Kensington Palace

Vælg datoer

5 fakta om Kensington Palace i London

Kensington Palace ligger i den vestlige del af Hyde Park. Det har i over 300 år været residens for de kongelige og er et af Londons mest populære turistmål. Slottet har en lang og spændende historie bag sig og ligger fredfyldt omgivet af store smukke haver. Her er nogle interessante fakta til dit besøg på Kensington Palace.

 • 1. Maria af Modena fødte sit barn her i 1688

  Denne begivenhed var vigtig, fordi den gav Jakob 2. af England en katolsk tronarvning, hvilket udløste The Glorious Revolution, hvor Vilhelm af Oranien tilranede sig tronen.

 • 2. Vilhelm flyttede dertil for at blive helbredt for astma

  Vilhelm 3., den nye hollandske konge af England, ledte nu straks efter et mindre forurenet sted end Palace of Whitehall og hans øjne faldt på Kensington, der dengang var et landligt refugium omgivet af skov!

 • 3. Citrusfrugter i England!

  Orangeriet i Kensington Palace blev bygget i 1704, så man kunne dyrke eksotiske frugter. I dag er der café på stedet og her får du en af Londons mest dekadente "afternoon teas"!

 • 4. Dronning Victoria er født og opvokset på slottet

  Det var også her hun mødte sin senere ægtemand Albert, men på trods af slottets betydning for hendes tidlige år, flyttede hun til Buckingham Palace, da hun blev dronning, og vendte aldrig mere tilbage til Kensington!

 • 5. Beatles plejede at optræde på Kensington

  Prinsesse Margaret og Lord Snowdon inviterede jævnligt tidens stjerner til overdådige fester på slottet. Liverpools berømte sønner optrådte ofte med sange rundt om flyglet i dagligstuen.

Planlæg dit besøg

 • Kensington Palaces åbningstider

  Kensington Palace åbner kl. 10.00 hele året , undtagen fra d. 24. til d. 26. december. Slottet lukker kl. 18.00 fra d. 1. marts til d. 31. oktober og kl. 17.00 resten af året. Du kan senest komme ind 1 time før lukketid.

 • Hvor længe varer turen?

  Regn med mindst 2-3 timer til turen på Kensington Palace og de smukke haver, og glem ikke at afsætte tid til te og kager, (eller endda champagne!) i Orangeriet.

Praktisk information

 • Hvornår skal man tage dertil?
  Åbent dagligt fra kl. 10.00-18.00 om sommeren, og fra kl. 10-17.00 om vinteren. Lukket d. 24., d. 25. og d. 26. december.
 • Hvad er prisen?
  I højsæsonen fra d. 1. marts til d. 31. oktober er prisen på voksenbilletter til Kensington Palace 17.50 GBP. Resten af året koster de 16.50 GBP.
 • Får jeg brug for en guide?
  Du har ikke brug for en guide på selve slottet, men det er en god ide at finde en tur med guide for at se de nærmeste omgivelser.
 • Hvordan kommer jeg derhen?
  Tag metrolinjerne District eller Circle til High Street Kensington Station, eller en af de mange busser, der kører til slottet.
 • Yderligere tips

  • Book billetter til Kensington Palace online i forvejen og få rabat.

  • Husk at tildække skuldrene.

Andre seværdigheder i Kensington Palace

Vil du se alle oplevelser i Kensington Palace? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Kensington Palace

Samlet bedømmelse

4.3 / 5

baseret på 1.699 anmeldelser

Booket gennem Få din guide. Printede billetter fra, men downloadede også app. Købte et dagspas, så vi fandt ud af, hvad vi kunne gøre på en dag ved at bruge passet. Brugte Big Bus Tours. Det tager evigheder at komme rundt i hele byens kreds. Vi fik at vide 2 timer, men det er mere som 2 og 1/2. Savnede at se nogle af vartegnene på grund af vejspærringer. Vi tog til Westminster Abbey. Reserveret 15.00 til 15.30 slot på St. Paul's. Ståede ombord på bussen kl. 1.45 og nåede først pladsen kl. 15.30. Bussen kørte forbi Abbey 3 eller 4 gange, hvilket var mærkeligt. Fra St. Paul's lavede vi vores reservation kl. 18.00 på Shard. Vil anbefale at købe passet og de attraktioner, vi besøgte.

Fascinerende kongelig historie fra Stuart og georgisk tid helt op til i dag. Fantastisk at se Prinses Dianas brudekjole også. Arkitektonisk er det fascinerende, og vagterne/personalet på stedet er yderst kyndige, hjælpsomme og elsker at tale om de særheder og historie, som lyden går glip af. Jeg har boet i London, tændt og slukket i hele mit liv, og efter at have været i næsten alle kongelige paladser i år, plus andre statelige hjem, var KP det klart mest underholdende par timer.

Jeg er kommet til London hele mit liv, da min mor blev født der. Kensington Palace er et af de meget få vartegn i London, som jeg ikke har besøgt. Det er et dejligt palads, og som en beundrer af Diana, prinsesse af Wales, var jeg så glad for at se den smukke brudekjole i al dens pragt. tak skal du have

Fantastisk værdi for pengene, vi købte 3 dages passet og brugte det, vi betalte for det på vores første dag

Fed oplevelse selvfølgelig skal man være historisk interesseret