Khao Lak

Vælg datoer

Seværdigheder i Khao Lak

Andre seværdigheder i Khao Lak

Vil du se alle oplevelser i Khao Lak? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Khao Lak

Samlet bedømmelse

4.7 / 5

baseret på 2.734 anmeldelser

Virkelig en fantastisk oplevelse. Der var ikke overrendt af turister og vi fik vores “egen” elefant at vaske Og det andet par der var med fik deres. Dejlig og autentisk tur på de originale rafter og hyggeligt at besøge de frække aber. Det var en sød og god guide og chauffør vi havde. Det var en stille og rolig og virkelig hyggelig dag og vores børn på 7 år elskede det. Vi oplevede så meget på denne dag. Vi følte virkelig, at denne tur var alle pengene værd.

Fin tur, for os med små børn var det fint den ikke var så lang.... Skildpadde centeret var hyggeligt nok og fint for små børn der ikke har så meget tålmodighed, det tog ikke så lang tid. Vandfaldet kunne jeg godt have undværet,men der var heller ikke så meget vand i som vi også blev indformeret om

En god og hyggelig tur - med en meget sød, venlig og vidende engelsktalende guide. P.g.a. Årstiden var der ikke meget vandfald at se. Udover skildpadder så vi slanger, fugle, kryb Og smuk natur på sejlturen.

Skøn dag i Khao Sok: vandretur i regnskoven med dygtig og sympatisk lokal guide, sejltur på den fantastisk smukke Ratchaprapha Lake ...og så en svømmetur i søen efter en lang varm dag - wauw!

super guide, alt var i den skønneste orden. turen varede længere end skrevet og der var frokost inluderet, selvom der stod der ikke var. Kan kun anbefales