæssancestil.

De mest populære seværdigheder i Sevilla

Oplevelser i Katedralen i Sevilla

Byer i Spanien

Andre seværdigheder i Katedralen i Sevilla

Vil du se alle oplevelser i Katedralen i Sevilla? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Katedralen i Sevilla

Samlet bedømmelse

4.6
(23.950 anmeldelser)

Vi elskede fuldstændig denne tur! Maria var en meget kompetent rejseleder, der delte værdifuld information og trivia om The Giralda, Cathedral og Royal Alcazar. Hendes engelsk var i orden. Som kunsthistoriker var hun i stand til at give en kunstnerisk linse til hvert af de vigtige punkter, vi stoppede op og kiggede på. Selve turen var god værdi for pengene. Vi følte os ikke forhastede. Vi havde mere end nok tid til at gå op ad de 34 ramper og 17 trin op ad Giralda, se på katedralens vigtige stationer og udforske det interessante indre af Alcazar. Jeg vil meget anbefale denne tur til alle, der ønsker at vide lidt mere om Sevilla.

Den guidede tur var fantastisk, men jeg forsøgte at aflyse én person 2 dage før turen, og systemet ville ikke tillade mig at gøre det, så jeg endte med at betale yderligere 50+ euro mere, end jeg burde have. Jeg var i stand til at aflyse andre ture uden problemer, men jeg må indrømme, at jeg føler mig lidt snydt.

Et råd: gå ikke glip af besøget i katedralen, tag dig god tid, for der er mange ting at se. Jeg fortryder det overhovedet ikke, og hvis jeg har muligheden, vil jeg se det igen.

Turen var detaljeret og på mange sprog. Absolut anbefalet. Adgang muligt overalt på stationerne. Du kan se alle de vigtige ting.

Meget godt. Vi gik i vores eget tempo uden at skynde os...