Tilføj datoer

Koncerhuset Wiener Musikverein

Koncerhuset Wiener Musikverein

Koncerhuset Wiener Musikverein: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Wien: Vivaldis fire årstider & Mozart i Musikverein

1. Wien: Vivaldis fire årstider & Mozart i Musikverein

Oplev et højdepunkt i Wiens kulturkalender, og nyd en aften med smuk musik i Musikverein i enten Den Gyldne Sal eller Brahms-salen. Lad musikken svulme omkring dig, og hør Mozart, Haydn og Vivaldi i en klassisk koncert. Den første del af koncerten omfatter wienerklassiske stykker af Mozart og Haydn. Anden del består af Vivaldis legendariske violinkoncert "De fire årstider" med et strygerensemble og østrigske solister af internationalt format. Du vil helt sikkert blive charmeret af denne unikke oplevelse. Den Gyldne Sal er berømt for nytårskoncerten og dens unikke akustik. Brahms-salen er berømt for at have den bedste akustik af alle kammermusiksale. Datoer i Den Gyldne Sal i 2024 Februar 2024: 3., 9. Marts 2024: 26. April 2024: 2., 18., 23., 30 Maj 2024: 14., 21., 23. Juni 2024: 18., 27. Oktober 3,10,15 November 1,2,13,22,23,27 december 3,5 Datoer i Brahms-salen i 2024 Januar 2024: 13., 27. Februar 2024: 17., 24. Marts 2024: 9., 23., 28., 30. April 2024: 4., 9., 14., 21., 25., 28. Maj 2024: 2., 5., 7., 9., 12., 19., 26., 30. Juni 2024: 2., 4., 11., 16., 20., 23., 25., 30. 1., 8., 17., 22., 24., 27., 29., 31. oktober 8., 9., 16., 30. november 8., 10., 12., 17., 19. december

Wien: Mozart-koncert i Gyldenhallen

2. Wien: Mozart-koncert i Gyldenhallen

Nyd en sublim koncert med Mozart- og Strauss-klassikere i en af verdens mest hæderkronede koncertsale. Under denne underholdende og elegante aften, vil du se en fremførelse af det velrenommerede Vienna Mozart Orchestra. Vienna Mozart Orchestra blev grundlagt i 1986 og består af hyppige medlemmer af Wiener Philharmonikerne og Wiener Symphoniker, såvel som andre prestigefyldte østrigske musikensembler. Ud over sin verdensomspændende turné-historie, er Vienna Mozart Orchestra kendt for at opføre Mozartkoncerter i historiske kostumer, der beriger det musikalske liv i byen. Lyt til 30 ekstraordinære musikere, 2 internationalt anerkendte solister og 2 operasangere fra Wiens Statsopera og Wiens Volksoper, opføre et velafbalanceret koncertprogram i stil med de musikalske akademier fra slutningen af det 18. århundrede. Ledet af mesterdirigenter får du en uforglemmelig aften i de smukke wienerkoncertsale med en enestående akustik og imponerende arkitektur.

Wien: Mozart-koncert i Brahms-salen

3. Wien: Mozart-koncert i Brahms-salen

Hør det bedste af Mozart og Johann Strauss' højdepunkter, mesterligt udført af Mozart-orkestret i Wien. De 30 musikere, der vil spille for dig, er hentet fra Wiener Philharmonikerne, Vienna Symphony og andre velrenommerede østrigske orkestre. De vil blive suppleret af internationalt anerkendte solister og 2 operasangere fra Staatsoper og Volksoper. Ensemblet vil naturligvis blive ledet af en stjernedirigent. Det virkelig unikke ved showet er, at orkester, sangere og dirigent vil være klædt i storslåede kostumer og parykker fra barokken, så de kan fremføre ouverturer, arier og duetter fra Mozarts mest berømte operaer i autentisk stil. Du hører også uddrag fra symfonier, concerti, serenader og divertimenti, som på musikakademierne i det 18. århundrede. Østrigs uofficielle nationalmelodier, Johann Strauss d. 1.'s energiske Radetzky March og Johann Strauss d. 2.'s An der schönen, blauen Donau vil afrunde dette fantastiske program.

Wien: Mozart-koncert og østrigske lækkerier til middag

4. Wien: Mozart-koncert og østrigske lækkerier til middag

Din aften begynder med en aperitif, som efterfølges af en treretters menu i restauranten på Grand Hotel Vienna. Dette luksushotel byder på den rette atmosfære til at starte en speciel aften. Grand Hotel Vienna ligger kun 400 meter fra Wiener Musikverein Concert Hal, hvilket betyder, at der ikke er nogen grund til at skynde sig til koncerten efter måltidet. Middagen begynder kl. 18.00, og koncerten er kl. 20.15. Du kan nemt komme til stedet til fods på kun få minutter, så du kan tage dig god tid til at nyde middagen. Under koncerten vil du lytte til fantastiske serenader af Mozart samt Den blå Donau og Radetzkymarsch af Johann Strauss. Du vil nyde den unikke akustik på dette betagende sted og genopleve oplevelsen derhjemme ved at lytte til en supplerende Golden Collection-cd: The Best of Vienna Mozart Orchestra. Start: Suppe med fine strimler af tynde pandekager Hovedret: Grillet geddebarksfilet med spidskål og beluga-linser eller Udbenet friteret steirisk kylling med kartoffel-feldsalat Dessert: Kvark-jordbærbolle, vanilje-rom parfait, abrikos-chokoladetarteletter eller mini æblestrudel

Wien: Mozart-koncert i Den Gyldne Sal med middag

5. Wien: Mozart-koncert i Den Gyldne Sal med middag

Nyd de mest vidunderlige arier og duetter fra Mozarts berømte operaer. Lyt til fantastiske uddrag af symfonier, koncerter og serenader og An der schönen blauen Donau og Radetzky-Marsch af Johann Strauss. Oplev den mageløse stemning og lad dig betage af musikerne i traditionelle barokkostumer og -parykker. Før Mozartkoncerten kan du nyde et sandt festmåltid i restauranten Bristol. Nyd et lækkert 3-retters måltid med aperitif. Retterne er komponeret af kokken personligt og skabes som regel spontant. Det er noget af det bedste mad, du kan få i hele Østrig.

RAXI (elektrisk rickshaw) Wien 90 minutters tur

6. RAXI (elektrisk rickshaw) Wien 90 minutters tur

Nyd steder i Wien, der er ukendte for turister, såsom det ældste gotiske boligtårn i Wien eller Donauparken. Du kan opdage det hele meget komfortabelt og uden trætte ben med de panoramiske Raxi-Tours. Raxi-turen (elektrisk rickshaw) viser dig præcis, hvad du virkelig gerne vil se i Wien, næsten som om du gik, og det helt uden anstrengelse. Ruten kan tilpasses ud fra dine interesser som arkitektur eller historie, eller jeg kan som guide foreslå og designe en rute til dig. Jeg kan hente dig på dit hotel og sætte dig af på det sted, du ønsker. Nyd Wien selv i lidt koldere temperaturer med et opvarmet tæppe, der kan holde dig varm i ca. 3 timer på et batteri, og et ekstra picnictæppe, der er vandtæt og også vindtæt. Raxi (min e-rickshaw) er specialdesignet i Holland (Vesteuropa) til komfortable ture for to voksne og blev leveret den 15. juni 2023, så den er virkelig helt ny og i meget god stand. Raxi er udstyret med støddæmpere, en smuk orange kaleche og en udtrækkelig fodplade (for nem ind- og udstigning). Motoren er under mine sæder, så ingen motorvarme udstråles til gæsterne. To spadserestokke eller vandrestave kan også nemt transporteres på en særlig ramme. Hvis du har spørgsmål, så kontakt mig på e-mail (office@guide-nicole.com) eller mobil, så dine sightseeingdrømme i Wien kan blive til virkelighed. Vejret til Raxi-ture: mellem +2°C (hvis vejene ikke er glatte) og 30°C, med en maksimal vind på 50 km/t. Regnbeskyttelse til let regn eller sne er tilgængelig. Hvis vejret gør en Raxi-tur umulig, kan vi lave næsten den samme tur med offentlig transport. Men i dette tilfælde bliver vi også nødt til at gå. Det er gratis at blive hentet fra dit mødested eller hotel. Jeg sender dig en besked 48 timer i forvejen, hvis vejret gør en tur med RAXI umulig, og kun en tur med offentlig transport stadig er mulig, så du kan booke min nye tur: "I Wien som en wiener: med offentlig transport og til fods" i stedet for Raxi-turen. Hvis du ikke ønsker at tage en tur med offentlig transport, kan du også bare annullere din booking uden beregning.

Wien: Historisk byvandring med højdepunkter

7. Wien: Historisk byvandring med højdepunkter

Begynd turen på Albertinaplatz, gå derefter til Operaen, før du kommer til et af turens højdepunkter: Kunstakademiet, hvor Adolf Hitler ikke blev accepteret som studerende. Derfra går turen forbi det største madmarked i byen, Naschmarkt, Wien Secession-bygningen og Musikverein, hvor den berømte nytårskoncert finder sted. Fortsæt mod Sankt Karlskirken, og kig op på dens ydre. Træd indenfor i Wiens bymuseum og få indblik i Wiens historie, kunst og kultur. Afslut turen på museet, hvor du kan blive og gå på opdagelse i dit eget tempo.

Wien: Virtual Reality Ring Street Bus Tour

8. Wien: Virtual Reality Ring Street Bus Tour

Chat med den berømte østrigske komponist Wolfgang Amadeus Mozart, kør sammen med kejser Franz Joseph og kejserinde Sisi, og se Dr. Sigmund Freud undervejs, mens du turnerer i Wien. Oplev byen på en innovativ måde med et virtual reality-headset på denne guidede buskørsel af den naturskønne Ringgade. Se de mest fremtrædende og historiske bygninger i byen, såsom Kunstakademiet, Hofburg-paladset, den østrigske parlamentsbygning, Albertina-pladsen og mere. Stop ved nogle af disse vigtige steder for at spænde dit headset på og gå ind i en gribende virtual reality.

9 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Måske vil du også synes om...

Topseværdigheder tæt på Koncerhuset Wiener Musikverein

Andre seværdigheder i Koncerhuset Wiener Musikverein

Vil du se alle oplevelser i Koncerhuset Wiener Musikverein? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Koncerhuset Wiener Musikverein

Samlet bedømmelse

4.6 / 5

baseret på 2.216 anmeldelser

Fremragende præstation af høj standard, god akustik og præstation af orkestret. Lidt kaos med hensyn til organisering i spillestedet (at finde hvor man skal gå hen for at ændre vouchers til billetter, servicen i garderoben ovenpå (for altanerne) var virkelig uacceptabel (ingen system / ordre..), men showet gør dig at overse det hele.

Hvor var det dejligt, at Anna var vores guide! Hun fortalte alt om Wiens historie med passion og entusiasme. Har lavet mange guidede ture i alle slags byer, men du er heldig, hvis Anna er din guide!

Jeg elskede oplevelsen. Den gyldne hal er en drøm. Jeg så det kun på tv, og pludselig var jeg der og så det live. En masse følelser!

Det var fantastisk at kunne lytte til Vivaldis 4 sæsoner i det gyldne rum.

Meget behageligt musikalsk øjeblik. En unik oplevelse.