Tilføj datoer

Kon-Tiki Museet

Andre seværdigheder i Kon-Tiki Museet

Vil du se alle oplevelser i Kon-Tiki Museet? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Kon-Tiki Museet

Samlet bedømmelse

4.4 / 5

baseret på 761 anmeldelser

For os var 48 timers passet bestemt det værd. Nok kan man meget til fods, men efter et par kilometers gang op ad og ned ad bakke er man glad, hvis man kan lade sig køre fra tid til anden. Vi var der i 3 nætter og tog først en rundtur i byen for at få et overblik og startede så passet på den måde, at vi den sidste dag stadig kunne tage bussen til ColorLine færgen med vores kufferter. Vi besøgte museerne i tilstrækkeligt antal. Du bør ikke gå glip af FRAM og Holmenkollen, og passet ville give mening alene for det, da ingen af dem kan nås til fods. Vi behøvede heller ikke vente i kø med passet flere gange. Jeg havde på forhånd regnet ud, hvad vi skulle se og forventede +/- nul, men til sidst brugte vi offentlig transport så meget, at det var det værd for os. Men hvis du foretrækker at køre en e-scooter (€3,50 om dagen), bør du beregne mere præcist, det fungerer også godt!

I Oslo for et fire dages besøg med min teenagedatter. Vi købte Oslo-passet i 72 timer, og det var et fantastisk valg for os. Vi besøgte 45 museer om dagen, brugte Oslos store offentlige transport og fik rabat på særlige aktiviteter som Fjordkrydstogtet. Absolut prisen værd, hvis du har til hensigt at besøge mange steder. Bemærk venligst, at denne adgangsmulighed er til et papirpas. Der er også en app og så får du et papirløst pas på din telefon, men jeg havde problemer med betalingen med intl kreditkort. Bemærk også, at du skal hente dit pas på togstationen, det er meget nemt at finde og centralt.

Jeg følte, at jeg havde frihed til at planlægge og derefter ændre/føje til mine planer, efterhånden som nærliggende steder med interessante steder blev tydeligere. Den 3. hver dag tog jeg en sporvognstur for blot at se på interessante kvarterer. Jeg brugte sporvogne, busser og færger og følte, at jeg havde bevægelsesfrihed.

Vigtigt for en dag i Oslo!

Hvis du planlægger at besøge museer på et hurtigt besøg i Oslo, er Oslo-passet vigtigt. Vi havde ingen problemer med at bruge det overalt, hvor vi gik, og alle museer havde skiltning specielt designet til Oslo Pass-brugere, så vi altid vidste, hvor vi skulle hen. Oslo er en smuk by, og Oslo Pass er pengene værd!

Vi tog mulighed for 72 timer, og det var virkelig det værd, vi besøgte 5 museer, med det var allerede næsten amortiseret, da museerne var omkring 120 nok hver, gratis metro, bus og sporvogn. Synd at fra lufthavnen ikke ankommer i området. Men du ender med at betale det.