Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Kissamos

Vores mest anbefalede ting at gøre i Kissamos

Fra Kissamos Havn: Bådtur til Balos-lagunen og Gramvousa

1. Fra Kissamos Havn: Bådtur til Balos-lagunen og Gramvousa

Tag en dagstur fra havnen i Kissamos til den ubeboede ø Gramvousa og Balos-lagunen på et krydstogt tur-retur. Glid forbi klipper, stop ved uberørte gyldne strande, svøm i krystalklart vand, og besøg Gramvousa-fæstningen - et slot, der byder på en utrolig panoramaudsigt. Afgang fra Kissamos havn, og sejl en times tid i bugten. Sejl til øen Gramvousa og derefter til lagunen Balos eller omvendt, afhængigt af ruten. Sejlturen foregår på en fantastisk baggrund af stejle klipper og klipper, utroligt afsidesliggende strande og uendeligt blåt. Du får mulighed for at se en stor grotte, som menes at være et gammelt skibsværft. For enden af bugten sejler du mellem øen Gramvousa og Kap Vouxa. Nyd det naturskønne landskab med Valenti, Pontikonisi, Balos-lagunen og Imeri Gramvousa som baggrund. Ankom til den lille havn i Gramvousa, og nyd det magiske miljø, der er skabt af den kretensiske natur, legenderne og områdets turbulente historie. Se stranden, der er prydet af et ensomt skibsvrag. Se det berømte slot Gramvousa, det højeste punkt på øen, der ligger på toppen af en stejl klippe. Nyd en svømmetur i området ved siden af kirken Agioi Apostoloi. Efter et stop ved Gramvousa går du tilbage på båden for at sejle til Balos-lagunen. Denne eksotiske strandlagune, som er en af verdens bedste strande, ligger mellem Gramvousa-halvøen og Kap Tigani. Vælg at svømme i det turkisblå vand, slap af på den lyserøde sandstrand, eller beundr den naturlige skønhed, klipperne og klipperne, der rejser sig over dig under dit hvil på stranden, før du tager tilbage.

Chania Areas/Kalyves:Gramvousa Island & Balos,Boat Tkt Extra

2. Chania Areas/Kalyves:Gramvousa Island & Balos,Boat Tkt Extra

Tag fra Chania på en guidet heldagstur til Kissamos. Nyd en bådtur til øen Gramvousa og Balos Lagoon Beach, og beundr landskabet og panoramaudsigten. Start dagen med at blive hentet af bussen på dit hotel eller på et udvalgt afhentningssted. Afhængigt af hvilken mulighed, du vælger, kan du blive hentet fra Chania, Kalyves eller Almyrida. Kør mod Kretas vestlige side og Kissamos Kasteli Havn. Efter at have fået alle de nødvendige oplysninger om bådturen af rejselederen, ankommer du til havnen, hvor Gramvousa-færgen ligger klar til at påbegynde bådturen. Giv rejselederen penge til færgebilletterne, så du undgår køen til billetkontoret. Hvis du har valgt muligheden med afgang fra Kalyves og Almyrida, er din bådbillet og entré til fæstningen inkluderet. Tag mod øen Gramvousa omkring kl. 10.40. Sejlturen tager ca. 45 minutter. Der er selvbetjening i færgekøkkenet, hvor der vil være retter, måltider og snacks (for egen regning). Læn dig tilbage på en liggestol eller i loungen. Under sejlturen kan du se hvordan landet har hævet sig langs Kretas klippekanter. Denne hævning i højde er sket over 2000 år. Øens historie forklares på forskellige sprog gennem mikrofoner. Når du ankommer til øen Gramvousa, kan du enten tage en svømmetur eller vandre til den venetianske fæstning på toppen af øen. Tilbring 2,5 time her, inden turen fortsætter til Balos-lagunen, der ligger 20 minutter derfra. Nyd 3 timer ved lagunen. Du kan til enhver tid gå tilbage til båden for at købe mad, eller leje paraplyer, hvis varmen er for intens. Efter en svømmetur og afslapning ved lagunen sejler båden dig direkte tilbage til havnen i Kissamos. Dette vil være en fantastisk mulighed for at tage fotos, da solen vil være bag dig, når du kigger ud over øens landskab. Kl. 18.00 ankommer færgen til havnen, og turen slutter. Vær tilbage ved dit udgangspunkt i tide til at spise aftensmad.

Fra Heraklion: Gramvousa og Balos-krydstogt med afhentning på hotellet

3. Fra Heraklion: Gramvousa og Balos-krydstogt med afhentning på hotellet

Start med afhentning fra Heraklion eller det omkringliggende område. Kør over til Kastelli med bus for at gå om bord på din båd. Balos er Gramvousa ligger på den vestlige del af øen. Afhængigt af hvilket område dit hotel ligger, er der ca. 4 timer med bus til det sted, hvor bådene afgår. Gå om bord på båden fra landsbyen Kasteli og kør over til Balos lagune, og nyd masser af tid til at svømme i det stille, krystalklare vand, gå over den gyldne sandstrand og nyde solen, mens du slapper af. Kør over det vestlige kretensiske hav og ankom til det rolige Gramvousa. Svøm langs kysten, og gå op til slottet på bakken, hvor du kan beundre panoramaudsigten over det naturlige landskab, mens du vandrer op til dette punkt. Chaufførerne venter på dig i havnen, så du kan begynde køreturen tilbage til Heraklion.

Chania/Kalyves: Balos Gramvousa dagstur uden bådbillet

4. Chania/Kalyves: Balos Gramvousa dagstur uden bådbillet

Blev hentet og slap af i klimakontrolleret komfort på køreturen til Kissamos havn. Din rejseleder opkræver bådgebyret fra dig og giver dig dine bådbilletter, som giver dig mulighed for at springe køen over. Se den majestætiske Tersanas-grotte fra vandet, som siges at være et gammelt skibsværft. Nyd udsigten over de geologiske formationer, der er dannet på de fantastiske klipper i Vouxa Cape. Tag billeder af de unikke landskaber på øerne Imeri og Agria Gramvousa. Sejl i cirka 1 time, indtil du når Balos-stranden, hvor du kan køle af med en forfriskende svømmetur i turkisblåt vand eller gå en tur på det hvide sand. Fortsæt til øen Gramvousa, hvor du kan udforske bakketoppen, det venetianske slot fra det 16. århundrede, som var en piratbase i det 19. århundrede, og du kan se et gammelt skibsvrag. Vend tilbage til udgangspunktet, når turen er slut.

Rethymno: Gramvousa & Balos Lagoon Tour, bådbillet ekstra

5. Rethymno: Gramvousa & Balos Lagoon Tour, bådbillet ekstra

Tag på en dagstur med bus og båd til den storslåede Balos-lagune og øen Gramvousa på Kretas nordvestlige kyst. Rejs med airconditioneret bus til havnen i Kissamos og gå ombord på båden til et krydstogt med svømmestop og et besøg på et slot. Efter en tidlig morgenafhentning nær dit hotel kan du læne dig tilbage og slappe af, mens du passerer gennem smuk natur for at komme til havnen i Kissamos. Der betaler du for krydstogtet og går ombord på båden, der fører dig i havet i cirka en time, indtil du når øen Gramvousa. Når du er på Gramvousa, skal du bruge 1 time og 45 minutter på at udforske den venetianske fæstning, der tilbyder en betagende udsigt fra toppen. Ellers kan du blive på båden for at drage fordel af barrestauranten, eller du kan slappe af ved stranden. Derefter fortsætter båden i cirka 20 minutter for at nå Balos-lagunen. Der har du 3 timers fritid på stranden. Svøm, snorkel, solbad og udforsk klitterne i baggrunden. Om eftermiddagen sejler båden tilbage til Kissamos, og derfra bliver du kørt tilbage til dit hotel i Rethymno.

Rethymno område: Gramvousa Island & Balos, ekstra bådbillet

6. Rethymno område: Gramvousa Island & Balos, ekstra bådbillet

Kør fra Rethymno ca. kl. 07.45 og kør med bus ad den nye nationalvej mod Kretas vestligste spids. Du passerer Souda-bugten og den tidligere kretensiske hovedstad Chania, før du ankommer til Kissamos. Ved ankomsten stiger du ombord på en båd og sejler til Balos-bugten på halvøens nordligste spids. Slap af på den 1 time lange sejltur, og få 2,5 time i Balos-bugten til at nyde det bløde hvide sand og lagunens unikke blå og grønne vand. Tag derefter en 20 minutters sejltur til øen Gramvousa, hvor der er masser af tid til at nyde en uforglemmelig svømmetur i det krystalklare vand. Hvis du føler dig energisk, kan du tage en valgfri 137 meter lang klatretur op til den venetianske fæstning fra det 16. århundrede for at få en uforlignelig udsigt over de omkringliggende omgivelser. Nyd ca. 1,5 time i fred på øen Gramvousa, og tag derefter en 1-times sejltur tilbage til Kissamos. Ved ankomsten fortsætter du til Rethymno med bus som afslutning på den afslappede tur.

Chania: Dagstur til Elafonisi-stranden med Elos-stop og transfer

7. Chania: Dagstur til Elafonisi-stranden med Elos-stop og transfer

Slap af på Elafonisi Beach, der ligger 76 kilometer vest for Chania på Kretas sydvestlige spids. Bliv hentet fra dit hotel i Chania, nyd masser af fritid til at udforske øen, og bliv derefter kørt sikkert tilbage. Gør et stop i Elos for at købe frokost og opdage det lokale køkken. Når du er blevet hentet fra dit hotel, skal du begynde din køretur til Elafonisi med et kort kaffestop undervejs. Når du ankommer, kan du se de slående klitter med sandliljer og enebær. Oplev strande på begge sider af halvøen, mange af dem med lyserødt sand på grund af de tusindvis af knuste skaller. Hvis du har små børn med, kan du gå over til spidsen af halvøen, hvor der er dannet en lille lavvandet lagune. Svøm og solbad på østsiden af stranden, foran lagunen, hvor du kan finde parasoller, brusere, livreddere, snackbarer og omklædningsrum. På vej tilbage kan du besøge den traditionelle landsby Elos og købe en traditionel frokost, før du kører tilbage til Chania og bliver sat af på dit hotel.

Terra Creta olivenolie-oplevelsestur

8. Terra Creta olivenolie-oplevelsestur

På denne 1-timers rundvisning får du en total olivenolieoplevelse på Terra Creta, der ligger i hjertet af Kolymvari-regionen. Besøg det innovative, topmoderne anlæg, og lær om processen fra høst til produktion. Møllen er kun i drift fra oktober til februar. Information og tips om bedste anvendelse og opbevaring gives af det højtuddannede personale. Nyd en guidet smagning af 3 forskellige olivenolier og smag en række forskellige forretter. Bagefter kan du kigge rundt i butikken og købe Terra Creta-olivenolier af høj kvalitet af forskellige mærker samt balsamicoeddike og græske oliven i rejsevenlig emballage.

Fra Kissamos: Balos Gramvousa Sailing Cruise med frokost

9. Fra Kissamos: Balos Gramvousa Sailing Cruise med frokost

Nyd et afslappende krydstogt langs det Ægæiske Hav, og nyd den fantastiske udsigt, mens du sejler mod Balos Lagoon og Gramvousa Island. Tag dig tid til at svømme og udforske disse utrolige steder i dit eget tempo. Start din morgen i Kissamos havn og gå om bord på en privat sejlbåd. Efter at have lært sikkerhedsprocedurerne om bord af din erfarne skipper, sætter du sejl på et privat krydstogt til Balos Lagoon og Gramvousa Island. Slap af om bord, mens du nyder den spektakulære udsigt over den kretensiske kyst. Lær lidt om sejlads på turen med hjælp fra din skipper. Efter 1,5 time på havet når du frem til Balos Lagoon. Nyd solen på Balos-strandens uberørte kyster, eller tag en svømmetur i det klare vand. Næste stop: Gramvousa Island. Gå en tur til den ekstraordinære borg, der er bygget højt oppe på øen, og beundr panoramaudsigten over horisonten fra oven. Tag dig god tid til at udforske denne barske ø eller øv dig i snorkling. Ved middagstid kan du slappe af på dækket og nyde en lækker frokost, der er tilberedt om bord. Hvis det er for varmt, kan du tage en pause i kahytterne. Beundr den smukke udsigt over havet endnu en gang, mens du sejler mod havnen.

Heraklion: Gramvousa Island Day Trip & Balos Beach

10. Heraklion: Gramvousa Island Day Trip & Balos Beach

Start dagen med afhentning fra det nærmeste sted til dit hotel. Kør mod den vestlige side af Kreta i en bus for at nå havnen i Kissamos Kasteli. Når din ledsager har givet dig alle de nødvendige oplysninger om krydstogtet, ankommer du til havnen for at gå ombord på færgen til Gramvousa. Din ledsager vil indsamle pengene til bådbilletterne fra dig, så du kan springe køerne over ved billetkontorerne. Omkring kl. 10.30 sejler du til øen Gramvousa med færgen, som har en restaurant med selvbetjening af måltider og snacks. Læn dig tilbage i en liggestol eller i loungen på den cirka 45 minutter lange tur. Under sejladsen kan du beundre klippekanterne i den vildeste del af Kreta og lære om øens historie med kommentarerne om bord, der afspilles gennem højttalerne på forskellige sprog. Ved ankomsten til Gramvousa kan du enten tage en svømmetur eller en vandretur til toppen af øen til den venetianske fæstning. Nyd 2,5 timer på Gramvousa, før du fortsætter til lagunen Balos, som ligger 20 minutter væk. Så snart du ankommer til lagunen, har du lidt mindre end 3 timer til at nyde området. Du kan til enhver tid gå tilbage til båden for at få mad eller leje parasoller, hvis varmen er for intens. Først på aftenen går du om bord på båden og sejler tilbage til havnen i Kissamos, hvor en bus venter på at køre dig tilbage til dit hotel.

Alle aktiviteter

59 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Ofte stillede spørgsmål om Kissamos

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Kissamos?

Hvad er de bedste dagsture og -udflugter fra Kissamos?

De bedste dagsture og -udflugter fra Kissamos er:

Balos strand

Andre seværdigheder i Kissamos

Vil du se alle oplevelser i Kissamos? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Kissamos

Samlet bedømmelse

4.2
(3.708 anmeldelser)

Prisen for rundturen til Balos og Gramvousa var rimelig. Opholdet på Gramvousa (1,5 time for os) var for kort, hvis man vil bade, fotografere vrag og bestige fæstningen ved > 30 - 35 grader Mad og drikkevarer ombord var også billige og på ingen måde overpris (90 øre pr. en flaske Stille vand) Tips: Kom ombord i tide til at få pladser i det midterste område med et bord. Anbefales til temperaturer > 30 -35 grader og brændende sol. Parasol ombord til øerne kan lånes for ~ 5-7 €. Hvis man udelader massen af turister, så er begge destinationer fantastiske, desværre mere end overfyldte i midsommer. Stadig en heldags tur værd. Selvfølgelig tillægges rejser og omkostninger til lejebiler (50-70€ afhængig af kategori)

afhentning foran hotellet med bus. rimelig ventetid på havnen. både med alt hvad du måtte have brug for ombord. smuk lagune, masser af mennesker, men ikke oven på hinanden. medbring gode sko, fordi båden taber dig på klipperne for at nå lagunen. tilstrækkelig tid på stedet til at nyde. set fra den storslåede venetianske fæstning, men stigningen er meget stejl. rigtig god dag til sidst

Balos og Gramvousa er det mest fantastiske sted på jorden! Havet er fuld af farver og fisk, og vandet var virkelig klart og perfekt! Dagen var godt organiseret, men jeg ville gerne have været en time mere på Gramvousa Island. Båden var virkelig stor, og der var plads til næsten alle! Guiden og autisten var søde og informerede os godt

Lærte det væsentlige om at vælge og smage forskellige olivenolier og deres sundhedsmæssige fordele. Tour guide bragte endda personale ud til yderligere at forklare / besvare mere detaljerede spørgsmål. Desværre var vi ikke i stand til at bære/købe noget, da det ikke var sikkert at rejse for flyselskaber.

God tour-guide og fantastisk rundvisning God oplevelse med smagsprøver efterfølgende