Köpenicker Schloss

Vælg datoer

Andre seværdigheder i Köpenicker Schloss

Vil du se alle oplevelser i Köpenicker Schloss? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Köpenicker Schloss

Samlet bedømmelse

4.4 / 5

baseret på 854 anmeldelser

Du skal være der i tide, hvis du virkelig vil sidde øverst eller på siderne. Imidlertid er sidesæderne kun designet til 2 personer. Der var tre af os, ankom 15 minutter før rejsen startede og satte sig ned i midten. Jeg fandt, at turen var meget behagelig og afslappende. Fra mit synspunkt kunne runden på Müggelsee være gået videre, den var smukkeste. Jeg syntes også, det var en skam, at kaptajnen ikke tællede så meget, han påpegede kun noget et par gange, jeg vidste, at fra 7-søturen lidt anderledes men var fint. Tjenesten om bord var også meget flot og frem for alt meget opmærksom, du skulle kun betale i slutningen af turen, hvis du ville. De 3,5 timer gik hurtigt. Jeg kan kun anbefale det.

Super koncept - men det praktiske ikke i orden

Godt koncept og indhold som vi ville have været 100 % tilfreds med hvis ikke det var fordi at chaufførerne HVER gang ikke troede på voucherens gyldighed eller at den tilhørte deres bus. De kunne ikke læse den da meget på dansk og bus og båd firma fremgik slet ikke tydeligt nok. Blev eks. sendt frem og tilbage mellem to bådfirmaer med to børn i 28 graders varme og ingen ville anerkende at billetten tilhørte deres firma. Det lykkedes dog til sidst. Sød hotlinedame at tale med dog.

2 timers kørsel var perfekt for os, meget informativ, buschaufføren mestrer sit job, ... Og hun tog flere fotos af os 4 venner foran bussen. Tipet i den lidt længere pause til en kort snackpause var nøjagtigt rigtigt. Der var også mange nyheder for os begge berliner. Vi kan virkelig anbefale dette. Jeg har endnu et tip til at udvide ruten: Kør bare fra Alex til FN-pladsen forbi "Kosmos", fordi den tidligere Stalinallee er en monumental gade med en masse historie.

Det var en meget flot køretur, og frem for alt var det behagelige 3 timer. Der er et dejligt ventepersonale om bord, så den lille fysiske velvære også bliver taget hånd om. Alle, der ønsker at se det grønne i Berlin fra vandet, får deres penge værd. En rigtig god tur.

Det var en rigtig god og meget informativ tur. Dejligt det var på dansk så man fik det hele med.