Vores mest anbefalede ting at gøre i Koblenz

Koblenz: 2-timers sightseeing-krydstogt på Rhinen

Koblenz: 2-timers sightseeing-krydstogt på Rhinen

Velkommen om bord på det komfortable og eksklusive skib La Paloma til et krydstogt i verdensarvsområdet Upper Middle Rhine Valley. På ingen anden strækning af Rhinen ligger slottene og paladserne så smukt på rad og række. Ombord på La Paloma kan du slappe af og nyde udsigten. Start i Koblenz og sejl først et kort stykke ned ad Rhinen med udsigt til Rhinen foran Koblenz, Ehrenbreitstein-fæstningen og det berømte "Deutsche Eck" (tyske hjørne). Ved Mosels udmunding vender skibet om og sejler op ad Rhinen til Braubach til Marksburg Slot. Krydstogtet tager dig forbi det kurfyrstelige palads i Koblenz (Kufürstliches Schloss Koblenz), bryggeriet i Koblenz, slottet Lahneck, slottet Stolzenfels og Königsstuhl i Rhens. I Braubach (slottet Marksburg) vender skibet om og sejler tilbage til Koblenz.

Koblenz: Bådtur til slotte og borge i Rhindalen

Koblenz: Bådtur til slotte og borge i Rhindalen

Hop om bord på en båd i Koblenz, og tag på en rundtur i den mellemste Rhindal, som er på UNESCO's verdensarvsliste med den største tæthed af historiske paladser og slotte i verden. Forundres over den spektakulære arkitektur, mens du sejler langs Rhinen. Tag til mødestedet for at begynde din tur. Når du er i båden, sejler du langs en af de smukkeste strækninger af Rhinen, porten til verdensarvsområdet Nedre Mellemrhin-dalen. På turen passerer du forskellige slotte og paladser, bl.a. Kurfyrstepaladset, Lahneck Slot og Stolzenfels Slot. Se en historisk vinlandsby, og beundr Johanneskloster og Allehelgenskapellet ved Lahn-flodmundingen. Nyd udsigten til Deutsches Eck, Martinsburg, Marksburg og meget mere i det frodige landskab ved floden. Under turen er der catering ombord, så du kan få en drink eller en bid mad.

Koblenz: Sightseeing-krydstogt i den gamle bydel langs Rhinen

Koblenz: Sightseeing-krydstogt i den gamle bydel langs Rhinen

Opdag en af Tysklands ældste byer på et sightseeing-krydstogt langs Rhinen i Koblenz. Forundres over det kurfyrstelige palads, Lahneck Slot, Ehrenbreitstein-fæstningen og meget mere, og lyt til interessante kommentarer, mens du rejser. Gå ombord på krydstogtet i hjertet af Koblenz, og tag ud for at opdage denne historiske by fra vandet. Se et af byens mest ikoniske steder, Deutsches Eck, hvor Rhinen og Mosel-floderne mødes, når du sejler mod øen Niederwerth. Sejl forbi det idylliske område Vallendar, beundre den imponerende Ehrenbreitstein-fæstning, nyd udsigten over byens gamle bydel og meget mere, alt imens du lytter til interessante fakta om disse seværdigheder gennem bådens højttalersystem. I slutningen af dit krydstogt vender du tilbage til udgangspunktet, det ideelle sted, hvorfra du kan udforske byens seværdigheder til fods.

Koblenz: Panoramakrydstogt på Moselfloden til Winningen

Koblenz: Panoramakrydstogt på Moselfloden til Winningen

Vores 2,5 stündige Moselrundfahrt zeigt Ihnen nicht nur die Sehenswürdigkeiten von Koblenz sondern auch den Zauber von Vaterrhein und Muttermosel. Wenn sich die Scheusentore hinter uns schliessen nehmen wir abschied vom Wilden Rhein und erreichen sie sanfte Mosel. Vores rundrejse fører langs Weinberge von Güls und Winningen. Disse er så de første Weinberge der Untermosel bzw. der Terassenmosel. Der Blick in Weinberge mit ihren Steillagen lädt zum ein oder anderen Gläschen Wein an Bord ein.

Koblenz: Sightseeing-skibstur rundt i Koblenz

Koblenz: Sightseeing-skibstur rundt i Koblenz

Velkommen om bord på det komfortable og eksklusive skib La Paloma til et krydstogt i verdensarvsområdet Upper Middle Rhine Valley. På ingen anden strækning af Rhinen ligger slottene og paladserne så smukt på rad og række. Ombord på La Paloma kan du slappe af og nyde udsigten. Start i Koblenz og sejl først et kort stykke ned ad Rhinen med udsigt til Rhinen foran Koblenz, Ehrenbreitstein-fæstningen og det berømte "Deutsche Eck" (tyske hjørne). Ved udmundingen af Mosel vender skibet om og sejler op ad Rhinen til Stolzenfels Slot. Krydstogtet tager dig forbi det kurfyrstelige palads i Koblenz (Kufürstliches Schloss Koblenz), bryggeriet i Koblenz, slottet Lahneck og slottet Stolzenfels. I Stolzenfels vender skibet om og sejler tilbage til Koblenz.

Koblenz: Sundowner Shipping

Koblenz: Sundowner Shipping

Kom om bord på det komfortable og eksklusive skib La Paloma, og nyd et aftencruise i solnedgangen. En plads på dækket, udsigt over vandet, lidt vind i ansigtet, sommerhits i baggrunden, en cocktail i hånden og lækre snacks fra vores kabys - en sommeraften som på ferie! Nyd udsigten over Koblenz og den mellemste Rhindal fra vandet.

2-floden Dagsudflugt med båd til Koblenz og retur fra Alken

2-floden Dagsudflugt med båd til Koblenz og retur fra Alken

Kom om bord på en dagstur fra Alken/Mosel på sightseeing-krydstogt til Koblenz/Rhinen. Afgang fra Alken og kør langs Moselfloden til Koblenz. Nyd udsigten til gamle slotte, terrasserede vinmarker, skove, stejle bjergskråninger og de omkringliggende Kobern-Gondorf og Winningen, der passerer charmerende scener ved floden. Efter den anden sluse i Koblenz ankommer vi til Koblenz og den UNESCO-beskyttede Mellemrhein. /p> Omkring middagstid udforsker du Deutsches Eck (det tyske hjørne) i Koblenz, hvor du finder et af de mest rørende mindesmærker for den tyske enhed i landet, en smagsprøve på det historiske og 2,5 timers fritid til at udforske stedet på egen hånd. Se flere monumenter dedikeret til tysk historie, såsom rytterstatuen af Vilhelm I, den første tyske kejser, der blev rejst i 1897 som tak for hans rolle i Tysklands forening. Du kan tage svævebanen over Rhinen til Ehrenbreitstein-fæstningen, hvor du kan få en panoramaudsigt over Deutsches Eck fra toppen. Stop ved vinbarer og restauranter, eller køb souvenirs. Kl. 14.30 starter skibet hjemturen fra Rhinen til Mosel med landsbyerne Winningen, Kobern, Oberfell, Kattenes, Alken, Löf og Brodenbach.

Koblenz: Julebådtur med gløgg og æbleskiver

Koblenz: Julebådtur med gløgg og æbleskiver

Kom i julestemning med et sightseeing-krydstogt komplet med julemusik. Se Ehrenbreitstein-fæstningen, Deutsches Eck og Mosels udmunding. Slap af med et glas glühwein på det udendørs dæk, mens du nyder udsigten over Koblenz fra vandet. Gå ombord på båden for at sejle en tur rundt i Koblenz. Nip til en lækker gløgg eller punch fra gløggbaren på det udendørs dæk, mens du sejler forbi Ehrenbreitstein-fæstningen og Deutsches Eck. Køb mad om bord, som passer til din drink. Kom i julestemning med festlig musik. Køb mad om bord, som du kan nyde sammen med din drink, når du passerer den tidligere middelalderfæstning Stolzenfels Slot på Rhinens venstre bred. Lad dig rive med af slottets romantik, den festlige atmosfære ombord på båden og julens magi.

Koblenz: Historisk museum for mousserende vin - guidet tur

Koblenz: Historisk museum for mousserende vin - guidet tur

Denne tur tager dig med ned i dybet (elevator til rådighed) af de tidligere mousserende vinkældre i Deinhard-firmaet, der blev grundlagt i 1794. Siden 1843 er der blevet produceret mousserende vine her ved hjælp af den traditionelle flaskegæringsproces. Med en professionel guide vil du opleve husets historie og vinavlens arbejdstrin. Ved hjælp af originalt udstyr lærer du vejen fra druen til vinen og den mystiske oprindelse af den mousserende vin. Oplevelsesturen slutter med en smagning af et glas mousserende vin.

Koblenz: Gåtur med audioguide på app

Koblenz: Gåtur med audioguide på app

Udforsk Koblenz på dine præmisser med denne selvguidede audiotour, som du kan bruge på din smartphone! Fordyb dig i skønheden i denne historiske by i dit eget tempo og på dit foretrukne sprog. Denne selvguidede audiotur giver dig fleksibilitet til at vælge dine destinationer og beslutte, hvor lang tid du vil bruge på hvert sted. Med en historie, der strækker sig over 2.000 år, forener Koblenz på yndefuld vis det gamle og det moderne og tilbyder besøgende et rigt udvalg af kulturelle, historiske og naturskønne oplevelser. Et af de ikoniske symboler på Koblenz er Det Tyske Hjørne, hvor de to floder mødes. Her observerer en monumental rytterstatue af kejser Vilhelm I sammenløbet, og den er blevet et gribende vartegn, der symboliserer Tysklands enhed. Ved siden af dette kan man med den imponerende svævebane i Koblenz komme op til Ehrenbreitstein-fæstningen, hvorfra der er panoramaudsigt over byen og dens maleriske omgivelser. Den charmerende gamle bydel (Altstadt) i Koblenz inviterer opdagelsesrejsende til at slentre gennem de smalle, snoede gader, opdage historiske pladser, romantiske gårdhaver og et varieret udvalg af spisesteder og shoppingmuligheder. Castor-basilikaen med sin dybe historie og imponerende arkitektur og Schängel-fontænen, der symboliserer den drillesyge dreng, som er blevet byens maskot, er blandt de mange steder, der fortæller historier om byens fortid og dens kulturelle nuancer. Koblenz er også porten til UNESCO's verdensarvsområde Upper Middle Rhine Valley, som er kendt for sine spektakulære landskaber, historiske byer og ærværdige vingårde. Med sin strategiske placering er byen et godt udgangspunkt for at udforske regionens romantiske slotte, legendariske fortællinger og rigdomme inden for vindyrkning. Vi har omhyggeligt sammensat den smukkeste vandrerute til dig og samlet mere end 33 fængslende og interessante historier. Du kommer forbi alle de velkendte vartegn, men vil også blive overrasket over nye opdagelser og skjulte perler. Udforsk Koblenz' rige historie, omfavn dens levende nutid, og lad dig begejstre af dens fængslende legender og historier. Uanset om du tager på et soloeventyr, nyder en romantisk byvandring med din partner eller udforsker byen med venner eller familie, passer vores selvguidede audiotur til alle præferencer. Desuden får du en god rabat, når du tager turen med ledsagere.

Ofte stillede spørgsmål om Koblenz

Hvad er de bedste indendørsaktiviteter i Koblenz på regnvejrsdage?

De bedste indendørsaktiviteter i Koblenz på regnvejrsdage er:

Se alle de bedste indendørsaktiviteter i Koblenz på GetYourGuide

Hvad er de bedste tilbud og rabatter på aktiviteter og attraktioner i Koblenz?

Disse er de bedste tilbud og rabatter på aktiviteter og attraktioner i Koblenz:

Se alle tilbud og rabatter i Koblenz på GetYourGuide

De mest populære seværdigheder i Koblenz

Oplevelser i Koblenz

Byer i Tyskland

Andre seværdigheder i Koblenz

Vil du se alle oplevelser i Koblenz? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Koblenz

Samlet bedømmelse

4.6
(60 anmeldelser)