Vores mest anbefalede ting at gøre i Kinderdijk

Rotterdam: Kinderdijk Windmill Village Entrébillet

1. Rotterdam: Kinderdijk Windmill Village Entrébillet

Udforsk vindmøllebyen Kinderdijk, der er på UNESCO's verdensarvsliste. Se museumsmøller og en pumpestation, og glid derefter over polderne på en udflugtsbåd. Rejs tilbage i tiden til en verden af gamle hollandske vindmøller. Slentre gennem de århundredgamle bygninger i en dejlig landsby, og se fascinerende udstillinger fra forskellige historiske epoker. Besøg to museumsmøller, friluftsudstillinger og en pumpestation. Der er også en interaktiv skattejagt for børn, en film på flere skærme og en app, så du får mest muligt ud af dit besøg. Derefter kan du kravle om bord på en af de inkluderende udflugtsbåde. Glid hen over polderfarvandet, mens landsbyens mange vindmøller driver forbi.

Rotterdam: Vandbus-dagsbillet til Kinderdijk og Dordrecht

2. Rotterdam: Vandbus-dagsbillet til Kinderdijk og Dordrecht

Gå om bord på Waterbus og rejs på vandet for at udforske smukke destinationer som Dordrecht, Rotterdam, UNESCO's verdensarvsliste, vindmøllebyen Kinderdijk, og oplev de smukke steder i Biesbosch. Det er nemt, hurtigt og komfortabelt at rejse med Waterbus. Tag plads på en af de indendørs pladser eller bliv på udendørsdækket med håret i vinden og solen i ansigtet. Rotterdams skyline er smuk fra vandet. Og det smukke historiske Dordrecht er mere end et besøg værd. Gå en tur gennem det gamle centrum eller nyd en drink på en terrasse. Selvfølgelig skal I også besøge Kinderdijk. Der er intet bedre end et besøg ved vindmøllerne over vandet. Træd ind i en af vindmøllerne og dyk ned i Nederlandenes historie generelt. Oplev de smukkeste steder og de mange muligheder i Biesbosch via vandreture, cykelruter, pr. båd eller med kanoer. Tag din cykel eller scooter med om bord, og tilbring en dag med at udforske og rejse over vandet. Linje 21 (betjenes kl. 11.00 - 20.00): Erasmusbrug - Capelle a/d Ijssel - Kinderdijk vindmølleby Linje 20 (betjening fra 7:00 til 21:00): Erasmusbrug - Capelle a/d Ijssel - Krimpen a/d Ijssel - Ridderkerk - Alblasserdam - H.I. Ambacht - Papendrecht - Dordrecht

Dagstur til Zaanse Schans, Volendam og Marken

3. Dagstur til Zaanse Schans, Volendam og Marken

Oplev det smukke landskab og de fantastiske vindmøller på denne dagstur fra Amsterdam. Gør dig klar til en dag fyldt med traditionelle vindmøller, historiske træhuse og fængslende kulturelle oplevelser. Benyt lejligheden til at besøge den maleriske landsby Zaanse Schans, og lær om Hollands kultur og historie, der har påvirket den innovation og arkitektur, du vil se på turen. Først kører din guide dig ud på landet i Holland for at udforske Zaanse Schans, som er et must at se, når man besøger Holland. Udforsk de smukke vindmøller, og se også de originale træhuse, lader og butikker. Din guide vil tage dig med ind i en af disse vindmøller. Du får også mulighed for at besøge en ostefabrik og en stroopwafel-fabrik. Her kan du se, hvordan den hollandske ost og vafler bliver lavet. Derefter udforsker du også de omkringliggende områder og opdager skjulte perler og kulturskatte. Dyk ned i regionens historie, når vi besøger nærliggende byer og landsbyer, hver med sin egen særprægede karakter. Fra den charmerende fiskerby Volendam, der er kendt for sine traditionelle kostumer og friske fisk og skaldyr, til den historiske by Edam, der er berømt for sin ikoniske ost, vil hvert stop afsløre noget nyt om hollandsk arv og kultur.

Fra Amsterdam: Lille gruppetur til UNESCO Kinderdijk og Haag

4. Fra Amsterdam: Lille gruppetur til UNESCO Kinderdijk og Haag

Mød din guide og chauffør på et centralt mødested i Amsterdam. En komfortabel luksuriøs minibus tager dig til dagens destination på bare 75 minutter. Læn dig tilbage, slap af og nyd den særprægede udsigt over det flade hollandske landskab. Et besøg i Kinderdijk giver dig ekstraordinær mulighed for at besøge et sted i Holland, der er på UNESCOs verdensarvsliste. I 1997 blev vindmøllekomplekset ved Kinderdijk tilføjet til UNESCOs prestigefyldte verdensarvsliste på grund af dets unikke karakter. UNESCO anser Polder-området med dets diger, møller og pumpestationer for at være et bevis for menneskelig opfindsomhed i at genvinde og beskytte jorden. Dette er en verdensomspændende erkendelse af, at dette sårbare område skal bevares for eftertiden. Ved ankomsten til Kinderdijk tager din personlige guide dig til besøgscenteret, beliggende i en gammel pumpestation. Se filmen om Kinderdijk-området inden du går igennem området. Hvis det er muligt, kan du besøge en fungerende vindmølle indefra (afhængigt af hvor travlt der er). Efter et 90-minutters besøg er det tilbage ombord på minibussen og videre mod Haag. Ud over at være hjemsted for den hollandske regering, er denne by også hjemsted for den hollandske kongefamilie, og det er den tredje største by i landet. I Haag finder du de fleste udenlandske ambassader i Holland og 150 internationale organisationer inklusive den internationale domstol og den internationale straffedomstol. Den er også hjemsted for fredspaladset, en række kongelige paladser, Mauritshuis og Binnenhof (det hollandske parlament). Ved ankomsten til Haag tager du en tur gennem byen i en minibus for at se alle disse højdepunkter. Der bliver et stop for frokost, før du nyder et besøg på en af Haags tre kulturelle højdepunkter: - Mauritshuis; hjemsted for nogle af de bedste hollandske malerier fra guldalderen. Oplev mesterværker som Vermeers Pige med perleørering og malerier af den berømte Rembrandt van Rijn. Få en audiotur. - Gemeentemuseum; er et moderne kunstpalads. Gå inde i denne fortryllende bygning, vandr gennem dens smukke, oplyste gallerier og opdag et særligt kunstværk, der rører dig personligt. Du kan endda forlade stedet lidt forelsket. Med det ekstraordinære maleri af Monet, den imponerende fotoudstilling, Piet Mondrians eventyrlystne liv, de intime gallerier eller periodeværelserne fulde af Delftware. - Madurodam; hvad er det, der gør det lille land Holland så stort? Oplev dette og mere på Madurodam. En lille by fuld af smukke miniaturer, legende aktiviteter og de bedste attraktioner. Du tager tilbage til Amsterdam sidst på eftermiddagen. En professionel, erfaren og venlig chauffør/guide vil ledsage dig på hele turen.

VIP Private Full Day Tour of the Netherlands

5. VIP Private Full Day Tour of the Netherlands

Udforsk en anderledes side af Holland med denne heldagsrundtur i Holland, der kan tilpasses efter dine ønsker, med en privat guide og chauffør. Der er så meget mere at se i Holland end blot Amsterdam. Med denne tur laver vi en personlig rejseplan med de steder, du gerne vil se. Turen vil blive givet af en professionel guide, der vil køre dig rundt i et luksusbil. Guiden vil fortælle dig al historie, historier og information om de steder, du ønsker at besøge. Efter turen kører guiden dig tilbage til hotellet. Du bliver hentet på din bolig eller et andet sted i byen. Du bliver kørt til det sydlige Holland for at udforske det smukke hollandske landskab, landsbyer og imponerende byer. Vælg mellem forskellige steder at besøge. Dette omfatter Delft, Haag, Kinderdijk, Rotterdam, Delfshaven og Dordrecht. Din rejseplan vil blive lavet til dig med to eller tre stop på forskellige steder. Din guide vil fortælle dig alt om historien, historier og oplysninger om de steder, du besøger. Efter turen kører guiden dig tilbage til din indkvartering.

Privat Kinderdijk UNESCO Site og Sydholland-tur

6. Privat Kinderdijk UNESCO Site og Sydholland-tur

Kinderdijk: Vi henter dig i Amsterdam/det sted, du vælger, og kører til Kinderdijk, som ligger i provinsen Sydholland. Køreturen vil tage omkring 75 minutter. Kinderdijk er en gruppe af vindmøller og pumpestationer, der blev skabt for at holde området tørt. Området, hvor Kinderdijk ligger, er under havets overflade, og for at undgå oversvømmelser blev dette system skabt. I dag er Kinderdijk et UNESCO-sted, der er mere berømt for sin fantastiske udsigt. Nyd at besøge vindmøllerne, eller tag en bådtur for at få den bedste udsigt. Indgangsbilletter er inkluderet i denne tur. Efter Kinderdijk har du mulighed for at besøge en af byerne i Sydholland, dvs. Rotterdam, Gouda, Haag eller Leiden. Bemærk venligst, at entré til et specifikt museum/attraktion ikke er inkluderet. Velkommen til Rotterdam. Den næststørste by i landet. I modsætning til Amsterdam er Rotterdam moderne med smarte højhuse og nyere, men imponerende broer. Besøg Markthal, som er hjemsted for over 100 madboder og restauranter, det spændende Cubic-hus eller det nyåbnede Depot Boijmans Van Beuningen. Du kan også tage en vandtaxi til det imponerende Hotel New York til en fornem High Tea. Gouda: Gouda, der er synonym med hollandsk ost, er en 750 år gammel historisk by og hjemsted for den fantastiske Sint - Janskerk, rådhuset, Goudse waag osv. Leiden: Hjemsted for Rembrandt, over 35 gårdspladser, 28 km kanaler og utallige monumentale bygninger. Sjovt faktum: Før de nåede Amerika, boede pilgrimsfædrene i Leiden i det 17. århundrede. Haag: Hollands politiske hovedstad og tredjestørste by. Det tager ca. 75 minutter at køre tilbage til Amsterdam.

Amsterdam: Kinderdijk & Delft Privat dagstur m/transfers

7. Amsterdam: Kinderdijk & Delft Privat dagstur m/transfers

Tag med os på en heldags privat tur til de fantastiske vindmøller på Unesco-verdensarvsområdet Kinderdijk og den historiske by Delft, hvor det verdensberømte Delft Blue-keramikken er hjemme. Seværdighederne i Delft med sine kanaler, gavle og tårne er yderst maleriske. Byen er en del mindre end Amsterdam, men lige så smuk (og vigtigst af alt: med færre turister). Delft er hjemsted for det verdensberømte Delft Blue keramik, og et besøg på fabrikken, hvor du kan se processen med at fremstille det smukke keramik, er inkluderet. Herefter har du tid til at udforske byens centrum på egen hånd eller med vores erfarne guide til at følge med, lige som du vil. Da det er din dag ud, kan vi skræddersy turen efter dine ønsker. I Delft vil der også være tid til at spise frokost (ikke inkluderet i prisen). Vores andet stop for dagen vil være ved den unikke UNESCO-verdensarv Kinderdijk-møller. Et system af vindmøller og pumper har i århundreder drænet vandet fra polderjorden ud i floden. I årenes løb er systemerne blevet forbedret, og menneskelig snilde, teknologi og natur har kombineret deres arbejde for at holde vores fødder tørre, allerede i over 700 år! Beundre de 19 originale vindmøller i deres fantastiske historiske omgivelser. Du kan gå ind i en arbejdende mølle for at opleve møllernes personlige historier og/eller tage en sejltur for at få en bedre udsigt fra vandet! Ved afslutningen af vores private rundvisning kører vi dig tilbage til Amsterdam

Fra Amsterdam: Rotterdam og Zaanse Schans privat dagstur fra Amsterdam

8. Fra Amsterdam: Rotterdam og Zaanse Schans privat dagstur fra Amsterdam

Start turen med afhentning fra dit hotel. Herfra skal du køre til det hollandske landskab og udforske Zaanse Schans, som er et must, når du besøger Holland. Udforsk disse smukke vindmøller, og se også de originale træhuse, lader og butikker. Din guide vil tage dig med indenfor i en af disse vindmøller. Du får også mulighed for at besøge en ostefremstillingsfabrik og en stroopwafelfabrik. Her kan du se, hvordan den hollandske ost og vafler bliver lavet. Herfra kører du til den smukke Rotterdam, den anden hollandske by, som du besøger på denne tur. Oplev, hvordan ødelæggelserne under Anden Verdenskrig førte til en intensiv genopbygningsproces og til, at Rotterdam blev et af de mest dristige eksempler på moderne arkitektur i Holland. Først udforsker du Rotterdams centrum, hvor du finder mange arkitektoniske seværdigheder som den nye Markthal, de berømte Cube-huse, Erasmusbroen og Rotterdams rådhus. Når du går ind i Martkhal, har du mulighed for at tage en pause for at spise og drikke noget. Herefter kører guiden dig til en mere historisk del af Rotterdam kaldet Delfshaven, dette er en af de få dele af byen, der ikke blev ødelagt af bombningen. Efter Delshaven vil din guide køre dig til Rotterdams havn for at udforske den. Rotterdam huser den største havn i Europa, og indtil 2004 var det verdens største havn. Efter dit besøg i Rotterdam kører din guide dig tilbage til dit hotel eller et andet ønsket sted i Amsterdam.

Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Kinderdijk

Kinderdijk

Udforsk omegnen af Kinderdijk

Udforsk alle

Andre seværdigheder i Kinderdijk

Vil du se alle oplevelser i Kinderdijk? Klik her for en fuld oversigt