Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Köln

Denne tyske by ved Rhinen byder på en ikonisk katedral, gotisk arkitektur og en charmerende gammel bydel.

Vores mest anbefalede ting at gøre i Köln

Köln: Panoramaskibsrundfart

1. Köln: Panoramaskibsrundfart

Rejs gennem den charmerende by Köln, og oplev dens sightseeing-højdepunkter fra vandet. Snup nogle snacks og drinks fra baren om bord (for egen regning), og slap af, mens du kigger ud på Kölns historiske vartegn og broer. Lær Kølns gamle bydel at kende, som er kendetegnet ved sine smukke kirker og historiske bygninger. Du vil også få øje på imponerende moderne bygninger her og der, såsom Lindt-chokolademuseet. Nyd udsigten over broer fra vandet som Hohenzollern, Deutz Bridge og South Bridge. Gå forbi det tyske sports- og olympiske museum og krydstogt gennem det ultramoderne Rheinauhafen byfornyelsesprojekt. Admirer den smukke Köln-katedral og tag nogle fotos langt væk for at fange strukturen i al sin herlighed.

Köln: 24 timers Hop-On Hop-Off Sightseeing-busbillet

2. Köln: 24 timers Hop-On Hop-Off Sightseeing-busbillet

Kom med på denne 90-minutters tur gennem Köln, og lær mere om byens begivenhedsrige historie, foreninger og personligheder. Stig ombord på en dobbeltdækkerbus til en rundtur til alle Kølns vigtige steder. Brug denne 24-timers hop-on hop-off-billet til at stige af bussen ved et af de 14 stoppesteder for at se seværdigheder som domkirken, zoologisk have, den gamle bydel og Chlodwigplatz. Stig på bussen, og gør dig klar til at udforske byen. Gå op på øverste dæk, eller bliv nede, mens bussen kører gennem Kölns gader. Lyt til informative kommentarer, mens bussen kører rundt i den naturskønne by. Kom og gå fra bussen, som du vil, med et udvalg af 14 stoppesteder, hvor du kan stige ind eller ud. Udforsk byen i ro og mag uden at skulle planlægge efter en tidsplan, så du kan være spontan og beslutte, hvad du vil se. Oplev byen, mens du glider forbi seværdigheder som Kölns chokolademuseum, kongrescentret Gürzenich og Eigelstein-porten. Oplev den høje Köln Triangel-bygning samt Odysseum og Lanxess Arena. Stoppestederne for busturene er: - Domkirken (første bus afgår kl. 10, sidste bus kl. 17) - Den gamle bydel - Rothgerberbach - Chlodeigplatz - Chokolademuseet - Trekanttårnet - Lanxess Arena - Odysseum/Köln Arcaden - Zoo/Flora - Eigelstein - Mediapark - Friesenplatz - Neumarkt - Domkirken (den første bus kører tilbage kl. 11.30, og den sidste bus kører kl. 18.30) Hvert 30. minut ankommer en ny bus til hvert stoppested.

Köln: entrébillet til Chokolademuseum

3. Köln: entrébillet til Chokolademuseum

De besøgende venter på et walk-in tropehus, naturhistorisk information om kakao, udstillinger fra de præcolumbianske kulturer i Mellemamerika, en vigtig porcelæns- og sølvsamling fra barokken samt talrige gamle maskiner fra industrialiseringens tid. . I en glaschokoladefabrik og i chokoladeatelieret kan besøgende opleve, hvordan chokoladeprodukter fremstilles industrielt, men også individuelt i hånden. Og: der er et 3 meter højt chokoladefontæne, hvori 200 kg lækker chokolade konstant bobler op til smagning. Smagning opfordres udtrykkeligt til!

Köln: Top seværdigheder Rhin-floden Cruise

4. Köln: Top seværdigheder Rhin-floden Cruise

Se Kölns største seværdigheder fra vandsiden på et bycruise. Få øje på den verdensberømte Kölner Dom, sejl under 5 broer, og hør de løbende kommentarer fra skibets højttalere. Start dit krydstogt på Rhinen med skibene MS Rheinperle, MS Rheinland eller MS Rheintreue. Efter at have taget et kig på den ikoniske Köln-katedral og den gamle bydel, krydstogt til Rheinauhafen, hvor du kan få øje på de karakteristiske kranhuse. Passér under 5 broer for at nå Rodenkirchen i syd. Krydstogtet fører dig derefter til de vigtigste seværdigheder i byen nord for kuplen, såsom Zoobrücke-broen. Under krydstogtet kan du opdage mere om seværdighederne i Köln med kommentarer om bord og engelsk og tysk. Hvis du vil, kan du slappe af med en lokal Kölsch-øl eller en stærk kaffe og et stykke kage. På ekstra aftenture (fra kl. 17.30) kan du nyde solnedgangen om bord med kølig loungemusik og slappe af under turen! (Disse ture gennemføres uden forklaringer af seværdighederne.)

Köln: TimeRide VR Time Travel Experience Ticket

5. Köln: TimeRide VR Time Travel Experience Ticket

Tag ud på en spændende rejse med TimeRide og oplev det uødelagte Köln og den fascinerende livsstil fra de legendariske tyvere! Sammen med den charmerende hattemager Tessa og den Kölner sporvognschauffør Pitter vil du opdage den spændende tid efter afslutningen på Første Verdenskrig, den britiske besættelse og den spanske syge. Din tidsrejse i tre trin: · The Cinema: I 1920'erne udviklede flere og flere biografer sig til massive filmpaladser. Biografen var en allestedsnærværende og glamourøs del af hverdagen og en vigtig informationskilde. Træd ind i vores "Lichtspielhaus" og tag plads sammen med det fine samfund: En underholdende kortfilm i datidens stil viser dig Kölns historiske udvikling i tyverne. · Hattemagerens butik: I Riedschneider-familiens hattemagerbutik dykker du sammen med Tessa ind i tyvernes glamourøse modeverden. I 1920'erne bar alle hat og valget af hat sagde meget om bæreren! I den kærligt dekorerede butik er kunsten at bære og fremstille hatte illustreret ved hjælp af talrige originaler fra Diefenthal-familien af hattemagere i Köln. Du vil også lære mere om Tessas presserende specialordre... Kommer hendes vigtige levering til tiden til Neumarkt takket være Pitter? · VR-Riden: Højdepunktet på din rejse tilbage i tiden til 1926: På din virtuelle tur med den første elektriske Køln-sporvogn vil du opleve skønheden i byen før dens ødelæggelse i Anden Verdenskrig. Med dine VR-briller vil du nyde en 360° panoramaudsigt og opdage ikoniske vartegn i det gamle Köln, hvoraf mange er forsvundet eller knap kan genkendes i dag: Kölnerdomens omgivelser på det tidspunkt, den gamle hovedbanegård, Schauspielhaus-teatret, rådhuset ledet af Konrad Adenauer, og meget mere. På Neumarkt ender din tur i det farverige karnevals travlhed med en "Grand Finale".

Köln: Bryggerirundvisning med tre smagsprøver på "Kölsch"

6. Köln: Bryggerirundvisning med tre smagsprøver på "Kölsch"

Udforsk den fascinerende bryggerikultur og historie i Köln på en afslappet måde. Den guidede bryggeritur tager dig til de mest berømte bryggerier i byen, hvor du smager tre lækre typer Kölsch (inkluderet). De motiverede guider udvælger bryggerier baseret på gruppedynamik og ønsker for at skabe en skræddersyet oplevelse til hver lejlighed. Ud over de traditionelle bryggerier som det 700 år gamle Brauhaus Sion eller det ærværdige Früh am Dom, udforskes også de spændende, yngre bryggerier i den gamle bydel. Den unikke oplevelse begynder i hjertet af byen, nær hovedindgangen til Kölner Dom, og fører gennem den maleriske gamle bydel til Heumarkt. Uanset om du rejser alene, som et par, i en gruppe eller som et selskab - denne tur lover to ubekymrede og underholdende timer i den smukke gamle bydel ved Rhinen.

Köln: Melaten-kirkegården, livet, kærligheden og døden - rundvisning

7. Köln: Melaten-kirkegården, livet, kærligheden og døden - rundvisning

Vandre gennem Melaten-kirkegården i Köln og se gravene for byens mest prominente personligheder på en vandretur. Fordyb dig i roen og den rige historie i den store park med en guide. Opdag et sted med stilhed indlejret i en smuk park med en uforlignelig flora og fauna midt i Köln. Besøg Melaten-kirkegården og gå en tur gennem komplekset, der har et areal på over fire hundrede tusinde kvadratmeter og omkring 55.000 gravsteder. Nyd øjeblikke af fred og ro under den guidede rundvisning og oplev, hvor tæt kærlighed, død og lidelse samt kunstkultur er på hinanden. Lær interessante fakta og kuriositeter om historiske personligheder og imponerende gravsteder og monumenter og besøg den tidligere "Leprosenanstalt".

Köln: Bykrydstogt på Rhinen langs den gamle bydel

8. Köln: Bykrydstogt på Rhinen langs den gamle bydel

Alle ture fører langs den gamle bys panorama og forbi Rheinauhafen med kranhusene og tilbage ned ad Rhinen til Köln-Mülheim. Fortsæt op ad Rhinen til zoologisk have/kabelbane, hvor du også kan stige af og på. Til sidst vender krydstogtet tilbage til udgangspunktet, kajen ved Dom/Hohenzollernbrücke, hvor turen slutter.

Köln: Oplev byen med KölnCard

9. Köln: Oplev byen med KölnCard

Udforsk Köln på behagelig og prisvenlig vis med et KölnCard. Kortet tilbyder et væld af rabatter på kunstneriske og kulturelle attraktioner samt på fritidsaktiviteter, gastronomi og shopping. For eksempel kan du få reduceret entré til Kölns museer og mange andre seværdigheder. Få rabatter på teater og musik i byen, og rejs igennem hele regionen på en bådtur. Med kortet kan du også rejse gratis med byens offentlige transportsystem. KölnCard rabatter: Museer - Deutsches Sport und Olympia Museum - 50 % rabat på museumsentré - Duftmuseum Farinahaus - 50 % rabat på museumsentré - Kölner Karnevalsmuseum - 50 % rabat på museumsentré for voksne - Käthe-Kollwitz-Museum - 50 % rabat på museumsentré for voksne - Kölner Senfmuseum - 50 % rabat på mølleturen - Photografische Sammlung / SK Stiftung Kultur - 50 % rabat på nuværende udstilling - Tanzmuseum des Deutschen Tanzarchivs - 50 % rabat på nuværende udstilling - Kolumba Kunstmuseum des Erzbistums Köln - 40 % rabat på entré - Schokoladenmuseum - 24 % rabat på entré - Archäologische Zone Köln - 20 % rabat på entré, undtagen særudstillinger - EL-DE Haus NS Dokumentationszentrum - 20 % rabat på entré, undtagen særudstillinger - Kölner Dom Schatzkammer - 20 % rabat på entré, undtagen særudstillinger - Museum für Angewandte Kunst - 20 % rabat på entré, undtagen særudstillinger - Museum für Ostasiatische Kunst - 20 % rabat på entré, undtagen særudstillinger - Museum Ludwig - 20 % rabat på entré, undtagen særudstillinger - Museum Schnütgen - 20 % rabat på entré, undtagen særudstillinger - Rautenstrauch-Joest-Museum - 20 % rabat på entré, undtagen særudstillinger - Römisch-Germanisches-Museum - 20 % rabat på entré, undtagen særudstillinger - Kölnisches Stadtmuseum - 20 % rabat på entré, undtagen særudstillinger - Wallraf-Richartz-Museum - 20 % rabat på entré, undtagen særudstillinger Mad - Karstadt Le Buffet Restaurant & Cafe - 20 % rabat på måltider og drikkevarer - Maritim Hotel - 20 % rabat på alle måltider og drikkevarer på Café Heumarkt - Brauhaus Sion - 15 % rabat på et hovedmåltid - Café Scholl - 15 % rabat på det daglige frokostmåltid - Dinea Café & Restaurant in Ihrer GALERIA Kaufhof - 15 % rabat på måltider (undtagen særtilbud) - Hard Rock Cafe Köln - 15 % rabat i restauranten (undtagen alkoholiske drikkevarer) Sightseeing - KölnTourismus tur - 50 % rabat på den daglige tur (undtagen på lørdage og søndage) - Colonia Prima-tur - 28 % rabat på kostumeturen "Besøg Heinrich Heines forbudte by i Köln" - Stadtgeschichten Köln-tur - 23 % rabat på alle ture - CCS Busreisen GmbH - 20 % rabat på dagsbillet til Tourist Shuttle hop-on hop-off - Colonia Prima-tur - 20 % rabat på offentlige kostumeture - Kolumba Kunstmuseum des Erzbistums Köln - 20 % rabat på offentlige ture - Köln Düsseldorfer-færgen (KD) - 20 % rabat på normalpris, undtagen særlige bådture - KölnTourist-færgen - 20 % rabat på panorama-bådture, havnerundfarter og dags-bådture til Siebengebirge - Cykelleje på Hauptbahnhof - 20 % rabat på 1-dags leje af en City-Bike - StadtKunst Köln - 20 % rabat på alle ture - Inside Cologne - 15-20 % rabat på alle offentlige ture for voksne - RheinEnergie Stadiontur - 17 % rabat på enkeltbilletter til voksne - KölnerCity Tour e.K. - 15 % rabat på alle sightseeing-busture - KölnTourismus - 15 % rabat på billetter til offentlige byrundture - Perpedalo Köln Rikscha - 15 % rabat på alle ture Oplevelser - Studiobühne Köln - 50 % rabat på billetprisen - Wolters Bimmelbahn - 42 % rabat på enkeltbilletter til voksne - Comedia Köln Theater - 28 % rabat på entré - Kölner Zoo - 17 % rabat til voksne og 24 % til børn - Gürzenich Orchester i der Philharmonie - 20 % rabat på koncerter på mandage eller tirsdage - Odysseum - 20 % rabat på entré - Oper Köln - 20 % rabat på alle begivenheder - Theater am Dom - 20 % rabat på alle begivenheder - Kölner Haie Eishockey - 15 % rabat på kampe i KEC hovedrunde - Kölner Seilbahn - 15 % rabat på tur/retur-billet til voksne - Theater am Bauturm freies Schauspiel - 15 % rabat på billetprisen - Koelnwhisky Dieter Matuschke - 10 % rabat på smagninger af whisky og rom Shopping - Hard Rock Cafe Köln - 15 % rabat i Rock-butikken - KölnTourismus - 15 % rabat på indkøb i KölnShop - 4711 Traditionshaus - 10 % rabat på indkøb over 25 EUR - Duftmuseum Farina - 10 % rabat på Original Eau de Cologne - Koelnwhisky Dieter Matuschke - 10 % rabat på international whisky, vin og spiritus

Köln: Krydstogt på Rhinen mellem domkirken og Rodenkirchen

10. Köln: Krydstogt på Rhinen mellem domkirken og Rodenkirchen

Se Kölns største seværdigheder fra vandsiden på et bykrydstogt. Beundre udsigten til den verdensberømte Köln-katedral fra vandet, og dyk dybere ned i stederne med den løbende kommentar fra skibets højttalere. Start dit Rhinen-krydstogt ved at gå ombord på en af de rummelige flodbåde, MS RheinPerle, MS RheinLand, MS RheinCargo eller MS RheinTreue. Tag afsted på dit sightseeing-eventyr. Tag billeder af udsigten over den ikoniske Köln-katedral og den gamle bydel, krydstogt til Rheinauhafen, hvor Schokoladenmuseum og Sportmuseum er placeret. Passér ved de karakteristiske kranhuse i havneområdet. Passér under 5 broer for at nå Rodenkirchen-bydelen i syd. Under krydstogtet kan du opdage mere om seværdighederne i Köln med kommentarer om bord på både engelsk og tysk. På ekstra aftenture (fra kl. 17.15) kan du nyde solnedgangen om bord med kølig loungemusik og slappe af under turen! Disse ture gennemføres uden forklaringer af seværdighederne. Giv dig hen til en godbid ombord med mulighed for at købe en lokal Kölsch-øl eller en stærk kaffe og et stykke kage. Vend tilbage til mødestedet ved afslutningen af dit afslappende krydstogt. Bemærk venligst: Når du bestiller disse billetter, er der ingen mulighed for at afbryde rejsen på stationerne Rheinauhafen og Rodenkirchen!

Topaktiviteter

Topseværdigheder i Köln

Alle aktiviteter

215 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Ofte stillede spørgsmål om Köln

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Köln?

Andre seværdigheder i Köln

Vil du se alle oplevelser i Köln? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Köln

Samlet bedømmelse

4.5 / 5

baseret på 12.258 anmeldelser

Fantastiske par timer at slynge sig gennem baggrunden for chokolade, lære mere om produktion og derefter en gåtur gennem chokoladens historie så langt tilbage som aztekerne. Selvom du ikke er en chokoladeelsker, kan du værdsætte den baggrund og dygtighed, der går i chokoladeproduktion.

Spændende opsætning med både billeder, tekster og konkrete prøver af cacao, sukkerarter mm. Chokoladefabrikken efterfølgende med historik, skole, arbejdsgange mm var meget spændende. Smagsprøver var selvfølgelig et ekstra plus

Köln er en tur værd. Der er noget for enhver smag. Katedralen inspirerer mig hver gang. Og med Cologne Card kan du nemt komme overalt. Gerne igen.

Meget begivenhedsrigt og takket være de gode offentlige transportforbindelser kunne jeg opdage og opleve en masse.

Meget godt, en fantastisk by med mange fritids- og sightseeingmuligheder. Og altid en god Kölsch (øl).