Tilføj datoer

Ting at foretage sig Köln

Denne tyske by ved Rhinen byder på en ikonisk katedral, gotisk arkitektur og en charmerende gammel bydel.

Topaktiviteter

Tilgængelige aktiviteter

143 aktiviteter fundet
Sortér efter:
Side 1 af 9

Ofte stillede spørgsmål om Köln

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Köln?

Hvad er de bedste tilbud og rabatter på aktiviteter og attraktioner i Köln?

Andre seværdigheder i Köln

Vil du se alle oplevelser i Köln? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Köln

Samlet bedømmelse

4.5 / 5

baseret på 12.258 anmeldelser

Meget sjovt at lave. vi har valgt et hotel ved medieparken. ankomst i bil straks i en parkeringskælder. med elevator direkte til receptionen (parkering koster her ca. 22 euro pr. 24 timer). ideel lige uden for det travle centrum og katedralen inden for 15 til 20 minutter at gå. Her ligger også koln turistkontor, hvor du kan hente/hente kolnkortet. for en familie på 4 mister du 19 euro for en dag. såkaldt gruppekort. ideel til offentlig transport med metro i centrum. ideel og også rabatter på bådture, kabelbanen over Rhinen og andre attraktioner. klart anbefales.

Chokolademuseet er bestemt en meget interessant ting at se, når man er i Köln. Jeg ville helt klart bestille billetter i forvejen, du slipper for lang ventetid ved billetkontoret og vi bookede også en guidet tur, som jeg varmt vil anbefale til alle. Du bliver informeret om de vigtige ting og lærer dermed en masse om produktionen, forarbejdningen og ser lidt mere end de besøgende, der "bare" går igennem. En succesoplevelse!

Jeg kan kun anbefale Köln-kortet. Købte 48 timers kortet, og det betalte sig virkelig for os. Uden hele tiden at tænke på, hvilken zone du skal betale for, så sæt dig på toget og gå. Gemt på restauranter og ved indkøb eller på sejltur. Jeg vil booke 100% igen næste gang, gør min ferie meget lettere.

Det var en god ide at komme om morgenen efter åbningen, senere blev det meget travlt (feriesæson). Ikke egnet til familier med børn foran folkeskolen og barnevogne! Synd at der kun er chokolade i museumsbutikken og ingen postkort, yderligere litteratur eller kosmetik med chokolade!

Det var min anden gang der, og jeg ville besøge det igen under mit næste ophold i Köln. En dejlig rejse ind i chokoladens historie. Det er der for både store og små. Mens din egen chokoladeoprettelse afsluttes, kan du nyde udsigten over Rhinen over en kop kaffe.