Kingdom of Railways

Kingdom of Railways: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Prag: Big Bus Hop-on Hop-off-tur og krydstogt på Vltava-floden

1. Prag: Big Bus Hop-on Hop-off-tur og krydstogt på Vltava-floden

Undgå besværet med organiserede gruppeture, og udforsk Prag i dit eget tempo med en kombineret 24- eller 48-timers billet til hop-on hop-off-sightseeingbussen. Når du er om bord på bussen, får du hovedtelefoner og en audioguide (tilgængelig på 24 sprog), og personalet om bord er altid klar til at hjælpe dig. Lyt til Prags fascinerende historie, og se byens berømte vartegn. Udforsk de røde og grønne linjer i byen. Den grønne linjes stoppesteder inkluderer: - Na Františku (nær Industri- og Handelsministeriet), - Den Gamle Rådhusplads, - Malostranské náměstí (ved siden af Den Hellige Treenigheds søjle)- Jiráskovo náměstí (ved siden af Det Dansende Hus), - Václavské náměstí (på hjørnet af Jindřišská gaden ved Duplex klubben)- Hlavní nádraží (foran Hovedbanegården) Stoppesteder på den røde linje inkluderer: - Prags borg - Dlabačov- Náměstí Kinských- Jiráskovo náměstí (ved siden af det dansende hus), - I.P. Pavlova (på hjørnet af Sokolská street)- Karlov (B. Němcové street)- Hlavní nádraží (foran hovedbanegården)

Prag: Railway Kingdom - kæmpe jernbanemodel-museum

2. Prag: Railway Kingdom - kæmpe jernbanemodel-museum

Oplev utroligt, detaljeret arbejde med hundredvis af meter model spor. Dette kæmpe jernbanemodel-museum omfatter velkendte landskab fra Karlovy Vary, Pilsen, Ústí nad Labem, Liberec, Centrale Bøhmen og områder ved hovedstaden Prag. Modellerne er lavet af regionerne i Tjekkiet, og vil blive udvidet i fremtiden. Modellem fylder allerede mere end 459 kvadratmeter og er dermed den største jernbanemodel i Centraleuropa. Og hvad ville jernbanemodel-museet være uden tog? Hele modellen er sammenvævet med et tæt jernbanenet med op til 80 togsæt, biler, sporvogne, svævebane og undergrundstog i drift. Se de utrolige skræddersyede modeller, som er kopier af Tjekkiets vartegn.

2 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Topseværdigheder tæt på Kingdom of Railways

Andre seværdigheder i Kingdom of Railways

Vil du se alle oplevelser i Kingdom of Railways? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Kingdom of Railways

Samlet bedømmelse

3.9
(831 anmeldelser)

Busstoppested fundet ved beskrivelse. Jeg ved ikke om bussen var til tiden, vi kigger ikke ret meget på uret når vi er på ferie. Der var ingen lange ventetider. Lydguiden fungerede, stop / transfer muligheder annonceres også af dirigenten på engelsk. Så du ved altid, hvor du er baseret på kortet. Der blev kun taget så mange mennesker, som der var ledige pladser. Der er chauffører OG konduktører (ikke i alle lande som dette :-() Informationen var OK og tilstrækkelig.

Vi gjorde den røde og grønne tur, og det er virkelig den bedste måde at se hele Prag på. Da du virkelig kan nå alt til fods, kan vi kun anbefale svævebanen. Vi gik derop og tog så svævebanen ned igen. Men du kan selvfølgelig også tage begge ture med kun svævebanen. Ellers gå til Hilton Hotel og se det indefra. God fornøjelse, Prag er virkelig meget smuk.

Hvis du er heldig, kører du med en racers bror. Du er der altid før det egentlige mål og den tilhørende forklaring. En fantastisk måde at se Prag på.

De vigtigste seværdigheder kunne besøges. Den tyske oversættelse var lidt upræcis, men man kunne godt forstå historierne.

Det eneste minus var at der var for få højtaler, man kunne ikke høre noget som helst af fortællerens historie