København
Billetter

Vælg datoer

Andre seværdigheder i København

Vil du se alle oplevelser i København? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om København

Samlet bedømmelse

4.3 / 5

baseret på 775 anmeldelser

Tivoli er virkelig fantastisk! Vi var der omkring Halloween, og hele parken var smukt dekoreret. En meget hyggelig og behagelig forlystelsespark. Med vores voucher kunne vi hurtigt komme ind og få gratis popcorn og en sodavand ved Vaffelteltet. Tivoli-appen gav os også mulighed for at downloade alle seværdighedsbilleder gratis med en QR-kode på vores telefon. Derudover skulle vi ikke betale for nogen attraktion. Dette giver dig også mulighed for at besøge de mindre og mere rolige attraktioner, som du ellers ikke ville gå ind i. Virkelig pengene værd!

Tivoli Park kan varmt anbefales! Hvis du vil køre i en rutsjebane, skal du helt sikkert bestille den ultimative turbillet, ellers skulle du betale for hver tur. Om aftenen er parken smukt belyst!

Virkelig positiv og lærerig oplevelse, der samtidig var super hyggelig og en do måde være sammen på (vi var 4 pers). Kan helt klart anbefales

Skøn eftermiddag. Spændende opgaver, der var til at løse og undervejs var der interessante oplysninger om de kendte, der ligger begravet.

Desværre gik posten ikke så glat, som vi havde håbet, men på servicecenteret fik vi alt, hvad vi havde reserveret.