Entrébillet

London: Entrébillet til Kew Gardens

Aktivitetsudbyder: Kew Gardens

London: Entrébillet til Kew Gardens

Aktivitetsudbyder: Kew Gardens

Fra 95,50 DKK pr. person

Gå på gangbroen højt oppe i trætoppene, og udforsk de mange hektar land, som er overdækket af glas. Træd ind på det kongelige slot, opdag gallerier med botanisk kunst, og oplev 250 års royal historie på Kew Gardens, Londons største UNESCO-seværdighed.

Om billetten

Gratis afbestilling
Afbestil op til 24 timer i forvejen og få hele beløbet refunderet
Book nu, og betal senere
Hold dine rejseplaner fleksible - book din plads uden omkostninger i dag.
Covid-19-forholdsregler
Der er truffet særlige sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger. Tjek din aktivitetsvoucher, når du booker for at få alle detaljer. Lær mere
Gyldig 1 dag
Tjek de ledige muligheder for at se starttidspunkter
Kørestolsvenlig

Det vil du opleve

Højdepunkter
 • Oplev Londons største UNESCO-seværdighed
 • Oplev den eksotiske regnskov i Palm House
 • Tag en gåtur i trætoppene 18 meter over jorden
 • Lær mere om biernes ekstraordinære liv i The Hive
 • Lad dig betage af de over 14.000 træer i The Arboretum.
Beskrivelse

Nyd en hel dag ude i Kew Gardens, Londons største UNESCO World Heritage Site, som ligger kun 30 minutter fra det centrale London med metro og overjordiske tog. Din billet inkluderer adgang til 326 acres af haver, 3 kunstgallerier, en trætop gangbro og Kew Palace. Træd ind i Kew Palace og udforsk et smukt kongeligt tilflugtssted, der omfatter prinsessernes soveværelser, en intim spisestue og de nyrestaurerede georgiske kongelige køkkener. Stedet omfatter omfattende haver under glas, der understøtter en række planteliv året rundt.

Se de gigantiske liljepuder i Waterlily House, og oplev derefter en eksotisk regnskov i Palm House. Rejs gennem 10 klimazoner i Princess of Wales Conservatory. Andre højdepunkter omfatter Arboretet. Stående 17 meter høj og konstrueret af 170.000 aluminiumsdele og 1.000 LED-lys, efterligner Hive-strukturen de visuelle og lydeffekter af en egentlig bikube i Kew Gardens.

Lær alt om biers ekstraordinære liv og den afgørende rolle, de spiller for planetens sundhed. Afrund dit besøg på en af stedets caféer og restauranter, der serverer varme måltider og klassisk eftermiddagste (ikke inkluderet).

Inkluderet
 • Adgang til Kew Gardens
 • Gratis vandreture, der finder sted mindst to gange dagligt, afhængigt af tilgængelighed
 • Kort og sæsonbestemte højdepunkter guide
 • Mad og drikke
 • Explorer tog
Covid-19-forholdsregler
Sikkerhedstiltag
 • Alle områder, som kunder berører, bliver hyppigt rengjort
 • Antallet af besøgende er begrænset for at undgå folkemængder

Vælg antal deltagere og en dato

Deltagere

Dato

Mødested

Ankom til en hvilken som helst indgang til Kew Gardens. Den nærmeste indgang til Kew Gardens Station (metro og regionaltog) er Victoria Gate, som ligger på Kew Road.

Se stedet i Google Maps ⟶
Vigtig information

Ikke tilladt

 • Kæledyr (førerhunde er tilladt)

Det skal du vide

 • Kew Gardens er fuldt tilgængeligt for kørestolsbrugere med en elevator, der giver adgang til de øverste etager i Kew Palace
 • Alle børn på 16 år og derunder skal være ledsaget af en voksen
 • Kew Palace er lukket om vinteren
 • Kew Gardens er lukket den 24. og 25. december
 • Gratis vandreture finder sted mindst to gange dagligt, afhængigt af tilgængelighed
Kundeanmeldelser

Samlet bedømmelse

4,6 /5

baseret på 1827 anmeldelser

Samlet oversigt

 • Værdi for pengene
  4,3/5
 • Service
  4,5/5
 • Organisering
  4,4/5

Sorter efter:

Rejsetype:

Stjernevurdering:

Jeg smukke og afslappende sted at tage familie og venner for at se nogle naturens vidundere. Der er masser af åbne pladser, udstillinger og interessepunkter for alle. Jeg synes administrationsgebyret er meget for pengene. Især i betragtning af den afgørende forskning, konservering, forberedelse, præsentation og vedligeholdelse, der er nødvendig Mere end én tur er nødvendig for at nyde alle deres bestræbelser og dedikation Fra planter og blomster: at spise og drikke til at shoppe. Millennium frøbanken, De mange haver og vigtige uddannelsesaktiviteter og trivselsforskning

Se mere

6. juni 2022

Vi tog oss till Kew Gardens trots att det var en lång resväg kommunalt. Det var en fin resa och vi kände att vi fick se mycket av det "riktiga" London på vägen dit. Väl inne i trädgården blev vi försenad över hur stort det var. Det kändes som att vi kunde gå och gå och gå utan att det tog slut. Allt var så vackert och det var roligt att läsa namnen på alla träd, många riktigt stora och gamla, när vi gick genom parken. Jag älskar botaniska trädgårdar och det gör även min son på elva år. Han sover att man känner sig så fridfull runt blommor och träd. Jag önskar att jag kunnat se hur det det ur på sommaren eller våren när allt nyss slagit ut. Tyvärr var ett av växthusen stängt och så även en del vägar och "a walk through the tree tops" vilket drar ner vårt betyg. God mat och bra service och information från de som arbetar i parken och det var rent och snyggt överallt. Se till att ni har god tid på ett för ett besök i Kew Gardens för det är så fint att ni inte vill stressa.

Se mere

6. november 2022

Oversæt

We had a great day out and good weather. There was more than enough to see in a day - i.e. 10.30 to 17.00. Highly recommended. The only slight downside was the apparent unavailability of the Mexican food in the restaurant (it was advertised as part of a Mexican theme exhibition).

3. oktober 2022

Oversæt

Produkt-ID: 34660