Kennedy Space Center

Booket mere end 100 gange i sidste uge

Kennedy Space Center
12 aktiviteter fundet

Rejser du nu? Se, hvad der er tilgængeligt for dine datoer

Topaktiviteter i Merritt Island

17 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Kennedy Space Center: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Merritt Island: Billet til Kennedy Space Center Visitor Complex

Merritt Island: Billet til Kennedy Space Center Visitor Complex

Nyd masser af udstillinger, shows og attraktioner i Kennedy Space Center Visitor Complex, herunder Space Shuttle Atlantis®, Shuttle Launch Experience, Gateway complex, Rocket Garden og Heroes & Legends med U.S. Astronaut Hall of Fame præsenteret af Boeing®. Se udstillingen "Journey to Mars: Explorers Wanted", som omfatter en live interaktiv teaterpræsentation om den røde planet. Nyd deep space-opsendelsen ved at besøge Gateway-komplekset for at se NASA og deres kommercielle partneres aktuelle og kommende banebrydende opfindelser inden for rumforskning. Træd derefter ind i fremtidens rumhavn, og gå tag afsted på en af 4 uforglemmelige rejser til fjerne verdener på en medrivende tur. Tag til Apollo/Saturn V Center med en Kennedy Space Center-bustur, hvor du kan se en fuldt restaureret, kæmpemæssig Saturn V-raket, 1 ud af kun 3 i verden. I Kennedy Space Center Visitor Complex har du mulighed for at udforske verdens største samling af astronautmemorabilia. Du vil ikke kun se en hyldest til heltene fra Mercury-, Gemini-, Apollo- og rumfærgeprogrammerne, men også hvad der sker nu og i fremtiden på Kennedy Space Center, USA's rumhavn med mange brugere.

Kennedy Space Center: Indgangsbillet med Explore-bustur

Kennedy Space Center: Indgangsbillet med Explore-bustur

Få mest muligt ud af din tid på Kennedy Space Center Visitor Complex ved at kombinere en 1 eller 2-dages adgangsbillet med den uddybende Explore-bustur. På Explore-turen kører du sammen med en rumekspert, som tager dig med på en rundtur i USA's rumhavn med mange brugere. KSC Explore-turen går videre end Kennedy Space Center-busturen og gør flere stop for at fange fotomuligheder, der kun findes én gang i livet. Få en fotografisk udsigt til adskillige rumfartsikoner som Vehicle Assembly Building og det historiske Launch Complex 39, og gå fra borde for at tage billeder undervejs til Apollo/Saturn V-centret. Med din adgangsbillet til Kennedy Space Center Visitor Complex kan du nyde mange udstillinger, shows og attraktioner, herunder Space Shuttle Atlantis®, Shuttle Launch Experience, Gateway-komplekset, Rocket Garden og Heroes & Legends med U.S. Astronaut Hall of Fame præsenteret af Boeing®. Oplev udstillingen "Rejsen til Mars: Explorers Wanted", som omfatter en levende interaktiv teaterpræsentation om den røde planet. Nyd lanceringen i det dybe rum ved at besøge Gateway-komplekset for at opleve de aktuelle og kommende banebrydende innovationer inden for rumforskning fra NASA og deres kommercielle partnere. Træd derefter ind i fremtidens rumhavn, og gå om bord på en af fire uforglemmelige rejser til fjerne verdener på en medrivende tur. I Kennedy Space Center Visitor Complex har du mulighed for at udforske verdens største samling af astronautmemorabilia. Du vil ikke kun se hyldester til heltene fra Mercury-, Gemini-, Apollo- og rumfærgeprogrammerne, men også hvad der sker nu og i fremtiden på Kennedy Space Center, USA's rumhavn med flere brugere.

Fra Orlando: Tur til Kennedy Space Center med transport

Fra Orlando: Tur til Kennedy Space Center med transport

Lær alt om rummet på en dagstur til Kennedy Space Center fra Orlando. Mød en astronaut, hop om bord på Shuttle Launch Experience-simulatoren, og se en IMAX-film. Gå rundt i rakethaven fuld af rigtige raketter, og besøg Gateway-komplekset for at lære om fremtidens rumfart. Hør interessante fakta og historier om centret fra din chauffør og guide under din transport. Ved ankomsten kan du nyde masser af tid til at gå rundt og besøge de mange attraktioner, der er tilgængelige på stedet. Drag fordel af at have din guide ved hånden, som vil være til rådighed til at besvare eventuelle spørgsmål under dit besøg. Vælg mellem følgende muligheder: - Kun transport: Du slipper for dine transportbehov mellem Orlando, Kissimmee eller Lake Buena Vista og Kennedy Space Center med en transport fra dør til dør. - Transport fra Orlando og adgangsbillet: Nyd den nemme transport til Kennedy Space Center, og spring køen over for at få dine billetter i døren. - Tur i lille gruppe: Nyd afhentning på hotellet og en morgenmadspose på vej til komplekset på en tur i en lille gruppe (op til 12 personer) med mere specialiseret hjælp fra din rejseleder. I løbet af dagen på Kennedy Space kan du desuden tage med på KSC Explore Bus-turen for at komme inden for NASA's porte til fotostop nær affyringsramperne og ved køretøjssamlingsbygningen. Udnyt en kupon til 15 dollars, som kan indløses til mad på komplekset. - Kennedy Space Center Express: Mød bussen ved det endelige mødested (ICON Park) og undgå besværet med afhentning. Så får du lidt ekstra tid om morgenen, da du stiger om bord ved det sidste stop.

Cocoa Beach: Bådtur på Thousand Islands Banana River

Cocoa Beach: Bådtur på Thousand Islands Banana River

Tag til mødestedet og gå ombord på en komfortabel pontonbåd til dit Thousand Islands bådcruise i Cocoa Beach. Rejs gennem hundredvis af naturlige mangrover, der er hjemsted for nogle af Floridas mest interessante dyreliv. Nyd udsigten, mens du sejler gennem det rolige vand, og hold udkig efter delfiner, søkøer, pelikaner og andre dyr, der kalder dette beskyttede område for deres hjem. Lyt til interessante kommentarer fra naturkyndige styrmænd, og lær om områdets historie, dets vandveje og Indian River Lagoon-økosystemet. Afrund din oplevelse ved at medbringe dine egne snacks og øl eller vin, som du kan nyde under hele krydstogtet, eller køb en drink om bord.

Miami: Go City All-Inclusive Pass med mere end 30 attraktioner

Miami: Go City All-Inclusive Pass med mere end 30 attraktioner

Besøg Seaquarium, Zoo Miami og Kennedy Space Center. Tag på en Everglades-tur fra Miami og mange flere af de bedste ting at lave i Miami og omegn. Passene fås til 3, 4 eller 5 kalenderdage, og du kan bruge de resterende dage i op til 2 uger efter første brug af passet. Miami All-Inclusive Pass leveres med en digital guide med åbningstider og nyttige oplysninger om attraktioner. Du får også ekstra fordele, herunder rabat i gavebutikken på udvalgte attraktioner. Du skal blot vise dit QR-kodede pass på din telefon (eller printe det ud derhjemme) ved hver attraktion eller tur for at få gratis adgang. Aktiviteter, attraktioner og ture omfatter: - Island Queen Millionaire's Row Sightseeing Cruise - Big Bus Miami Hop-On, Hop-Off Discover Tour - Thriller Miami Speedboat Adventures - Miami Seaquarium - Big Bus Miami: Aftentur - Superblue Miami - Duck Tours South Beach - Paradox-oplevelse i Miami - Salsa aften! Lektioner, mojitos og dans - Kennedy Space Center Besøgskompleks - Big Bus Miami: Everglades Airboat Tour - Everglades Alligator Farm og Airboat-tur - Gray Line Miami: Key West dagsudflugt (fra Miami) - Ft. Lauderdale: Glasbundsbåd og snorkeltur - Safari i løveland Attraktioner og ture kan ændres. Tjek din medfølgende digitale guide for en opdateret oversigt over attraktioner, herunder åbningstider og instruktioner om, hvordan du får adgang til hver attraktion med dit pass, før du tager af sted. *Besparelser baseret på rejseruter på Go Citys hjemmeside.

Fra Orlando: Dagstur til Kennedy Space Center med sumpbådtur

Fra Orlando: Dagstur til Kennedy Space Center med sumpbådtur

Din tur til Kennedy Space Center Visitor Complex lover en spændende dag for hele familien. Lær alt om rumfart på dit besøg i denne fantastiske institution. Under den fortalt NASA-bustur med bus vil du stå inde i affyringskontrolrummet og se på en ægte Saturn V-raket, den største raket, der nogensinde har fløjet. Du kan også tage billeder af rumfærgens opsendelsespladser. Med lidt held kan du måske endda se en rumfærge der! I Kennedy Space Center Visitor Complex kan du også nyde Shuttle Launch Experience. Denne simulatortur begyndte i maj 2007 og efterligner synet, lyden og følelserne af en rumfærgeopsendelse. Mærk den utrolige rejse, det er at blive sendt ud i rummet og kredse om Jorden fra en astronauts synspunkt. Gæstebesætningsmedlemmer spænder sig fast og går lodret op til opsendelse i en enestående bevægelsesbaseret simulator, den eneste realistiske simulering af en opsendelse, der nogensinde er blevet skabt. Den 5 minutter lange oplevelsessekvens kulminerer med en betagende udsigt over Jorden. Efter busturen kan du læne dig tilbage og nyde en IMAX-film. Husk at se den nye 3D IMAX-film Magnificent Desolation. Hvorfor ikke vælge at slentre gennem en rumfærge i naturlig størrelse, se på en månesten eller prøve rumis? Dette er en sjov dag for hele familien. Din tur inkluderer en 30-minutters airboat-tur for at opleve skønheden i de nærliggende sumpområder! Kig efter eksotiske planter, blomster og dyreliv, herunder den mest berømte beboer i sumpen - alligatoren.

Orlando: All-inclusive-pas med Kennedy Space Center

Orlando: All-inclusive-pas med Kennedy Space Center

Oplev det bedste af Orlando med dette all-inclusive-pas. Vælg mellem et 2-, 3- eller 5-dages kort, der gælder i et 2-ugers vindue, og gå på opdagelse. Jo mere du ser, jo mere sparer du. Nyd populære attraktioner som Kennedy Space Center og LEGOLAND Florida. Udforsk de omkringliggende attraktioner i Tampa og Miami, som er perfekte til en roadtrip. Der er ingen grund til at vælge attraktioner, før du køber passet, du kan vælge og vrage, mens du er på farten. Gnid skuldrene med berømthederne på Madame Tussauds Orlando, tag en tur på The Orlando Eye og meget mere. Få glæde af et digitalt pass og en guide, som kan bruges på en mobil enhed eller printes ud derhjemme. Attraktioner og aktiviteter med dit pass inkluderer: - Wonderworks Orlando All-Access Pass - LEGOLAND® Florida Resort - Kennedy Space Center Besøgskompleks - Madame Tussauds Orlando - SEA LIFE Aquarium Orlando - The Orlando Eye (tidligere The Wheel i ICON Park) - The Outta Control Magic Comedy Dinner Show - Fun Spot America forlystelsespark - 4 forlystelser - Gatorland - verdens alligatorhovedstad - Congo River Adventure Golf - Boggy Creek Airboat Tour med Butterfly Nectar - Pariserhjul og måltid i Old Town USA - Titanic: Udstillingen med artefakter - Island H2O Water Park - adgang på hverdage - Safari i løveland - og meget mere! Attraktioner og ture kan ændres. Tjek Go City-appen eller den medfølgende digitale guide for en opdateret oversigt over attraktioner, herunder åbningstider og instruktioner om, hvordan du får adgang til hver attraktion med dit kort, før du tager af sted. *Besparelser baseret på rejseruter på Go Citys hjemmeside.

Kennedy Space Center: Chat med en astronaut med adgang

Kennedy Space Center: Chat med en astronaut med adgang

Skyd af og oplev en tur som ingen anden til NASA's Kennedy Space Center og Visitor Complex. Giv en astronaut hånd, lær om forskellige Apollo-missioner og se rumfærgen Atlantis®. Besøg rumstationen om morgenen eller eftermiddagen, afhængigt af hvilken tur du vælger. Udforsk dine omgivelser, nyd enten morgenmad eller frokost parret med én alkoholisk drink (for voksne) eller lette forfriskninger. Nyd udstillinger, shows og attraktioner, inklusive verdens største samling af astronaut-memorabilia. Gå rundt, besøg rumfærgen Atlantis®, Shuttle Launch Experience, Rocket Garden og Heroes & Legends med US Astronaut Hall of Fame præsenteret af Boeing®. Mød en rigtig astronaut, en af de fedeste oplevelser, du får på Jorden. Chat med dem, mens de fortæller dig om deres missioner, og få taget et billede med dem. Oplev en fantastisk dag med hele familien. Det er en, du kan sætte kryds på din bucket-liste.

Kennedy Space Center: Astronaut Træningsoplevelse

Kennedy Space Center: Astronaut Træningsoplevelse

Træn til at tage til Mars og bliv astronaut for en dag på Kennedy Space Center Visitor Complex. Bliv en del af den næste generation af rumforskere i Astronaut Training Experience® Center. - Udforsk med Lockheed Martin. Bliv inspireret af autentisk NASA-videnskab og -teknik. I Astronaut Training Experience (ATX) kan du slutte dig til besætningen, når de påbegynder en spektakulær række missionssimuleringer, herunder opsendelse, landing og vandring på Mars. Udfør en rumvandring gennem spændende og medrivende simulationsteknologi til simulering af mikrogravitation. Deltag i opsendelsen af NASA's Space Launch System-raket (SLS) som medlem af enten opsendelseskontrolholdet eller besætningen på Orion-kapslen. Under hele træningen kan du oprette personlige videologfiler, som du kan gense, når du har afsluttet din mission.

Fra Miami - fortryllet NASA-tur

Fra Miami - fortryllet NASA-tur

Vær klar til at blive inspireret, når du dykker ned i rumfartens fortid, nutid og fremtid. Oplev det største rumeventyr på Jorden på NASA's Kennedy Space Center. Vælg mellem flere turmuligheder. Gå under den største raket, der nogensinde er fløjet. Tag en virtuel månevandring. Mød en erfaren NASA-astronaut. Stå næse mod næse med rumfærgen Atlantis, og prøv den spændende Shuttle Launch Experience. Udforsk alle de fascinerende interaktive udstillinger, og se imponerende 3D-film Denne tur har et maksimum på 5 rejsende pr. van/SUV.

Kennedy Space Center: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Merritt Island: Billet til Kennedy Space Center Visitor Complex

Merritt Island: Billet til Kennedy Space Center Visitor Complex

Nyd masser af udstillinger, shows og attraktioner i Kennedy Space Center Visitor Complex, herunder Space Shuttle Atlantis®, Shuttle Launch Experience, Gateway complex, Rocket Garden og Heroes & Legends med U.S. Astronaut Hall of Fame præsenteret af Boeing®. Se udstillingen "Journey to Mars: Explorers Wanted", som omfatter en live interaktiv teaterpræsentation om den røde planet. Nyd deep space-opsendelsen ved at besøge Gateway-komplekset for at se NASA og deres kommercielle partneres aktuelle og kommende banebrydende opfindelser inden for rumforskning. Træd derefter ind i fremtidens rumhavn, og gå tag afsted på en af 4 uforglemmelige rejser til fjerne verdener på en medrivende tur. Tag til Apollo/Saturn V Center med en Kennedy Space Center-bustur, hvor du kan se en fuldt restaureret, kæmpemæssig Saturn V-raket, 1 ud af kun 3 i verden. I Kennedy Space Center Visitor Complex har du mulighed for at udforske verdens største samling af astronautmemorabilia. Du vil ikke kun se en hyldest til heltene fra Mercury-, Gemini-, Apollo- og rumfærgeprogrammerne, men også hvad der sker nu og i fremtiden på Kennedy Space Center, USA's rumhavn med mange brugere.

Kennedy Space Center: Indgangsbillet med Explore-bustur

Kennedy Space Center: Indgangsbillet med Explore-bustur

Få mest muligt ud af din tid på Kennedy Space Center Visitor Complex ved at kombinere en 1 eller 2-dages adgangsbillet med den uddybende Explore-bustur. På Explore-turen kører du sammen med en rumekspert, som tager dig med på en rundtur i USA's rumhavn med mange brugere. KSC Explore-turen går videre end Kennedy Space Center-busturen og gør flere stop for at fange fotomuligheder, der kun findes én gang i livet. Få en fotografisk udsigt til adskillige rumfartsikoner som Vehicle Assembly Building og det historiske Launch Complex 39, og gå fra borde for at tage billeder undervejs til Apollo/Saturn V-centret. Med din adgangsbillet til Kennedy Space Center Visitor Complex kan du nyde mange udstillinger, shows og attraktioner, herunder Space Shuttle Atlantis®, Shuttle Launch Experience, Gateway-komplekset, Rocket Garden og Heroes & Legends med U.S. Astronaut Hall of Fame præsenteret af Boeing®. Oplev udstillingen "Rejsen til Mars: Explorers Wanted", som omfatter en levende interaktiv teaterpræsentation om den røde planet. Nyd lanceringen i det dybe rum ved at besøge Gateway-komplekset for at opleve de aktuelle og kommende banebrydende innovationer inden for rumforskning fra NASA og deres kommercielle partnere. Træd derefter ind i fremtidens rumhavn, og gå om bord på en af fire uforglemmelige rejser til fjerne verdener på en medrivende tur. I Kennedy Space Center Visitor Complex har du mulighed for at udforske verdens største samling af astronautmemorabilia. Du vil ikke kun se hyldester til heltene fra Mercury-, Gemini-, Apollo- og rumfærgeprogrammerne, men også hvad der sker nu og i fremtiden på Kennedy Space Center, USA's rumhavn med flere brugere.

Fra Orlando: Tur til Kennedy Space Center med transport

Fra Orlando: Tur til Kennedy Space Center med transport

Lær alt om rummet på en dagstur til Kennedy Space Center fra Orlando. Mød en astronaut, hop om bord på Shuttle Launch Experience-simulatoren, og se en IMAX-film. Gå rundt i rakethaven fuld af rigtige raketter, og besøg Gateway-komplekset for at lære om fremtidens rumfart. Hør interessante fakta og historier om centret fra din chauffør og guide under din transport. Ved ankomsten kan du nyde masser af tid til at gå rundt og besøge de mange attraktioner, der er tilgængelige på stedet. Drag fordel af at have din guide ved hånden, som vil være til rådighed til at besvare eventuelle spørgsmål under dit besøg. Vælg mellem følgende muligheder: - Kun transport: Du slipper for dine transportbehov mellem Orlando, Kissimmee eller Lake Buena Vista og Kennedy Space Center med en transport fra dør til dør. - Transport fra Orlando og adgangsbillet: Nyd den nemme transport til Kennedy Space Center, og spring køen over for at få dine billetter i døren. - Tur i lille gruppe: Nyd afhentning på hotellet og en morgenmadspose på vej til komplekset på en tur i en lille gruppe (op til 12 personer) med mere specialiseret hjælp fra din rejseleder. I løbet af dagen på Kennedy Space kan du desuden tage med på KSC Explore Bus-turen for at komme inden for NASA's porte til fotostop nær affyringsramperne og ved køretøjssamlingsbygningen. Udnyt en kupon til 15 dollars, som kan indløses til mad på komplekset. - Kennedy Space Center Express: Mød bussen ved det endelige mødested (ICON Park) og undgå besværet med afhentning. Så får du lidt ekstra tid om morgenen, da du stiger om bord ved det sidste stop.

Cocoa Beach: Bådtur på Thousand Islands Banana River

Cocoa Beach: Bådtur på Thousand Islands Banana River

Tag til mødestedet og gå ombord på en komfortabel pontonbåd til dit Thousand Islands bådcruise i Cocoa Beach. Rejs gennem hundredvis af naturlige mangrover, der er hjemsted for nogle af Floridas mest interessante dyreliv. Nyd udsigten, mens du sejler gennem det rolige vand, og hold udkig efter delfiner, søkøer, pelikaner og andre dyr, der kalder dette beskyttede område for deres hjem. Lyt til interessante kommentarer fra naturkyndige styrmænd, og lær om områdets historie, dets vandveje og Indian River Lagoon-økosystemet. Afrund din oplevelse ved at medbringe dine egne snacks og øl eller vin, som du kan nyde under hele krydstogtet, eller køb en drink om bord.

Miami: Go City All-Inclusive Pass med mere end 30 attraktioner

Miami: Go City All-Inclusive Pass med mere end 30 attraktioner

Besøg Seaquarium, Zoo Miami og Kennedy Space Center. Tag på en Everglades-tur fra Miami og mange flere af de bedste ting at lave i Miami og omegn. Passene fås til 3, 4 eller 5 kalenderdage, og du kan bruge de resterende dage i op til 2 uger efter første brug af passet. Miami All-Inclusive Pass leveres med en digital guide med åbningstider og nyttige oplysninger om attraktioner. Du får også ekstra fordele, herunder rabat i gavebutikken på udvalgte attraktioner. Du skal blot vise dit QR-kodede pass på din telefon (eller printe det ud derhjemme) ved hver attraktion eller tur for at få gratis adgang. Aktiviteter, attraktioner og ture omfatter: - Island Queen Millionaire's Row Sightseeing Cruise - Big Bus Miami Hop-On, Hop-Off Discover Tour - Thriller Miami Speedboat Adventures - Miami Seaquarium - Big Bus Miami: Aftentur - Superblue Miami - Duck Tours South Beach - Paradox-oplevelse i Miami - Salsa aften! Lektioner, mojitos og dans - Kennedy Space Center Besøgskompleks - Big Bus Miami: Everglades Airboat Tour - Everglades Alligator Farm og Airboat-tur - Gray Line Miami: Key West dagsudflugt (fra Miami) - Ft. Lauderdale: Glasbundsbåd og snorkeltur - Safari i løveland Attraktioner og ture kan ændres. Tjek din medfølgende digitale guide for en opdateret oversigt over attraktioner, herunder åbningstider og instruktioner om, hvordan du får adgang til hver attraktion med dit pass, før du tager af sted. *Besparelser baseret på rejseruter på Go Citys hjemmeside.

Fra Orlando: Dagstur til Kennedy Space Center med sumpbådtur

Fra Orlando: Dagstur til Kennedy Space Center med sumpbådtur

Din tur til Kennedy Space Center Visitor Complex lover en spændende dag for hele familien. Lær alt om rumfart på dit besøg i denne fantastiske institution. Under den fortalt NASA-bustur med bus vil du stå inde i affyringskontrolrummet og se på en ægte Saturn V-raket, den største raket, der nogensinde har fløjet. Du kan også tage billeder af rumfærgens opsendelsespladser. Med lidt held kan du måske endda se en rumfærge der! I Kennedy Space Center Visitor Complex kan du også nyde Shuttle Launch Experience. Denne simulatortur begyndte i maj 2007 og efterligner synet, lyden og følelserne af en rumfærgeopsendelse. Mærk den utrolige rejse, det er at blive sendt ud i rummet og kredse om Jorden fra en astronauts synspunkt. Gæstebesætningsmedlemmer spænder sig fast og går lodret op til opsendelse i en enestående bevægelsesbaseret simulator, den eneste realistiske simulering af en opsendelse, der nogensinde er blevet skabt. Den 5 minutter lange oplevelsessekvens kulminerer med en betagende udsigt over Jorden. Efter busturen kan du læne dig tilbage og nyde en IMAX-film. Husk at se den nye 3D IMAX-film Magnificent Desolation. Hvorfor ikke vælge at slentre gennem en rumfærge i naturlig størrelse, se på en månesten eller prøve rumis? Dette er en sjov dag for hele familien. Din tur inkluderer en 30-minutters airboat-tur for at opleve skønheden i de nærliggende sumpområder! Kig efter eksotiske planter, blomster og dyreliv, herunder den mest berømte beboer i sumpen - alligatoren.

Orlando: All-inclusive-pas med Kennedy Space Center

Orlando: All-inclusive-pas med Kennedy Space Center

Oplev det bedste af Orlando med dette all-inclusive-pas. Vælg mellem et 2-, 3- eller 5-dages kort, der gælder i et 2-ugers vindue, og gå på opdagelse. Jo mere du ser, jo mere sparer du. Nyd populære attraktioner som Kennedy Space Center og LEGOLAND Florida. Udforsk de omkringliggende attraktioner i Tampa og Miami, som er perfekte til en roadtrip. Der er ingen grund til at vælge attraktioner, før du køber passet, du kan vælge og vrage, mens du er på farten. Gnid skuldrene med berømthederne på Madame Tussauds Orlando, tag en tur på The Orlando Eye og meget mere. Få glæde af et digitalt pass og en guide, som kan bruges på en mobil enhed eller printes ud derhjemme. Attraktioner og aktiviteter med dit pass inkluderer: - Wonderworks Orlando All-Access Pass - LEGOLAND® Florida Resort - Kennedy Space Center Besøgskompleks - Madame Tussauds Orlando - SEA LIFE Aquarium Orlando - The Orlando Eye (tidligere The Wheel i ICON Park) - The Outta Control Magic Comedy Dinner Show - Fun Spot America forlystelsespark - 4 forlystelser - Gatorland - verdens alligatorhovedstad - Congo River Adventure Golf - Boggy Creek Airboat Tour med Butterfly Nectar - Pariserhjul og måltid i Old Town USA - Titanic: Udstillingen med artefakter - Island H2O Water Park - adgang på hverdage - Safari i løveland - og meget mere! Attraktioner og ture kan ændres. Tjek Go City-appen eller den medfølgende digitale guide for en opdateret oversigt over attraktioner, herunder åbningstider og instruktioner om, hvordan du får adgang til hver attraktion med dit kort, før du tager af sted. *Besparelser baseret på rejseruter på Go Citys hjemmeside.

Kennedy Space Center: Chat med en astronaut med adgang

Kennedy Space Center: Chat med en astronaut med adgang

Skyd af og oplev en tur som ingen anden til NASA's Kennedy Space Center og Visitor Complex. Giv en astronaut hånd, lær om forskellige Apollo-missioner og se rumfærgen Atlantis®. Besøg rumstationen om morgenen eller eftermiddagen, afhængigt af hvilken tur du vælger. Udforsk dine omgivelser, nyd enten morgenmad eller frokost parret med én alkoholisk drink (for voksne) eller lette forfriskninger. Nyd udstillinger, shows og attraktioner, inklusive verdens største samling af astronaut-memorabilia. Gå rundt, besøg rumfærgen Atlantis®, Shuttle Launch Experience, Rocket Garden og Heroes & Legends med US Astronaut Hall of Fame præsenteret af Boeing®. Mød en rigtig astronaut, en af de fedeste oplevelser, du får på Jorden. Chat med dem, mens de fortæller dig om deres missioner, og få taget et billede med dem. Oplev en fantastisk dag med hele familien. Det er en, du kan sætte kryds på din bucket-liste.

Kennedy Space Center: Astronaut Træningsoplevelse

Kennedy Space Center: Astronaut Træningsoplevelse

Træn til at tage til Mars og bliv astronaut for en dag på Kennedy Space Center Visitor Complex. Bliv en del af den næste generation af rumforskere i Astronaut Training Experience® Center. - Udforsk med Lockheed Martin. Bliv inspireret af autentisk NASA-videnskab og -teknik. I Astronaut Training Experience (ATX) kan du slutte dig til besætningen, når de påbegynder en spektakulær række missionssimuleringer, herunder opsendelse, landing og vandring på Mars. Udfør en rumvandring gennem spændende og medrivende simulationsteknologi til simulering af mikrogravitation. Deltag i opsendelsen af NASA's Space Launch System-raket (SLS) som medlem af enten opsendelseskontrolholdet eller besætningen på Orion-kapslen. Under hele træningen kan du oprette personlige videologfiler, som du kan gense, når du har afsluttet din mission.

Fra Miami - fortryllet NASA-tur

Fra Miami - fortryllet NASA-tur

Vær klar til at blive inspireret, når du dykker ned i rumfartens fortid, nutid og fremtid. Oplev det største rumeventyr på Jorden på NASA's Kennedy Space Center. Vælg mellem flere turmuligheder. Gå under den største raket, der nogensinde er fløjet. Tag en virtuel månevandring. Mød en erfaren NASA-astronaut. Stå næse mod næse med rumfærgen Atlantis, og prøv den spændende Shuttle Launch Experience. Udforsk alle de fascinerende interaktive udstillinger, og se imponerende 3D-film Denne tur har et maksimum på 5 rejsende pr. van/SUV.

De mest populære seværdigheder i Merritt Island

Oplevelser i Kennedy Space Center

Byer i USA

Andre seværdigheder i Kennedy Space Center

Vil du se alle oplevelser i Kennedy Space Center? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Kennedy Space Center

Samlet bedømmelse

4.6
(3.450 anmeldelser)

Meget interessant og et must-see, hvis du er i nærheden! Store oplevelser og der er rigtig meget at se og opleve. Først tænkte vi på, om vi overhovedet ville besøge Kennedy Space Center, men det er vi meget glade for, at vi gjorde!

Så specielt bare at gå rundt! Explore-busturen kan varmt anbefales. Du ser ting, som du ellers ikke ville se, du kan ofte stå af bussen på stedet, og du kommer helt tæt på opsendelsesplatformene.

Absolut et must, hvis du er i området! Sådan et fantastisk anlæg, der er masser af muligheder for at prøve noget, deltage og se. Absolut 5/5 stjerner!

Havde en vidunderlig tid, udstillingerne er fantastiske. Der er masser at lave. Det kan dog være en dyr aktivitet for en familie med et par børn.

Det fungerede fantastisk, klart anbefalet, både Kennedy Space Center og købet gennem Get Your Guide, hvilken app vi har brugt i 6 år!