Kater Blau

Vælg datoer

Andre seværdigheder i Kater Blau

Vil du se alle oplevelser i Kater Blau? Klik her for en fuld oversigt

Samlet bedømmelse

4.1 / 5

baseret på 376 anmeldelser

Da vi ankom til skibet, fortalte kaptajnen os, at vi tog fejl med ham, og at vi var nødt til at gå til Oberbaumbrücke, da han kun ville tilbyde en 2-timers tur og ikke en 2 1/2 times tur som reserveret, og det var det forkerte firma, fordi jeg gav ham. Han kunne vise adressen på kuponen, men jeg håber, han får sine penge. Turen var meget flot, på grund af Corona var vi kun 5 personer. Jeg kan især godt lide at fremhæve damen fra tjenesten, meget ukompliceret og meget venlig og hjælpsom, gjorde alt for vores velbefindende. Igen tak meget. Hvis du ikke allerede har dette firma i din bibliotek, vil jeg råde dig til at gøre det. Det kunne ikke være bedre.

Du bør opdatere dit websted, tak, MAD var krydset i rødt, men der var mad og drikke om bord. Ellers havde vi en dejlig tur, og personalet er meget venligt. Jeg ville gerne have været i stand til at finde ud af tekniske data om skibet. Der manglede en oversigt med størrelsen og den maksimale transport.

Fantastisk tur. Der er ikke så meget info om området som på de normale turistbåde, men sejlturen er væsentligt bedre. Skønt at sejle med eldrevet båd - ingen larm eller lugt fra motor

Luksus er noget andet

Det er ikke hensigtsmæssigt at annoncere for en luksuskatamaran. Forklaringer fra højttalere var minimale og forældede, mange nye builds blev ikke nævnt.

Besætningen var meget venlig, turen var meget underholdende, og du lærer meget om Berlin.