Tilføj datoer
Ting at gøre

Krakow

I Polens kulturhovedstad venter imponerende historie, store vartegn og imponerende landskab.

Andre seværdigheder i Krakow

Vil du se alle oplevelser i Krakow? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Krakow

Samlet bedømmelse

4.5 / 5

baseret på 87.603 anmeldelser

Vi brugte det samme firma til at hente os og returnere os til lufthavnen, og begge chauffører var fantastiske. I lufthavnen ventede vores chauffør på os, og vores returrejse ankom vores chauffør til tiden, og selvom vi ikke var helt klar, var han dejlig. Glat køretur til og fra lufthavnen absolut ingen problemer overhovedet, jeg vil ikke tøve med at anbefale Get Your Guide!

Meget behagelig udflugt på en elbil. Chaufføren Michael er en meget venlig person og meget professionelt uddannet (opmærksomheden taler ikke italiensk, men engelsk). At tage på en tur med disse elbiler er virkelig afslappende og gør det endnu smukkere at besøge byen Krakow. Michael henter dig direkte på hotellet. Anbefalede.

Turen var fantastisk. Vores guide var strålende, intet var for meget besvær, han gik ud af hans måde at sikre, at vi fik at se alt, hvad vi ønskede at se. Han spurgte os, hvad vi ønskede at se og droppede os endda til vores næste tur. Tempoet var strålende, og hans viden var stor. Vil helt klart anbefale

En fantastisk oplevelse. Hvor der var styr på det hele fra start. Det var en meget autentisk tur, vi var især begejstret for Folkedansen, musik, stemningen, men også selve stedet - Gennemført hyggeligt. Lækker mad og drikkevarer i rigelige mængder.

En rigtig fin arrangereret aften med dejlig polsk mad og underholdning med dans. Vi var godt mætte og der manglede ikke noget. Man skal helt sikker melde sig på denne tur hvis man vil opleve lidt af den polske kultur.