Vores mest anbefalede ting at lave i Kinderdijk

Rotterdam: Kinderdijk Windmill Village Indgangsbillet

Rotterdam: Kinderdijk Windmill Village Indgangsbillet

Udforsk vindmøllebyen Kinderdijk, der er på UNESCO's verdensarvsliste. Se museumsmøller og en pumpestation, og glid derefter over polderne på en udflugtsbåd. Rejs tilbage i tiden til en verden af gamle hollandske vindmøller. Slentre gennem de århundredgamle bygninger i en dejlig landsby, og se fascinerende udstillinger fra forskellige historiske epoker. Besøg to museumsmøller, friluftsudstillinger og en pumpestation. Der er også en interaktiv skattejagt for børn, en film på flere skærme og en app, så du får mest muligt ud af dit besøg. Derefter kan du kravle om bord på en af de inkluderende udflugtsbåde. Glid hen over polderfarvandet, mens landsbyens mange vindmøller driver forbi.

Rotterdam: Vandbusbillet til Dordrecht og/eller Kinderdijk

Rotterdam: Vandbusbillet til Dordrecht og/eller Kinderdijk

Gå om bord på Waterbus og rejs på vandet for at udforske smukke destinationer som Dordrecht, Rotterdam, UNESCO's verdensarvsliste, vindmøllebyen Kinderdijk, og oplev de smukke steder i Biesbosch. Det er nemt, hurtigt og komfortabelt at rejse med Waterbus. Tag plads på en af de indendørs pladser eller bliv på udendørsdækket med håret i vinden og solen i ansigtet. Rotterdams skyline er smuk fra vandet. Og det smukke historiske Dordrecht er mere end et besøg værd. Gå en tur gennem det gamle centrum eller nyd en drink på en terrasse. Selvfølgelig skal I også besøge Kinderdijk. Der er intet bedre end et besøg ved vindmøllerne over vandet. Træd ind i en af vindmøllerne og dyk ned i Nederlandenes historie generelt. Oplev de smukkeste steder og de mange muligheder i Biesbosch via vandreture, cykelruter, pr. båd eller med kanoer. Tag din cykel eller scooter med om bord, og tilbring en dag med at udforske og rejse over vandet. Linje 21 (betjenes kl. 11.00 - 20.00): Erasmusbrug - Capelle a/d Ijssel - Kinderdijk vindmølleby Linje 20 (betjening fra 7:00 til 21:00): Erasmusbrug - Capelle a/d Ijssel - Krimpen a/d Ijssel - Ridderkerk - Alblasserdam - H.I. Ambacht - Papendrecht - Dordrecht

Fra Amsterdam: Kinderdijk og Haag Tour med museer

Fra Amsterdam: Kinderdijk og Haag Tour med museer

Nyd det smukke landskab fra komforten i en luksuriøs minivan. Du bliver hentet fra et centralt beliggende mødested i Amsterdam og kørt til Kinderdijk på ca. 75 minutter. Læn dig tilbage, slap af og nyd udsigten over det hollandske landskab, mens du kører til UNESCO's verdensarvsområde. Besøg en fungerende vindmølle indefra, se filmen om området og lær mere om historien om dette UNESCO-værdital på verdensarvsområdet. Efter et 90-minutters besøg sætter du dig tilbage i minivanen og fortsætter til Haag. Denne travle by er hjemsted for nogle af Europas vigtigste politiske institutioner, herunder Nederlandenes regeringssæde og kongefamilien. Den er også hjemsted for adskillige ambassader og internationale organisationer, herunder Den Internationale Domstol, Den Internationale Straffedomstol og flere kongelige paladser. Du starter dit eventyr i Haag, hvor du får en byrundtur i minibus. Du vil se alle højdepunkterne, og der vil blive gjort et stop til frokost (for egen regning), inden du nyder et inkluderet besøg til et af de tre kulturelle højdepunkter i Haag. Opdag Mauritshuis, der huser nogle af de bedste hollandske malerier fra guldalderen. På dette museum kan du finde mesterværker som Vermeer's Pige med en perleørering og billeder af Rembrandt van Rijn. Nyd en inkluderet lydomvisning af Escher i Het Paleis. Dette tidligere kongelige vinterpalads rummer nu over 120 tryk af den berømte M.C. Escher. Den måde, han legede med perspektiv, rum og virkelighed på, gør, at han stadig fascinerer den dag i dag. Hvad gør det lille land Nederlandene så fantastisk? Opdag dette og meget mere på Madurodam. Verdens mindste by er fuld af smukke miniaturer, legende aktiviteter og fantastiske forlystelser, hvor børn og voksne kan opdage, hvad der gør os så unikke.

Fra Amsterdam: Privat heldagstur i Holland

Fra Amsterdam: Privat heldagstur i Holland

Tag på en skræddersyet rejse gennem Holland med en fuldt tilpasselig heldagstur fra Amsterdam ledet af en privat vært. Gå ud over de ikoniske gader i Amsterdam for at opdage et væld af hollandske skatte. Tilpas din rejseplan, så den inkluderer de steder, der fanger din interesse mest. Begynd dit eventyr med at blive hentet på hotellet, mens din vært navigerer den naturskønne rute og giver dig indsigt i historien bag de destinationer, du vælger. Med en nøje tilrettelagt rute med to eller tre stop på forskellige steder kan du nyde en varieret og berigende oplevelse. Vælg at udforske de charmerende kanaler i Delft, den kongelige tiltrækningskraft i Haag, de fascinerende vindmøller i Kinderdijk, den moderne arkitektur i Rotterdam, den historiske charme i Delfshaven eller de maleriske gader i Dordrecht. Opdag et kapitel i Hollands historie på hver destination, fra det fængslende landskab til livlige landsbyer og imponerende byer.

VIP Private Full Day Tour of the Netherlands

VIP Private Full Day Tour of the Netherlands

Udforsk en anderledes side af Holland med denne heldagsrundtur i Holland, der kan tilpasses efter dine ønsker, med en privat guide og chauffør. Der er så meget mere at se i Holland end blot Amsterdam. Med denne tur laver vi en personlig rejseplan med de steder, du gerne vil se. Turen vil blive givet af en professionel guide, der vil køre dig rundt i et luksusbil. Guiden vil fortælle dig al historie, historier og information om de steder, du ønsker at besøge. Efter turen kører guiden dig tilbage til hotellet. Du bliver hentet på din bolig eller et andet sted i byen. Du bliver kørt til det sydlige Holland for at udforske det smukke hollandske landskab, landsbyer og imponerende byer. Vælg mellem forskellige steder at besøge. Dette omfatter Delft, Haag, Kinderdijk, Rotterdam, Delfshaven og Dordrecht. Din rejseplan vil blive lavet til dig med to eller tre stop på forskellige steder. Din guide vil fortælle dig alt om historien, historier og oplysninger om de steder, du besøger. Efter turen kører guiden dig tilbage til din indkvartering.

Dagstur til Zaanse Schans, Volendam og Marken

Dagstur til Zaanse Schans, Volendam og Marken

Oplev det smukke landskab og de fantastiske vindmøller på denne dagstur fra Amsterdam. Gør dig klar til en dag fyldt med traditionelle vindmøller, historiske træhuse og fængslende kulturelle oplevelser. Benyt lejligheden til at besøge den maleriske landsby Zaanse Schans, og lær om Hollands kultur og historie, der har påvirket den innovation og arkitektur, du vil se på turen. Først kører din guide dig ud på landet i Holland for at udforske Zaanse Schans, som er et must at se, når man besøger Holland. Udforsk de smukke vindmøller, og se også de originale træhuse, lader og butikker. Din guide vil tage dig med ind i en af disse vindmøller. Du får også mulighed for at besøge en ostefabrik og en stroopwafel-fabrik. Her kan du se, hvordan den hollandske ost og vafler bliver lavet. Derefter udforsker du også de omkringliggende områder og opdager skjulte perler og kulturskatte. Dyk ned i regionens historie, når vi besøger nærliggende byer og landsbyer, hver med sin egen særprægede karakter. Fra den charmerende fiskerby Volendam, der er kendt for sine traditionelle kostumer og friske fisk og skaldyr, til den historiske by Edam, der er berømt for sin ikoniske ost, vil hvert stop afsløre noget nyt om hollandsk arv og kultur.

Fra Amsterdam: Se Kinderdijk, Euromast, Delft og Den Haag

Fra Amsterdam: Se Kinderdijk, Euromast, Delft og Den Haag

Vi begynder denne dagstur på en sensationel måde: et besøg i Kinderdijk, som er på UNESCO's verdensarvsliste, hvor synet af 19 originale vindmøller helt sikkert vil imponere dig! Vi fortsætter til Rotterdam, hvor vi besøger det monumentale udsigtstårn "Euromast". Herfra har du en fantastisk udsigt i fugleperspektiv over denne moderne og stolte havneby (og valgfri frokost). Den tredje destination på denne unikke dagstur er den historiske by Delft. Vi går en tur for at se de middelalderlige tårne, kanalerne og gavlene. Meget mindre end Amsterdam, men lige så smuk (og uden turistmasserne). Vi afslutter turen i Den Haag, hvor vi besøger den smukke Binnenhof: et kompleks af bygninger i byens centrum, hvor det hollandske parlament holder til, samt premierministerens kontor. Oplev Holland på en perfekt måde på kun én dag!

Rotterdam og Kinderdijk - daglig vandre- og bådtur

Rotterdam og Kinderdijk - daglig vandre- og bådtur

⇒ Rotterdam Hovedbanegård Moderne arkitekturperle, Rotterdams hovedbanegård, der i gennemsnit modtager 170.000 passagerer dagligt. Et af den største bys arkitektoniske højdepunkter. ⇒ Schieland House Bygningen fra det 17. århundrede var tidligere hovedkvarter for Waterschap Schieland, en institution med ansvar for vandpolitik og -forvaltning i denne del af Sydholland. Det var også Napoleon Bonapartes midlertidige opholdssted. ⇒ Big Church/ St. Lawrence Church Bygning i sengotisk stil fra 1525 og samtidig den ældste bygning i Rotterdam by. En af de få bygninger, der overlevede nazisternes bombning den 15. maj 1940. ⇒ Erasmus af Rotterdams monument Monument til ære for Desiderius Erasmus Roterdamus alias Erasmus af Rotterdam, en af de største filosoffer, teologer, lærde og præster fra det 16. århundrede. Mange offentlige bygninger, strukturer og uddannelsesinstitutioner er opkaldt efter denne berømte Rotterdammer. ⇒ Markthal (Markedshallen) Moderne bygning beliggende på en af Rotterdams største pladser i form af en hestesko - lukket marked kombineret med boligareal og faciliteter, også kaldet "Rotterdams Sixtinske Kapel". ⇒ Kijk-Kubus (Kubehusene) Atypiske trælignende bygninger med kubeformede lejligheder på toppen af de bærende søjler. På grund af formen er kun 3/4 af det indre rum egnet og brugbart til fælles ophold. ⇒ Den gamle havn En af de ældste (men ikke den ældste!) havne i middelalderens Rotterdam, tidligere flodmunding fra floden Rotte til floden New Meuse. I dag et yndet samlingssted for Rotterdams borgere med masser af kaffebarer, restauranter, værtshuse, diskoteker... ⇒ De Witt Huis (Det Hvide Hus) Engang den højeste "skyskraber" i Europa fra slutningen af 1800-tallet, 42 meter (141 ft) høj. Willemsbrug (Den røde bro) Også kaldet "Den Røde Bro" dedikeret til Willem III er en af Rotterdams tre broer, der forbinder den centrale og nordlige del af byen med de sydlige distrikter. De Hef (elevatoren) Kæmpe stålkonstruktion, der engang fungerede som "roterende" og "løftende" togbro over floden New Meuse. ⇒ De Boeg Krigsmindesmærke til minde om 3500 personer om bord på hollandske handelsskibe, der mistede livet under Anden Verdenskrig. ⇒ Leuwhaven Søfartsmuseum Et udendørs søfartsmuseum. Den store samling af dampskibe, maskiner og udstyr til dokning af last, skibsmotorer og andre genstande. ⇒ Erasmus-broen Et af de største symboler og billeder på denne by, også kaldet "Svanen" eller "Harpen", 139 m høj med den største og tungeste "åbningsdel" af broen i Europa, 80 m lang. ⇒ bådtransport fra Rotterdam til Kinderdijk, ca. 45 min... ⇒ Kinderdijk Malerisk område med 19 autentiske poldervindmøller fra 1. halvdel af det 18. århundrede, 15 km fra Europas største havn. Det bedste eksempel på effektiv og velorganiseret hollandsk vandforvaltning gennem århundreder. Et stykke uberørt natur, en grøn oase af fred og ro, eksotiske fuglearter.

Ofte stillede spørgsmål om Kinderdijk

Hvad er de bedste indendørsaktiviteter i Kinderdijk på regnvejrsdage?

De bedste indendørsaktiviteter i Kinderdijk på regnvejrsdage er:

Se alle de bedste indendørsaktiviteter i Kinderdijk på GetYourGuide

Hvad er de bedste billige ture i Kinderdijk?

Disse er de bedste aktiviteter, når du besøger Kinderdijk og har et begrænset budget:

Se alle billige aktiviteter i Kinderdijk på GetYourGuide

Hvad er de mest populære museer og udstillinger i Kinderdijk?

Disse er de mest populære museer og udstillinger i Kinderdijk:

Se alle museer og udstillinger i Kinderdijk på GetYourGuide

De mest populære seværdigheder i Kinderdijk

Oplevelser i Kinderdijk

Byer i Holland

Andre seværdigheder i Kinderdijk

Vil du se alle oplevelser i Kinderdijk? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Kinderdijk

Samlet bedømmelse

4.6
(174 anmeldelser)