Eventyr

Fra Katmandu: 1 times panorama Everest-flyvetur

Fra Katmandu: 1 times panorama Everest-flyvetur

Fra 1.287,50 DKK pr. person

Tag med på en bjergflyvetur i Nepal til et panoramisk møde med den højeste bjergtop på jorden. Flyet afgår fra Katmandu, og flyver langs Himalaya for at give dig fremragende udsigter over snedækkede toppe, inden du vender tilbage igen på blot en time.

Om aktiviteten

Gratis afbestilling
Afbestil op til 24 timer i forvejen og få hele beløbet refunderet
Book nu, og betal senere
Hold dine rejseplaner fleksible - book din plads uden omkostninger i dag.
Covid-19-forholdsregler
Der er truffet særlige sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger. Tjek din aktivitetsvoucher, når du booker for at få alle detaljer. Lær mere
Varighed 1 time
Tjek de ledige muligheder for at se starttidspunkter
Skip køen via et hurtigt sikkerhedstjek
Vært eller person, der byder velkommen
Engelsk
Valgfri afhentning
Hotelafhentning er tilgængelig fra Katmandu og Patan.

Det vil du opleve

Højdepunkter
 • Tag en utrolig panoramatur gennem Himalaya på denne times flyvetur
 • Lad dig betage af 20 af verdens højeste bjergtoppe fra din garanterede vinduesplads
 • Du kan beundre det majestætiske og inspirerende Mount Everst, det højeste bjerg i verden
Beskrivelse
Der vil være take-off fra Katmandu Lufthavn i de tidlige morgentimer til en spektakulær bjergflyvetur, for at opdage Himalayas majestætiske landskab. Dem, der ikke selv vil trekke i bjergene, kan få panoramaudsigt over Himalaya på blot en time lang flyvetur. Mens flyet letter og sætter kurs mod øst, kan du gennem vinduet begynde at se, hvad der venter dig. Først vil du langt til venstre se Gosaithan, også kaldet Shishapangma, stående ved den majestætiske højde på 8.013 meter. Umiddelbart til højre for Gosaithan, du Dordje Lhakpa dukke op (7.000 meter), et bjerg, der næsten ligner et ottetal liggende i sneen. Til højre for Dorje Lakpa er Phurbi-Chyachu, som væver over Katmandu-dalen. Som flyet skrider frem vil bjergene komme tættere og tættere på. Næste udsigt vil være Buddha Air Mountain Choba-Bhamare, det mindste bjerg i området, men et ualmindeligt stædigt et, da det aldrig er blevet besteget. Derefter kan du se bjerget, der ikke kun er fremtrædende i syne, men også i sin spiritualitet, Gauri-Shanker. Lord Shiva og hans gemalinde Gauri siges at beskytte dette bjerg, som første gang blev besteget i 1979. Bjergene i Melungtse og Chugimago er det næste på turen, hvor sidstnævnte stadig venter på at blive besteget. Numbur og Karyolung, et intenst hvidt bjerg, vil glimte med solopgangen, når vi fortsætter dybere ind i bjergkæden. Vi vil derefter passere Cho-Oyu, det sjette højeste bjerg i verden, der når en højde på 27.000 fod (8.201 meter). Gyachungkang, Pumori og Nuptse, hver over 22.000 fod (7.000 meter) i højden, vil markere vores vej mod det højeste bjerg af dem alle: Mount Everest. Dette utrolige bjerg, der er kendt som Sagarmatha af nepalesere og Chomolungma af tibetanere, strækker 29,021 fod (8.848 meter) ind i himlen. Der er allerede blevet skrevet meget om bjerget, men at se det fra luften i virkeligheden, er noget helt andet. Selv mens det væve der foran øjnene, er det stadig et bemærkelsesværdigt sted, det højeste sted på jorden. Det spektakulære bjergfly fra Nepal Social Travel and Tour tilbydes af en række flyselskaber.
Inkluderet
 • 1 times naturskøn flyvetur
 • Hotelafhentning og -afsætning (hvis du vælger den mulighed)
 • Garanteret vinduesplads til hver deltager
 • Lufthavnsskat
 • Lufthavnsskatter ved afgang
Covid-19-forholdsregler
Sikkerhedstiltag
 • Alle områder, som kunder berører, bliver hyppigt rengjort
 • Du skal holde fysisk afstand i køretøjerne
Krav til deltagere
 • Du skal medbringe og bruge maske
 • Du skal udfylde en formular med rejseinformation
 • Du skal have målt din temperatur

Vælg antal deltagere og en dato

Deltagere

Dato

Mødested

Tribhuvan Internationale Lufthavn

Se stedet i Google Maps ⟶
Vigtig information

Husk at medbringe

 • Pas eller ID-kort
 • Varmt tøj

Ikke tilladt

 • Rygning
 • Bagage eller store tasker

Det skal du vide

 • Turen afhænger af gode vejrforhold. Hvis vejret ikke er egnet til at flyve, kan flyvningen blive omlagt til den følgende dag
 • Hvis flyturen annulleres, kan du bede om refusion
 • Hvis du vælger hotelafhentning og -afsætning, og flyveturen aflyses, vil transportomkostningerne fratrækkes de samlede omkostninger
 • Tag behagelige sko på og varmt tøj
Kundeanmeldelser

Samlet bedømmelse

4,4 /5

baseret på 76 anmeldelser

Samlet oversigt

 • Guide
  4,1/5
 • Transport
  4,4/5
 • Værdi for pengene
  4,1/5
 • Sikkerhed
  4,8/5

Sorter efter:

Rejsetype:

Stjernevurdering:

Himalaya-bjergene er smukke og majestætiske. De snedækkede tinder og barske konturer er bare betagende. Selvom Everest er i det fjerne, er hendes skønhed kongelig med den piskede sky, der drapererer hendes skuldre. Den tidlige opstigning værd, og jeg vil være evigt taknemmelig for, at vi havde godt vejr første forsøg.

9. marts 2020

I sig selv var det en smuk flyvetur og et imponerende panorama, desværre var det lidt svært at nyde, fordi personalet forsøgte at vise hver passager under tidspres, hvilket bjerg der lige nu er synligt. Højdepunktet var, at man også fik lov til at komme ind i cockpittet, og piloten viste alle Everest igen. Super afslappet og fantastisk indtryk at se cockpit og bjerg!!! Den super venlige chauffør hentede os på hotellet (meget punktlig) og bragte os tilbage. Det var ikke så koldt på flyet som forventet, da det var et almindeligt passagerfly, hvilket igen gav følelsen af at være bearbejdet. Alt i alt stadig meget flot!

Se mere

29. februar 2020

Så glade for, at vi ikke forlod Nepal uden at gøre dette. Vi valgte muligheden for at blive hentet og afleveret på vores hotel, hvilket fungerede godt og var praktisk. Vores afhentning var til tiden og fik os til lufthavnen i god tid til vores fly. Selve flyvningen var fantastisk - vi havde en klar blå himmel, så vi kunne ikke bede om en bedre udsigt over Himalaya, hvor den ultimative udsigt for os var Mt Everest. Det var fantastisk at kunne besøge cockpittet, og luftværtinden var fantastisk til konstant at gå rundt og påpege over for enkeltpersoner de forskellige bjerge, vi i øjeblikket så, så vi kunne følge bjergkæden på den flyer, vi fik. Vil anbefale denne flyvning til andre.

Se mere

9. august 2019

Produkt-ID: 12143