Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Kinderdijk

Kinderdijk

Vores mest anbefalede ting at gøre i Kinderdijk

Rotterdam: Kinderdijk Windmill Village Indgangsbillet

1. Rotterdam: Kinderdijk Windmill Village Indgangsbillet

Udforsk vindmøllebyen Kinderdijk, der er på UNESCO's verdensarvsliste. Se museumsmøller og en pumpestation, og glid derefter over polderne på en udflugtsbåd. Rejs tilbage i tiden til en verden af gamle hollandske vindmøller. Slentre gennem de århundredgamle bygninger i en dejlig landsby, og se fascinerende udstillinger fra forskellige historiske epoker. Besøg to museumsmøller, friluftsudstillinger og en pumpestation. Der er også en interaktiv skattejagt for børn, en film på flere skærme og en app, så du får mest muligt ud af dit besøg. Derefter kan du kravle om bord på en af de inkluderende udflugtsbåde. Glid hen over polderfarvandet, mens landsbyens mange vindmøller driver forbi.

Rotterdam: Vandbusbillet til Dordrecht og/eller Kinderdijk

2. Rotterdam: Vandbusbillet til Dordrecht og/eller Kinderdijk

Gå om bord på Waterbus og rejs på vandet for at udforske smukke destinationer som Dordrecht, Rotterdam, UNESCO's verdensarvsliste, vindmøllebyen Kinderdijk, og oplev de smukke steder i Biesbosch. Det er nemt, hurtigt og komfortabelt at rejse med Waterbus. Tag plads på en af de indendørs pladser eller bliv på udendørsdækket med håret i vinden og solen i ansigtet. Rotterdams skyline er smuk fra vandet. Og det smukke historiske Dordrecht er mere end et besøg værd. Gå en tur gennem det gamle centrum eller nyd en drink på en terrasse. Selvfølgelig skal I også besøge Kinderdijk. Der er intet bedre end et besøg ved vindmøllerne over vandet. Træd ind i en af vindmøllerne og dyk ned i Nederlandenes historie generelt. Oplev de smukkeste steder og de mange muligheder i Biesbosch via vandreture, cykelruter, pr. båd eller med kanoer. Tag din cykel eller scooter med om bord, og tilbring en dag med at udforske og rejse over vandet. Linje 21 (betjenes kl. 11.00 - 20.00): Erasmusbrug - Capelle a/d Ijssel - Kinderdijk vindmølleby Linje 20 (betjening fra 7:00 til 21:00): Erasmusbrug - Capelle a/d Ijssel - Krimpen a/d Ijssel - Ridderkerk - Alblasserdam - H.I. Ambacht - Papendrecht - Dordrecht

Fra Amsterdam: Kinderdijk og Haag Tour med museer

3. Fra Amsterdam: Kinderdijk og Haag Tour med museer

Nyd det smukke landskab fra komforten i en luksuriøs minivan. Du bliver hentet fra et centralt beliggende mødested i Amsterdam og kørt til Kinderdijk på ca. 75 minutter. Læn dig tilbage, slap af og nyd udsigten over det hollandske landskab, mens du kører til UNESCO's verdensarvsområde. Besøg en fungerende vindmølle indefra, se filmen om området og lær mere om historien om dette UNESCO-værdital på verdensarvsområdet. Efter et 90-minutters besøg sætter du dig tilbage i minivanen og fortsætter til Haag. Denne travle by er hjemsted for nogle af Europas vigtigste politiske institutioner, herunder Nederlandenes regeringssæde og kongefamilien. Den er også hjemsted for adskillige ambassader og internationale organisationer, herunder Den Internationale Domstol, Den Internationale Straffedomstol og flere kongelige paladser. Du starter dit eventyr i Haag, hvor du får en byrundtur i minibus. Du vil se alle højdepunkterne, og der vil blive gjort et stop til frokost (for egen regning), inden du nyder et inkluderet besøg til et af de tre kulturelle højdepunkter i Haag. Opdag Mauritshuis, der huser nogle af de bedste hollandske malerier fra guldalderen. På dette museum kan du finde mesterværker som Vermeer's Pige med en perleørering og billeder af Rembrandt van Rijn. Nyd en inkluderet lydomvisning af Escher i Het Paleis. Dette tidligere kongelige vinterpalads rummer nu over 120 tryk af den berømte M.C. Escher. Den måde, han legede med perspektiv, rum og virkelighed på, gør, at han stadig fascinerer den dag i dag. Hvad gør det lille land Nederlandene så fantastisk? Opdag dette og meget mere på Madurodam. Verdens mindste by er fuld af smukke miniaturer, legende aktiviteter og fantastiske forlystelser, hvor børn og voksne kan opdage, hvad der gør os så unikke.

VIP Private Full Day Tour of the Netherlands

4. VIP Private Full Day Tour of the Netherlands

Udforsk en anderledes side af Holland med denne heldagsrundtur i Holland, der kan tilpasses efter dine ønsker, med en privat guide og chauffør. Der er så meget mere at se i Holland end blot Amsterdam. Med denne tur laver vi en personlig rejseplan med de steder, du gerne vil se. Turen vil blive givet af en professionel guide, der vil køre dig rundt i et luksusbil. Guiden vil fortælle dig al historie, historier og information om de steder, du ønsker at besøge. Efter turen kører guiden dig tilbage til hotellet. Du bliver hentet på din bolig eller et andet sted i byen. Du bliver kørt til det sydlige Holland for at udforske det smukke hollandske landskab, landsbyer og imponerende byer. Vælg mellem forskellige steder at besøge. Dette omfatter Delft, Haag, Kinderdijk, Rotterdam, Delfshaven og Dordrecht. Din rejseplan vil blive lavet til dig med to eller tre stop på forskellige steder. Din guide vil fortælle dig alt om historien, historier og oplysninger om de steder, du besøger. Efter turen kører guiden dig tilbage til din indkvartering.

Fra Amsterdam: Privat heldagstur i Holland.

5. Fra Amsterdam: Privat heldagstur i Holland.

Tag på en unik rejse gennem Holland med en heldagstur, der kan tilpasses fuldt ud, og som ledes af en privat vært/guide og chauffør. Ud over de ikoniske gader i Amsterdam er der et væld af hollandske skatte, der venter på at blive udforsket. Skræddersy din rejseplan, så den inkluderer de steder, der fascinerer dig mest. Dit eventyr begynder med vores venlige vært/guide, som vil navigere på den naturskønne rute og give dig et rigt udvalg af historie, historier og indsigt i de destinationer, du vælger. Uanset om du vælger de charmerende kanaler i Delft, den kongelige tiltrækningskraft i Haag, de fascinerende vindmøller i Kinderdijk, den moderne arkitektur i Rotterdam, den historiske charme i Delfshaven eller de maleriske gader i Dordrecht, er valget dit. Din rute er omhyggeligt sammensat med to eller tre stop forskellige steder, hvilket sikrer en varieret og berigende oplevelse. Fra det fængslende landskab til livlige landsbyer og imponerende byer - hver destination er et kapitel i Hollands historie. Turen er på 8 timer.

Dagstur til Zaanse Schans, Volendam og Marken

6. Dagstur til Zaanse Schans, Volendam og Marken

Oplev det smukke landskab og de fantastiske vindmøller på denne dagstur fra Amsterdam. Gør dig klar til en dag fyldt med traditionelle vindmøller, historiske træhuse og fængslende kulturelle oplevelser. Benyt lejligheden til at besøge den maleriske landsby Zaanse Schans, og lær om Hollands kultur og historie, der har påvirket den innovation og arkitektur, du vil se på turen. Først kører din guide dig ud på landet i Holland for at udforske Zaanse Schans, som er et must at se, når man besøger Holland. Udforsk de smukke vindmøller, og se også de originale træhuse, lader og butikker. Din guide vil tage dig med ind i en af disse vindmøller. Du får også mulighed for at besøge en ostefabrik og en stroopwafel-fabrik. Her kan du se, hvordan den hollandske ost og vafler bliver lavet. Derefter udforsker du også de omkringliggende områder og opdager skjulte perler og kulturskatte. Dyk ned i regionens historie, når vi besøger nærliggende byer og landsbyer, hver med sin egen særprægede karakter. Fra den charmerende fiskerby Volendam, der er kendt for sine traditionelle kostumer og friske fisk og skaldyr, til den historiske by Edam, der er berømt for sin ikoniske ost, vil hvert stop afsløre noget nyt om hollandsk arv og kultur.

Amsterdam: Kinderdijk & Delft Privat dagstur m/transfers

7. Amsterdam: Kinderdijk & Delft Privat dagstur m/transfers

Tag med os på en heldags privat tur til de fantastiske vindmøller på Unesco-verdensarvsområdet Kinderdijk og den historiske by Delft, hvor det verdensberømte Delft Blue-keramikken er hjemme. Seværdighederne i Delft med sine kanaler, gavle og tårne er yderst maleriske. Byen er en del mindre end Amsterdam, men lige så smuk (og vigtigst af alt: med færre turister). Delft er hjemsted for det verdensberømte Delft Blue keramik, og et besøg på fabrikken, hvor du kan se processen med at fremstille det smukke keramik, er inkluderet. Herefter har du tid til at udforske byens centrum på egen hånd eller med vores erfarne guide til at følge med, lige som du vil. Da det er din dag ud, kan vi skræddersy turen efter dine ønsker. I Delft vil der også være tid til at spise frokost (ikke inkluderet i prisen). Vores andet stop for dagen vil være ved den unikke UNESCO-verdensarv Kinderdijk-møller. Et system af vindmøller og pumper har i århundreder drænet vandet fra polderjorden ud i floden. I årenes løb er systemerne blevet forbedret, og menneskelig snilde, teknologi og natur har kombineret deres arbejde for at holde vores fødder tørre, allerede i over 700 år! Beundre de 19 originale vindmøller i deres fantastiske historiske omgivelser. Du kan gå ind i en arbejdende mølle for at opleve møllernes personlige historier og/eller tage en sejltur for at få en bedre udsigt fra vandet! Ved afslutningen af vores private rundvisning kører vi dig tilbage til Amsterdam

Fra Amsterdam: Rotterdam og Zaanse Schans privat dagstur fra Amsterdam

8. Fra Amsterdam: Rotterdam og Zaanse Schans privat dagstur fra Amsterdam

Start turen med afhentning fra dit hotel. Herfra skal du køre til det hollandske landskab og udforske Zaanse Schans, som er et must, når du besøger Holland. Udforsk disse smukke vindmøller, og se også de originale træhuse, lader og butikker. Din guide vil tage dig med indenfor i en af disse vindmøller. Du får også mulighed for at besøge en ostefremstillingsfabrik og en stroopwafelfabrik. Her kan du se, hvordan den hollandske ost og vafler bliver lavet. Herfra kører du til den smukke Rotterdam, den anden hollandske by, som du besøger på denne tur. Oplev, hvordan ødelæggelserne under Anden Verdenskrig førte til en intensiv genopbygningsproces og til, at Rotterdam blev et af de mest dristige eksempler på moderne arkitektur i Holland. Først udforsker du Rotterdams centrum, hvor du finder mange arkitektoniske seværdigheder som den nye Markthal, de berømte Cube-huse, Erasmusbroen og Rotterdams rådhus. Når du går ind i Martkhal, har du mulighed for at tage en pause for at spise og drikke noget. Herefter kører guiden dig til en mere historisk del af Rotterdam kaldet Delfshaven, dette er en af de få dele af byen, der ikke blev ødelagt af bombningen. Efter Delshaven vil din guide køre dig til Rotterdams havn for at udforske den. Rotterdam huser den største havn i Europa, og indtil 2004 var det verdens største havn. Efter dit besøg i Rotterdam kører din guide dig tilbage til dit hotel eller et andet ønsket sted i Amsterdam.

Andre seværdigheder i Kinderdijk

Vil du se alle oplevelser i Kinderdijk? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Kinderdijk

Samlet bedømmelse

4.6 / 5

baseret på 174 anmeldelser

Kinderdijk er fortryllende! Det var så interessant at se 19 vindmøller, og hvordan denne ingeniørkunst har hjulpet med at kontrollere vandet i Holland. Vi tog også til Haag, her kendt som Den Haag, og så Den Internationale Straffedomstol, forskellige ambassader og det nærliggende strandområde, høfligt af vores guide og chauffør Theo...som var fantastisk og gav os så meget interessant information! En klar 5-stjernet tur!