Koh Racha Yai

Koh Racha Yai

Koh Racha Yai: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Phuket: Koral- og Racha-øerne - dagstur med speedbåd

1. Phuket: Koral- og Racha-øerne - dagstur med speedbåd

Dyk dybt ned i et snorkelparadis ud for Phukets sydkyst på de rolige øer Coral (Kahung Beach) og Racha (Raya). Disse øer har en perfekt størrelse til udforskning og tilbyder en idyllisk flugt fra Phukets travlhed med deres uspolerede hvide sand og enestående snorkling året rundt. Det klare smaragdgrønne vand lover et rigt møde med det farverige marine liv, fra levende koraller til regnbueørreder og majestætiske søstjerner. Ud over snorkling har besøgende mulighed for at udforske skjulte bugter, slappe af på uberørte strande og fordybe sig i den fascinerende undervandsverden, der vrimler med akvatiske vidundere. Begynd dagen med en problemfri afhentning fra dit hotel, efterfulgt af en tur med speedbåd fra Ao Chalong Pier til Racha Island. Her venter undervandsvidundere med rigelige koralrev og legesyge fisk, der er klar til at hilse på enhver dykker. Turen fortsætter derefter til Kahung Beach på Coral Island, hvor en lækker frokost på Kahung Restaurant genopfylder energiniveauet. Efter frokosten er øen din legeplads: Snorkel, svøm, eller bare slap af. For de spændingssøgende er der et væld af vandsportsaktiviteter som parasailing, bananbådture og dykning mod et ekstra gebyr. Når dagen går på hæld, sejler speedbåden dig tilbage til Ao Chalong Pier. Derfra bliver du kørt komfortabelt tilbage til dit hotel, hvor du afslutter en dag fyldt med sol, hav og uforglemmelige snorkeleventyr.

Phuket: Luksussejltur til Coral- og Racha-øerne i katamaran

2. Phuket: Luksussejltur til Coral- og Racha-øerne i katamaran

Opdag to af de mest fantastiske øer tæt på Phuket, Coral Islands og Racha Islands, på en særlig havtur om bord på en luksus katamaran - Hype Boat. Tag solbad på de komfortable dagsenge, nyd musikken fra en live DJ, og hop i Andaman Havets krystalklare vand. Vælg muligheden for hoteltransfer for at få den mest problemfri dag på vandet. Afgang fra Chalong Pier om morgenen. Efter afgang skal du festes på en dekadent buffet med muligheder lige fra tapas til sushi samt et bredt udvalg af lækker thailandsk mad. Gør dit første stop på Coral Island, og svøm, snorkle eller hæng ud på den hvide sandstrand. Herefter kan du køre til din næste destination, Racha Island, en kendt ø til snorkling og dykning. Om aftenen går du om bord på din båd igen, og nyd en eftermiddag med dans, indtil solen går ned. Beundr det forbløffende syn af den levende sol, der rammer havets horisont, mens du ser solnedgangen. Turen slutter tilbage ved Chalong Pier.

Phuket: Racha Island snorkling eller dykningstur

3. Phuket: Racha Island snorkling eller dykningstur

Start med afhentning fra dit hotel og kør til Chalong Pier, hvor speedbåden venter. Du sejler til Racha Yai Island, der ligger ca. 30 minutter fra fastlandet. Her vil du også blive serveret morgenkaffe eller te Ankomst til Ter Bay, hvor gruppen vil blive delt op i en dykker/snorkelgruppe og en gruppe, der kun snorkler. Dykning: Start din dykkertur i Ter Bay eller Patok Bay, afhængigt af vejrforholdene. Få ca. 15 minutters instruktion om sikkerhedstricks, inden du hopper i vandet. Dyk op til 10 meters dybde med ca. 30 minutter under vandet, Snyd den smukke udsigt over koralrev og fisk, mens du dykker i det smukke blå hav. Når du er færdig med din dykkertur, og når alle dine dykkerkolleger også er færdige, er det tid til frokost på en restaurant på land. Snorkling: Hvis du vælger snorkling alene, får du alt det nødvendige snorkeludstyr af guiden, og du vil nyde noget snorkling omkring Ter Bay eller Patok Bay i omkring 45-60 minutter. Når du er færdig med snorkeloplevelsen, kan du tage til Racha Yai for at tilbringe lidt tid på en smuk strand. Du vil få serveret en velsmagende frokost på en restaurant, der ligger på land. Efter lidt frokost og afslapning er det tid til at tage til en anden strand på Coral Island. Du kan vælge at deltage i valgfrie aktiviteter mod et ekstra gebyr eller blot slappe af på det hvide sand. Bagefter vender du tilbage til fastlandet.

Phuket: Racha og Coral Island katamaran-tur med frokost

4. Phuket: Racha og Coral Island katamaran-tur med frokost

Forbered dig på en dag fyldt med ro og nydelse, når du tager på en bådtur til Racha og Coral Island fra Phuket. Oplev den rolige stemning af langsomt liv, se den fantastiske havudsigt, tag en forfriskende svømmepause, og nyd frokosten om bord. Din bådtur med katamaran begynder med afhentning om morgenen fra dit hotel i Phuket. Derfra kører du til Chalong Pier for at gå om bord på din båd til Coral Island. Når I ankommer til Coral Island, har I fri tid på stranden til at solbade, svømme eller deltage i andre vandaktiviteter (valgfrit). Gå om bord igen og sejl til Racha Island. Undervejs kan du nyde frokosten og udsigten over havet, inden du når frem til Racha Island. På øen kan du gå langs den hvide sandstrand og benytte lejligheden til at snorkle. Vend tilbage til molen, og prøv selv at fiske, eller se på, mens andre gør det. Gå ombord på båden for at sejle tilbage til Phuket, og afslut turen med at blive afleveret på dit hotel.

Oplev dykning i Racha Yai fra Phuket

5. Oplev dykning i Racha Yai fra Phuket

Har du altid undret dig over, hvordan det er at trække vejret under vandet? Hvis det er tilfældet, behøver du ikke nødvendigvis at betale for et kursus for at få en certificering. Begynd dit dykker-eventyr i dit eget tempo. Under oplevelsen får du en introduktion og briefing om dykning, og du bliver undervist i at bruge dykkerudstyret på lavt vand. Bemærk venligst, at dette ikke er et dykkercertifikat. At trække vejret under vandet er en helt ny oplevelse - det tager et par minutter at vænne sig til det. Det er ikke en typisk menneskelig adfærd, og det er helt normalt at være lidt tøvende med at stikke ansigtet i vandet og inhalere i starten. Men i løbet af få øjeblikke tilpasser din krop sig, og du vil blive overvældet af bevægelsesfriheden, mens du opdager det fantastiske havliv!

Phuket: Vildtfiskeri og trollingbådtur med frokost

6. Phuket: Vildtfiskeri og trollingbådtur med frokost

7.00-08.00 Afhentning fra dit hotel og transport til Chalong Pier. 08:30 Afgang fra Chalong Pier og begynd trollingfiskeri på vej til Racha Islands. 12:30 Frokostbuffet serveres om bord - valgfri tid til svømning eller afslapning. 14:00 Bundfiskeri og trollingfiskeri på vej tilbage til Chalong Pier 16.30 Ankomst til Chalong Pier og transport tilbage til dit hotel.

Phuket: Sailing Yacht Island Hopping & Party heldagskrydstogt

7. Phuket: Sailing Yacht Island Hopping & Party heldagskrydstogt

Tag på en spektakulær rejse med vores Phuket Sailing Yacht Islands Hopping and Party One Day Join Trip - en sømløs fusion af eventyr og fest! Sejl væk fra Phuket og oplev den uberørte skønhed ved Banana Beach på Coral Island, hvor turkisblåt vand og hvidt sand lokker. Nyd en overdådig thailandsk frokostbuffet, slap af og svøm ved Banana Beach, før du sætter sejl til den fascinerende Racha Yai. Dyk ned i en verden af vandets vidundere med svømning, paddleboarding og snorkling. Som dagen skrider frem, sejler vi til enten Chalong Pier (maj-oktober) eller den betagende Promthep Cape (november-april). Forkæl dine smagsløg med den udsøgte smag af Lady Coco-is og en tallerken fyldt med årstidens frugter. Når solen går ned, begynder den rigtige fest! Oplev magien, når vores katamaran forvandles til et dansegulv, omgivet af fantastiske lyd- og lysscener. Tag med os på en dag, der blander udforskning, afslapning og livlige fester, og som indfanger essensen af Phukets kystnære tiltrækningskraft. Book nu til et uforglemmeligt eventyr i paradis!

Phuket: Snorkeltur til Maiton, Coral og Racha Island

8. Phuket: Snorkeltur til Maiton, Coral og Racha Island

Udforsk tre af Andamanhavets mest uberørte ø-destinationer på en speedbådstur fra Phuket. Besøg Maiton Island, Racha Island og Coral Island. Begynd dagen med at blive hentet om morgenen på dit hotel i Phuket. Bliv kørt til Chalong Pier, hvor du begynder dit eventyr. Dit første stop er Coral Island, hvor du kan nyde blændende koralrev, krystalklart vand og hvide sandstrande. Tag på snorkeltur, og se nærmere på det livlige lokale havliv. Besøg derefter Racha Islands berømte strande til endnu et snorkeleventyr. Forundres over vandets klarhed, når du snorkler ved Siam Bay eller Kon Kae Bay. Tag en pause fra ø-hoppingen med en overdådig frokostbuffet. Nyd panoramaudsigten over Buanghai Bay, mens du spiser. Bagefter kan du slappe af i Patak Bay, før du sejler videre til Maithon Island. Nyd endnu en fantastisk snorkeloplevelse på de uberørte strande på Maithon Island. Vi sejler fra Maithon Island sidst på eftermiddagen og bliver kørt tilbage til dit hotel.

Raya og Coral Island på speedbådstur

9. Raya og Coral Island på speedbådstur

Program for heldagstur til Coral og Raya Island med speedbåd Rejseplan 07.00 - 08.30 Afhentning fra dit hotel og transport til molen. 09.30 Afgang til Coral Island med speedbåd 09.45 Ankomst til Coral Island Beach, slap af på det glitrende sand på den hvide halvmåneformede strand eller snorkel i det klare vand i denne dejlige bugt. Der tilbydes havsport (ekstra gebyr): Dykning, Sea walker, bananbåd, parasailing 12.30 Nyd en god frokost på en strandrestaurant. Resten af eftermiddagen kan du svømme, snorkle, solbade og slappe af. 13.30 Afgang fra Coral Island til Raya (Racha Island) 14.00 Ankomst til Raya Island, hvor du kan svømme eller snorkle og slappe af. 15.30 Afgang fra Raya Island med kurs mod Phuket 16.00 Ankomst til molen, afhentning på dit hotel Bemærk: Rejseplanen og tidspunkterne ovenfor er omtrentlige og kan ændres uden varsel, så de passer til tidevandet og de lokale vejrforhold.

Phuket: Katamarankrydstogt til Promthep-grotten med solnedgangsmiddag

10. Phuket: Katamarankrydstogt til Promthep-grotten med solnedgangsmiddag

Når du bliver hentet fra dit hotel i Phuket, kører du til molen. Når du er om bord på båden, sejler du mod Promthep Cape, et af Phukets mest naturskønne steder. Nyd at slappe af på dækket af båden, mens du nyder den kølige brise fra Andamanhavet. Nå Ya Nui Beach, en hemmelig strand i Rawai, der ikke er besøgt af turister. Indfang landskabet med den panoramiske udsigt omkring. Afgang til den næste station, Laem Krating. Slap af på båden for at nyde en lækker middag, som omfatter et sæt bøf og laksesashimi samt et glas rødvin. Nyd at se den gule solnedgang i horisonten fra bådens dæk, lyt til fængende sange og tag nogle billeder, inden du sejler tilbage til Chalong Pier og bliver transporteret til dit hotel.

45 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Topseværdigheder tæt på Koh Racha Yai

Andre seværdigheder i Koh Racha Yai

Vil du se alle oplevelser i Koh Racha Yai? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Koh Racha Yai

Samlet bedømmelse

4.4
(204 anmeldelser)

En fantastisk oplevelse!! Vi besluttede spontant at tage et dykkerkursus og var begejstrede. Den første dag i poolen var rigtig sjov, og dykkene i havet var simpelthen betagende (heldigvis ikke i bogstavelig forstand :D). Der er så meget at se! Vores højdepunkt var dog vores dykkerinstruktør David, som lærte os at dykke med en masse humor men også følsomhed. Det var virkelig meget nemmere med ham, end jeg troede. Tak skal du have!! En rigtig anbefaling.

Min kæreste og jeg tilmeldte mig dette kursus ganske spontant. Vores dykkerguide Sam var meget venlig over for os lige fra starten. Han var sjov, tålmodig og var i stand til at formidle sin viden til os meget godt. Dykkene i havet var vidunderlige, og vi havde en meget hyggelig og, takket være Jean, en meget velorganiseret tid. Højt anbefalet :)

Fantastisk tur med god musik. Du skal dog vide, at det er en festbåd (høj musik og ikke egnet til børn). Mad og service var meget god. Coral Island er meget flot, men den har stadig mange turister og både

Fantastisk tur med en fed atmosfære! Fantastisk DJ, selvom nogle gange lidt højt... God mad... fantastisk snorkeludstyr og meget fleksibelt ved reservation.

Det var fantastisk, holdet er fantastisk, men de passagerer, der ikke ved, hvordan de skal nyde en ferie den dag, hjælper