Vores mest anbefalede ting at gøre i Koblenz

Koblenz: Bådtur til slottet i Øvre Mellemrhin-dalen

1. Koblenz: Bådtur til slottet i Øvre Mellemrhin-dalen

Velkommen om bord på det komfortable og eksklusive skib La Paloma til et krydstogt i verdensarvsområdet Upper Middle Rhine Valley. På ingen anden strækning af Rhinen ligger slottene og paladserne så smukt på rad og række. Ombord på La Paloma kan du slappe af og nyde udsigten. Start i Koblenz og sejl først et kort stykke ned ad Rhinen med udsigt til Rhinen foran Koblenz, Ehrenbreitstein-fæstningen og det berømte "Deutsche Eck" (tyske hjørne). Ved Mosels udmunding vender skibet om og sejler op ad Rhinen til Braubach til Marksburg Slot. Krydstogtet tager dig forbi det kurfyrstelige palads i Koblenz (Kufürstliches Schloss Koblenz), bryggeriet i Koblenz, slottet Lahneck, slottet Stolzenfels og Königsstuhl i Rhens. I Braubach (slottet Marksburg) vender skibet om og sejler tilbage til Koblenz.

Koblenz: Sightseeing-krydstogt i den gamle bydel langs Rhinen

2. Koblenz: Sightseeing-krydstogt i den gamle bydel langs Rhinen

Opdag en af Tysklands ældste byer på et sightseeing-krydstogt langs Rhinen i Koblenz. Forundres over det kurfyrstelige palads, Lahneck Slot, Ehrenbreitstein-fæstningen og meget mere, og lyt til interessante kommentarer, mens du rejser. Gå ombord på krydstogtet i hjertet af Koblenz, og tag ud for at opdage denne historiske by fra vandet. Se et af byens mest ikoniske steder, Deutsches Eck, hvor Rhinen og Mosel-floderne mødes, når du sejler mod øen Niederwerth. Sejl forbi det idylliske område Vallendar, beundre den imponerende Ehrenbreitstein-fæstning, nyd udsigten over byens gamle bydel og meget mere, alt imens du lytter til interessante fakta om disse seværdigheder gennem bådens højttalersystem. I slutningen af dit krydstogt vender du tilbage til udgangspunktet, det ideelle sted, hvorfra du kan udforske byens seværdigheder til fods.

Koblenz: Sightseeing-krydstogt med slotte i Rhinen

3. Koblenz: Sightseeing-krydstogt med slotte i Rhinen

Hop ombord på en behagelig båd ved Koblenz 2-broen, og slap af, mens du nyder panoramaudsigten over byen Koblenz. Dyk ned i den rige og mangfoldige kultur, der har udviklet sig i byen gennem århundrederne med kommentarer over skibets højttalere. Se historiske bygninger som det kurfyrstelige palads, Lahneck Slot og Stolzenfels Slot. Nå udmundingen af Lahn, som passerer Deutsches Eck, hvor Rhinen og Mosel-floderne mødes. Lær om benediktinerklosteret Johanneskloster og Allerheiligenkapellet, før du vender tilbage til dit udgangspunkt i Koblenz.

Koblenz: Julebådtur med gløgg og æbleskiver

4. Koblenz: Julebådtur med gløgg og æbleskiver

Kom i julestemning med et sightseeing-krydstogt komplet med julemusik. Se Ehrenbreitstein-fæstningen, Deutsches Eck og Mosels udmunding. Slap af med et glas glühwein på det udendørs dæk, mens du nyder udsigten over Koblenz fra vandet. Gå ombord på båden for at sejle en tur rundt i Koblenz. Nip til en lækker gløgg eller punch fra gløggbaren på det udendørs dæk, mens du sejler forbi Ehrenbreitstein-fæstningen og Deutsches Eck. Køb mad om bord, som passer til din drink. Kom i julestemning med festlig musik. Køb mad om bord, som du kan nyde sammen med din drink, når du passerer den tidligere middelalderfæstning Stolzenfels Slot på Rhinens venstre bred. Lad dig rive med af slottets romantik, den festlige atmosfære ombord på båden og julens magi.

2-floden Dagsudflugt med båd til Koblenz og retur fra Alken

5. 2-floden Dagsudflugt med båd til Koblenz og retur fra Alken

Kom om bord på en dagstur fra Alken/Mosel på sightseeing-krydstogt til Koblenz/Rhinen. Afgang fra Alken og kør langs Moselfloden til Koblenz. Nyd udsigten til gamle slotte, terrasserede vinmarker, skove, stejle bjergskråninger og de omkringliggende Kobern-Gondorf og Winningen, der passerer charmerende scener ved floden. Efter den anden sluse i Koblenz ankommer vi til Koblenz og den UNESCO-beskyttede Mellemrhein. /p> Omkring middagstid udforsker du Deutsches Eck (det tyske hjørne) i Koblenz, hvor du finder et af de mest rørende mindesmærker for den tyske enhed i landet, en smagsprøve på det historiske og 2,5 timers fritid til at udforske stedet på egen hånd. Se flere monumenter dedikeret til tysk historie, såsom rytterstatuen af Vilhelm I, den første tyske kejser, der blev rejst i 1897 som tak for hans rolle i Tysklands forening. Du kan tage svævebanen over Rhinen til Ehrenbreitstein-fæstningen, hvor du kan få en panoramaudsigt over Deutsches Eck fra toppen. Stop ved vinbarer og restauranter, eller køb souvenirs. Kl. 14.30 starter skibet hjemturen fra Rhinen til Mosel med landsbyerne Winningen, Kobern, Oberfell, Kattenes, Alken, Löf og Brodenbach.

Rhinen i flammer i St Goar

6. Rhinen i flammer i St Goar

- Starten er i Koblenz - Det fantastiske krydstogt med MS Goldstück går gennem Middle-Rhin-dalen til St. - Under krydstogtet får du et måltid - hvis du gerne vil have en vegetarisk version - så fortæl os det (nogle dage før) - Der er musik om bord - Du får information om disse smukke steder ved Rhinen - Vi er en del af bådkonvojen - Vis fyrværkeriet - du er i en særlig position til at se det imponerende fyrværkeri - På vej tilbage har du mulighed for at lytte til musik og dans

Koblenz: Rundvisning i den gamle bydel med Ehrenbreitstein-fæstningen

7. Koblenz: Rundvisning i den gamle bydel med Ehrenbreitstein-fæstningen

Vi starter vores tur ved fæstningen, som ligger ved siden af byen. Fæstningen blev bygget mellem 1817 og 1828 som en befæstningsproces for at beskytte den mellemste del af Rhinen. Den ligger 118 meter højt over Rhinen og er den næststørste fæstning i Europa. I 1672, mens der var krig mellem Frankrig og Tyskland, nægtede ærkebiskoppen at give begge parter tilladelse til at lade tropperne passere Rhinen. I dag er denne fæstning åben for besøgende og offentligheden og er forbundet med byen med en svævebane. Den engelske digter Lord Byron har skrevet følgende smukt om fæstningen: "Her viser Ehrenbreitstein, med sin knuste mur, sort af minearbejdernes sprængning, på sin højde, hvad den var, da granater og kugler, der ubevægeligt kastede lys på dens styrke, et tårn af sejr, hvorfra de forslåede fjenders flugt blev overvåget langs sletten: Men freden ødelagde, hvad krigen aldrig kunne ødelægge, og lagde de stolte tage blottede for sommerens regn, som jernregnen i årevis havde hældt forgæves på." Da fæstningen blev ødelagt af de franske tropper i 1801, skrev digteren disse ord, som førte til genopbygningen af fæstningen. Herefter går vi til Münzplatz, som ligger i den gamle bydel i Koblenz. Dens navn stammer fra den valgmønt, der kaldes "Münz". Disse mønter blev præget i det 11. århundrede. I anledning af 2000-års jubilæet i 1992 blev springvandet på pladsen bygget af Wili Heinzen og var en gave til byen og dens borgere fra Sparkasse Koblenz. Det var her, romerne først grundlagde deres "Castellum apud confluentes" (fort ved sammenløbet), som Koblenz har sit navn fra. Herfra starter den romantiske gade mellem de to kirker. Liebfrauenkirche, med sine smukke løgkupler, er bygget på byens højeste punkt. Under den franske revolution var den en af de vigtigste sognekirker. Den blev bygget i det 17. århundrede, men blev ødelagt i 1944. Den blev dog genopbygget igen i 1955. Basilica of St. Castor er den ældste kirke i Koblenz. Kirken blev bygget af ærkebiskoppen af Trier mellem 817 og 836 med støtte fra kejser Ludvig den Fromme. Den blev bygget som en karolingisk proprietærkirke. Et perfekt sted for maleriske pladser. Ordet "Schängel" stammer fra Koblenz' 20-årige troskab til Frankrig (1794-1813). Dette springvand ved rådhuset betragtes som et symbol for Koblenz by. I 1940 blev det designet af Carl Burger og dedikeret til den berømte digter Josef Cornelius. Sidst men ikke mindst bevæger vi os til Kaiser Wilhelm-monumentet. Deutsches Eck er navnet på landtangen i Koblenz. Kaiser Wilhelm var den første tyske kejser, rejst i 1897. Se også flere af de berømte seværdigheder langs slutningen af turen i den ældste by.

Koblenz: Byvandring på egen hånd med audioguide

8. Koblenz: Byvandring på egen hånd med audioguide

Udforsk den smukke bymidte i Koblenz i dit eget tempo. Denne selvguidede audiotur tager dig med til alle de velkendte steder og uopdagede perler i Koblenz. Audioguiden vil fortælle dig om alle de historiske og aktuelle detaljer ved hvert sted. Med en historie, der strækker sig over 2.000 år, forener Koblenz på yndefuld vis det gamle og det moderne og tilbyder besøgende et rigt tapet af kulturelle, historiske og naturskønne oplevelser. Et af de ikoniske symboler på Koblenz er Det Tyske Hjørne, hvor de to floder mødes. Her observerer en monumental rytterstatue af kejser Vilhelm I sammenløbet, og den er blevet et gribende vartegn, der symboliserer Tysklands enhed. Ved siden af dette kan man med den imponerende svævebane i Koblenz komme op til Ehrenbreitstein-fæstningen, hvorfra der er panoramaudsigt over byen og dens maleriske omgivelser. Den charmerende gamle bydel (Altstadt) i Koblenz inviterer opdagelsesrejsende til at slentre gennem de smalle, snoede gader, opdage historiske pladser, romantiske gårdhaver og et varieret udvalg af spisesteder og shoppingmuligheder. Castor-basilikaen med sin dybe historie og imponerende arkitektur og Schängel-fontænen, der symboliserer den drillesyge dreng, som er blevet byens maskot, er blandt de mange steder, der fortæller historier om byens fortid og dens kulturelle nuancer. Koblenz er også porten til UNESCO's verdensarvsområde Upper Middle Rhine Valley, som er kendt for sine spektakulære landskaber, historiske byer og ærværdige vingårde. Med sin strategiske placering er byen et godt udgangspunkt for at udforske regionens romantiske slotte, legendariske fortællinger og rigdomme inden for vindyrkning. Koblenz blander en robust historisk fortælling med et pulserende nutidigt liv og byder rejsende hjerteligt velkommen til at dykke ned i dens historier, nyde dens kulinariske tilbud og svælge i dens naturskønne og arkitektoniske skatte.

Koblenz: Privat guidet vandretur

9. Koblenz: Privat guidet vandretur

Nyd Koblenz i hjertet af den maleriske region Rhinen og Mosel. Dyk ned i den over 2000 år gamle historie i denne tidligere romerske bosættelse, som er en af de ældste byer i Tyskland. Vi tager dig med for at se Deutsches Eck (det tyske hjørne), hvorfra byens latinske navn "confluentes - ved flodernes sammenløb" stammer. Etableringen af ridderne af Den Tyske Orden i det 13. århundrede ved flodernes sammenløb gav dette historiske sted sit navn: Deutsches Eck (det tyske hjørne). Du vil blive imponeret over den gigantiske rytterstatue af den tyske kejser Wilhelm I og få en storslået udsigt over fæstningen Ehrenbreitstein fra det 19. århundrede, der ligger 118 meter over Rhinen på den højre dæmning. Besøg Castor-basilikaen, der blev grundlagt i 836 e.Kr. og siden 2002 har været en del af UNESCO's verdensarv for kulturlandskabet i den øvre del af Rhinen. Gå på opdagelse i Vor Frue Kirke, eller Liebfrauenkirche, som er bygget i den højeste del af byen. Fra den sene middelalder til sekulariseringen efter den franske revolution og Napoleonskrigen var det den vigtigste sognekirke i Koblenz. Dens løgkupler symboliserer den gamle bydel i Koblenz. Se Münzplatz, hvis navn minder om den tidligere valgmønt, eller "Münze" på tysk. Fra det 11. århundrede blev mønter fra kurfyrstendømmet Trier præget i Koblenz. Nyd mindesmærket for De Fire Tårne, fire historiske bygninger, der blev bygget i 1608 og genopbygget to gange. De fire bygninger har den samme facade, deraf navnet. Kom med os og bliv fortrolig med den tysk/franske fortid i Koblenz, og udforsk de romantiske små gader mellem Basilica St. Kastor og Schängel-fontænen ved rådhuset.

Koblenz: Privat tur til julemarkedet

10. Koblenz: Privat tur til julemarkedet

Et julemarked er det perfekte sted at komme i julestemning. Gå gennem maleriske bytorve oplyst af blinkende julelys, mens du besøger de mange træboder, der sælger krydret gløgg, mange håndlavede dekorationer, chokoladeovertrukne frugter, kanelkager, brændte mandler og andre lokale delikatesser, der får mundvandet til at løbe. Alt dette, mens du nyder godt af vores lokale guides indgående kendskab til disse juletraditioners fortid og nutid. Oplev juleglæden på det bedste sted, og træd ind i højtidens vidunderlige verden.

Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Koblenz

Koblenz
12 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Udforsk omegnen af Koblenz

Udforsk alle

Ofte stillede spørgsmål om Koblenz

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Koblenz?

Topattraktionerne, der skal opleves i Koblenz:

Hvad er de bedste ture, man kan tage på i Koblenz med børn?

Andre seværdigheder i Koblenz

Vil du se alle oplevelser i Koblenz? Klik her for en fuld oversigt