Krydderibasaren

Krydderibasaren

Krydderibasaren: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Istanbul: 1-dags Hop-on-Hop-off-bustur med kommentarer

1. Istanbul: 1-dags Hop-on-Hop-off-bustur med kommentarer

Udforsk den smukke by Istanbul i dit eget tempo med denne hop-on-hop-off-busbillet inklusive lydkommentarer på 8 sprog. Din billet er gyldig i 1 dag og giver dig mulighed for at bruge mere tid på at opdage de højdepunkter, der interesserer dig mest. Spring ombord på din dobbeltdækkerbus og nyd en tur designet til dem, der ønsker fleksibilitet under deres sightseeingudforskning af Istanbul. Med yderligere kommentarer fra din audioguide lærer du interessante fakta om de vigtigste seværdigheder. Under ruten kan du stoppe ved steder som Sultanahmet Square, Eminönü, Karaköy, Galataport, Dolmabahçe Palace, Naval Museum, Beylerbeyi Palace, Taksim Square, Beşiktaş Bazaar, Şişhane og Egyptian Spice Bazaar.

Istanbul: Heldagstur til højdepunkter med guide og frokost

2. Istanbul: Heldagstur til højdepunkter med guide og frokost

Opdag Istanbuls mest ikoniske seværdigheder på en tur. Lyt til din guide, der fortæller historier om byens farverige fortid, mens du passerer vartegn som Topkapi-paladset, Den Blå Moské og Hippodrome. Afrund oplevelsen med et besøg i Grand Bazaar, et af de ældste overdækkede markeder i verden. Start din tur på Hippodrome i Konstantinopel, som var sports- og socialt centrum i den gamle bydel. Oplev store kunstværker, herunder obelisken fra Egypten, den serpentinske søjle fra Delphi og Willhelm II's springvand. Fortsæt derefter til Den Blå Moské, hvis 6 minareter pryder Istanbuls skyline. Dernæst er Topkapi-paladset, som var hjemsted for osmanniske kejsere mellem det 15. og 19. århundrede. Bestaffl dig over det juvelfyldte skatkammer, det osmanniske imperiums kejserlige samlinger og uvurderlige udstillinger af orientalsk porcelæn. Hvis Topkapi-paladset er lukket på din rejsedato, besøger du i stedet Nakkas-cisternen. Fortsæt til Hagia Sophia-moskeen, et monument af lige stor betydning for de byzantinske og osmanniske imperier. Se kuplen og de fantastiske mosaikker i denne arkitektoniske perle, mens din guide fortæller om dens turbulente historie. Gå derefter ind i den store basar med over 3.000 butikker, der sælger alt fra tæpper og smykker til keramik og lædervarer. Gå en tur rundt i basaren og indsnus duften af forskellige krydderier, tørrede frugter, nødder, slik og lokum (tyrkiske lækkerier). Turen slutter i Grand Bazaar.

Istanbul: Smag på to kontinenters madtur

3. Istanbul: Smag på to kontinenters madtur

Fra hjemmelavede retter og gademad til traditionel kebab og tyrkisk is - fordyb dig i Istanbuls madscene, og bliv fortrolig med tyrkisk kultur og vaner på denne vandretur. Vi stopper ved 8-9 forskellige spisesteder med en række smagsprøver på hver. Begynd din morgen med en lækker tyrkisk morgenmad med lokale råvarer på Istanbuls europæiske side, før du krydser den mægtige Bosporus med færge for at udforske det mere moderne og smarte område Kadıköy på den asiatiske side, hvor du vil opdage de bedste restauranter i Istanbul. Nip til friskbrygget tyrkisk kaffe, mens du nyder lokalt fremstillet baklava. Smag lækker dolma, tantuni og kokoreç samt andre lokale favoritter. Slut dagen af med den kølige, forfriskende smag af den bedste tyrkiske dondurma (is) i Moda.

Istanbul: Dolmabahce Palace Guided Tour, Skip-the-line Entry

4. Istanbul: Dolmabahce Palace Guided Tour, Skip-the-line Entry

Besøg tre af Istanbuls must-see-højdepunkter, Dolmabahçe-paladset, Krydderibasaren og Rustempasha-moskeen. Nyd at springe køen over til Dolmabahce-paladset inklusive Harem-afdelingen. Tider for rundvisning i Dolmabahce-paladset Mandage Ingen ture (paladset er lukket) Tirsdage 09:00, 10:00, 10:45, 13:30, 15:30 Onsdage 09:00, 10:45, 13:30, 15:30 Torsdage 09:00, 10:45, 13:30, 15:30 Fredage 09:00, 10:45, 13:30, 15:30 Lørdage 09:00, 10:00, 10:45, 13:30, 15:30 Søndage 09:00, 10:00, 10:45, 12:00, 13:30, 15:30 Dolmabahce Palace Tour Mødested: Mød guiden foran klokketårnet i Dolmabahce-paladset. Klokketårnet ligger ved indgangen til Dolmabahce-paladset efter sikkerhedstjekket. Krydderibasar og Rustempasha-moskeen Turtider Tirsdag: 16:00 Fredag: 09:30 Lørdag: 16:30 Søndag: 12:00, 16:30 Mandag, onsdag, torsdag: Ingen ture Besøg Dolmabahçe-paladset, et imponerende bygningsværk i europæisk stil. Med 285 værelser er dette palads et af de største i Tyrkiet. Lær af din guide om dets grundlæggelse i det osmanniske rige og dets kongelige indbyggere gennem årtierne. Din billet inkluderer adgang til paladsets Harem-sektion, det private kvarter, hvor den osmanniske sultan boede med sin familie. Næste stop er Krydderibasaren, hvor din guide vil forklare krydderurternes mirakel i dette gamle indkøbscenter. Sidste stop er Rustempasha-moskeen, et af de smukkeste værker af arkitekten Sinan.

Istanbul E-pass: Topattraktioner med adgang til at springe køen over

5. Istanbul E-pass: Topattraktioner med adgang til at springe køen over

Oplev det bedste af, hvad Istanbul har at tilbyde med dit e-pas, som tilbyder dig bekvemmelighed og komfort. Dette digitale pas accepteres til mere end 55 planer og attraktioner i hele City of the Seven Hills uden behov for at stå i kø sammen med andre fordele. Besøg de mest populære destinationer med de forskellige muligheder, dette e-pas har at tilbyde, tilpasset til længden af dit ophold med kort i 2, 3, 5 og op til 7 dage. Den imponerende mængde af vartegn kan tilgås med kun et pas. Fejlplacering eller medbringelse af flere værdibeviser hører fortiden til. Udforsk det store udvalg af muligheder i Istanbul med inkluderede fordele. Ture til Hagia Sofia, Galata Tower, Grand Bazaar og flere andre steder har deres egne rejseguider. Modtag særlige frynsegoder til forskellige attraktioner i byen og i nærheden, såsom afhentning og aflevering eller rabatter på en Gallipoli-dagstur, et krydstogt på Bosporus-området, blandt flere andre planer, du kan vælge imellem.

Istanbul: Privat skræddersyet tur

6. Istanbul: Privat skræddersyet tur

Med den ene arm strakt ud mod Asien og den anden mod Europa er Istanbul en kulturel og historisk perle, der tilbyder en bred vifte af muligheder. Afdæk byens mysterier, mens du lytter til din private guides fascinerende anekdoter om byens fortid og historien om de steder og monumenter, du vælger at udforske. Nyd muligheden for at vælge mellem en bred vifte af seværdigheder og sammensæt en personlig en-, to- eller tredages tur med hjælp fra din guide. Har du brug for inspiration? Her er nogle forslag; Mulighed 1 - Hippodromen, Den Blå Moské, Hagia Sophia, Topkapi-paladset og Gran Bazar Mulighed 2 - tur til Bosporus, Dolmabahce-paladset, Rustem-Pasha-moskeen, krydderimarked Mulighed 3 - Europa (Galata Tower, Pierre Lotie Hill) og Asien (Çamlıca-moskeen, Çamlıca Hill, Üsküdar Local Bazaar, fotostop foran Maiden Tower) Mulighed 3 kan gennemføres i bil, så vi arrangerer en privat bil med ekstra omkostninger.

Istanbul: 1, 2 eller 3-dages guidet, skræddersyet privattur

7. Istanbul: 1, 2 eller 3-dages guidet, skræddersyet privattur

Udforsk Istanbul efter dine egne interesser på en skræddersyet sightseeingtur. Mød din guide på dit hotel eller i havnen, og sammen skaber I den rejseplan, der passer dig bedst, så du er sikker på, at du har set hele Istanbul. På 1. dagen kan du beundre monumenter fra de byzantinske og osmanniske riger, såsom Topkapi-paladset, Den Blå Moské, Den Store Basar og Hagia Sophia. På 2. dagen kan du tage den offentlige færge til Bosporus for at se både Istanbuls europæiske og asiatiske side. Herfra kan du besøge Dolmabahce-paladset, Taksim-pladsen, Istiklal-gaden, Galata-området og krydderimarkedet. På tredjedagen tager guiden dig med på en gåtur gennem gaderne i Fener-Balat-kvarteret. Tag en tur med svævebanen og nyd udsigten fra Pierre Loti Hill, besøg derefter Iron Church og se Suleymaniye-moskeen. Du kan lave din egen rejseplan med din guide på turdagen for at få en idé, her kan du se vores foreslåede rejseplaner nedenfor; Dag 1 - Hagia Sophia, Hippodrom-pladsen, Den Blå Moské, Topkapi-paladsets højdepunkter, Den Store Basar. Dag 2 - Krydderimarked, Bosporus-krydstogt, Dolmabahce-paladset, Taksim-pladsen, Istiklal-gaden, Cicek-passagen, Galata-tårnet (udefra) Dag 3 - Suleymaniye-moskeen, Fener- og Balat-kvartererne, Stefanskirken (jernkirken), Pierre Lotti-panoramabakken, Kadıkoy (eller alternative muligheder) Vigtige bemærkninger: - Skip the line service er ikke tilgængelig for aktive moskeer - der er kø til indgangen. - Om fredagen vil Hagia Sophia eller Den Blå Moské blive besøgt udefra på grund af tilbedelsen. - Hvis en af moskeerne ikke besøges, vil Basilica Cistern blive besøgt som erstatning. - For de ture, der starter senere end kl. 11, skal du være opmærksom på, at du måske er nødt til at springe et par steder over, da stederne er lukkede kl. 19. Din guide vil justere programmet i henhold til dine prioriteter.

Istanbul: Asiatisk side Walking Tour med færgetur

8. Istanbul: Asiatisk side Walking Tour med færgetur

Mød din gruppe og din rejseleder foran den berømte krydderibasar (egyptiske basar) i Eminönü og gør dig klar til din tur. I vil gå sammen til færgestationen, og din guide vil betale din færgebillet for at komme over til den asiatiske side. På vej til Kadıköy vil du nyde den mest fantastiske udsigt over Istanbuls historiske halvø fra havet og tage fantastiske billeder af Galatabroen, Det Gyldne Horn, Galata-tårnet, Galata-havnen, Topkapi-paladset, Den Blå Moské, Hagia Sophia og Jomfruens tårn. Efter en 20 minutters interkontinental færgetur sætter du foden på den asiatiske side af den centrale bydel Kadıköy. Du vil udforske det berømte lokale fødevaremarked i Kadıköy, lære om tyrkisk underholdnings- og madkultur, udforske baggaderne i et lokalt boligkvarter, hvor du kommer til at gå gennem tematiske gader som f.eks. antikgaden, lokalt berømte bargader, gågade med nostalgisk sporvognslinje, farverig paraplygade og meget mere. Du vil fordybe dig i det lokale hverdagsliv i Istanbul, lære om den lokale mad- og drikkekultur og se kontrasten mellem de to kontinenter. Få insidertips og anbefalinger om de bedste restauranter, barer og markeder fra din lokale guide, der bor på den asiatiske side og kender kvarteret gade for gade. Se og tag betagende billeder af den utrolige solnedgang over den historiske halvø, som kun kan ses fra den asiatiske side. Bemærkninger: - Denne tur inkluderer en enkeltbillet til den asiatiske side med færgen, men ikke returbillet. En enkelt færgebillet til hjemrejse koster i øjeblikket 15 lira (mindre end 1 euro). Istanbulkart fungerer også på færgen og koster det samme som sporvogn eller metro. - Turen starter på den europæiske side og slutter på den asiatiske side (Kadıköy). Din guide vil forklare dig, hvordan du kommer tilbage. Færgerne sejler tilbage til den europæiske side indtil kl. 1 efter midnat, og der er også andre offentlige transportmuligheder som f.eks. metroen. - Turen varer 1,5 time. Færgeturen med ombordstigning og dokning varer ca. 30 minutter (20 minutter på havet). Vandreturen på den asiatiske side varer 1 time. - Find din guide med det røde "Istanbul Welcome Card"-flag.

Istanbul: Sightseeing til fods

9. Istanbul: Sightseeing til fods

Tag på en vandretur i Istanbul, en by, der sømløst bygger bro mellem øst og vest, og som byder på et fascinerende tæppe af historie, kultur og arkitektoniske vidundere. Følg din guide til ikoniske vartegn som Hagia Sophia, Hippodromen, Den Blå Moské og Krydderibasaren. Mød din guide, og kør til dit første stop, den ærefrygtindgydende Hagia Sophia, en monumental arkitektonisk præstation med en historie, der spænder over 1.500 år. Lær om den historiske betydning af dette UNESCO World Heritage Site, så du kan værdsætte dets storhed udefra. Gå derefter til Hippodromen, en historisk plads, hvor der engang blev afholdt vognløb, og som var hjertet i Konstantinopels sociale og politiske liv. Hør din guide fortælle om de begivenheder, der udspillede sig på denne gamle arena, og mal et levende billede af dens fordums storhed. Fortsæt din rejse med et kig på den fascinerende Blå Moské, en af de mest majestætiske osmanniske moskéer i hele Tyrkiet. Beundr dens kuppel og seks minareter, mens din guide giver dybdegående information om bygningens historiske, kulturelle og religiøse betydning. I nærheden ligger krydderibasaren, som vil betage dine sanser med sine eksotiske dufte og levende udstillinger af krydderier, slik og lokale delikatesser. Gå på opdagelse i det store udvalg af varer i de labyrintiske gange.

Istanbul: Byens højdepunkter - grupperejse med adgang til Hagia Sophia

10. Istanbul: Byens højdepunkter - grupperejse med adgang til Hagia Sophia

Nyd en guidet tur til Hagia Sophia (Ayasofya), Basilica Cistern, Blue Mosque, Roman Hippodrome, Orient Exprés Train Station og Spice Bazaar i Istanbul. Stop undervejs for at høre historierne om den romerske hippodrom (inklusive den egyptiske obelisk og slangesøjlen German Fountain). Denne tur starter fra vores mødested, som ligger i hjertet af Istanbul. Din guide vil møde dig, og du vil starte med Hagia Sofia, som var vært for to religioner i 1500 år. Herefter følger Den Blå Moské, som er den mest populære moské i Istanbul. Derefter følger den underjordiske Basicila-cisterne med Medusas hoveder vendt på hovedet i vandet. Herefter går turen videre til Gulhane-parken, som var Topkapı-paladsets baggård. Vi holder en te-/kaffepause her for at nyde roen i den fredelige park, mens vi ser hejrefuglenes reder og fuglenes kvidren. Herefter ser vi på endestationen for den berømte Orientekspres og afslutter turen med at smage på tyrkiske lækkerier, nødder og krydderier i Krydderibasaren.

117 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Topseværdigheder tæt på Krydderibasaren

Krydderibasaren: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Istanbul: 1-dags Hop-on-Hop-off-bustur med kommentarer

Istanbul: 1-dags Hop-on-Hop-off-bustur med kommentarer

Udforsk den smukke by Istanbul i dit eget tempo med denne hop-on-hop-off-busbillet inklusive lydkommentarer på 8 sprog. Din billet er gyldig i 1 dag og giver dig mulighed for at bruge mere tid på at opdage de højdepunkter, der interesserer dig mest. Spring ombord på din dobbeltdækkerbus og nyd en tur designet til dem, der ønsker fleksibilitet under deres sightseeingudforskning af Istanbul. Med yderligere kommentarer fra din audioguide lærer du interessante fakta om de vigtigste seværdigheder. Under ruten kan du stoppe ved steder som Sultanahmet Square, Eminönü, Karaköy, Galataport, Dolmabahçe Palace, Naval Museum, Beylerbeyi Palace, Taksim Square, Beşiktaş Bazaar, Şişhane og Egyptian Spice Bazaar.

Istanbul: Heldagstur til højdepunkter med guide og frokost

Istanbul: Heldagstur til højdepunkter med guide og frokost

Opdag Istanbuls mest ikoniske seværdigheder på en tur. Lyt til din guide, der fortæller historier om byens farverige fortid, mens du passerer vartegn som Topkapi-paladset, Den Blå Moské og Hippodrome. Afrund oplevelsen med et besøg i Grand Bazaar, et af de ældste overdækkede markeder i verden. Start din tur på Hippodrome i Konstantinopel, som var sports- og socialt centrum i den gamle bydel. Oplev store kunstværker, herunder obelisken fra Egypten, den serpentinske søjle fra Delphi og Willhelm II's springvand. Fortsæt derefter til Den Blå Moské, hvis 6 minareter pryder Istanbuls skyline. Dernæst er Topkapi-paladset, som var hjemsted for osmanniske kejsere mellem det 15. og 19. århundrede. Bestaffl dig over det juvelfyldte skatkammer, det osmanniske imperiums kejserlige samlinger og uvurderlige udstillinger af orientalsk porcelæn. Hvis Topkapi-paladset er lukket på din rejsedato, besøger du i stedet Nakkas-cisternen. Fortsæt til Hagia Sophia-moskeen, et monument af lige stor betydning for de byzantinske og osmanniske imperier. Se kuplen og de fantastiske mosaikker i denne arkitektoniske perle, mens din guide fortæller om dens turbulente historie. Gå derefter ind i den store basar med over 3.000 butikker, der sælger alt fra tæpper og smykker til keramik og lædervarer. Gå en tur rundt i basaren og indsnus duften af forskellige krydderier, tørrede frugter, nødder, slik og lokum (tyrkiske lækkerier). Turen slutter i Grand Bazaar.

Istanbul: Smag på to kontinenters madtur

Istanbul: Smag på to kontinenters madtur

Fra hjemmelavede retter og gademad til traditionel kebab og tyrkisk is - fordyb dig i Istanbuls madscene, og bliv fortrolig med tyrkisk kultur og vaner på denne vandretur. Vi stopper ved 8-9 forskellige spisesteder med en række smagsprøver på hver. Begynd din morgen med en lækker tyrkisk morgenmad med lokale råvarer på Istanbuls europæiske side, før du krydser den mægtige Bosporus med færge for at udforske det mere moderne og smarte område Kadıköy på den asiatiske side, hvor du vil opdage de bedste restauranter i Istanbul. Nip til friskbrygget tyrkisk kaffe, mens du nyder lokalt fremstillet baklava. Smag lækker dolma, tantuni og kokoreç samt andre lokale favoritter. Slut dagen af med den kølige, forfriskende smag af den bedste tyrkiske dondurma (is) i Moda.

Istanbul: Dolmabahce Palace Guided Tour, Skip-the-line Entry

Istanbul: Dolmabahce Palace Guided Tour, Skip-the-line Entry

Besøg tre af Istanbuls must-see-højdepunkter, Dolmabahçe-paladset, Krydderibasaren og Rustempasha-moskeen. Nyd at springe køen over til Dolmabahce-paladset inklusive Harem-afdelingen. Tider for rundvisning i Dolmabahce-paladset Mandage Ingen ture (paladset er lukket) Tirsdage 09:00, 10:00, 10:45, 13:30, 15:30 Onsdage 09:00, 10:45, 13:30, 15:30 Torsdage 09:00, 10:45, 13:30, 15:30 Fredage 09:00, 10:45, 13:30, 15:30 Lørdage 09:00, 10:00, 10:45, 13:30, 15:30 Søndage 09:00, 10:00, 10:45, 12:00, 13:30, 15:30 Dolmabahce Palace Tour Mødested: Mød guiden foran klokketårnet i Dolmabahce-paladset. Klokketårnet ligger ved indgangen til Dolmabahce-paladset efter sikkerhedstjekket. Krydderibasar og Rustempasha-moskeen Turtider Tirsdag: 16:00 Fredag: 09:30 Lørdag: 16:30 Søndag: 12:00, 16:30 Mandag, onsdag, torsdag: Ingen ture Besøg Dolmabahçe-paladset, et imponerende bygningsværk i europæisk stil. Med 285 værelser er dette palads et af de største i Tyrkiet. Lær af din guide om dets grundlæggelse i det osmanniske rige og dets kongelige indbyggere gennem årtierne. Din billet inkluderer adgang til paladsets Harem-sektion, det private kvarter, hvor den osmanniske sultan boede med sin familie. Næste stop er Krydderibasaren, hvor din guide vil forklare krydderurternes mirakel i dette gamle indkøbscenter. Sidste stop er Rustempasha-moskeen, et af de smukkeste værker af arkitekten Sinan.

Istanbul E-pass: Topattraktioner med adgang til at springe køen over

Istanbul E-pass: Topattraktioner med adgang til at springe køen over

Oplev det bedste af, hvad Istanbul har at tilbyde med dit e-pas, som tilbyder dig bekvemmelighed og komfort. Dette digitale pas accepteres til mere end 55 planer og attraktioner i hele City of the Seven Hills uden behov for at stå i kø sammen med andre fordele. Besøg de mest populære destinationer med de forskellige muligheder, dette e-pas har at tilbyde, tilpasset til længden af dit ophold med kort i 2, 3, 5 og op til 7 dage. Den imponerende mængde af vartegn kan tilgås med kun et pas. Fejlplacering eller medbringelse af flere værdibeviser hører fortiden til. Udforsk det store udvalg af muligheder i Istanbul med inkluderede fordele. Ture til Hagia Sofia, Galata Tower, Grand Bazaar og flere andre steder har deres egne rejseguider. Modtag særlige frynsegoder til forskellige attraktioner i byen og i nærheden, såsom afhentning og aflevering eller rabatter på en Gallipoli-dagstur, et krydstogt på Bosporus-området, blandt flere andre planer, du kan vælge imellem.

Istanbul: Privat skræddersyet tur

Istanbul: Privat skræddersyet tur

Med den ene arm strakt ud mod Asien og den anden mod Europa er Istanbul en kulturel og historisk perle, der tilbyder en bred vifte af muligheder. Afdæk byens mysterier, mens du lytter til din private guides fascinerende anekdoter om byens fortid og historien om de steder og monumenter, du vælger at udforske. Nyd muligheden for at vælge mellem en bred vifte af seværdigheder og sammensæt en personlig en-, to- eller tredages tur med hjælp fra din guide. Har du brug for inspiration? Her er nogle forslag; Mulighed 1 - Hippodromen, Den Blå Moské, Hagia Sophia, Topkapi-paladset og Gran Bazar Mulighed 2 - tur til Bosporus, Dolmabahce-paladset, Rustem-Pasha-moskeen, krydderimarked Mulighed 3 - Europa (Galata Tower, Pierre Lotie Hill) og Asien (Çamlıca-moskeen, Çamlıca Hill, Üsküdar Local Bazaar, fotostop foran Maiden Tower) Mulighed 3 kan gennemføres i bil, så vi arrangerer en privat bil med ekstra omkostninger.

Istanbul: 1, 2 eller 3-dages guidet, skræddersyet privattur

Istanbul: 1, 2 eller 3-dages guidet, skræddersyet privattur

Udforsk Istanbul efter dine egne interesser på en skræddersyet sightseeingtur. Mød din guide på dit hotel eller i havnen, og sammen skaber I den rejseplan, der passer dig bedst, så du er sikker på, at du har set hele Istanbul. På 1. dagen kan du beundre monumenter fra de byzantinske og osmanniske riger, såsom Topkapi-paladset, Den Blå Moské, Den Store Basar og Hagia Sophia. På 2. dagen kan du tage den offentlige færge til Bosporus for at se både Istanbuls europæiske og asiatiske side. Herfra kan du besøge Dolmabahce-paladset, Taksim-pladsen, Istiklal-gaden, Galata-området og krydderimarkedet. På tredjedagen tager guiden dig med på en gåtur gennem gaderne i Fener-Balat-kvarteret. Tag en tur med svævebanen og nyd udsigten fra Pierre Loti Hill, besøg derefter Iron Church og se Suleymaniye-moskeen. Du kan lave din egen rejseplan med din guide på turdagen for at få en idé, her kan du se vores foreslåede rejseplaner nedenfor; Dag 1 - Hagia Sophia, Hippodrom-pladsen, Den Blå Moské, Topkapi-paladsets højdepunkter, Den Store Basar. Dag 2 - Krydderimarked, Bosporus-krydstogt, Dolmabahce-paladset, Taksim-pladsen, Istiklal-gaden, Cicek-passagen, Galata-tårnet (udefra) Dag 3 - Suleymaniye-moskeen, Fener- og Balat-kvartererne, Stefanskirken (jernkirken), Pierre Lotti-panoramabakken, Kadıkoy (eller alternative muligheder) Vigtige bemærkninger: - Skip the line service er ikke tilgængelig for aktive moskeer - der er kø til indgangen. - Om fredagen vil Hagia Sophia eller Den Blå Moské blive besøgt udefra på grund af tilbedelsen. - Hvis en af moskeerne ikke besøges, vil Basilica Cistern blive besøgt som erstatning. - For de ture, der starter senere end kl. 11, skal du være opmærksom på, at du måske er nødt til at springe et par steder over, da stederne er lukkede kl. 19. Din guide vil justere programmet i henhold til dine prioriteter.

Istanbul: Asiatisk side Walking Tour med færgetur

Istanbul: Asiatisk side Walking Tour med færgetur

Mød din gruppe og din rejseleder foran den berømte krydderibasar (egyptiske basar) i Eminönü og gør dig klar til din tur. I vil gå sammen til færgestationen, og din guide vil betale din færgebillet for at komme over til den asiatiske side. På vej til Kadıköy vil du nyde den mest fantastiske udsigt over Istanbuls historiske halvø fra havet og tage fantastiske billeder af Galatabroen, Det Gyldne Horn, Galata-tårnet, Galata-havnen, Topkapi-paladset, Den Blå Moské, Hagia Sophia og Jomfruens tårn. Efter en 20 minutters interkontinental færgetur sætter du foden på den asiatiske side af den centrale bydel Kadıköy. Du vil udforske det berømte lokale fødevaremarked i Kadıköy, lære om tyrkisk underholdnings- og madkultur, udforske baggaderne i et lokalt boligkvarter, hvor du kommer til at gå gennem tematiske gader som f.eks. antikgaden, lokalt berømte bargader, gågade med nostalgisk sporvognslinje, farverig paraplygade og meget mere. Du vil fordybe dig i det lokale hverdagsliv i Istanbul, lære om den lokale mad- og drikkekultur og se kontrasten mellem de to kontinenter. Få insidertips og anbefalinger om de bedste restauranter, barer og markeder fra din lokale guide, der bor på den asiatiske side og kender kvarteret gade for gade. Se og tag betagende billeder af den utrolige solnedgang over den historiske halvø, som kun kan ses fra den asiatiske side. Bemærkninger: - Denne tur inkluderer en enkeltbillet til den asiatiske side med færgen, men ikke returbillet. En enkelt færgebillet til hjemrejse koster i øjeblikket 15 lira (mindre end 1 euro). Istanbulkart fungerer også på færgen og koster det samme som sporvogn eller metro. - Turen starter på den europæiske side og slutter på den asiatiske side (Kadıköy). Din guide vil forklare dig, hvordan du kommer tilbage. Færgerne sejler tilbage til den europæiske side indtil kl. 1 efter midnat, og der er også andre offentlige transportmuligheder som f.eks. metroen. - Turen varer 1,5 time. Færgeturen med ombordstigning og dokning varer ca. 30 minutter (20 minutter på havet). Vandreturen på den asiatiske side varer 1 time. - Find din guide med det røde "Istanbul Welcome Card"-flag.

Istanbul: Sightseeing til fods

Istanbul: Sightseeing til fods

Tag på en vandretur i Istanbul, en by, der sømløst bygger bro mellem øst og vest, og som byder på et fascinerende tæppe af historie, kultur og arkitektoniske vidundere. Følg din guide til ikoniske vartegn som Hagia Sophia, Hippodromen, Den Blå Moské og Krydderibasaren. Mød din guide, og kør til dit første stop, den ærefrygtindgydende Hagia Sophia, en monumental arkitektonisk præstation med en historie, der spænder over 1.500 år. Lær om den historiske betydning af dette UNESCO World Heritage Site, så du kan værdsætte dets storhed udefra. Gå derefter til Hippodromen, en historisk plads, hvor der engang blev afholdt vognløb, og som var hjertet i Konstantinopels sociale og politiske liv. Hør din guide fortælle om de begivenheder, der udspillede sig på denne gamle arena, og mal et levende billede af dens fordums storhed. Fortsæt din rejse med et kig på den fascinerende Blå Moské, en af de mest majestætiske osmanniske moskéer i hele Tyrkiet. Beundr dens kuppel og seks minareter, mens din guide giver dybdegående information om bygningens historiske, kulturelle og religiøse betydning. I nærheden ligger krydderibasaren, som vil betage dine sanser med sine eksotiske dufte og levende udstillinger af krydderier, slik og lokale delikatesser. Gå på opdagelse i det store udvalg af varer i de labyrintiske gange.

Istanbul: Byens højdepunkter - grupperejse med adgang til Hagia Sophia

Istanbul: Byens højdepunkter - grupperejse med adgang til Hagia Sophia

Nyd en guidet tur til Hagia Sophia (Ayasofya), Basilica Cistern, Blue Mosque, Roman Hippodrome, Orient Exprés Train Station og Spice Bazaar i Istanbul. Stop undervejs for at høre historierne om den romerske hippodrom (inklusive den egyptiske obelisk og slangesøjlen German Fountain). Denne tur starter fra vores mødested, som ligger i hjertet af Istanbul. Din guide vil møde dig, og du vil starte med Hagia Sofia, som var vært for to religioner i 1500 år. Herefter følger Den Blå Moské, som er den mest populære moské i Istanbul. Derefter følger den underjordiske Basicila-cisterne med Medusas hoveder vendt på hovedet i vandet. Herefter går turen videre til Gulhane-parken, som var Topkapı-paladsets baggård. Vi holder en te-/kaffepause her for at nyde roen i den fredelige park, mens vi ser hejrefuglenes reder og fuglenes kvidren. Herefter ser vi på endestationen for den berømte Orientekspres og afslutter turen med at smage på tyrkiske lækkerier, nødder og krydderier i Krydderibasaren.

De mest populære seværdigheder i Istanbul

Oplevelser i Krydderibasaren

Byer i Tyrkiet

Andre seværdigheder i Krydderibasaren

Vil du se alle oplevelser i Krydderibasaren? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Krydderibasaren

Samlet bedømmelse

4.5
(2.076 anmeldelser)

Selve dagsturen var en fantastisk måde at lære byen at kende, hvor du kun har kort tid til overs. Jeg vil sige, at du skal tage to halvdagsture, hvis du kan, da det er en lang dag med at gå og på dine fødder: . Vores guide var fantastisk, meget vidende. Selve turen var rimeligt prissat, indtil jeg regnede ud prisen for entréen til sultanernes palads og et ekstra gebyr for at komme ind i sultanernes Harem. Plus drikkevarer var ikke en del af madpakken, og til min overraskelse tilføjede min skyld for ikke at læse det med småt, at skulle betale og organisere min egen transport hjem efter turen, i alt £40 til prisen.

Meget god whistle-stop gåtur rundt om de vigtigste seværdigheder i det gamle Istanbul. Guiden var meget vidende og venlig og gjorde alt for at imødekomme forskellige gæster, der ankom og forlod gruppen på forskellige tidspunkter. Andre har kommenteret 'hard sell' ved tæppedemonstrationen - vi fandt det slet ikke, det var interessant, og der var intet pres. Vær opmærksom på, at du skal have passende tøj til at komme ind i en moske - det fremgår ikke tydeligt af turbeskrivelsen. Og der er meget gang.

Vores tur var fantastisk. Guiden var sjov, ekstrem viden og delte så meget historie med os på turen. Guiden gik ud over det og hjalp os med at reservere middag og reservere transport for os. Vi fik så mange fantastiske seværdigheder i Istanbul under denne vandretur. Hvilken smuk by. Det var en fremragende tur, jeg kan varmt anbefale det.

Hvis du vil se stort set alt på bare én dag, er dette turen for dig. Det er lidt trættende, men virkelig givende. Regnvejr kan gøre tingene lidt hektiske, ligesom i vores tur. Vores guide, Ali, var fremragende i alle aspekter, venlig og yderst kyndig!

Amazing to visit beautiful places! Our guide Ensar was also amazing. Thank you