Vores mest anbefalede ting at gøre i København

Fra Nyhavn: Kanalrundfart i København

1. Fra Nyhavn: Kanalrundfart i København

Oplev København fra vandet på en kanalrundfart, og se, hvordan fortid og nutid smelter sammen, mens du sejler langs idylliske kanaler og passerer mange af byens mest berømte vartegn, gamle og nye. Tag afsted fra Nyhavn, og sejl ud på nogle af byens mange vandveje. Oplev Christiansborg og Amalienborg Slot, se seværdighederne ved Nyhavns havnefront, og beundr finansielle centre såsom Nationalbanken og den tidligere Københavns Børs. Sejl forbi Den Lille Havfrue på Langelinie, mens din turguide fortæller dig historien bag statuen og andre vartegn samt bygninger, du passerer. Bagefter går turen tilbage til Nyhavn. Kommentarer er tilgængelige på dansk, engelsk og et ekstra 3. sprog efter anmodning.

København: City Card Pass til 80 attraktioner med metropas

2. København: City Card Pass til 80 attraktioner med metropas

Få et personligt pas til København med et Copenhagen City Card, og få gratis adgang til mere end 80 forskellige museer og attraktioner. Kortet fås med 24-, 48-, 72- og 120-timers gyldighed og giver adgang til nogle af byens bedste museer og attraktioner. Tag fra seværdighed til seværdighed med ubegrænset brug af transportsystemet, herunder bybusser, tog og metro. Lær mere om den danske hovedstads seværdigheder som Amalienborg, eller oplev en af Europas ældste forlystelsesparker. Her er et lille udvalg af de attraktioner, som dit Copenhagen Card dækker: • Tivoli • Kanalrundfart (Grand Tour of Copenhagen) • Rosenborg Slot • Amalienborg • ARKEN Museum for Moderne Kunst • Dansk Arkitektur Center • Geologisk Museum (Statens Naturhistoriske Museum) • Museet for Samtidskunst • Roskilde Museum • Zoologisk Museum (Statens Naturhistoriske Museum) • Rundetårn • Christiansborg – De Kongelige Repræsentationslokaler • Nationalmuseet • Kronborg Slot • Københavns Zoo

København: RED Sightseeing Hop-on hop-off-tur i bus og båd

3. København: RED Sightseeing Hop-on hop-off-tur i bus og båd

Oplev den smukke by København fra en åben dobbeltdækkersightseeingbus. Med din 48-timers billet kan du stige på og af så meget, du har lyst til, ved hvilket som helst af de praktisk placerede stoppesteder rundt omkring i byen. Oplev byens kendte attraktioner i dit eget tempo. Turen er gjort endnu mere underholdende og informativ med digitalt optagede audioguider, der kan høres på 10 sprog. Du har også mulighed for at se København fra en anden vinkel med valgfri booking af en 60-minutters havne- og kanalrundfart på en af de blå både. Alt i alt er der over 25 stoppesteder ved vigtige vartegn, monumenter og attraktioner. Havfrue-ruten er den vigtigste rute, og du kan også køre med den orange linje, som stopper ved Christiania og Reffen Street Food. I København er der 3 spændende turruter, som du kan udforske byen med inkluderet i din billet. Havfruetur (rød rute): Denne tur giver dig et godt overblik over historie og sjove fakta i København gennem århundreder. Ruten byder på spektakulær udsigt over de forskellige slotte, historiske monumenter, kirker, moderne arkitektur bygninger, historiske parker, kanaler og meget mere. Christiania tur (orange rute): Den orange rute tager dig fra centrum til det forskelligartede kvarter på Christianshavn. Vi passerer den berømte fristad Christiania og tilbyder en fantastisk udsigt fra Operahuset. Denne rute er i drift fra maj til september. Den Blå Planet / Danmarks Nationalakvarium (blå rute): Der er shuttleservice til både den Blå Planet og lufthavnen. Denne rute er i drift fra april til september. Husk, at du valgfrit kan opgradere med en afslappende kanalrundfart, når du booker. Sæt dig godt til rette, og slap af ombord på vores dejlige sightseeingbåd. Denne tur tager dig gennem de mange havne og kanaler og viser dig en anden side af København. Under denne 60-minutters tur passerer du farverige Nyhavn, det hippe Christianshavn og også den verdensberømte statue af Den Lille Havfrue.

København: Kombipas til Tivoli og ubegrænsede forlystelser

4. København: Kombipas til Tivoli og ubegrænsede forlystelser

Spar tid med skip køen-billet til Tivoli og nyd en dag med spændende forlystelser med denne billet til Tivoli i København. Benyt dig af din adgang til ubegrænsede forlystelser og udforsk spøgelseshuset Villa Vendetta. Få et adrenalinsus, når du kører i rutsjebanen, Den Flyvende Kuffert, Minen eller Dæmonturen. Hyg dig i de gamle biler og rutsjebanen Milky Way Express. Se udstillingerne i akvariet. Tag en tur med Hyggehjulet for at smage noget sødt eller sats på Grand Prix-spillet.

København: Entrébillet til Tivoli

5. København: Entrébillet til Tivoli

Skip billetkøen og kom hurtigere ind i Tivoli med din forudbestilte billet. Du kan vælge mellem hverdags-, weekend- og Early Bird-billetter.   Tivoli blev grundlagt i 1843 af den alsidige og berejste Georg Carstensen, og er den næstældste forlystelsespark i verden. Oplev de dejlige blomster og haven, restauranter og caféer. Måske har du lyst til en tur i en af parkens rutsjebaner. Uanset om du besøger København på egen hånd, som par eller med din familie, har Tivoli masser at byde på. Du kan sagtens bruge hele dagen på bare at gå rundt og nyde stederne. Drik en kop kaffe i solen, eller oplev Tivolis ungdomsgarde, der spiller på deres instrumenter. Tivoli ligger i hjertet af København - virkelig en oase i byen, som du ikke må gå glip af.

København: Turpas til ubegrænsede forlystelser i Tivoli

6. København: Turpas til ubegrænsede forlystelser i Tivoli

Tivoli er den mest besøgte forlystelsespark i Skandinavien og den tredjemest besøgte forlystelsespark i Europa. Dette 1-dags ubegrænsede pas gør det nemmere end nogensinde at benytte alle de spændende forlystelser. Slip dit indre barn løs, og prøv over 30 rutsjebaner, så mange gange som du har lyst. Bestil dit armbånd før du rejser for at undgå besværet, og få ubegrænset adgang til Tivolis rutsjebaner og andre forlystelser med dette armbånd. Oplev denne københavnske seværdigheds højdepunkter. Uanset om du besøger København alene eller med din familie, har Tivoli en masse at byde på. Du kan sagtens bruge hele dagen på bare at gå rundt og nyde stederne. Denne billet inkluderer ikke entrébilletten, som skal købes separat.

København: 48-timers hop-on hop-off-billet til bus og båd

7. København: 48-timers hop-on hop-off-billet til bus og båd

Udforsk København i dit eget tempo med et 48-timers billet til byens dobbeltdækker sightseeingbus og adgang Classic Canal Tour i Københavns kanaler. Hop af ved op til 25 forskellige stoppesteder i centrum, herunder Gefionspringvandet, Amalienborg Slot og fristaden Christiania. Stå af ved zoologisk have, udforsk Frederiksberg Slot, nyd synet af Frihedsstøtten, eller stop ved Carlsberg-bryggeriet. Københavns slotte og museer ligger for dine fødder, når bussen kører gennem den graciøse danske hovedstads gader. På varme dage kan du sidde i det fri øverst oppe og slappe af i de behagelige sæder. Du kan stå på og af lige så mange gange du vil, så længe din billet er gyldig. På kolde dage er busserne opvarmede, så du kan holde varmen under den skønne oplevelse. Tag ned til havnefronten, nyd den kolde brise, og indånd den friske luft. Se den berømte Lille Havfrue og den smukke bygning kaldet Den Sorte Diamant, der huser Det Kongelige Bibliotek, Danmarks nationalbibliotek. Hop derefter på en bådtur fra enten Nyhavn eller Ved Stranden for at se byen fra vandet. Her vil du se nogle af de store attraktioner såsom Christiansborg Slot og det imponerende nye Operahus* Et lille udvalg af busstoppesteder: Den lille havfrue Marmorkirken Kongens Nytorv Christianshavn Christiansborg Slot Carlsberg Christiania Operaen* Planetariet* og Langelinie (krydstogtterminal) Audioguider og høretelefoner udleveres med optaget kommentarer på forskellige sprog herunder engelsk, spansk, tysk, fransk, russisk, italiensk, dansk, japansk, kinesisk, svensk, polsk og ukrainsk. Bådens stop: Ved Stranden Nyhavn

København: 3 timers cykeltur til byens højdepunkter

8. København: 3 timers cykeltur til byens højdepunkter

Oplev København som de lokale på en 3-timers cykeltur. Kør ad byens cykelstier, opdag skjulte pletter og historiske højdepunkter. Oplev den berømte Frederiks Kirke af marmor og det populære Tivoli. Udforsk det historiske Christiansborgkvarter, cykel langs den maleriske havnefront ved Nyhavn, og spot den berømte Lille Havfrue-statue. Se den majestætiske Rådhusplads og kongeslottet Amalienborg, og nyd det grønne område omkring Københavns berømte søer. Der vil være masser af fotostop undervejs. Den venlige lokale guide vil besvare dine spørgsmål om byen og give dig personlige tips til dit ophold i København.

København: Guidet kanalrundfart med elektrisk båd

9. København: Guidet kanalrundfart med elektrisk båd

Denne miljøvenlige bådtur er den bedste måde at udforske København på. Oplev alle de skjulte perler, og hør mindre kendte historier om de forskellige områder, du passerer, mens du glider gennem de maleriske kanaler og den gamle havn i København. Din kyndige kaptajn vil live-guide turen på både engelsk og dansk, og du er velkommen til at stille spørgsmål undervejs. Denne tur vil helt sikkert få dig til at se hovedstaden fra et andet perspektiv.

København: Guidet e-Bike City Tour

10. København: Guidet e-Bike City Tour

Oplev København med en guidet tur på elcykel København er en af verdens cykelhovedstæder, og halvdelen af den danske befolkning pendler til arbejde på cykel hver dag. At tage på en cykeltur i København betyder, at du ser byen, som de lokale gør. Og når du tager med Fatbike Tours på en guidet tur, behøver du heller ikke at svede på turen, da den elektriske cykel gør det til en af de mest afslappede ture i byen. Følg din guide, og udforsk denne pulserende by. Turen varer 2 timer og tager dig med til mange af de bedste seværdigheder i Københavns indre by. Turens startpunkt er let tilgængeligt, da det ligger inde på Københavns Hovedbanegård, lige over for Tivoli. Derfra starter eventyret! Du cykler rundt i hele København og får en fornemmelse af byen på bare 2 timer! Nyd udsigten og lyt til guidens tips, fakta og historier. Udforsk Nyhavn, den berømte farverige havn, statuen af Den Lille Havfrue, og se de mange vægmalerier og gadekunsten på fristaden Christiania. Hop på din Fatbike Den bedste måde at udforske København på er at gøre som de lokale - at cykle! For at spare tid og energi vil vores elektriske Fatbikes give dig lidt ekstra fart, så du kan nå længere. Oplev byen helt tæt på, og da byen er så cykelvenlig, er det også superbesparende.

Tilføj datoer

Ting at foretage sig
København
Danmarks hovedstad er indbegrebet af skandinavisk stil med smukke monumenter og historie overalt.

Topaktiviteter

Topseværdigheder i København

Alle aktiviteter

154 aktiviteter fundet
Sorter efter:
Side 1 af 10

Intense oplevelser

Udforsk omegnen af København

Udforsk alle

Ofte stillede spørgsmål om København

Hvilke topattraktioner skal man opleve i København?

Hvad er de bedste dagsture og -udflugter fra København?

De bedste dagsture og -udflugter fra København er:

Kronborg Slot

Andre seværdigheder i København

Vil du se alle oplevelser i København? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om København

Samlet bedømmelse

4.5 / 5

baseret på 11.730 anmeldelser

We like to go to tivoli on christmas,, celebert alot of xmas and new year here since you open it.. Like the food, light, and enyoe the atmosfer.. Sorry for the weagher not was good rain most whole time this year.. We miss warmrooms you could hav more off this, pepole how not eat sitting on the place so we stand up to eat, even the restaurangs place they sit on but they dont eat just for to gone on the rain.

Kortet indeholder virkelig ALT du skal se i København. Vi tog i rundetårnet, i Tivoli, tog en sejltur, besøgte mange museer og brugte metroen. Jeg ved, at 60€ pr. dag lyder af meget, men ellers ville vi have betalt meget mere for attraktionerne.

Dette pas giver adgang til et stort antal aktiviteter i byen og til transport (tog, metro og bus). Vi tog det i 48 timer og betalte intet undtagen mad! Jeg kan varmt anbefale det, meget praktisk og let at bruge.

København er meget smuk og lidt kendt, det er meget nemt at bevæge sig til fods. Jeg ville bo der igen...

Super interessant kort og system. Frihed til at rejse med offentlig transport. Meget let at bruge kort.