Tilføj datoer

Kongernes Sal

Kongernes Sal: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Granada: Billet til Alhambra-haverne og Generalife

1. Granada: Billet til Alhambra-haverne og Generalife

Oplev de imponerende Alhambra-haver i dit eget tempo. Gå gennem Alhambras fascinerende haver, der er fyldt med springvand, hængende planter og asfalterede stier. Adgang til Nasrid-paladserne er ikke inkluderet i denne billet. Lad dig indhylle i den mauriske kulturs atmosfære, og nyd vegetationen omkring fæstningen. Beundr den dekadente arkitektur i Generalife, paladset overfor Alhambra, som engang var hjemsted for de granadinske konger. Spadser hen til det militære område, Alcazaba, og se de befæstede sandfarvede tårne. Fortsæt din rejse gennem komplekset og mød Charles V's palads, moskeens bad og skjulte gangstier i haverne.

Granada: Alhambra, Nasrid-paladser og Generalife Guidet tur

2. Granada: Alhambra, Nasrid-paladser og Generalife Guidet tur

Ingen tur til Granada er komplet uden at se Alhambra, det eneste tilbageværende fæstningskompleks fra byens islamiske periode - så benyt dig af denne rundvisning med en erfaren guide. Du vil blive forelsket i dette monumentale kompleks: se fæstningen (Alcazaba), Nasridpaladserne (valgfrit), Generalife-haverne og -paladset og flere smukke steder spredt rundt omkring i dette kompleks. Træd ind på disse utrolige steder og indånd Nasridkongedømmets historie og kunst. Din officielle guide vil forklare oprindelsen og udviklingen af et af de mest besøgte monumenter i verden og begejstre dig med dets udsøgte sammensmeltning af andalusisk kunst og kultur. Hvis du vælger denne mulighed, inkluderer din billet adgang til alle stederne, herunder Nasridpaladserne. Vælg desuden transportmuligheden for at reducere rejsestress og få mest muligt ud af dit besøg i dette unikke og fantastiske monumentkompleks.

Fra Malaga: Heldagstur til Granada med Alhambra

3. Fra Malaga: Heldagstur til Granada med Alhambra

Nyd en guidet rundvisning i Alhambra-monumentet, herunder et besøg i Nazari-paladserne. Tag af sted fra Malaga til Granada og oplev den livlige by uden at skulle bekymre dig om billetter eller transfer. Efter at have set paladset kan du udforske Generalife-haverne med en guide. Få afhentet fra Malaga med en komfortabel bustransport og find dig selv i den smukke by Granada. Når du er der, kan du udforske det verdensberømte Alhambra-palads med prioriteret adgang og uden at skulle stå i kø. Besøg Nasridpaladserne, Generalife, Alcazaba og Karl V-paladset med en guide, og bliv forbløffet over de innovative vandinstallationer og arkitekturen i haverne. Mens du går, kan du lære den unikke historie om det muslimske Spaniens sidste forpost. Efterfølgende kan du slentre gennem det historiske centrum af Granada og nyde den betagende udsigt over Granada-regionen. Nyd lidt fri tid i byens centrum til at besøge katedralen, spise frokost på en lokal restaurant eller blot slentre gennem gader og pladser. Tag en pause på en af Granadas berømte tapasbarer, inden du sætter dig på bussen tilbage til Malaga.

Granada: Fuld Alhambra-guidet tur med billetter

4. Granada: Fuld Alhambra-guidet tur med billetter

Alhambra, der nu er på verdensarvslisten, var engang Nasridkongernes emblem og stolthed, den sidste bastion i de katolske kongers erobring. Nasridpaladserne, Alcazaba, Generalife og mange flere punkter udgør dette utrolige monument: Alhambra, Granadas juvel. Oplev Alhambra i sin helhed, som det fortjener det, med en officiel akkrediteret guide, som vil give en fantastisk 3 timers rundvisning. Med en ekspertguide i Alhambras historie og arkitektur kan du nyde og forstå Nasridkongernes og -samfundets livsstil, kultur og traditioner fra det 13. til det 16. århundrede. Ud over at lære om driften af hvert enkelt palads, alkove, haver, tårne og overraskende hjørner, vil du også lære om utallige legender og historier om kærlighed, utroskab og tragedier, der fandt sted i dette citadel.

Granada: Alhambra & Nasrid-paladserne - guidet tur med billetter

5. Granada: Alhambra & Nasrid-paladserne - guidet tur med billetter

Oplev Alhambra, som ikke bare er en fæstning, et palads eller et slot, men en hel miniatureby bygget som hovedsæde for et kongeligt hof. Udforsk dens komplekse historie og lyt til dens historier og legender på en guidet tur, der inkluderer adgang til Nasrid-paladserne og Generalife-haverne. Mød din guide, og begynd din rundvisning i Alhambra, som begyndte at blive bygget i 1240 under den første sultan i Nasrid-dynastiet, Mohammed I Alhamar. Opdag vigtige historiske datoer og begivenheder, og få indsigt i motiverne bag dem. Find ud af, hvorfor det blev bygget, hvorfor på denne specifikke måde, og hvilke mål dets bygherrer stræbte efter at opnå. Besøg de tre vigtigste dele af Alhambra: Alcazaba, Nasrid-paladserne og Generalife-haverne. Gå til den defensive del af komplekset, Alcazaba, hvor din guide hjælper dig med at genopbygge ruinerne i et levende kvarter i din fantasi. Fortsæt til juvelen i Alhambra, Nasrid-paladserne. Gå gennem kamrene, hvor sultanerne holdt deres audienser, gårdspladserne, hvor deres koner og konkubiner vandrede, og lær om de steder, hvor berømte personer fra kongeriget Granada, islams sidste højborg i Europa, levede og døde. Til sidst går turen til Generalife-haverne. Se dette jordiske paradis skabt af sultanerne i Granada til nydelse og afslapning, langt fra hoffets intriger. Det er et malerisk område, perfekt til at tage billeder og nyde den bedste udsigt over Alhambra og byen.

Alhambra og Nasridernes Palads: Guidet skip-køen-tur

6. Alhambra og Nasridernes Palads: Guidet skip-køen-tur

Lær om Granadas historie på denne 3 timers guidede rundvisning i Alhambra og Generalife-sommerpaladset. En informativ guide vil føre dig rundt i det store kompleks, der går mere end 600 år tilbage i tiden. Du kan beundre en storslået blanding af islamisk kunst og kultur. Alhambra, der blev erklæret UNESCO's verdensarvsliste i 1984, var en hofby, hvor sultanerne fra Nasrid-dynastiet boede. Ud over sultanernes udsmykkede paladser vil din guide tage dig med til den militære fæstning, hvor du får en givende udsigt over Granada og de omkringliggende bjerge. Så går du over til Generalife. Generalife blev bygget som et fritidsområde for de mauriske konger af Granada i det 14. århundrede, og dets smukke haver er rigelige med forskelligartet flora og fantastiske vandelementer. En forfatter beskrev den poetisk som "vandet, der græder".

Fra Costa del Sol eller Malaga: Tur til Granada og Alhambra

7. Fra Costa del Sol eller Malaga: Tur til Granada og Alhambra

Alhambra er det mest besøgte monument i Spanien og et vigtigt stop for alle, der besøger Granada. Hvis du ønsker at opleve alle dens hemmeligheder, de eksklusive Nasrid-paladser og Generalife-haverne, så tøv ikke med at bestille denne udflugt. Du kan vælge at blive hentet fra et af de forskellige opsamlingssteder i Costa del Sol eller Malaga på det angivne tidspunkt. Derefter kan du nyde en naturskøn køretur over bjergkæden i Málaga for at nå den historiske by Granada. Når du ankommer, kan du opleve de monumenter, der udgør Alhambra. Først går du en tur gennem Generalife-haverne, hvor Karl V's palads ligger. Med denne mulighed kommer du ikke ind i Nasridpaladserne. Efter dette spændende besøg kan du nyde en panoramaudsigt over byen og derefter få lidt fritid i Granada by. Du kan spise frokost eller gå en tur gennem de typiske gader i Alcaicería. Herefter vender du tilbage til Costa del Sol, hvor din tur slutter.

Fra Malaga: Alhambra guidet tur med adgangsbilletter

8. Fra Malaga: Alhambra guidet tur med adgangsbilletter

Dyk ned i Alhambras historie på denne dagstur fra Malaga. Udforsk et af verdens fineste eksempler på maurisk arkitektur med en guide. Blev hentet fra mødestedet i Malaga. Læn dig tilbage og slap af på det naturskønne landskabskørsel til Granada. Gå ind i Alhambra-komplekset, og lad byens udsigt over Granada tage vejret fra dig. Se de indviklede detaljer, springvand og freskoer i Generalife. Gå gennem modtagelseshallerne og de kongelige kvarterer i paladset. Udforsk den vigtigste befæstning, Alcazaba. Klatre op i vagttårnet Torre de la Vela. Gå ind i Charles V's palads og se de kunstværker og artefakter, der findes i denne bygning fra renæssancetiden. Endelig kan du vandre gennem de rolige haver på Generalife-ejendommen og høre lyden af rindende vand fra springvandene. Vend tilbage til Malaga ved afslutningen af din tur. Besøg Nasrid-paladserne og bliv forbløffet, mens du går gennem de overdådige haller i paladserne og undrer dig over de indviklede udskæringer og mosaikker (kun med Nasrid-paladserne inkluderet turmuligheder)

Granada: Alhambra Nat Besøg Indgangsbillet

9. Granada: Alhambra Nat Besøg Indgangsbillet

Træd ind i den magiske verden i Alhambra-komplekset, der er på UNESCO's verdensarvsliste, når mørket falder på med disse adgangsbilletter. Se det monumentale sted, der er rigt på historie, skønhed og kultur, forvandle sig til en fredfyldt oase i måneskinnet. Forudbestil din natadgang for at udforske de frodige Alhambra-haver og Generalife, eller de store Nasrid-paladser og Karl V's palads. Flygt fra menneskemængden i dagtimerne, og beundr Alhambra i et andet lys med et besøg i måneskinnet. Gå ind i adgangspavillonen og fortsæt gennem Generalife-valnøddetræernes promenade. Via denne gangbro kommer man til den nordlige del af Generalifes nye haver og til Generalifepaladset. Alternativt kan man se de boliger, som Nasrid-sultanerne brugte til sig selv og deres hoffer, med et besøg i Nasrid-paladserne. Selvom de er betagende om dagen, får de en mystisk charme efter solnedgang. Gå gennem Mexuar, Palacio de Comares y Palacio de los Leones og Charles V's palads. Oplev de reducerede menneskemængder og den omsluttende stilhed, der forstærker stedets majestæt og giver en rolig og romantisk oplevelse.

Alhambra: Billet og rundvisning inkl. Nasrid-paladserne

10. Alhambra: Billet og rundvisning inkl. Nasrid-paladserne

Oplev stemningen fra middelalderens Granada med en uforglemmelig guidet rundvisning i Alhambra og Generalife, som er på UNESCO's verdensarvliste. Vær rolig ved tanken om, at din billet til den prægtige by inkluderer adgang til Nasrid-paladserne, Alcazaba-fæstningen og Generalife. Du kan endda vælge mellem en rundvisning i lille gruppe eller en privat oplevelse, alt efter hvad du foretrækker.  Din lokale ekspertguide vil hente dig lige uden for komplekset, så du er sikker på at få adgang til Alhambra via en separat gruppeindgang. Du vil også have fornøjelsen af separat gruppeadgang sammen med din guide, når du skal ind i Generalife-paladset.  Nyd roen i emirens gamle sommerpalads Generalife, der omfatter en smuk rosenhave, beplantede gårdhaver og afslappende vandinstallationer. Hør alt om byen Granada og Alhambras historie i disse rolige omgivelser.  Sammen med din guide besøger du Nasrid-paladserne, de gamle mauriske paladser, hvor du kan se de ikoniske islamiske dekorative detaljer helt tæt på. Nyd de farverige geometriske fliser og diverse vandinstallationer i gårdhaven, herunder den berømte Patio de los Leones. Fans af arkitektur og kunst vil nyde stedets ikoniske islamiske og mudéjar stilarter. Besøg Alcazaba med din guide, hvor du vil se den kongelige fæstning, der er så solid, at den blev brugt i flere århundreder efter, den blev bygget. Tag trapperne op i klokketårnet, hvor du ville kunne nyde en uovertruffen udsigt over Granada, herunder kvartererne Albaicín og Sacromonte. Du er velkommen til at udforske komplekset ved turens afslutning, hvis du har lyst til at nyde haverne eller besøge andre steder som Karl 5.s palads, et renæssancepalads fra det 16. århundrede. Nyd den betagende udsigt over det gamle arabiske kvarter i Granada, Albaicín, fra mange udsigtspunkter i det mauriske paladskompleks.

35 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Topseværdigheder tæt på Kongernes Sal

Andre seværdigheder i Kongernes Sal

Vil du se alle oplevelser i Kongernes Sal? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Kongernes Sal

Samlet bedømmelse

4.5
(12.163 anmeldelser)

Fremragende ligetil service fra booking til hele oplevelsen, meget høfligt personale og meget hjælpsomt ved afhentningsstedet for afhentning af billet vil bruge igen

Denne side er storslået og bør ikke gå glip af. Retningslinjerne for afhentning af billetter var præcise, ingen problemer med at finde mødestedet

Det ville være rart, hvis tour gides bedre kunne genkendes som sådan. Måske med en skjorte eller baseballkasket med getyourguide-bogstaver!!!

Fremragende guide, inspirerende og vidende. Godt prisen værd!

Et fantastisk besøg. Pedro, vores guide, charmerende.