Oplevelser i
Key West

Det sydligste punkt i Florida Keys kombinerer sol, hav, smuk natur og endda lidt Ernest Hemingway. Der serveres også en margarita eller to.

Vælg datoer

Ofte stillede spørgsmål om Key West

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Key West?

Andre seværdigheder i Key West

Vil du se alle oplevelser i Key West? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Key West

Samlet bedømmelse

4.2 / 5

baseret på 2.967 anmeldelser

Afhentes kun fra hotellet fra Miami beach, ellers fra Biscayne blvd. Den udadvendte rejse tager ca. 3 timer 30, mens returen er over 4 og afhænger af den trafik, der altid er meget intens mod centrum. Under turen illustrerer og giver vores guide Armando mange oplysninger. Salg af billetter om bord til lidt lavere priser end online. Guiden anbefaler kraftigt 39 $ trolley-turen, som inkluderer en smag af romfabrikken, men kun hvis du foretager turen, og den sidste er kl. 16. Hvis du mister, er der ingen smag. Jeg købte trolley tour og parasailing for $ 57, men der er meget lidt tid tilbage, og jeg har ikke draget fordel af den komplette rundvisning på øen eller turen til rummuseet, og jeg gik glip af den gratis prøvesmagning. Lige tid til at se Hemingways hus på $ 15 og uden guidet tur, eller jeg ville have været for sent til tilbagekomsten, som var kl. 17. Jeg anbefaler turen til Key West, men overvej tiderne godt, hvis du køber andre muligheder. 100% anbefales.

Det var en fantastisk tur og oplevelse !! Vores tour guide var meget kyndig, og da hun så os rundt spurgte, hvordan det gik !! Hun annoncerede os ved vores efternavn, hvilket betyder meget !! Jeg vil helt klart anbefale denne tur til alle, der elsker at rejse og udforske .. ved bare, at du betaler for alle attraktionerne adskilt fra turprisen, var stadig temmelig rimelig !!! Marissa og lariso var fremragende

Dejlig by, en anden oplevelse af Miami. Denne ture er kun transport, de er 3 1/2 times envejsrejse og en anden 3 1/2 tilbage. Det, jeg ikke kunne lide, var, at de fik os til, at bussen vender tilbage kl. 05:30, men de ventede på et par piger, der forsinkede at komme.

Jeg betalte 10 dollars mere på bussen for at sætte mig op. Personalet er meget rart. De forklarede os på engelsk og spansk en masse historie med key west, hvor man skal gå og spise, hvad man skulle besøge .... Der var vi 6 timer at nyde :)

Rigtig god oplevelse og nem transport frem og tilbage.