Krakow
Lufthavnstransport

Populære Lufthavnstransport i Krakow

Andre seværdigheder i Krakow

Vil du se alle oplevelser i Krakow? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Krakow

Samlet bedømmelse

4.7 / 5

baseret på 4.978 anmeldelser

Jeg fandt firmaet på nettet og det var meget overskueligt, der blev bestilt og betalt. Alt gik planlagt, ved ankomsten til lufthavnen, gik vi lidt rundt inden vi fandt chaufføren, han var ca. 5 min. forsinket, hvilket han var meget ulykkelig over og undskyldte meget. Chaufføren var meget behjælpelig med kufferter og om vi sad godt i bilen, spurgte flere gange om alt var ok. Turen til hotellet var meget fin, han kørte fænt og var på ingen måde i tvivl om hvor vi skulle værre. Så alt i alt supper transport.

Alt klappede, på trods af af vores fly var forsinket. Han stod med navneskilt i lufthavnen og vi gik direkte ud i bilen og blev kørt til døren til vores lejlighed. Kan kun anbefales.

Fantastisk tur fra lufthavn til midt i Krakow. På trods fly forsinkelse så ventede chauffør på os og det var nemt at finde ham lige med det sammen. Kan kun anbefales

Lidt svært at booke. Fik bestilt fra hotel til lufthavn i stedet for fra lufthavn til hotel. Men kunne dog bare ringe til engelsk nr. og så blev alt i orden.

Det er en stor hjælp, når man kommer til en fremmed storby, at der står en chauffør med et skilt med ens navn på, klar til at køre til det ønskede hotel.