Krabi
Quad- og ATV-ture

Quad- og ATV-ture
17 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Rejser du nu? Se, hvad der er tilgængeligt for dine datoer

Vores mest anbefalede Krabi Quad- og ATV-ture

Krabi: 7 Islands Sunset Tour med BBQ-middag og snorkling

Krabi: 7 Islands Sunset Tour med BBQ-middag og snorkling

Nyd et ø-hop-eventyr til 7 smukke øer nær Krabi på en long tail bådtur. Besøg en række maleriske øer, og nyd en lækker grillmiddag, mens du ser den magiske solnedgang på Koh Poda. Start turen til solnedgang på 7 øer med afhentning fra dit hotel i Krabi eller ved et af flere mødesteder i området. Afgang med traditionel longtailbåd fra Nopparat Thara Pier i Ao Nang med et kort stop på Railay Beach for at samle medrejsende op. Fortsæt til Koh Yawasam, og dyk ned i et paradis af store lavvandede koralhaver omgivet af flade sandområder. Sejl rundt om den kyllingeformede klippe ved Koh Kai. Nyd en fremragende fotomulighed ved dette mærkeligt formede naturlige vartegn. Det næste stop er ved Koh Tub, hvor du kan få lidt tid på stranden eller (ved lavvande) gå en tur over den spektakulære sandbanke, der forbinder den med Chicken og Mor Islands i nærheden. Svøm i det krystalklare vand på Koh Tan Ming, en lille klippeø foran Koh Poda. Efter masser af anstrengelse og aktivitet vil I derefter nyde en lækker grillmiddag lige på stranden på Koh Poda, mens solen går ned. Afslut aftenen med en kort svømmetur blandt det biologisk lysende plankton i det omkringliggende hav ved Koe Raeng, inden I vender tilbage til molen i Ao Nang.

Krabi: Hong Islands dagstur i speedbåd med frokost

Krabi: Hong Islands dagstur i speedbåd med frokost

Bliv hentet med minibus fra dit hotel i Ao Nang, Krabi Town, Ao Nam Mao, Klong Muang og Tubkaek Beach, eller med speedbåd, hvis du bor på Railay Beach. Mød besætningen på Sea Eagle ved Nopparat Thara Pier, og start turen med et krydstogt til de fire fantastiske øer i Hong Island-gruppen. Øerne ligger i den spektakulære Phang Nga-bugt med sine utallige klippefremspring, og de anses med rette for at være blandt de smukkeste i Krabi-provinsen. Det første stop er ved selve hovedøen. Den halvcirkelformede Hong Island er ubeboet, bortset fra de fugle, hvidansigtede gibboner og gigantiske varaner, som man ofte kan se på den hvide hovedstrand. Nyd en lækker frokost med årstidens frugter og forfriskninger ved Koh Hongs storslåede tvillingebugter. Du har masser af tid til at nyde skønheden på denne fantastiske ø, inklusive det spektakulære 360° panoramaudsigtspunkt. Inde i øen ligger en stor lagune, hvor du kan være ét med naturen. Indgangen til lagunen er gennem en dramatisk klippepassage, som man bør fotografere på vej ud. Turen vil også omfatte mindst to ret gode snorkelstop på hver 40 minutter. Det mest imponerende er ved Lao Lading Island, en lille kalkstensø med høje klipper og beskyttede sandstrande. Fortsæt til Pakbia Island, hvor du kan tage billeder og svømme ved de imponerende sandbanker, der kommer til syne ved lavvande. Sejl tilbage til molen i Ao Nang, hvor chaufføren vil give dig et sikkert lift til dit hotel.

Phuket: En-vejs færgetransfer til/fra Koh Phi Phi

Phuket: En-vejs færgetransfer til/fra Koh Phi Phi

Slip for bekymring under din transport mellem Koh Phi Phi og Phuket med en åben billet til alle tilgængelige afgangstider med en færge, der sejler dig over Andaman-havet.  Hvis du er i Phuket, kan du ankomme til mødestedet ved Rassada-havnen 30 minutter før afgang, eller du kan vælge at blive hentet i Patong, Kata, Karon eller Phuket byområde. Læn dig tilbage, slap af, nyd den behagelige tur med aircondition og den smukke udsigt til Thailands kyst.Efter bådturen kan du gøre dig klar til at begynde din perfekte ferie på den smukke ø. Envejs- eller rundtursbilletter er tilgængelige og kan bruges til alle afgangstidspunkter.

Phuket: James Bond Island dagstur i speedbåd med frokost

Phuket: James Bond Island dagstur i speedbåd med frokost

Nyd afhentning og aflevering til og fra dit hotel til molen, hvor din rejse over smaragdgrønt vand og det blå hav finder sted på denne dagstur rundt på øen og i grotterne. Forfrisk dig selv med en gratis frokostbuffet. Sejl langs Phang Nga-bugten og stop for sightseeing på Panak Island, der er berømt for sine smaragdgrønne laguner og dybe grotter. Nyd landskabet med drypstensformationer og høje kalkstensklipper. Næst rejser du til Hong eller Talu Island og nyder at sejle i kano inde i en gammel grotte. Se alle de mystiske klippeformationer, hvoraf nogle er formet af naturen og ligner dyr. Efter en kanotur og sightseeing har du mulighed for at besøge den flydende muslimske landsby på Panyee Island. Nyd en frokostbuffet og en gåtur rundt i landsbyen, der er fuld af venlige lokale indbyggere. Derefter skal du besøge den ikoniske James Bond Island, også kendt som Khao Ping Kan. Den unikke dannelse af denne sømformede ø er naturens mysterium og har gjort den til ikonet i Phang Nga Bay. Efter sightseeing på James Bond Island skal du udforske Ice Cream Cave for at se de fænomenale stalagmitter- og krystalformationer indeni. Prøv at sejle i kano i hulen, der er fuld af smaragdgrønt vand. Til sidst ankommer du til Lawa Island eller Naka Island (en af øerne vil blive valgt afhængigt af vejret). Tag en svømmetur, eller slap af på øen med fri tid til at nyde havet, inden du kører tilbage til molen.

Thailand: eSIM Roaming Mobile Data Plan

Thailand: eSIM Roaming Mobile Data Plan

Gør din rejse til Thailand problemfri med en eSIM, der understøttes af iPhone og Android. Hold forbindelsen med højhastighedsdækning overalt i Thailand, eller opgrader til dækning i yderligere otte lande, herunder Taiwan, Sydkorea, Singapore, Malaysia, Indonesien, Indonesien, Vietnam, Cambodja og Hong Kong. Køb og installer din eSIM når som helst og hvor som helst, og vælg mellem en række datapakker, gyldighedsmuligheder og dækning i yderligere lande. Du skal blot scanne eSIM QR-koden for at få adgang til alle dine vigtige apps på din rejse. Vælg mellem 3 til 30 dages dækning, med muligheder fra 1 GB til 30 GB, som du kan bruge i den valgte periode. Alternativt kan du nyde godt af muligheden for at modtage 500 MB fornyet dagligt i 7, 14 eller 30 dage. Undgå besværet med at administrere flere SIM-kort med en løsning med nul spild. Få ét eSIM pr. enhed, og køb og aktiver nemt yderligere eSIM-abonnementer efterhånden. Når du er aktiveret, begynder din dækning i henhold til din valgte varighed. Alle iPhone-modeller, der lanceres efter iPhone XS, kan understøtte eSIM. For Androids gælder det, at hvis du er usikker, skal du tjekke med de vejledende fotos for berettigelse.

Krabi: Tiger Cave Temple, Emerald Pool og Hot Springs Tour

Krabi: Tiger Cave Temple, Emerald Pool og Hot Springs Tour

Bliv hentet på dit hotel i Krabi, og nyd dit første stop ved den fantastiske Emerald Pool. Slå morgenvarmen midt i en frodig skov, og svøm i det klare blågrønne vand i mineralpoolen. Gå langs stien til dit næste stop ved Den Blå Lagune. Nyd denne smukke perle omgivet af store, overhængende træer med rødder, der strækker sig ud over vandet. Tag en frokostpause på en lokal restaurant, og tag dig derefter tid til at slappe af ved Hot Springs Waterfall. Nyd den beroligende følelse af det varme vand, mens det hvirvler omkring dig. Dagens sidste stop er det majestætiske Tiger Cave Temple, som de lokale kalder Wat Tham Seua. Selvom turen til templet på bjergtoppen kan være lidt anstrengende (forvent en masse trapper), er udsigten det hele værd, når vi når toppen. Nyd den skinnende Buddha-statue, se tigeraftrykkene i grotten (deraf templets navn), og se den spektakulære udsigt over Krabi, før vi går tilbage til dit overnatningssted. Nyd en måde at udforske på med lav påvirkning. På denne tur udforsker du bæredygtige oplevelser, der prioriterer at levere vand i glasflasker og kompensere for kulstofemissioner på hver tur, hvilket reducerer din miljøpåvirkning og kulstofaftryk.

Fra Phuket/Khaolak: Similan-øerne for de morgenfriske

Fra Phuket/Khaolak: Similan-øerne for de morgenfriske

Vær den første til at ankomme til Similan Islands med vores originale Similan Early Bird! Båden forlader molen kl. 7.00, og opsamling i Phuket starter så tidligt som kl. 4.00. Det er en tidlig start, men det er det værd, hvis du vil nå frem før menneskemængden. Sæt sejl på en spændende speedbådstur og snorkel gennem det uberørte vand i Donald Duck, Honeymoon og Princess Bay. Nyd en dejlig picnic-frokost ved havet i Honeymoon Bay. Vælg turpakker, der tilbyder praktiske afhentnings- og afleveringssteder i Phuket eller Khaolak. Din tidlige fuglerejse til Similanøerne starter i Khaolak. At sætte tidligt ud sikrer, at du kommer til Donald Duck Bay i tide til at vandre den korte sti til Sail Rock og snappe de kæbefaldende fotos fra udsigtspunktet. På denne tur får du også to udvidede snorkelpauser til at udforske den livlige undervandsverden, med en chance for endda at få øje på en havskildpadde. Din næste destination er ø nr. 4, hvor du kan nyde din picnic-frokost ved siden af den naturskønne Honeymoon Bay. Følg det op med en afslappet gåtur gennem en natursti, der fører til den betagende strand ved Princess Bay. Der har du rigelig tid til at slappe af og tage en forfriskende svømmetur i det krystalklare vand. Som afslutning på dagen kan du nyde endnu et snorkeleventyr ved Similan Islands.

Fra Krabi: Guidet halvdagstur til Ao Nang-elefantreservatet

Fra Krabi: Guidet halvdagstur til Ao Nang-elefantreservatet

Hold kontakt med majestætiske elefanter på denne dagstur fra Krabi til Ao Nang Elephant Sanctuary. Rejs i et komfortabelt køretøj med aircondition, og nyd en snack, årstidens frugt og en drink. Lær om disse utrolige væsner, og følg dem i vandet. Bliv hentet fra din indkvartering og kør til Ao Nang Elephant Sanctuary. Der vil du blive mødt af din engelsktalende guide og lære om elefanternes historie i Thailand, deres adfærd, hvad de spiser og deres individuelle historier. Du modtager bananer til at fodre fritgående elefanter med og lærer om deres individuelle historier. Rør ved, fodr, fotografer og interagér med elefanterne i din fritid, mens din guide fortæller dig om deres livsstil og adfærd. Lyt til, når din guide fortæller dig om, hvordan disse elefanter er reddet fra et liv med skovhugst eller transport af mennesker. Når du har mødt alle elefanterne, kan du sammen med dem påføre mudder på huden som en sund solcreme og mudderbehandling. Vandre med elefanterne, bade dem og gå med dem i vandet for at få en forfriskende afkøling. Børst elefanterne, mens de boltrer sig og leger i vandet, og se dem nyde at blive forkælet. Når elefanterne er rene, kan du tage nogle sidste billeder med dem, og så er det tid til at skilles og skifte til tørt tøj. Til sidst kan du nyde nogle sæsonens friske frugter og kokosnøddevand, inden du bliver transporteret tilbage til hotellet.

Phuket: James Bond Island og Phang Nga Bay med Premium Yacht

Phuket: James Bond Island og Phang Nga Bay med Premium Yacht

Oplev indbegrebet af luksus med denne James Bond Island Tour i en luksusyacht. Denne omhyggeligt tilrettelagte rejseplan lover en dag med overdådighed, udforskning og betagende øjeblikke i Phang Nga-bugtens fantastiske landskaber. Start dit eventyr med at blive hentet i lobbyen på dit hotel, så du er sikret en problemfri transport til Ao Por Pier. Ankom til molen, hvor en udsøgt yacht venter. Sæt sejl fra Ao Por Pier mod den fortryllende Phang Nga-bugt. Nå James Bond Island og se den ikoniske filmlokation for "Manden med den gyldne pistol" og den fantastiske Khao Phing Kan. Fordyb dig i landskabets filmiske skønhed. Tag til Hong Island og få en spændende oplevelse i kano. Dine ekspertguider vil padle dig gennem skjulte grotter og laguner og afsløre hemmelighederne ved dette fascinerende sted. Sejl med til en overdådig middag, komplet med gratis drikkevarer. Indfang maleriske øjeblikke, mens du er vidne til den fortryllende solnedgangs refleksioner på havet. Derefter går turen tilbage til Ao Por Pier. Afslut din luksuriøse rejse, når du ankommer til Ao Por Pier og bliver kørt tilbage til dit hotel.

Krabi: Tur til 4 øer med longtailbåd

Krabi: Tur til 4 øer med longtailbåd

Opdag nogle af de mest maleriske øer nær Krabi på en dagstur med longtailbåd med stop for svømning og snorkling i det klare blå vand. Slap af på rolige strande, og tag fantastiske billeder af det fantastiske landskab. Start turen direkte fra dit hotel i Krabi med afhentning med minibus. Mød besætningen og gå om bord på longtailbåden i træ ved Nopparat Thara Pier i Ao Nang. Kør over til den første af de fire øer med et kort stop på Railay Beach for at samle andre opdagelsesrejsende op. Besøg den verdensberømte Phra Nang Cave Beach på Railay. Beundr udsigten over lodrette kalkstensklipper, frodig grøn jungle, hvide strande og klart turkisblåt vand. Besøg Princess Cave for enden af stranden, hvor fiskere giver ofre i form af røgelse og blomster for at sikre en sikker rejse. Fortsæt til Poda Island, der er berømt for sine hvide strande og turkisblå vand. Få øje på den enorme klippe foran øen, der er med på utallige postkort, så gå ikke glip af muligheden for at tage dit eget fotomemory her. Efter lidt svømning og snorkling kan du nyde en thailandsk picnicfrokost i kasseform på stranden. Herefter skal du sejle rundt om "hovedet" af Chicken Island, der er kendt for den mærkeligt formede klippefremspring, som har givet den sit navn. Her er der også en fremragende fotomulighed. Det næste stop er på Koh Tub, hvor du kan gå over den spektakulære sandbanke, der forbinder den med Chicken og Mor Islands i nærheden. Efter din spadseretur kan du tage tilbage til molen i Ao Nang på returstrækningen af dit eventyr.

Krabi

Krabi

Vores mest anbefalede Krabi Quad- og ATV-ture

Krabi: 7 Islands Sunset Tour med BBQ-middag og snorkling

Krabi: 7 Islands Sunset Tour med BBQ-middag og snorkling

Nyd et ø-hop-eventyr til 7 smukke øer nær Krabi på en long tail bådtur. Besøg en række maleriske øer, og nyd en lækker grillmiddag, mens du ser den magiske solnedgang på Koh Poda. Start turen til solnedgang på 7 øer med afhentning fra dit hotel i Krabi eller ved et af flere mødesteder i området. Afgang med traditionel longtailbåd fra Nopparat Thara Pier i Ao Nang med et kort stop på Railay Beach for at samle medrejsende op. Fortsæt til Koh Yawasam, og dyk ned i et paradis af store lavvandede koralhaver omgivet af flade sandområder. Sejl rundt om den kyllingeformede klippe ved Koh Kai. Nyd en fremragende fotomulighed ved dette mærkeligt formede naturlige vartegn. Det næste stop er ved Koh Tub, hvor du kan få lidt tid på stranden eller (ved lavvande) gå en tur over den spektakulære sandbanke, der forbinder den med Chicken og Mor Islands i nærheden. Svøm i det krystalklare vand på Koh Tan Ming, en lille klippeø foran Koh Poda. Efter masser af anstrengelse og aktivitet vil I derefter nyde en lækker grillmiddag lige på stranden på Koh Poda, mens solen går ned. Afslut aftenen med en kort svømmetur blandt det biologisk lysende plankton i det omkringliggende hav ved Koe Raeng, inden I vender tilbage til molen i Ao Nang.

Krabi: Hong Islands dagstur i speedbåd med frokost

Krabi: Hong Islands dagstur i speedbåd med frokost

Bliv hentet med minibus fra dit hotel i Ao Nang, Krabi Town, Ao Nam Mao, Klong Muang og Tubkaek Beach, eller med speedbåd, hvis du bor på Railay Beach. Mød besætningen på Sea Eagle ved Nopparat Thara Pier, og start turen med et krydstogt til de fire fantastiske øer i Hong Island-gruppen. Øerne ligger i den spektakulære Phang Nga-bugt med sine utallige klippefremspring, og de anses med rette for at være blandt de smukkeste i Krabi-provinsen. Det første stop er ved selve hovedøen. Den halvcirkelformede Hong Island er ubeboet, bortset fra de fugle, hvidansigtede gibboner og gigantiske varaner, som man ofte kan se på den hvide hovedstrand. Nyd en lækker frokost med årstidens frugter og forfriskninger ved Koh Hongs storslåede tvillingebugter. Du har masser af tid til at nyde skønheden på denne fantastiske ø, inklusive det spektakulære 360° panoramaudsigtspunkt. Inde i øen ligger en stor lagune, hvor du kan være ét med naturen. Indgangen til lagunen er gennem en dramatisk klippepassage, som man bør fotografere på vej ud. Turen vil også omfatte mindst to ret gode snorkelstop på hver 40 minutter. Det mest imponerende er ved Lao Lading Island, en lille kalkstensø med høje klipper og beskyttede sandstrande. Fortsæt til Pakbia Island, hvor du kan tage billeder og svømme ved de imponerende sandbanker, der kommer til syne ved lavvande. Sejl tilbage til molen i Ao Nang, hvor chaufføren vil give dig et sikkert lift til dit hotel.

Phuket: En-vejs færgetransfer til/fra Koh Phi Phi

Phuket: En-vejs færgetransfer til/fra Koh Phi Phi

Slip for bekymring under din transport mellem Koh Phi Phi og Phuket med en åben billet til alle tilgængelige afgangstider med en færge, der sejler dig over Andaman-havet.  Hvis du er i Phuket, kan du ankomme til mødestedet ved Rassada-havnen 30 minutter før afgang, eller du kan vælge at blive hentet i Patong, Kata, Karon eller Phuket byområde. Læn dig tilbage, slap af, nyd den behagelige tur med aircondition og den smukke udsigt til Thailands kyst.Efter bådturen kan du gøre dig klar til at begynde din perfekte ferie på den smukke ø. Envejs- eller rundtursbilletter er tilgængelige og kan bruges til alle afgangstidspunkter.

Phuket: James Bond Island dagstur i speedbåd med frokost

Phuket: James Bond Island dagstur i speedbåd med frokost

Nyd afhentning og aflevering til og fra dit hotel til molen, hvor din rejse over smaragdgrønt vand og det blå hav finder sted på denne dagstur rundt på øen og i grotterne. Forfrisk dig selv med en gratis frokostbuffet. Sejl langs Phang Nga-bugten og stop for sightseeing på Panak Island, der er berømt for sine smaragdgrønne laguner og dybe grotter. Nyd landskabet med drypstensformationer og høje kalkstensklipper. Næst rejser du til Hong eller Talu Island og nyder at sejle i kano inde i en gammel grotte. Se alle de mystiske klippeformationer, hvoraf nogle er formet af naturen og ligner dyr. Efter en kanotur og sightseeing har du mulighed for at besøge den flydende muslimske landsby på Panyee Island. Nyd en frokostbuffet og en gåtur rundt i landsbyen, der er fuld af venlige lokale indbyggere. Derefter skal du besøge den ikoniske James Bond Island, også kendt som Khao Ping Kan. Den unikke dannelse af denne sømformede ø er naturens mysterium og har gjort den til ikonet i Phang Nga Bay. Efter sightseeing på James Bond Island skal du udforske Ice Cream Cave for at se de fænomenale stalagmitter- og krystalformationer indeni. Prøv at sejle i kano i hulen, der er fuld af smaragdgrønt vand. Til sidst ankommer du til Lawa Island eller Naka Island (en af øerne vil blive valgt afhængigt af vejret). Tag en svømmetur, eller slap af på øen med fri tid til at nyde havet, inden du kører tilbage til molen.

Thailand: eSIM Roaming Mobile Data Plan

Thailand: eSIM Roaming Mobile Data Plan

Gør din rejse til Thailand problemfri med en eSIM, der understøttes af iPhone og Android. Hold forbindelsen med højhastighedsdækning overalt i Thailand, eller opgrader til dækning i yderligere otte lande, herunder Taiwan, Sydkorea, Singapore, Malaysia, Indonesien, Indonesien, Vietnam, Cambodja og Hong Kong. Køb og installer din eSIM når som helst og hvor som helst, og vælg mellem en række datapakker, gyldighedsmuligheder og dækning i yderligere lande. Du skal blot scanne eSIM QR-koden for at få adgang til alle dine vigtige apps på din rejse. Vælg mellem 3 til 30 dages dækning, med muligheder fra 1 GB til 30 GB, som du kan bruge i den valgte periode. Alternativt kan du nyde godt af muligheden for at modtage 500 MB fornyet dagligt i 7, 14 eller 30 dage. Undgå besværet med at administrere flere SIM-kort med en løsning med nul spild. Få ét eSIM pr. enhed, og køb og aktiver nemt yderligere eSIM-abonnementer efterhånden. Når du er aktiveret, begynder din dækning i henhold til din valgte varighed. Alle iPhone-modeller, der lanceres efter iPhone XS, kan understøtte eSIM. For Androids gælder det, at hvis du er usikker, skal du tjekke med de vejledende fotos for berettigelse.

Krabi: Tiger Cave Temple, Emerald Pool og Hot Springs Tour

Krabi: Tiger Cave Temple, Emerald Pool og Hot Springs Tour

Bliv hentet på dit hotel i Krabi, og nyd dit første stop ved den fantastiske Emerald Pool. Slå morgenvarmen midt i en frodig skov, og svøm i det klare blågrønne vand i mineralpoolen. Gå langs stien til dit næste stop ved Den Blå Lagune. Nyd denne smukke perle omgivet af store, overhængende træer med rødder, der strækker sig ud over vandet. Tag en frokostpause på en lokal restaurant, og tag dig derefter tid til at slappe af ved Hot Springs Waterfall. Nyd den beroligende følelse af det varme vand, mens det hvirvler omkring dig. Dagens sidste stop er det majestætiske Tiger Cave Temple, som de lokale kalder Wat Tham Seua. Selvom turen til templet på bjergtoppen kan være lidt anstrengende (forvent en masse trapper), er udsigten det hele værd, når vi når toppen. Nyd den skinnende Buddha-statue, se tigeraftrykkene i grotten (deraf templets navn), og se den spektakulære udsigt over Krabi, før vi går tilbage til dit overnatningssted. Nyd en måde at udforske på med lav påvirkning. På denne tur udforsker du bæredygtige oplevelser, der prioriterer at levere vand i glasflasker og kompensere for kulstofemissioner på hver tur, hvilket reducerer din miljøpåvirkning og kulstofaftryk.

Fra Phuket/Khaolak: Similan-øerne for de morgenfriske

Fra Phuket/Khaolak: Similan-øerne for de morgenfriske

Vær den første til at ankomme til Similan Islands med vores originale Similan Early Bird! Båden forlader molen kl. 7.00, og opsamling i Phuket starter så tidligt som kl. 4.00. Det er en tidlig start, men det er det værd, hvis du vil nå frem før menneskemængden. Sæt sejl på en spændende speedbådstur og snorkel gennem det uberørte vand i Donald Duck, Honeymoon og Princess Bay. Nyd en dejlig picnic-frokost ved havet i Honeymoon Bay. Vælg turpakker, der tilbyder praktiske afhentnings- og afleveringssteder i Phuket eller Khaolak. Din tidlige fuglerejse til Similanøerne starter i Khaolak. At sætte tidligt ud sikrer, at du kommer til Donald Duck Bay i tide til at vandre den korte sti til Sail Rock og snappe de kæbefaldende fotos fra udsigtspunktet. På denne tur får du også to udvidede snorkelpauser til at udforske den livlige undervandsverden, med en chance for endda at få øje på en havskildpadde. Din næste destination er ø nr. 4, hvor du kan nyde din picnic-frokost ved siden af den naturskønne Honeymoon Bay. Følg det op med en afslappet gåtur gennem en natursti, der fører til den betagende strand ved Princess Bay. Der har du rigelig tid til at slappe af og tage en forfriskende svømmetur i det krystalklare vand. Som afslutning på dagen kan du nyde endnu et snorkeleventyr ved Similan Islands.

Fra Krabi: Guidet halvdagstur til Ao Nang-elefantreservatet

Fra Krabi: Guidet halvdagstur til Ao Nang-elefantreservatet

Hold kontakt med majestætiske elefanter på denne dagstur fra Krabi til Ao Nang Elephant Sanctuary. Rejs i et komfortabelt køretøj med aircondition, og nyd en snack, årstidens frugt og en drink. Lær om disse utrolige væsner, og følg dem i vandet. Bliv hentet fra din indkvartering og kør til Ao Nang Elephant Sanctuary. Der vil du blive mødt af din engelsktalende guide og lære om elefanternes historie i Thailand, deres adfærd, hvad de spiser og deres individuelle historier. Du modtager bananer til at fodre fritgående elefanter med og lærer om deres individuelle historier. Rør ved, fodr, fotografer og interagér med elefanterne i din fritid, mens din guide fortæller dig om deres livsstil og adfærd. Lyt til, når din guide fortæller dig om, hvordan disse elefanter er reddet fra et liv med skovhugst eller transport af mennesker. Når du har mødt alle elefanterne, kan du sammen med dem påføre mudder på huden som en sund solcreme og mudderbehandling. Vandre med elefanterne, bade dem og gå med dem i vandet for at få en forfriskende afkøling. Børst elefanterne, mens de boltrer sig og leger i vandet, og se dem nyde at blive forkælet. Når elefanterne er rene, kan du tage nogle sidste billeder med dem, og så er det tid til at skilles og skifte til tørt tøj. Til sidst kan du nyde nogle sæsonens friske frugter og kokosnøddevand, inden du bliver transporteret tilbage til hotellet.

Phuket: James Bond Island og Phang Nga Bay med Premium Yacht

Phuket: James Bond Island og Phang Nga Bay med Premium Yacht

Oplev indbegrebet af luksus med denne James Bond Island Tour i en luksusyacht. Denne omhyggeligt tilrettelagte rejseplan lover en dag med overdådighed, udforskning og betagende øjeblikke i Phang Nga-bugtens fantastiske landskaber. Start dit eventyr med at blive hentet i lobbyen på dit hotel, så du er sikret en problemfri transport til Ao Por Pier. Ankom til molen, hvor en udsøgt yacht venter. Sæt sejl fra Ao Por Pier mod den fortryllende Phang Nga-bugt. Nå James Bond Island og se den ikoniske filmlokation for "Manden med den gyldne pistol" og den fantastiske Khao Phing Kan. Fordyb dig i landskabets filmiske skønhed. Tag til Hong Island og få en spændende oplevelse i kano. Dine ekspertguider vil padle dig gennem skjulte grotter og laguner og afsløre hemmelighederne ved dette fascinerende sted. Sejl med til en overdådig middag, komplet med gratis drikkevarer. Indfang maleriske øjeblikke, mens du er vidne til den fortryllende solnedgangs refleksioner på havet. Derefter går turen tilbage til Ao Por Pier. Afslut din luksuriøse rejse, når du ankommer til Ao Por Pier og bliver kørt tilbage til dit hotel.

Krabi: Tur til 4 øer med longtailbåd

Krabi: Tur til 4 øer med longtailbåd

Opdag nogle af de mest maleriske øer nær Krabi på en dagstur med longtailbåd med stop for svømning og snorkling i det klare blå vand. Slap af på rolige strande, og tag fantastiske billeder af det fantastiske landskab. Start turen direkte fra dit hotel i Krabi med afhentning med minibus. Mød besætningen og gå om bord på longtailbåden i træ ved Nopparat Thara Pier i Ao Nang. Kør over til den første af de fire øer med et kort stop på Railay Beach for at samle andre opdagelsesrejsende op. Besøg den verdensberømte Phra Nang Cave Beach på Railay. Beundr udsigten over lodrette kalkstensklipper, frodig grøn jungle, hvide strande og klart turkisblåt vand. Besøg Princess Cave for enden af stranden, hvor fiskere giver ofre i form af røgelse og blomster for at sikre en sikker rejse. Fortsæt til Poda Island, der er berømt for sine hvide strande og turkisblå vand. Få øje på den enorme klippe foran øen, der er med på utallige postkort, så gå ikke glip af muligheden for at tage dit eget fotomemory her. Efter lidt svømning og snorkling kan du nyde en thailandsk picnicfrokost i kasseform på stranden. Herefter skal du sejle rundt om "hovedet" af Chicken Island, der er kendt for den mærkeligt formede klippefremspring, som har givet den sit navn. Her er der også en fremragende fotomulighed. Det næste stop er på Koh Tub, hvor du kan gå over den spektakulære sandbanke, der forbinder den med Chicken og Mor Islands i nærheden. Efter din spadseretur kan du tage tilbage til molen i Ao Nang på returstrækningen af dit eventyr.

Ofte stillede spørgsmål om Krabi Quad- og ATV-ture

Hvilke andre spændende ting kan du lave i Krabi end Quad- og ATV-ture?

Disse andre ting at gøre i Krabi må du ikke gå glip af:

Store seværdigheder i Krabi

Ting at lave i Krabi

Byer i Thailand

Andre seværdigheder i Krabi

Vil du se alle oplevelser i Krabi? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Krabi

Samlet bedømmelse

4.4
(13 anmeldelser)

Vi havde booket aktiviteten til kl. 08.00, desværre glemte de at fortælle os, at quad bike-parken er åben fra kl. 9.00, og at de henter os en time senere. er vores chauffør, de reagerede med det samme og undskyldte til os for at glemme at sende en e-mail, og chaufføren ankommer kl. 8:45. Efter denne misforståelse var vi lidt bekymrede for, hvad der så ville ske, men til sidst var alt super.. Ridic ankom til tiden og kørte os på stedet. Vi brugte en time på at køre rundt i den fantastiske og enorme park, vores guide var meget venlig og villig, han tilpassede turens hastighed og terrænet til vores evner og tog en masse flotte billeder og videoer.. Selvom dette var en fantastisk erfaring, vi havde en mindre komplikation i begyndelsen, men jeg sætter stadig pris på den meget hurtige kommunikation, inklusive en undskyldning, og jeg anbefaler bestemt denne oplevelse..

Atv turen var super godt. Dog skal man være opmærksom på, at mudderet (rød/brun) når man kører igennem mudderpytterne og får det på tøjet, kan det ikke vaskes af og er ødelagt. Kajakturen var kortere end forventet og vores tøj var fyldt med maling fra det sæde vi havde siddet på og det kan heller ikke komme af. Det ville have været et hjælp, hvis Get Your Guide havde skrevet ved turen, at ens tøj bliver meget beskidt og at det ikke kan vaskes rent igen.

Denne aktivitet var perfekt fra start til slut. Transporten var til tiden og gav en kold flaske vand og et forfriskende håndklæde hver rejse. Personalet var alle venlige og selve aktiviteten og området var fantastisk. Hvis du leder efter en ATV-tur i Krabi, kunne vi ikke anbefale dette nok. 1 times non stop sjov og masser af fotomuligheder med smuk natur.

Super sjovt at lave. Og især på grund af mudderpølerne 😀. Vi blev hentet fra vores hotel 20 minutter for sent, hvilket var lidt mindre. Vi fik ingen frugt bagefter. Men for resten: fantastisk. Hvor er det sjovt at lave. Quadcykling er allerede fantastisk, men især at gøre det i junglen. Anbefalede!

Meget flot og smuk tur gennem naturen!! Specielt guide Sam var energisk og præsenterede alle historierne på en sjov og smuk måde. Du ser mange dyr og uberørt natur. Højt anbefalet!