Ting at foretage sig
Krabi

Sol, snorkling og naturskønne nationalparker venter dig i denne port til øerne i Andamanhavet.

Vores mest anbefalede ting at lave i Krabi

Krabi: 7 Islands Sunset Tour med BBQ-middag og snorkling

Krabi: 7 Islands Sunset Tour med BBQ-middag og snorkling

Nyd et ø-hop-eventyr til 7 smukke øer nær Krabi på en long tail bådtur. Besøg en række maleriske øer, og nyd en lækker grillmiddag, mens du ser den magiske solnedgang på Koh Poda. Start turen til solnedgang på 7 øer med afhentning fra dit hotel i Krabi eller ved et af flere mødesteder i området. Afgang med traditionel longtailbåd fra Nopparat Thara Pier i Ao Nang med et kort stop på Railay Beach for at samle medrejsende op. Fortsæt til Koh Yawasam, og dyk ned i et paradis af store lavvandede koralhaver omgivet af flade sandområder. Sejl rundt om den kyllingeformede klippe ved Koh Kai. Nyd en fremragende fotomulighed ved dette mærkeligt formede naturlige vartegn. Det næste stop er ved Koh Tub, hvor du kan få lidt tid på stranden eller (ved lavvande) gå en tur over den spektakulære sandbanke, der forbinder den med Chicken og Mor Islands i nærheden. Svøm i det krystalklare vand på Koh Tan Ming, en lille klippeø foran Koh Poda. Efter masser af anstrengelse og aktivitet vil I derefter nyde en lækker grillmiddag lige på stranden på Koh Poda, mens solen går ned. Afslut aftenen med en kort svømmetur blandt det biologisk lysende plankton i det omkringliggende hav ved Koe Raeng, inden I vender tilbage til molen i Ao Nang.

Krabi: Hong Islands dagstur i speedbåd med frokost

Krabi: Hong Islands dagstur i speedbåd med frokost

Bliv hentet med minibus fra dit hotel i Ao Nang, Krabi Town, Ao Nam Mao, Klong Muang og Tubkaek Beach, eller med speedbåd, hvis du bor på Railay Beach. Mød besætningen på Sea Eagle ved Nopparat Thara Pier, og start turen med et krydstogt til de fire fantastiske øer i Hong Island-gruppen. Øerne ligger i den spektakulære Phang Nga-bugt med sine utallige klippefremspring, og de anses med rette for at være blandt de smukkeste i Krabi-provinsen. Det første stop er ved selve hovedøen. Den halvcirkelformede Hong Island er ubeboet, bortset fra de fugle, hvidansigtede gibboner og gigantiske varaner, som man ofte kan se på den hvide hovedstrand. Nyd en lækker frokost med årstidens frugter og forfriskninger ved Koh Hongs storslåede tvillingebugter. Du har masser af tid til at nyde skønheden på denne fantastiske ø, inklusive det spektakulære 360° panoramaudsigtspunkt. Inde i øen ligger en stor lagune, hvor du kan være ét med naturen. Indgangen til lagunen er gennem en dramatisk klippepassage, som man bør fotografere på vej ud. Turen vil også omfatte mindst to ret gode snorkelstop på hver 40 minutter. Det mest imponerende er ved Lao Lading Island, en lille kalkstensø med høje klipper og beskyttede sandstrande. Fortsæt til Pakbia Island, hvor du kan tage billeder og svømme ved de imponerende sandbanker, der kommer til syne ved lavvande. Sejl tilbage til molen i Ao Nang, hvor chaufføren vil give dig et sikkert lift til dit hotel.

Phuket: En-vejs færgetransfer til/fra Koh Phi Phi

Phuket: En-vejs færgetransfer til/fra Koh Phi Phi

Slip for bekymring under din transport mellem Koh Phi Phi og Phuket med en åben billet til alle tilgængelige afgangstider med en færge, der sejler dig over Andaman-havet.  Hvis du er i Phuket, kan du ankomme til mødestedet ved Rassada-havnen 30 minutter før afgang, eller du kan vælge at blive hentet i Patong, Kata, Karon eller Phuket byområde. Læn dig tilbage, slap af, nyd den behagelige tur med aircondition og den smukke udsigt til Thailands kyst.Efter bådturen kan du gøre dig klar til at begynde din perfekte ferie på den smukke ø. Envejs- eller rundtursbilletter er tilgængelige og kan bruges til alle afgangstidspunkter.

Phuket: James Bond Island dagstur i speedbåd med frokost

Phuket: James Bond Island dagstur i speedbåd med frokost

Nyd afhentning og aflevering til og fra dit hotel til molen, hvor din rejse over smaragdgrønt vand og det blå hav finder sted på denne dagstur rundt på øen og i grotterne. Forfrisk dig selv med en gratis frokostbuffet. Sejl langs Phang Nga-bugten og stop for sightseeing på Panak Island, der er berømt for sine smaragdgrønne laguner og dybe grotter. Nyd landskabet med drypstensformationer og høje kalkstensklipper. Næst rejser du til Hong eller Talu Island og nyder at sejle i kano inde i en gammel grotte. Se alle de mystiske klippeformationer, hvoraf nogle er formet af naturen og ligner dyr. Efter en kanotur og sightseeing har du mulighed for at besøge den flydende muslimske landsby på Panyee Island. Nyd en frokostbuffet og en gåtur rundt i landsbyen, der er fuld af venlige lokale indbyggere. Derefter skal du besøge den ikoniske James Bond Island, også kendt som Khao Ping Kan. Den unikke dannelse af denne sømformede ø er naturens mysterium og har gjort den til ikonet i Phang Nga Bay. Efter sightseeing på James Bond Island skal du udforske Ice Cream Cave for at se de fænomenale stalagmitter- og krystalformationer indeni. Prøv at sejle i kano i hulen, der er fuld af smaragdgrønt vand. Til sidst ankommer du til Lawa Island eller Naka Island (en af øerne vil blive valgt afhængigt af vejret). Tag en svømmetur, eller slap af på øen med fri tid til at nyde havet, inden du kører tilbage til molen.

Thailand: eSIM Roaming Mobile Data Plan

Thailand: eSIM Roaming Mobile Data Plan

Gør din rejse til Thailand problemfri med en eSIM, der understøttes af iPhone og Android. Hold forbindelsen med højhastighedsdækning overalt i Thailand, eller opgrader til dækning i yderligere otte lande, herunder Taiwan, Sydkorea, Singapore, Malaysia, Indonesien, Indonesien, Vietnam, Cambodja og Hong Kong. Køb og installer din eSIM når som helst og hvor som helst, og vælg mellem en række datapakker, gyldighedsmuligheder og dækning i yderligere lande. Du skal blot scanne eSIM QR-koden for at få adgang til alle dine vigtige apps på din rejse. Vælg mellem 3 til 30 dages dækning, med muligheder fra 1 GB til 30 GB, som du kan bruge i den valgte periode. Alternativt kan du nyde godt af muligheden for at modtage 500 MB fornyet dagligt i 7, 14 eller 30 dage. Undgå besværet med at administrere flere SIM-kort med en løsning med nul spild. Få ét eSIM pr. enhed, og køb og aktiver nemt yderligere eSIM-abonnementer efterhånden. Når du er aktiveret, begynder din dækning i henhold til din valgte varighed. Alle iPhone-modeller, der lanceres efter iPhone XS, kan understøtte eSIM. For Androids gælder det, at hvis du er usikker, skal du tjekke med de vejledende fotos for berettigelse.

Krabi: Tiger Cave Temple, Emerald Pool og Hot Springs Tour

Krabi: Tiger Cave Temple, Emerald Pool og Hot Springs Tour

Bliv hentet på dit hotel i Krabi, og nyd dit første stop ved den fantastiske Emerald Pool. Slå morgenvarmen midt i en frodig skov, og svøm i det klare blågrønne vand i mineralpoolen. Gå langs stien til dit næste stop ved Den Blå Lagune. Nyd denne smukke perle omgivet af store, overhængende træer med rødder, der strækker sig ud over vandet. Tag en frokostpause på en lokal restaurant, og tag dig derefter tid til at slappe af ved Hot Springs Waterfall. Nyd den beroligende følelse af det varme vand, mens det hvirvler omkring dig. Dagens sidste stop er det majestætiske Tiger Cave Temple, som de lokale kalder Wat Tham Seua. Selvom turen til templet på bjergtoppen kan være lidt anstrengende (forvent en masse trapper), er udsigten det hele værd, når vi når toppen. Nyd den skinnende Buddha-statue, se tigeraftrykkene i grotten (deraf templets navn), og se den spektakulære udsigt over Krabi, før vi går tilbage til dit overnatningssted. Nyd en måde at udforske på med lav påvirkning. På denne tur udforsker du bæredygtige oplevelser, der prioriterer at levere vand i glasflasker og kompensere for kulstofemissioner på hver tur, hvilket reducerer din miljøpåvirkning og kulstofaftryk.

Fra Phuket/Khaolak: Similan-øerne for de morgenfriske

Fra Phuket/Khaolak: Similan-øerne for de morgenfriske

Vær den første til at ankomme til Similan Islands med vores originale Similan Early Bird! Båden forlader molen kl. 7.00, og opsamling i Phuket starter så tidligt som kl. 4.00. Det er en tidlig start, men det er det værd, hvis du vil nå frem før menneskemængden. Sæt sejl på en spændende speedbådstur og snorkel gennem det uberørte vand i Donald Duck, Honeymoon og Princess Bay. Nyd en dejlig picnic-frokost ved havet i Honeymoon Bay. Vælg turpakker, der tilbyder praktiske afhentnings- og afleveringssteder i Phuket eller Khaolak. Din tidlige fuglerejse til Similanøerne starter i Khaolak. At sætte tidligt ud sikrer, at du kommer til Donald Duck Bay i tide til at vandre den korte sti til Sail Rock og snappe de kæbefaldende fotos fra udsigtspunktet. På denne tur får du også to udvidede snorkelpauser til at udforske den livlige undervandsverden, med en chance for endda at få øje på en havskildpadde. Din næste destination er ø nr. 4, hvor du kan nyde din picnic-frokost ved siden af den naturskønne Honeymoon Bay. Følg det op med en afslappet gåtur gennem en natursti, der fører til den betagende strand ved Princess Bay. Der har du rigelig tid til at slappe af og tage en forfriskende svømmetur i det krystalklare vand. Som afslutning på dagen kan du nyde endnu et snorkeleventyr ved Similan Islands.

Fra Krabi: Guidet halvdagstur til Ao Nang-elefantreservatet

Fra Krabi: Guidet halvdagstur til Ao Nang-elefantreservatet

Hold kontakt med majestætiske elefanter på denne dagstur fra Krabi til Ao Nang Elephant Sanctuary. Rejs i et komfortabelt køretøj med aircondition, og nyd en snack, årstidens frugt og en drink. Lær om disse utrolige væsner, og følg dem i vandet. Bliv hentet fra din indkvartering og kør til Ao Nang Elephant Sanctuary. Der vil du blive mødt af din engelsktalende guide og lære om elefanternes historie i Thailand, deres adfærd, hvad de spiser og deres individuelle historier. Du modtager bananer til at fodre fritgående elefanter med og lærer om deres individuelle historier. Rør ved, fodr, fotografer og interagér med elefanterne i din fritid, mens din guide fortæller dig om deres livsstil og adfærd. Lyt til, når din guide fortæller dig om, hvordan disse elefanter er reddet fra et liv med skovhugst eller transport af mennesker. Når du har mødt alle elefanterne, kan du sammen med dem påføre mudder på huden som en sund solcreme og mudderbehandling. Vandre med elefanterne, bade dem og gå med dem i vandet for at få en forfriskende afkøling. Børst elefanterne, mens de boltrer sig og leger i vandet, og se dem nyde at blive forkælet. Når elefanterne er rene, kan du tage nogle sidste billeder med dem, og så er det tid til at skilles og skifte til tørt tøj. Til sidst kan du nyde nogle sæsonens friske frugter og kokosnøddevand, inden du bliver transporteret tilbage til hotellet.

Phuket: James Bond Island og Phang Nga Bay med Premium Yacht

Phuket: James Bond Island og Phang Nga Bay med Premium Yacht

Oplev indbegrebet af luksus med denne James Bond Island Tour i en luksusyacht. Denne omhyggeligt tilrettelagte rejseplan lover en dag med overdådighed, udforskning og betagende øjeblikke i Phang Nga-bugtens fantastiske landskaber. Start dit eventyr med at blive hentet i lobbyen på dit hotel, så du er sikret en problemfri transport til Ao Por Pier. Ankom til molen, hvor en udsøgt yacht venter. Sæt sejl fra Ao Por Pier mod den fortryllende Phang Nga-bugt. Nå James Bond Island og se den ikoniske filmlokation for "Manden med den gyldne pistol" og den fantastiske Khao Phing Kan. Fordyb dig i landskabets filmiske skønhed. Tag til Hong Island og få en spændende oplevelse i kano. Dine ekspertguider vil padle dig gennem skjulte grotter og laguner og afsløre hemmelighederne ved dette fascinerende sted. Sejl med til en overdådig middag, komplet med gratis drikkevarer. Indfang maleriske øjeblikke, mens du er vidne til den fortryllende solnedgangs refleksioner på havet. Derefter går turen tilbage til Ao Por Pier. Afslut din luksuriøse rejse, når du ankommer til Ao Por Pier og bliver kørt tilbage til dit hotel.

Krabi: Tur til 4 øer med longtailbåd

Krabi: Tur til 4 øer med longtailbåd

Opdag nogle af de mest maleriske øer nær Krabi på en dagstur med longtailbåd med stop for svømning og snorkling i det klare blå vand. Slap af på rolige strande, og tag fantastiske billeder af det fantastiske landskab. Start turen direkte fra dit hotel i Krabi med afhentning med minibus. Mød besætningen og gå om bord på longtailbåden i træ ved Nopparat Thara Pier i Ao Nang. Kør over til den første af de fire øer med et kort stop på Railay Beach for at samle andre opdagelsesrejsende op. Besøg den verdensberømte Phra Nang Cave Beach på Railay. Beundr udsigten over lodrette kalkstensklipper, frodig grøn jungle, hvide strande og klart turkisblåt vand. Besøg Princess Cave for enden af stranden, hvor fiskere giver ofre i form af røgelse og blomster for at sikre en sikker rejse. Fortsæt til Poda Island, der er berømt for sine hvide strande og turkisblå vand. Få øje på den enorme klippe foran øen, der er med på utallige postkort, så gå ikke glip af muligheden for at tage dit eget fotomemory her. Efter lidt svømning og snorkling kan du nyde en thailandsk picnicfrokost i kasseform på stranden. Herefter skal du sejle rundt om "hovedet" af Chicken Island, der er kendt for den mærkeligt formede klippefremspring, som har givet den sit navn. Her er der også en fremragende fotomulighed. Det næste stop er på Koh Tub, hvor du kan gå over den spektakulære sandbanke, der forbinder den med Chicken og Mor Islands i nærheden. Efter din spadseretur kan du tage tilbage til molen i Ao Nang på returstrækningen af dit eventyr.

Topaktiviteter

Topseværdigheder i Krabi

Alle aktiviteter

Ofte stillede spørgsmål om Krabi

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Krabi?

Topattraktionerne, der skal opleves i Krabi:

Se alle seværdigheder i Krabi, du ikke må gå glip af

Hvad er de bedste dagsture og -udflugter fra Krabi?

De bedste dagsture og -udflugter fra Krabi er:

Se alle dagsture og -udflugter fra Krabi på GetYourGuide

De mest populære seværdigheder i Krabi

Oplevelser i Krabi

Byer i Thailand

Andre seværdigheder i Krabi

Vil du se alle oplevelser i Krabi? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Krabi

Samlet bedømmelse

4.4
(6.761 anmeldelser)

Hong-øerne var smukke! Vi kørte først gennem lagunen, fordi tidevandet var ved at gå ud meget snart.Der var stadig mange langhalebåde med os her, men det var stadig meget flot. Hovedøen var ret overfyldt, men med udsigtspunktet (gør det bestemt!!!) og stranden var det også meget rart. Vi turde ikke gå i vandet på grund af vandmændene, men der var nogle svømning/snorkling. Bølgerne var ret kraftige på vej til næste strand, men det var også ret sjovt (hvis du er meget følsom anbefaler jeg en rejsetablet). Stranden var også meget flot og god til at slappe af. Jeg kan klart anbefale turen, og den er ikke så utrolig turistet som Four Island Tour.

Vi havde en fantastisk oplevelse ved elefantreservatet. Personalet var ægte fagfolk, der viste dyb omsorg og respekt for elefanterne. Helligdommen prioriterer etisk og human behandling, hvilket giver mulighed for sikker og respektfuld interaktion mellem besøgende og dyr. Denne tur var højdepunktet på vores tur til Thailand og kan varmt anbefales!

En perfekt dag med store indtryk. Vi kunne især godt lide det faktum, at du aldrig havde følelsen af at blive massebearbejdet. Kun et lille antal mennesker på båden, så der var altid plads nok, og det var aldrig stressende. Snorklingen var fantastisk, vi var for det meste alene på pladserne. Guide og besætning fantastisk!

En helt igennem god guide, “Cooper” var god til og minde en om at drikke vand, god frokost og en dejlig snack på hjem turen. Kan kun anbefale denne tur og sea eagle tour 🤩🤩

Dejlig guide, dejlig park. Han havde endda musquitospray, som vi kunne bruge, fordi parken ligger i et slags regnskovsområde.