Oplevelser i
Köln

Denne tyske by ved Rhinen byder på en ikonisk katedral, gotisk arkitektur og en charmerende gammel bydel.

Vælg datoer

Ofte stillede spørgsmål om Köln

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Köln?

Andre seværdigheder i Köln

Vil du se alle oplevelser i Köln? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Köln

Samlet bedømmelse

4.5 / 5

baseret på 7.534 anmeldelser

På farten med Köln-kortet.

Intet problem, når du henter Cologne-kortet ved turistinformationen. Jeg havde reserveret i 48 timer og var i stand til at bruge busser og tog i Köln byområde med kun en aflysning. Du har også rabatter på museumsfaciliteter, zoologisk have, svævebane over Rhinen og, og, og ... Hvis du er i Köln kun en dag, får du dine penge værd i 24 timer. Vil anbefale Köln-kortet til alle.

Jeg var kun i byen lidt over 24 timer og for at være ærlig behøver du ikke tage offentlig transport. Medmindre du planlægger at gå væk fra byens centrum. Jeg tog undergrundsbanen en gang, fordi jeg ville komme et sted hurtigt, men ellers gik jeg for at se byen og tage billeder, selv i det lette regn. Du kan heller ikke bruge dette til at få en rabat på Museumcard.

Det var en god ide at komme om morgenen efter åbningen, senere blev det meget travlt (feriesæson). Ikke egnet til familier med børn foran folkeskolen og barnevogne! Synd at der kun er chokolade i museumsbutikken og ingen postkort, yderligere litteratur eller kosmetik med chokolade!

Det er en meget flot tur. Det tager ret lang tid, men tiden går hurtigere end forventet. Desværre har du ikke meget tid i Königswinter, et 3-timers ophold er stadig trangt. Hvis du vil tage tandhjulsbanen, skal du bestille det på forhånd! Ellers en meget vellykket dag!

Det var min anden gang der, og jeg ville besøge det igen under mit næste ophold i Köln. En dejlig rejse ind i chokoladens historie. Det er der for både store og små. Mens din egen chokoladeoprettelse afsluttes, kan du nyde udsigten over Rhinen over en kop kaffe.